Remington Vs Imetec Bellissima - Twee perfecte stijltangen voor krullend haar

03/06/2022 - Actualizado: 30/05/2022

Remington vs Imetec Bellissima

Een van de belangrijkste voordelen van stijltangen die vandaag op de markt zijn, is hun veelzijdigheid. Hetzelfde toestel kan zowel worden gebruikt voor het krullen van haar als voor het professioneel golven en stylen. Daarnaast zijn er een groot aantal gespecialiseerde bedrijven die hun eigen producten ontwerpen, elk met hun eigen persoonlijke en unieke toets. In dit overzicht tonen wij u twee modellen die, hoewel ze niet de populairste op de markt zijn, esthetiek, veelzijdigheid en een goede prijs combineren. Als je wilt weten hoe de Remington Vs Imetec Bellissima stijltang van elkaar verschillen, lees dan verder!

inhoudsopgave

Remington vs Imetec Bellissima: Wat zijn de belangrijkste verschillen?

Beide merken hebben een groot aantal verschillende modellen in verschillende prijsklassen. Het eerste wat we willen verduidelijken is dat we voor deze review twee van de beste modellen voor het steilen en golven van het haar als referentie hebben genomen en met de beste prijs-kwaliteitverhouding van elk merk. We zullen ons dus concentreren op de Remington Curl & Straight Confidence en de Imetec Bellissima My Pro Straight Waves stijltang. We beginnen met het belichten van de aspecten waarin de stijltangen van de twee merken in onze review verschillen.

Temperatuur: regeling op verschillende niveaus

Beide stijltangen hebben een optie om de temperatuur in te stellen, maar er zijn nuances om rekening mee te houden. De Remington biedt tot 5 temperatuurinstellingen, variërend van 150 tot 230 graden. De Imetec Bellissima daarentegen kan worden omgeschakeld tussen 4 niveaus, waarbij het warmtebereik tussen 150 en 210 graden blijft. Zoals u kunt zien, biedt de Remington in dit opzicht een pluspunt.

Ontwerp

Op het eerste gezicht is het gemakkelijk om de esthetische verschillen tussen de twee stijltangen te zien. Enerzijds heeft de Remington een zeer bijzonder kenmerk: de platen hebben een spiraalvormig ontwerp, ver van het traditionele platte ontwerp dat we gewend zijn. Deze vorm vergemakkelijkt de hoekverdraaiing om de golven te creëren, waardoor hij gemakkelijker kan worden vastgehouden om de volledige omwenteling te maken.

De Imetec Bellissima daarentegen heeft een volumineuzer ontwerp, en de platen behouden de traditionele platte vorm. Ze zijn echter breder dan gebruikelijk, waardoor het strijkijzer zwaarder is dan zijn rivaal en minder comfortabel om mee te nemen op reis. In het voordeel van het toestel zijn twee beschermhoezen voor de boven- en onderkant.

Prijs

Om eerlijk te zijn is het prijsverschil niet enorm, maar het kan een factor zijn die u helpt beslissen in geval van twijfel. De Remington stijltang is iets goedkoper met minder dan 60 euro. Het Imetec-model is echter geprijsd tussen 70 en 80 euro, zodat u kunt zien dat het verschil niet erg groot is.

Remington Vs Imetec Bellissima_5

Remington Vs Imetec Bellissima: Hoe zijn ze vergelijkbaar?

Hier kijken we naar de belangrijkste overeenkomsten tussen de twee stijltangen:

Veelzijdigheid: verschillende soorten kapsels

Een van de redenen waarom gebruikers ervoor kiezen een stijltang te kopen is de multifunctionaliteit die ze bieden, een eigenschap die beide modellen in onze review delen. Met beide modellen kunt u uw haar steilen, golven of krullen, met de juiste druk, intensiteit en temperatuur, afhankelijk van uw haartype en de stijl die u wilt creëren.

Snelle verwarming

Het tweede gemeenschappelijke kenmerk dat we benadrukken is de snelle opwarmoptie, zodat u niet lang hoeft te wachten om de stijltang te gebruiken. Deze functie helpt ook energie te besparen, aangezien de stijltang minder lang hoeft te worden ingeschakeld. In beide gevallen bedraagt de opwarmtijd ongeveer 20-30 seconden.

