Roomba j7 Vs i3 Vs i7 Vs s9 - Op zoek naar de meest innovatieve robotstofzuiger?

13/05/2022 - Actualizado: 02/05/2022

Roomba j7 Vs i3 Vs i7 Vs s9

Als we aan een robotstofzuiger denken, denken we onvermijdelijk aan de Roomba. Het door iRobot gepatenteerde robotmerk is een paradigma geworden voor dit soort apparaten, zozeer zelfs dat we de naam zelf gebruiken als een algemeen zelfstandig naamwoord. Hoeveel gebruikers hebben het niet meteen over "een Roomba gaan kopen"? Als u een van hen bent en een van zijn modellen wilt uitproberen, is het belangrijk dat u alle modellen in zijn catalogus kent. In dit artikel vergelijken we vier van de meest complete: Roomba j7 Vs i3 Vs i7 Vs s9.

inhoudsopgave

Roomba j7 Vs i3 Vs i7 Vs s9: Een robot voor elk type klant

We zullen nu in detail uitleggen hoe elk van de hoofdrolspelers van ons overzicht presteert op verschillende aspecten die belangrijk zijn bij het evalueren van de prestaties van een robot:

Roomba j7

Veelzijdigheid: stofzuigen en dweilen

We beginnen met een van de duidelijke verbeterpunten die iRobot kan doorvoeren: dweilen. Geen van de Roomba-robots heeft een eigen schrobfunctie, waardoor ze mogelijk minder concurrerend zijn op de markt.

Het komt zelfs steeds vaker voor dat robots van verschillende merken beide functies in hetzelfde apparaat integreren. Het bedrijf streeft naar integratie tussen zijn eigen toestellen.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Roborock S7 MaxV Ultra vs. Roborock S7+Roborock S7 MaxV Ultra Vs Roborock S7+ - De grote revolutie op het gebied van robotstofzuigers

Met andere woorden, Roomba-robots kunnen worden gesynchroniseerd met de Braava-vloerreiniger, ook van iRobot, via de Imprint-coördinatietechnologie. Het resultaat is zeer bevredigend, dat zullen we niet ontkennen, maar je moet twee verschillende toestellen combineren. En dus dubbele kosten.

Winnaar: Gelijkspel

Zelfledigende basis

Wanneer u de robot gaat kopen, kan het zijn dat u een dubbele versie krijgt, de standaard en de plus.

U moet weten dat de vier robots waar we het over hebben een Plus-versie hebben (j7+, i7+, i3+ en s9+), waarin naast de robotstofzuiger ook een zelfledigende basis is opgenomen. Dankzij dit accessoire leegt de robot zichzelf in deze basis aan het einde van elke reiniging. De zelfledigende basis heeft dus een capaciteit van ongeveer 30 tanks, wat neerkomt op ongeveer 60 dagen zonder te legen.

Let op: de prijs van robots met een zelfledigende basis is hoger, dus u kunt er ook voor kiezen alleen de robot te kopen.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Conga 4690 Ultra vs 3890 Ultra vs 2290 Ultra Home - Vergelijking en analyseConga 4690 Ultra vs 3890 Ultra vs 2290 Ultra Home - Vergelijking en analyse

Winnaar: Gelijkspel

Prestaties zuigkracht

We hebben meestal geen moeite om deze informatie te zien, maar de Roomba geeft ze meestal niet duidelijk weer. Om u een idee te geven, bedrijven drukken zuigkracht meestal uit in AirWatts of Pascals. Volgens het merk zelf heeft het echter 40 keer meer vermogen in vergelijking met het AeroVac-systeem uit de Roomba® 600-serie. Ondertussen is het vermogen van de Roomba j7, i7 en i3 10 keer zo hoog.

Zoals u ziet, weten we dat de Roomba s9 meer kracht heeft dan zijn rivalen, maar we weten niet precies hoeveel beter hij is dan andere concurrerende robots. Dit gebrek aan informatie kan sommige gebruikers op hun hoede brengen.

Winnaar: Roomba s9

Soort reis

De navigatietechnologie bepaalt hoe de robot zich zal oriënteren en bewegen. Zij is dus nauw verbonden met de intelligentie die zij toepast bij het vaststellen van de reinigingsroutes.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Dreame Z10 Pro Vs Dreame W10 - Twee zeer verschillende robotstofzuigers van DreameDreame Z10 Pro Vs Dreame W10 - Twee zeer verschillende robotstofzuigers van Dreame

Als we ons richten op onze hoofdrolspelers, verschilt het enigszins tussen de vier. De Roomba i3 beweegt door gyroscopische navigatie te combineren met de RCOM-sensor, waardoor hij in rechte lijnen en op een geordende manier kan bewegen. De navigatie is echter minder nauwkeurig dan bij de drie concurrerende modellen.

