Proscenic T20 vs T22 - Twee olievrije friteuses die u niet kunt missen in uw keuken

01/12/2022

Proscenic T20 vs T22

Als u nog niet hebt geprobeerd te koken in een olievrije friteuse, raden wij u aan dat te doen. In eerste instantie is het logisch dat u wat terughoudend bent, maar als u een van de twee in deze recensie genoemde producten probeert, zult u van gedachten veranderen. Om u te begeleiden bij uw keuze, hebben we een vergelijking opgesteld waarin we de belangrijkste verschillen en overeenkomsten tussen Proscenic T20 vs T22 belichten. Aangezien dit twee modellen uit hetzelfde gamma zijn, kunt u zich voorstellen dat de vergelijking zeer nauw luistert. Mis hem niet!

inhoudsopgave

Proscenische T20 vs T22: verschillende aspecten om rekening mee te houden

Als eerste gaan we kijken naar de meest relevante verschillen tussen de twee friteuses:

Tankvolume

Een van de belangrijkste kwaliteiten van heteluchtfriteuses is de capaciteit van het mandje, dat is het hokje waarin het voedsel wordt gekookt. Vooral in huishoudens waar meerdere mensen samenwonen, omdat de hoeveelheid voedsel die tegelijk wordt gekookt afhangt van de grootte van de mand.

Zo kan het model T20 tot 3,5 liter bevatten, terwijl de T22 dit volume verbetert tot 5 liter. Bij benadering is de Proscenic T20 perfect voor een huishouden van 1 tot 3 personen, terwijl de T22 wordt aanbevolen voor gezinnen van 3 tot 5 personen.

Hoeveel voorgeprogrammeerde programma's hebben ze?

Zoals gebruikelijk bij de meeste keukenapparaten kunt u kiezen uit verschillende voorgeprogrammeerde programma's. Het verschil is niet groot, maar het is interessant dat de T22 één programma meer heeft dan de T20. Hij heeft dus 13 kookfuncties in plaats van 12. Het belangrijkste verschil is de voorverwarmingsfunctie, die alleen in het T22-model aanwezig is.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Logitech Z906 vs Z506_1Logitech Z906 vs Z506 - Twee speakers met veel kracht en kwaliteit

Temperatuurvariatie

De Proscenic T20 maakt een temperatuurbereik mogelijk tussen 80 en 200º C, terwijl de T22 dit bereik iets uitbreidt tussen 75 en 205º C, zodat u hetzelfde voedsel kunt bereiden zonder temperatuurproblemen.

Ruisonderdrukking

Proscenic heeft de Super Denoise ruisonderdrukkingstechnologie in het T22-model aanzienlijk verbeterd. Daardoor heeft deze friteuse een maximaal geluidsvermogen van 48 decibel, terwijl het model T20 maximaal 60 decibel heeft.

Proscenic T20 vs T22_1

Type display

Beide friteuses hebben een digitaal LED-display, maar het ontwerp verschilt. De Proscenic T20 heeft een schuin display, omdat het zich aan de voorkant van de friteuse bevindt. Bij de Proscenic T22 daarentegen beslaat het scherm de hele bovenkant, en bevat het meer verschillende knoppen dan zijn rivaal.

Economisch verschil

Tot slot is het belangrijk op te merken dat de prijs van beide heteluchtfriteuses niet hetzelfde is, zoals u zich kunt voorstellen na het nagaan van hun verschillen. Het verschil lijkt ons echter niet overdreven, gezien de innovaties die het nieuwe model van het bedrijf bevat.

Proscenic T20 vs T22: Hoe zijn ze vergelijkbaar?

Vervolgens is het tijd om te kijken welke overeenkomsten ze delen. Omdat het twee modellen van hetzelfde merk zijn, is het logisch dat er overeenkomsten zijn:

Kom: anti-aanbak en vaatwasmachinebestendig

U weet dat de twee manden een verschillende inhoud hebben, maar verder zijn ze hetzelfde. In tegenstelling tot andere heteluchtfriteuses hebben de friteuses van Proscenic een vierkante kuip. Bovendien is de mand in beide gevallen anti-aanbak en vaatwasmachinebestendig.

Maximaal vermogen

Een van de eerste dingen waar we naar kijken is het vermogen, en in dit opzicht moeten we toegeven dat er geen verschil is tussen de twee modellen. Dit komt omdat ze beide zijn voorzien van TurboAir-technologie, waarmee ze tot 1500 watt vermogen kunnen bereiken. Als u niet bekend bent met dit type apparaat, kunnen wij u vertellen dat dit een zeer hoog vermogen is.

Mobiele app

Elk van de twee heteluchtfriteuses synchroniseert met de mobiele app van Proscenic, zodat u hun potentieel ten volle kunt benutten. Hoe? Door alle recepten te bekijken die u in elk kunt maken, de details en technische specificaties te controleren en zelfs contact op te nemen met de technische dienst in geval van een defect.

Beide zijn ook compatibel met Alexa en Google Home, zodat u ze kunt integreren in uw domoticasysteem.