Automatische uitschakeling

Zowel Remington als Imetec Bellissima hebben een automatische uitschakeling na 60 seconden inactiviteit op hun stijltangen. Deze functie verhoogt de veiligheid van de toestellen, voor het geval u vergeet de stekker uit het stopcontact te halen.

Keramische coating op de platen

Hoewel de vorm van de platen niet dezelfde is, delen ze wel een keramische coating, die het haar op een zachtere, natuurlijkere manier behandelt en het meer glans geeft.

Kabel

Ten slotte zijn geen van de twee stijltangen die we hebben gekozen snoerloos, maar ze hebben wel allebei een draaibaar snoer.Remington Vs Imetec Bellissima_3

Remington vs Imetec Bellissima: onze conclusie

Nu we de verschillen en overeenkomsten tussen de Remington en de Imetec Bellissima hebben bekeken, is het tijd om te beslissen welke stijltang de beste is. De waarheid is dat beide opties zeer bevredigende resultaten geven en een goede koop zijn. Er zijn echter enkele esthetische en functionele criteria die ons doen kiezen voor de Remington stijltang.

In de eerste plaats omdat het een extra temperatuurniveau omvat en een groter thermisch bereik bestrijkt. En ook omdat we de golvende vorm van de platen erg aantrekkelijk en interessant vinden. Het is niet alleen gemakkelijker om de platen te draaien zonder aan het haar te trekken, maar het ontwerp is ook lichter in vergelijking met de bredere platen van de Imetec Bellissima straightener.

Dit verschil in formaat maakt de Remington stijltang gemakkelijker te dragen en te vervoeren als u op reis bent. Hij is ook iets goedkoper dan zijn rivaal. Om al deze redenen laten we de weegschaal doorslaan in het voordeel van de Remington Curl & Straight Confidence. De Imetec Bellissima stijltang is echter ook een uitstekende keuze.Remington Vs Imetec Bellissima_4

Tips voor het kopen van de beste stijltang

Misschien vraag je je af waar je op moet letten bij het evalueren van verschillende stijltangen. Het eerste dat u in gedachten moet houden is dat het essentieel is om te weten hoe uw haar eruit ziet, aangezien dit zal bepalen op welke aspecten u in de eerste plaats moet letten. Maar om je te helpen weten wat ze zijn, zijn hier een paar tips:

 • Type kapsel: als u op zoek bent naar veelzijdigheid, kies dan een stijltang die niet alleen stijlt, maar waarmee u uw haar ook kunt krullen en golven. De meeste van hen combineren deze functies, maar er zijn er ook die alleen ontworpen zijn om te golven en te krullen, dus het is de moeite waard dit in gedachten te houden.
 • Materiaal van de platen: de platen zijn de elementen die de warmte rechtstreeks op het haar overbrengen, het is dus zaak zorgvuldig om te gaan met het materiaal waarvan ze zijn gemaakt. Het meest gebruikte materiaal is keramiek, omdat het niet alleen resistent is en de warmte gelijkmatiger verdeelt, maar ook zeer goed over het haar glijdt en voorkomt dat er plotseling aan wordt getrokken. Het is ook raadzaam beschermende elementen te gebruiken om beschadiging van het haar te voorkomen.
 • Formaat: het reisstrijkijzer is een van die accessoires die bij velen in de koffer niet mogen ontbreken. Probeer dus een lichtgewicht model te kiezen dat niet te zwaar of omvangrijk is, en dat u comfortabel in uw handtas kunt dragen. En als het een ingebouwde reiskoffer heeft, des te beter.
 • Temperatuurbereik: je hebt al gezien dat je bij veel stijltangen de temperatuur kunt aanpassen, afhankelijk van het type haar dat je hebt en de stijl die je wilt. Voor het geval u het nog niet wist: de aanbevolen temperatuur voor fijn, gekleurd haar is ongeveer 160 graden; 180 graden voor normaal dik of ongekleurd haar; en meer dan 180 graden voor dikker haar.