Ten tweede is de Roomba i7 uitgerust met het intelligente iAdapt 3.0-navigatiesysteem in combinatie met vSLAM-technologie, waarbij het belangrijkste wapen een camera is waarmee hij nauwkeuriger visuele referenties kan maken dan de i3.

De Roomba s9 maakt ook gebruik van iAdapt 3.0-navigatie en vSLAM, maar voegt een nieuwe 3D-sensor toe die objecten bij hogere snelheden kan herkennen.

Tot slot maakt de Roomba j7 gebruik van PrecisionVision-navigatietechnologie, gebaseerd op een zeer nauwkeurige camera aan de voorkant.

Winnaar: Roomba s9

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Roomba Combo j7 vs Dreame L10 Pro: Wat is de beste allround schoonmaakrobot?Roomba Combo j7 vs Dreame L10 Pro: Wat is de beste allround schoonmaakrobot?

Automatische stofdetectiesensoren

Alle onderzochte robots zijn uitgerust met Dirt Detect-sensoren, een systeem dat de robot in staat stelt gebieden te identificeren waar vuil zich ophoopt en daar intensiever tegen op te treden.

Bovendien hebben alle robots een functie die de zuigkracht automatisch aanpast wanneer ze detecteren dat ze zich op een tapijt bevinden.

Winnaar: Gelijkspel

Real-time, interactieve kaarten

Voor het geval u niet vertrouwd bent met de werking van robots, kunnen wij u vertellen dat de robots die zich met lasers of camera's voortbewegen in staat zijn kaarten van de ruimte te maken door deze in real time te identificeren. Van daaruit tekenen ze niet allemaal even nauwkeurige kaarten, en hebben ze ook niet noodzakelijk de capaciteit om ze op te slaan.

De i3 maakt onmiddellijk kaarten op basis van de visuele herkenningspunten die hij detecteert, maar deze kaarten zijn niet interactief en worden achteraf niet opgeslagen. De Roomba i7, j7 en s9 zijn daarentegen uitgerust met Imprint Smart Mapping, een technologie waarmee interactieve plattegronden kunnen worden gemaakt met de optie om de reiniging per kamer te regelen.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Roborock S7 MaxV UltraRoborock S7 MaxV Ultra Vs Roomba s9+: Welke robotstofzuiger is meer waard?

Winnaars: Roomba i7, j7 en s9

Opladen en terugsturen" functie

Voor de context willen we eerst verduidelijken dat alle toestellen die we analyseren een "Opladen en hervatten"-functie hebben, wat het belang van hun batterijlevensduur afzwakt.

De reden hiervoor is dat de robot er altijd voor zal zorgen dat hij klaar is met schoonmaken, zelfs als de batterij leeg raakt. Maar als we deze optie negeren, zien we dat de Roomba j7, i7 en i3 ongeveer 75 minuten kunnen draaien.

Deze tijd loopt op tot 120 minuten in het geval van de Roomba s9, hoewel het waar is dat Roomba niet het merk is dat zijn robots de langste autonomie biedt. Daarom roepen we de s9 uit tot winnaar.

Winnaar: Roomba s9

Roomba j7 Vs I3 Vs I7 Vs S9_2

Bediening op afstand

Wij durven te wedden dat een van de belangrijkste redenen waarom gebruikers voor een robotstofzuiger kiezen, de onafhankelijkheid is die ze hebben en dus het gemak dat ze bieden.

In die zin kunnen de vier protagonisten van onze review op afstand worden bediend, via een mobiele app of door synchronisatie met de virtuele assistenten Alexa en Google Home om gesproken instructies te geven.

Bovendien kunnen ze allemaal rechtstreeks vanaf uw smartphone worden geconfigureerd met de iRobot Home-app. Daar kunt u het reinigingsschema instellen, de batterij of de kaarten controleren, en de geschiedenis van vorige reinigingsbeurten bekijken.

Winnaar: Gelijkspel

Anticiperen op obstakels

Een andere onmisbare eigenschap van de Roomba is dat hij beschikt over een set sensoren waarmee hij oneffenheden door treden kan detecteren en zo kan voorkomen dat hij beschadigd raakt door een val naar beneden.

