Xiaomi Redmi Note 11 Pro Vs Poco X4 Pro - Wat is de beste Xiaomi smartphone?

23/08/2022

Xiaomi Redmi Note 11 Pro Vs Poco X4 Pro

We overdrijven niet als we zeggen dat Xiaomi een van de merken is met de grootste zakelijke diversificatie van het moment. Het is niet alleen aanwezig in een veelheid van gebieden die verband houden met consumentenelektronica, huis en technologie, maar het diversifieert ook tussen dezelfde producten. Een voorbeeld zijn smartphones. Voor het geval u het nog niet wist, er zijn verschillende series smartphones in het Xiaomi-universum. Vandaag willen we er twee vergelijken: Xiaomi Redmi Note 11 Pro Vs Poco X4 Pro. Verlies geen details!

inhoudsopgave

Xiaomi Redmi Note 11 Pro Vs Poco X4 Pro: dit zijn hun verschillen

Allereerst willen we u vertellen dat u twee versies van de Redmi Note 11 Pro zult vinden, een 5G en een standaard. Rekening houdend met het feit dat de Poco X4 Pro altijd 5G is, hebben we dezelfde versie voor de Redmi als referentie genomen. Laten we beginnen met het analyseren van de belangrijkste verschillen tussen de twee smartphones:

Beschikbare kleuren

Op het eerste gezicht zien we dat hun ontwerpen vrij gelijkaardig zijn, behalve de kleuren waaruit u kunt kiezen. De Xiaomi Redmi Note 11 Pro is verkrijgbaar in de kleuren grafietgrijs, polarwit en Atlantisch blauw. De Poco X4 Pro is verkrijgbaar in bedrijfsgeel, neonblauw of neonzwart. Zoals u kunt zien, is de esthetiek van Poco jeugdiger en agressiever dan die van Redmi, en wij vinden het origineler.

Maximale opslagcapaciteit

Een ander kenmerk waarop de twee modellen verschillen is de maximale opslagcapaciteit. U weet dat u normaliter kunt kiezen tussen goedkopere versies met minder geheugen en andere die meer capaciteit hebben. De Redmi Note 11 Pro heeft echter een maximale capaciteit van 128 GB, in tegenstelling tot de 256 GB die de Poco X4 Pro kan bereiken.

Gezichtsontgrendeling

Een functie die alleen aanwezig is op de Xiaomi Redmi Note 11 Pro is gezichtsontgrendeling via kunstmatige intelligentie, naast de vingerafdruksensor.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Samsung Vs XiaomiSamsung vs Xiaomi - De meest uitgebreide gids voor het kiezen van de beste smartphone

Xiaomi Redmi Note 11 Pro Vs Poco X4 Pro_3

Xiaomi Redmi Note 11 Pro Vs Poco X4 Pro: en deze, hun gelijkenissen

Hieronder analyseren wij de overeenkomsten tussen de twee modellen:

Processor

Voor het geval u het nog niet wist, de processor is de hoofdverantwoordelijke voor de prestaties van de smartphone, en in dit geval is hij in beide modellen verschillend. In dit geval hebben beide een Snapdragon 695, ook met 8 kernen. De prestaties van de twee zijn dus zeer vergelijkbaar wat de processor betreft.

Scherm

Als we naar het scherm van beide smartphones kijken, is het waar dat er geen grote verschillen zijn tussen de Redmi en de Poco. In feite lijken ze veel op elkaar. Ze hebben allebei een 6,67-inch Full HD+ AMOLED-scherm, met een resolutie van 2400 x 1080 pixels en dezelfde contrastverhouding. Ze hebben ook dezelfde maximale helderheid van 1200 nits. Zoals u kunt zien, is het vrijwel hetzelfde scherm.

Batterij

Een andere van de meest opvallende overeenkomsten heeft te maken met de batterij, die in beide gevallen 5000 mAh bedraagt. Bovendien hebben beide telefoons de mogelijkheid om snel op te laden dankzij de 67 watt turbolader waarmee ze zijn uitgerust. In slechts 40 minuten bent u dus in beide gevallen voor 100% opgeladen.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Samsung Vs iPhone: De ultieme strijd om de beste smartphoneSamsung Vs iPhone: De ultieme strijd om de beste smartphone

Liquid Cool technologie

Zowel de Xiaomi Redmi Note 11 Pro als de Poco X4 Pro hebben Liquid Cool-technologie geïntegreerd, die bestaat uit een thermische geleider en verschillende vellen grafiet om oververhitting als gevolg van gebruik te voorkomen. Bovendien omvatten zij een verdamper, een condensator, een oplaadkamer en vloeistofbuizen.

Chambers

Een van de belangrijkste aspecten waar gebruikers op letten bij het kiezen van een smartphone is de cameraset. Beide telefoons hebben een 108 MP hoofdcamera, een 8 MP ultra-groothoekcamera en een 2 MP macrocamera, naast de 16 MP frontcamera.

Contactloze betalingen

Als u gewend bent contactloze betalingen te doen, kunt u dat met beide telefoons doen, aangezien ze beide zijn uitgerust met NFC (Near Field Communication).

Sensoren

Als we kijken naar de sensoren, benadrukken we dat zowel de Redmi Note 11 Pro als de Poco X4 Pro dezelfde hebben: vingerafdruksensor, nabijheidssensor, omgevingslichtsensor, versnellingsmeter, gyroscoop, elektronisch kompas en infrarood emitter.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro Vs Poco X4 Pro_4

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Huawei vs XiaomiHuawei Vs Xiaomi - Wat is het beste goedkope smartphonemerk?