De best verkochte Remington stijltangen op Amazon

Amazon is 's werelds meest verspreide distributie- en verkoopplatform voor producten. Daarom kan het nuttig zijn te weten welke Remington modellen het meeste succes hebben bij de gebruikers:

26% korting
Remington Stijltang Keratin Therapy (Met Hittebechermende Sensor, Beschermend Tegen Schade, Keramische coating, 5 temperatuur-instellingen) S8593
 • Meer bescherming tegen schade door hittebeschermende sensor, welke de vochtbalans in het haar nauwkeurig in de gaten houdt en waar nodig de temperatuur bijstelt
 • Digitaal display met 5 temperatuur-instellingen van 160-230 ° C (160/180/200/220/230), zeer snelle opwarmtijd van 15 seconden, vastzetten van de temperatuur tijdens gebruik
 • Extra lange platen (110 mm), Flexibel bewegende platen voor een gelijkmatige druk op het haar
 • Temperatuur-boost: snelle instelling naar de hoogste temperatuur voor de moeilijkste plukken
 • Vastzetten van de platen voor veilig opbergen, inclusief luxe hittebestendig opbergetui, met automatisch wereldwijd voltage (120-240V)
54% korting
Remington Stijltang Silk (Keramische Coating Voor Moeiteloos Steilen, Digitaal display, Temperatuur-boost) S9600
 • Glijdt moeiteloos door het haar dankzij de keramische coating, met infrarode warmte-elementen voor een constante warmte waardoor je sneller klaar bent
 • Digitale variabele temperatuurinstelling (150°C-235°C) met temperatuur-boost naar 240°C gedurende 30 seconden, zeer snelle opwarming in 10 seconden zodat je snel van start kunt gaan!
 • Lange (110 mm) flexibel bewegende platen voor een gelijkmatige druk op het haar, zodat je elke pluk even snel steilt en minder vaak over het haar hoeft te gaan
 • 3 meter draaibaar snoer zodat je overal kunt stylen, met wereldwijd voltage zodat je jouw stijltang mee op reis kunt nemen
 • Zet de platen vast en berg de stijltang veilig op in de luxe hittebestendig opbergetui
25% korting
Remington Stijltang Pearl (Keramische coating, Makkelijker Door Het Haar Glijden, Flexibele platen, LCD-display, 150-235 °C) Hair Straightener S9501
 • Nooit meer stroef door het haar glijden dankzij de Keramische Coating met echte parel-elementen, 15x meer keramiek in de coating, glijdt 8x makkelijker door het haar
 • Flexibel bewegende platen (110 mm lang) voor een gelijkmatige druk op het haar, hiermee krijgt elk stukje haar evenveel hitte, sneller klaar en minder haarbeschadiging
 • Meer controle via digitaal display (10 temperatuurinstellingen van 150-235 ° C), en temperatuur-boost om snel naar de hoogste temperatuur te gaan
 • Vastzetten van de platen voor gemakkelijk opbergen in hittebestendige luxe opbergtas
 • Steil je haar in een mum van tijd met een opwarmtijd van 10 seconden
49% korting
Remington Stijltang Shine Therapy (Met Marokkaanse Arganolie En Vitamine E, Glanzend Resultaat, 150-230°C, LCD-Display) S8500
 • Stylingplaten met een hoogwaardige keramische coating geïmpregneerd met verzorgende arganolie en vitamine E voor een 86% GLANZENDER RESULTAAT
 • Digitale temperatuurinstelling met LCD display (150°C-230°C) en temperatuur-boost om de moeilijkste haren voor een korte tijd op 230°C te steilen
 • Flexibel bewegende platen voor een gelijkmatige druk op het haar voor minder haarbeschadiging
 • Vastzetten van de temperatuur om toevallige verandering tijdens gebruik te voorkomen
 • Neem je stijltang overal mee naartoe dankzij het wereldwijd voltage en berg op in de hittebeschermende opbergetui
37% korting
Remington Stijltang Keratin Protect (Verrijkt met Keratine En Amandelolie, 9 temperatuurstanden, Digitaal Display, Turbo-Boost, Extra Verzorgend Steilen) S8540
 • Platen met geavanceerde keramische coating, verrijkt met keratine en amandelolie om haarbeschadiging door hitte te voorkomen
 • Digitaal display met 9 temperatuurstanden van 150-230°C + Turbo Boost-functie om snel naar de hoogste temperatuur te gaan
 • Met gebruik van de PRO+-stand van 185°C, richt je geen schade aan en behoud je het vocht en de glans in je haren
 • Flexibel bewegende platen voor gelijkmatige druk op het haar
 • Met vergrendeling op de platen om de tang makkelijk op te bergen, op te bergen in hittebestendige opbergetui

Dit zijn de meest populaire Imetec Bellissima modellen

Volgens dezelfde regel van drie, tonen we hieronder de best verkochte Imetec stijltangen op Amazon:

Imetec Bellissima My Pro Steam B28 100 stijltang voor professioneel haar, met lang stijleffect, keramiek, instelbare temperatuur 170 °C - 200 °C - 230 °C, snelle opwarming
 • Stoomtechnologie: absolute gladheid en glanzend haar; anti-blad- en anti-frizz-effect, langdurig, vochtbestendig
 • Waterreservoir aan boord voor stoomproductie, die uit de kleine gaten op de bovenplaat komt, de stoomplaat geeft bij elk sluiten stoom af, ook als ze niet altijd met het blote oog zichtbaar zijn
 • Keramische gecoate verwarmingsplaten ter bescherming tegen hitte
 • 3 instelbare temperatuurstanden van 170 °C - 200 °C - 230 °C
 • Geschikt voor krullend, krullend, spiegelend of beschadigd haar
Imetec Bellissima My Pro Beach Waves GT20 100 stijltang voor golven en krullen met natuurlijk effect, 3 temperatuurinstellingen voor optimale bescherming van het haar, dubbele krultang
 • Stijltang voor kleine of zacht vallende krullen voor een individuele look
 • De dubbele krultang ontgrendelen, met behulp van de twee drukknopen aan de zijkant draaien en het gewenste effect selecteren: brede kant voor grote golven met zacht en natuurlijk effect. Smalle kant voor kleine en gedefinieerde golven voor een superglamoureuze look
 • Krultang met keramische coating voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en een volledige bescherming van het haar, omkeerbaar met één klik. Kabellengte: 1,8 m
 • Thermo Control System voor een digitale regeling van de temperatuur van 160 °C tot 200 °C. Geschikt voor ten minste schouderlang haar
Imetec Bellissima My Pro Beach Waves GT20 400 stijltang, keramische coating, brede en smalle golven, natuurlijk effect, 3 temperatuurstanden 160 °C - 200 °C, zwart
 • Stijltang voor brede of smalle lichtgolven
 • Ontgrendel het dubbele ijzer en draai het door op de twee knoppen aan de zijkant, selecteer het gewenste effect: brede kant voor zachte en natuurlijke golven, smalle kant voor gedefinieerde golven, met super lam-look
 • Golfplaten met keramische coating bieden een gelijkmatige warmteverdeling en beschermen je haar
 • Thermo Control System voor handmatige regeling van de temperatuur van 160 °C tot 200 °C
 • Kabellengte: 1,8 m
Imetec Bellissima Intellisense B24 100 stijltang voor glad en golvend haar bij 60 °C minder met Intellistyle-technologie, keramische coating, 5 temperatuurniveaus
 • Prachtige Intellisense maakt je haar tot 60 graden glad door het tegen schade en stress te beschermen, zonder het resultaat van het kapsel te beïnvloeden
 • Geschikt voor middellang tot lang haar, met het afgeronde ontwerp van de stijltang kun je glad of golvend haar met een natuurlijk golvend effect bereiken
 • Uitgerust met Intellistyle-technologie, waarmee je je haartype kunt instellen, dan wordt de stijltang de effectieve minimumtemperatuur voor jou gekozen, om een perfect resultaat zowel glad als gegolfd
 • De verwarmde platen zijn gecoat met Gloss&Shine Ceramic die een gelijkmatige warmteverdeling en optimaal glijden over het haar mogelijk maakt
 • De temperatuur kan ook in handmatige modus van 140 °C tot 220 °C met de Thermo Control worden ingesteld en dankzij het Quick Heating System is de plaat binnen enkele seconden klaar voor gebruik
Imetec Bellissima Revolution BHS1 100 automatische stijltang
 • Automatische roterende styling, de automatisch roterende platen
 • Cilinder met dubbele draairichting om je stijl snel en eenvoudig te maken
 • Modelleerkammen voor het vasthouden en fixeren van de haarlokken
 • Siliconen inzetstukken houden de haarstrengen op zachte wijze gespannen en zorgen zo voor een optimale styling
 • Glanzende coating voor een gelijkmatige warmteverdeling en hoge bescherming voor je haar

Als u andere soortgelijke artikelen wilt weten Remington Vs Imetec Bellissima - Twee perfecte stijltangen voor krullend haar je kunt de categorie bezoeken Haar Stijltang.

gerelateerde berichten

Subir