Ook bevatten ze een reeks sensoren die obstakels, zoals sofa's of meubilair, kunnen herkennen en zich zo kunnen oriënteren dat ze eronderdoor reinigen, waarbij ze in rechte lijnen sturen. En, in dit opzicht, is het een technische gelijkspel.

Winnaar: Gelijkspel

Werking van de hoofdkop

Robotstofzuigers worden meestal niet geleverd met zoveel accessoires als bezemstofzuigers, maar in dit geval willen we er één uitlichten.

Onder de accessoires die beschikbaar zijn op de Roomba j7, i7, i3 en s9 zijn de twee rubberen borstels voor meerdere oppervlakken die samenwerken om de reinigingsefficiëntie te verhogen.

De werking is eenvoudig: de ene borstel ontkalkt het vuil, terwijl de andere het naar de vuilnisbak leidt.

En als u huisdieren in huis hebt, zult u het interessant vinden om te weten dat ze zijn ontworpen met anti-klit technologie om te voorkomen dat ze ineffectief worden of dat dierenharen de borstel verstoppen.

Winnaar: Gelijkspel

Verkoopprijs

Het laatste aspect dat we vergelijken is, niet verrassend, de prijs-prestatieverhouding van de vier hoofdrolspelers. De Roomba wordt door de consument waarschijnlijk niet gezien als een goedkoop merk. Het is echter een van de merken die een bredere prijsklasse biedt.

De s9 is het duurste model, gevolgd door de j7 en de robots uit de i-serie. De prijs kan variëren afhankelijk van de beschikbare aanbiedingen, maar het verschil tussen de vier varieert van 450 euro voor de i3 tot 1.200 euro voor de s9.

Winnaar: Roomba j7

Aanbevelingen voor het kopen van de beste Roomba

U weet al dat niet alle robots hetzelfde zijn, en dat ook niet alle merken dezelfde procedures volgen. In feite is de Roomba een van de merken met de meeste persoonlijkheid op de markt. Dankzij hun goede positionering en goede reputatie hebben zij een aantal aspecten kunnen ontwikkelen die hun robots uniek maken. Hier volgen enkele aanbevelingen, zodat u ze goed kunt vergelijken:

 • Samenwerken met andere iRobot-apparaten: een van de bijzonderheden van iRobot is dat het verschillende soorten apparaten zo ontwerpt dat ze onderling gecoördineerd kunnen werken. Geen van de Roomba-robots kan bijvoorbeeld stofzuigen of dweilen, maar ze kunnen wel worden aangesloten op de Braava-vloerreinigers van iRobot.
 • Automatische itemherkenning: Ondanks alle verbeterpunten is het niveau van innovatie en technologie van de Roomba een van de hoogste op de markt. U kunt het zien aan het bewegingssysteem, de reeks sensoren voor obstakeldetectie, de automatisering bij het regelen van het vermogen of de gedetailleerdheid van de kaarten die het maakt.
 • Gebruiksautonomie: de meeste Roomba-robots zijn uitgerust met de functie "Opladen en hervatten", wat in dit geval zeer interessant is, aangezien het geen merk is dat wordt gekenmerkt door de langdurige autonomie van zijn robots.
 • Informatie over de zuigkracht: we geven toe dat dit het zwakste aspect is dat we bij dit merk hebben aangetroffen, en de manier waarop het de zuigkracht communiceert, overtuigt ons niet. In plaats van informatie te geven over airWatts of Pascal, zoals de meeste bedrijven doen, beperkt de Roomba zich tot het vergelijken van hoeveel de zuigcapaciteit verbetert ten opzichte van Roomba's uit andere assortimenten. U moet hier dus rekening mee houden bij de evaluatie van de verschillende opties.

Roomba j7 Vs I3 Vs I7 Vs S9_3

Roomba j7 Vs i3 Vs i7 Vs i9: wat is onze conclusie?

Elk van de vier biedt uitstekende prestaties, hoewel de keuze vooral zal afhangen van uw behoeften en uw budget. Over het geheel genomen zouden we zeggen dat de Roomba j7 (en de Plus-versie) de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt, die in bijna alle functies overeenkomt met de s9, en dat voor een lagere prijs. De robots van de j-serie zijn zelfs geavanceerder dan die van de i-serie.