Xiaomi Redmi Note 11 Pro Vs Poco X4 Pro: onze conclusie

Na beide smartphones te hebben geanalyseerd, zijn wij tot de conclusie gekomen dat zij in alles vrijwel identiek zijn, afgezien van kleine nuances die structureel niet relevant zijn. Dit is het geval bij gezichtsontgrendeling met AI of het feit dat de Poco X4 Pro iets meer opslagruimte heeft. Maar wat de echt belangrijke functies betreft, zijn ze identiek.

Dit betekent dat het esthetische criterium ons helpt de balans te bepalen, want ook de prijs is in dit geval niet verhelderend. In feite is het ontwerp misschien wel het belangrijkste verschil. Het merk Poco kiest voor levendigere en intensere kleuren, minder gebruikelijk dan wat wij gewend zijn, en daarom vinden wij het bijzonder mooi.

Kies dus gerust een van de twee, want ze zijn gelijk in praktisch alle belangrijke functionele kenmerken. Dus, hoewel het niet is wat we gewoonlijk zeggen, hangt de beslissing, in dit geval, af van uw chromatische smaak.

Wat zijn de best verkochte Xiaomi smartphones?

Om u de kans te geven na te gaan welke telefoons het populairst zijn bij Amazon-gebruikers, tonen wij u de rangschikking van de best verkochte Xiaomi smartphones bij Amazon-shoppers:

5% korting
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G Smartphone, 6 + 128 GB mobiele telefoon zonder abonnement, 6,67“ FHD+ Flow AMOLED DotDisplay, 5000 mAh, 50 MP camera, 67 W turbo-opladen, Dual SIM Note 12 5G, blauw
 • Weergave: Redmi Note12 5G maakt gebruik van een 6,67“ Amoled Fhd+ scherm, maximale helderheid tot 1200 nits, een hoge beeldherhalingssnelheid van 120 Hz biedt je een soepele visuele ervaring.
 • Processor: De Redmi Note 12 is gebouwd op een vlaggenschip 6Nm processor en levert vloeiende, verbeterde prestaties met een krachtige 6Nm Snapdragon 685 van Qualcomm.
 • Camera: Redmi Note12 5G maakt gebruik van 48 MP drievoudige camera's, een super heldere nachtscènemodus en een ultragroothoeklens, zodat je elk prachtig moment kunt vastleggen.
 • Accu: grote 5000 mAh accu met hoge capaciteit en 33 W snel opladen voor een langere levensduur van de accu om aan de behoeften van de hele dag te voldoen.
 • Eigenschappen: Miui 14 Base op Android 13.0, ondersteunt 3,5 mm hoofdtelefooninterface, infraroodzender, vingerafdruksensor aan de zijkant, IP53 waterdichtheid.
Xiaomi Redmi Note 12 - 120Hz AMOLED display, Snapdragon® processor, 33W 5000mAh, 4+128GB, Onyx Gray
 • Soepel en levendig AMOLED-scherm van 120 Hz
 • 5000 mAh batterij met lange levensduur
 • Snel opladen van 33 W
 • Krachtige Snapdragon-processor
 • Drievoudige AI-camera van 50 MP
Xiaomi Redmi Note 12 16.9 cm (6.67) Dual SIM Android 12 4G USB Type-C 4 GB 128 GB 5000 mAh Grey
 • Display Redmi Note12 5G gebruikt 667 AMOLED FHD+ display piekhelderheid tot 1200nits 120Hz hoge verversingssnelheid voor een soepele visuele ervaring.
 • Processor Gebouwd op een vlaggenschip-niveau 6nm-proces levert Redmi Note 12 soepele en verbeterde prestaties met een krachtige 6nm Snapdragon 685 van Qualcomm.
 • Camera Redmi Note12 5G maakt gebruik van 48 MP drievoudige camera's ultraheldere nachtscènemodus en ultragroothoeklens zodat u elk prachtig moment kunt vastleggen.
 • Kenmerken MIUI 14-basis op Android 13.0 ondersteunt 35 mm hoofdtelefooninterface infraroodzender vingerafdruksensor aan de zijkant IP53 waterdicht niveau.
Xiaomi Redmi Note 12 Pro - 120Hz AMOLED display,Snapdragon® 732G Octa-core processor , 67W 5000mAh, 8+256GB, Graphite Gray
 • The Redmi Note 12 Pro is equipped with a 108 megapixel main camera, which records immense detail and crystal clarity even when zooming in.
 • Combining certified Dolby Atmos and Dolby Vision, you'll get an unprecedented audio and visual experience, with high dynamic range and an ultra-wide colour gamut.
 • Extra-large 5000mAh battery with 67W turbo charging to meet your power needs for the whole day.
 • A seriously smooth 120hz screen makes gaming, media, or even just scrolling look and feel extremely fluid.
 • Heat pipe + multi-layer graphite sheets cooling technology for maximum thermal efficiency. Get the best in balance between performance and temperature control.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Samsung Galaxy A13 vs Redmi 10CSamsung Galaxy A13 vs Redmi 10C - Welke goedkope telefoon moeten we kiezen?

Als u andere soortgelijke artikelen wilt weten Xiaomi Redmi Note 11 Pro Vs Poco X4 Pro - Wat is de beste Xiaomi smartphone? je kunt de categorie bezoeken mobiele telefoons.

gerelateerde berichten

Subir