Als u liever kiest voor de robot met de hoogste graad van innovatie, ook al is deze duurder, raden wij u aan te kiezen voor de Roomba s9. Aan de andere kant van het spectrum staan de i3 en i7, die geschikt zijn voor gebruikers die prijs belangrijker vinden dan meer geavanceerde functies.

Zoals we in het begin al zeiden, is er voor elke gebruiker een Roomba. Het belangrijkste is te weten wat u nodig hebt, wat uw beperkingen zijn en van daaruit te beslissen welke het best daarbij past. Wat we wel kunnen garanderen is dat elk van hen de juiste keuze zal zijn, aangezien het allemaal Roomba's zijn.

Top 5: best verkochte Roomba-robots op Amazon

U weet al dat Amazon momenteel het meest verspreide distributienetwerk voor producten ter wereld is, en wat daar gebeurt is in toenemende mate een afspiegeling van de werkelijkheid. Als u twijfelt tussen twee robots en niet weet welke u moet kiezen, kan het u helpen om te weten welke van de twee het best verkoopt op Amazon:

Lubluelu Robotstofzuiger met Dweilfunctie 2-1, 4000Pa Stofzuigerrobot Lasernavigatie met 5 Kaarten, Robot Stofzuiger met APP-Bediening, Ideaal voor Huisdierhaar, Tapijten, Harde Vloeren, Blauw (SL60D)
 • 🌀【2024 Highlight von Saugleistung】: Nach den neuesten Tests der Saugleistung von unserem Produktentwicklungsteam wurde die aktuelle Saugleistungsmessung des in Deutschland verkauften Saugroboters SL60D von bisher 3000 PA auf 4000 PA aktualisiert. Die neueste Saugleistung in Bildern und Titel werden auch später angezeigt!
 • 🔥【LDS 9.0 LiDAR Navigation】: Uitgerust met het baanbrekende SLAM-algoritme en quad-core RK3308 chip, is de kaartnauwkeurigheid van onze stofzuig- en dweilrobot drie keer hoger dan gewone LDS. Met een laserafstand van 8 m kan de SL60D zich aanpassen aan verschillende complexe thuisomgevingen en een nauwkeurigere en efficiëntere routeplanning maken.
 • ⏰【Creëer een gepersonaliseerde en individuele reiniging】: Via de verschillende functies van de Smart Life applicatie kan de robotstofzuiger een dagelijks huishoudelijk reinigingsschema voor je maken, de reinigingsmodus en instellingen binnen een beperkt bereik wijzigen, en de efficiëntie en individualisering van de reiniging naar een nieuw niveau tillen.
 • 🔔【Zuigen en dweilen 2-in-1 + 3 waterniveaus】: De robotstofzuiger integreert stofzuigen en dweilen. De verbeterde versie van de intelligente elektronische waterpomp past automatisch het watervolume in drie standen aan, wat niet alleen voldoet aan de behoeften van het reinigen van harde vloeren, tegels, marmer en andere vloertypes, maar ook het probleem van het doorweekt raken van de vloer volledig oplost.
 • 🚀【Verschillende schoonmaakstanden + 10 beperkte zones】: Automatisch reinigen, reinigen van randen, reinigen van zones, vlekreiniging, dubbele reiniging, afspraakreiniging, Y-vormig dweilen en vele andere standen. De robotstofzuiger kan 10 beperkte gebieden instellen, de veiligheidsbescherming van het tapijt / de ruimte voor huisdieren / de speelruimte voor kinderen instellen en je de slimme schoonmaak geven die je echt wilt.
roborock Q5 Pro Robotstofzuiger met dweilfunctie, 5500Pa Zuigkracht, DuoRoller Borstel, LiDAR Navigatie, Robot Stofzuiger met 240 min Werktijd, Slimme No-Go Zone, Perfect voor Huisdierhaar (Zwart)
 • DuoRoller Borstel en 5500Pa Sterkere Zuigkracht voor Indrukwekkende Schoonmaak - Door toepassing van Roborock's nieuwste DuoRoller Borsteltechnologie en dankzij 5500Pa extreme zuigkracht, verwijdert de Q5 Pro effectief vuil van verschillende soorten vloeren en bereikt een diepere reiniging op tapijten, waardoor het haar beter wordt opgenomen en er minder klitten ontstaan. Het is een ideale keuze voor gezinnen met huisdieren.
 • Gecombineerde grote vuilnisbak & watertank - 770 ml grote vuilnisbak kan het hele huis gemakkelijk aan. De Q5 Pro heeft een ruime vuilnisbak van 770 ml aan boord en wordt aangedreven door een batterij die lang meegaat. Hij kan lange haren van huisdieren efficiënt aan en levert 240 minuten en 3767 m² non-stop schoonmaken op één lading, zodat uw hele huis kan worden schoongemaakt met een minimale ledigingsfrequentie. Door de combinatie van de grote vuilnisbak en het waterreservoir kunt u vaker schoonmaken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over legen of bijvullen.
 • Maak slimmer schoon met PreciSense LiDAR-navigatie - PreciSense LiDAR-navigatie met 3D-mapping maakt schoonmaken nauwkeurig. Het PreciSense LiDAR-navigatiesysteem is het brein achter Q5 Pro. Het beschikt over een snelle mapping functie, die kan scannen en gedetailleerde kaarten kan maken in enkele seconden, om een optimale route te vinden om uw huis schoon te maken. 3D Mapping ondersteunt het bekijken van uw huis in 3D en het toevoegen van meubels, dierenbenodigdheden en vloermaterialen om uw huis virtueel opnieuw op te bouwen.
 • Gelijktijdig stofzuigen en dweilen - biedt effectieve reiniging. Met een SnapMop-systeem van 180 ml kan de Q5 Pro gelijktijdig stofzuigen en dweilen om fijn vuil te verwijderen dat bij stofzuigen alleen misschien over het hoofd wordt gezien. Het systeem ondersteunt 2 watertoevoerinstellingen en het afneembare ontwerp van de mop maakt het flexibel genoeg om aan al uw schoonmaakbehoeften te voldoen.
 • Zwevende, volledig rubberen borstel in meerdere richtingen - Een volledig rubberen borstel is sterk bestand tegen haarklitten, waardoor hij ideaal is voor lang haar en haren van huisdieren. Dankzij het ontwerp in meerdere richtingen kan de borstel dichter bij de vloer worden geplaatst voor een diepere en efficiëntere reiniging.
24% korting
Dreame D10 Plus Robotstofzuiger en dweil met 2.5L zelflozend station, LiDAR navigatie obstakeldetectie bewerkbare kaart, zuigkracht 4000Pa, 170min bedrijfstijd, WiFi/APP/Alexa, Helder Wit
 • [45 dagen handenvrij] Na elke schoonmaaksessie keert de D10 Plus Robot automatisch terug naar de 2,5 liter opvangbak om het verzamelde stof rustig en nauwkeurig te legen. Het legen van de robot in slechts 10 seconden minimaliseert onderbrekingen en optimaliseert de schoonmaaktijd.
 • [Intelligente LiDAR-navigatie laser] De D10 Plus kan het huis nauwkeurig in kaart brengen in slechts 8 minuten (100m²) en obstakels vermijden voor een efficiënte en effectieve reiniging, vooral in kamers met meubels dicht bij elkaar
 • [Schoonmaakplanning en -aanpassing] Neem de controle via de app om de schoonmaaklocaties en -tijden van de robot in te stellen, evenals welke plekken moeten worden vermeden.
 • [Krachtige 4000 Pa zuigkracht] De krachtige, zelfaanpassende zuigkracht dringt diep door in tapijten en reinigt harde oppervlakken grondig om vuil, puin, haar, haren van huisdieren en meer te verwijderen; het is ideaal voor huizen met huisdieren.
 • [2-in-1 Stofzuigen en wassen] Het waterverbruik voor het reinigen van de vloer naar wens instellen is nog nooit zo handig geweest
50% korting
Robotstofzuigers, Lefant 2-in-1 Robotstofzuiger met Dweilfunctie, 2200pa Krachtige Zuigkracht, Automatische Zelfopladende Intelligente Vacuümrobot, Ideaal voor Dierenhaar/Harde Vloer/Laagpolig Tapijt
 • ❤️ 【Sterke zuigkracht Ultradunne schaal】M213 Robotstofzuigers gebruikt een hoogwaardige motor, zuigkracht tot 2200 Pa, laag geluidsniveau, dierenhaar, zeer stil tijdens het slapen. De stofzuiger is slechts 28 cm breed en slechts 7,8 cm dik.Door het kleinere formaat kan de robot gemakkelijk in kleine ruimtes stofzuigen. Het is perfect voor krappe ruimtes tussen bedden, banken en hoeken.
 • 👍 【FreeMove 2.0-technologie】De ingebouwde 6D anti-collision infraroodsensor helpt Robotstofzuigers de omringende situatie 360 ​​graden te detecteren. De voorkant is uitgerust met 13 elektronische sensoren met een hogere gevoeligheid, die Robotstofzuigers effectief kunnen helpen bij het detecteren van vastzittende gebieden en automatisch het reinigingspad aanpassen.
 • 🎨 【Eenvoudig reinigingsproces met doekjes】M213 Robotstofzuigers wordt geleverd met 5 gratis natte doekjes, u kunt ze installeren om Robotstofzuigers met reinigingsfunctie te krijgen. De doekjes laten geen watervlekken achter na het reinigen van de vloer.
 • 💪【Geen roterende borstelkop】Traditionele robotstofzuigers met roterende borstelkop zijn erg vervelend om het haar dat rond de roterende borstel is gewikkeld schoon te maken. M213 is uitgerust met een geavanceerd borstelloos zuigmondstuk, dat haar en stof direct in een grote prullenbak van 500 ml kan zuigen.Het is uitgerust met twee zijborstels en heeft een sterke zuigkracht van 2200Pa, wat erg handig en effectief is.
 • 🔋【Super Endurance】 Uitgerust met 1800 mAh lithium-ijzerfosfaatbatterij, volledig opgeladen reinigingstijd kan 100 minuten bereiken, opladen en ontladen kan 5000 keer bereiken, lange levensduur, hoge veiligheid, ondersteuning voor automatisch opladen, gebruik op elk moment
roborock Qrevo Robotstofzuiger met dweilfunctie, Dual Spinning Mops, Automatisch Drogen/Moppen Wassen/Mop Optillen, Zelf Bijvullen/Legen, Reactive Tech Obstacle Avoidance, 5500Pa Zuigkracht(Zwart)
 • Multifunctioneel dockingstation - Zeg maar dag tegen vuil werk. roborock Q Revo biedt een dock boordevol functies met Auto Mop Washing zodat handmatig reinigen niet nodig is, evenals Hot Air Drying na elke schoonmaakbeurt om de ontwikkeling van onaangename geurtjes te voorkomen. De watertank van 5 liter vult automatisch de tank van de robot voor een maximaal dweilbereik van 4305 m². Zelflozend betekent dat u tot 7 weken handsfree kunt schoonmaken en de eenvoudig afneembare dockbasis maakt een grondige reiniging mogelijk voor uw gemak.
 • Dubbel draaiende moppen - zie vlekken verdwijnen. Met een draaisnelheid van 200 RPM en consistente neerwaartse druk verwijdert roborock Q Revo moeiteloos vlekken van frisdrank tot opgedroogde vlekken en meer, zodat je elke keer weer een vlekkeloze vloer hebt. roborock Q Revo heeft 30 waterdebietniveaus zodat je de reiniging kunt afstemmen op jouw vloertype en voorkeuren.
 • Auto Mop Lifting - Moppen en stofzuigen in één schoonmaakbeurt. Met de Auto Mop Lifting van 7 mm kun je met gemak tapijten en vloeren reinigen. Mops worden automatisch opgetild bij het stofzuigen van tapijten en teruggebracht naar het dock, zodat vloeren en tapijten in één keer worden gereinigd en er geen vuile strepen achterblijven.
 • 5500Pa extreme zuigkracht - houdt de rommel weg. De grote zuigkracht helpt de robotstofzuiger dieper te reiken en stof en vuil gemakkelijk op te vangen van hardhouten vloeren tot tegels en zelfs tapijten. De volledig rubberen borstel zweeft op een multidirectioneel frame voor een effectieve reiniging en verwijdert gemakkelijk haren van huisdieren met minder haarklitten.
 • Reactive Tech Obstacle Avoidance - Obstakels detecteren en vermijden met totale precisie. roborock Q Revo kan potentiële gevaren nauwkeurig detecteren en vermijden, waardoor opruimen een fluitje van een cent wordt. PreciSense LiDAR-navigatie met 3D-mappingtechnologie creëert nauwkeurige kaarten die in 3D kunnen worden bekeken, en je kunt meubels en vloermaterialen aan je virtuele huis toevoegen om nauwkeurig en op maat schoon te maken.

Als u andere soortgelijke artikelen wilt weten Roomba j7 Vs i3 Vs i7 Vs s9 - Op zoek naar de meest innovatieve robotstofzuiger? je kunt de categorie bezoeken robotstofzuiger.

gerelateerde berichten

Subir