Proscenic T20 vs T22_4

Dit zijn Proscenic's meest populaire olievrije friteuses

Voordat we eindigen, willen we u de lijst laten zien van de Proscenic heteluchtfriteuses die Amazon-gebruikers het meest kiezen:

I-MOGOO Vierkante olievrije friteuse-accessoires van 5,5 liter. 12 stuks, geschikt voor COSORI/PRINCESS/INNSKY/PROSCENIC/PHILIPS 5L 5,2 L 5,5 L 5,7 L en meer, alle merken vierkante heteluchtfriteuses, BPA-vrij
 • 🍕UITGEBREIDE ACCESSOIRESET - Het product bevat een 8 inch anti-aanbakvierkante taartemmer, een 8 inch antiaanbakpizzapan, een 8 inch bakrek, een 8 inch eierbijtpan, een vierkante airfryer siliconen inzetstuk, een 19,56 cm metalen standaard en een 17,78 cm siliconen mat, 22,11 cm voedseltang, bakken Rek, siliconen vetborstel, siliconen spatel, 2 siliconen ovenhandschoenen.
 • 🍕VEILIGE MATERIALEN - Onze airfryeraccessoires zijn gemaakt van BPA-vrije materialen, waardoor ze veilig en gezond zijn om te genieten van gezonde kooktijden zonder je zorgen te maken over gevaarlijke chemicaliën. Ook zijn de pizzapan en cakevorm gemaakt van PTFE, dat hittebestendig, non-stick en duurzaam is.
 • 🍕12-DELIGE SET VOOR JE VERSCHILLENDE KOOKBEHOEFTEN - stel je voor wat je met onze accessoires kunt koken. Bak je favoriete taarten in het koekjesvat, bak heerlijke pizza's in de pizza-bak, bereid kebabs met de multifunctionele grill en maximaliseer je grillruimte met de metalen standaard. Dit accessoire is ook perfect voor het bereiden van chips en nog veel meer.
 • 🍕COMPATIBEL MET ALLE MERKEN VAN VIERKANTE 5,5L LUCHTFRITEUSES - I-MOGOO heteluchtfriteuse accessoires passen 5L, 5,2L, 5,5L, 5,7L-XL-XXL luchtfriteuses voor COSORI Princess Innsky Philips en alle andere merken vierkante heteluchtfriteuses vanaf 5,5 liter.
 • 🍕VAATWASSERBESTENDIG - I-MOGOO heteluchtfriteuse accessoires zijn vaatwasmachinebestendig voor snelle, eenvoudige en moeiteloze reiniging. Cake blikken en pizza trays hebben een Teflon antiaanbaklaag. Wrijf niet zwaar met een ruwe doek of metalen bal om de antiaanbaklaag te beschermen.
La Moustache - 8L Olievrije Friteuse, Heteluchtfriteuse met 2 Onafhankelijke Manden 1700W, 10 Kookprogramma's, Heteluchtfriteuse, Digitale Timer, Antiaanbakroosters (Grijs)
 • 💙 {Gezond koken} Het olievrije kooksysteem biedt een hoge efficiëntie en vermindert de hoeveelheid vet met ongeveer 95% in vergelijking met gewoon gefrituurd voedsel. Dit minimaliseert het risico op hartaandoeningen en beroertes.
 • 🖐 {Praktisch, snel en gemakkelijk in gebruik} Biedt 10 automatische kookprogramma's die de culinaire ervaring verbeteren en vereenvoudigen om exquise gerechten te creëren. Het vermogen is 1700W.
 • ✅ {Inhoud van 8 liter} De airfryer heeft 2 onafhankelijk van elkaar werkende manden van elk 4 liter, wat garant staat voor maximaal comfort tijdens het koken.
 • 💥 {3-in-1 Friteuse} Bak, grill en verwarm met lucht die een temperatuur van 20 tot 200 °C kan bereiken. Hiertoe wordt een grote veelzijdigheid bereikt bij het uiteindelijk koken van talrijke bereidingen, wat harmonieert met zijn antiaanbakeigenschap.
 • ⏰ {Timer} Het heeft een tijdmeter die tot 60 minuten kan worden geregeld om een ​​veilige controle over de bereiding te behouden en ongelukken te voorkomen.
Kubo Olievrije friteuse van 2,5 liter, heteluchtfriteuse, 1500 W, instelbare temperatuur, timer, wit, 17,8 x 23,4 x 24,8 cm
 • Soort vetarme keuken
 • 2,5 liter voedselcapaciteit
 • 1500 W aan vermogen
 • Instelbare temperatuur
 • Afneembare onderdelen
Aigostar Joy Airfryer 8L, olievrije friteuse met kijkvenster, 1700 W, 12 vooraf ingestelde functies + handmatig, led-touchscreen. Dubbel gebruik: met mand of lade
 • Transparant kijkvenster: de nieuwe Aigostar luchtfriteuse heeft een uniek design met een transparant kijkvenster, zeer geschikt voor beginners in de keuken om heerlijke gerechten te bereiden. Je kunt de kookstatus altijd via het kijkvenster controleren. De mand is afneembaar en gemakkelijk te reinigen en vaatwasmachinebestendig.
 • Multifunctionele friteuse: de Aigostar friteuse is uitgerust met twee onafhankelijke draaiknoppen en twee onafhankelijke led-displays, wordt geleverd met 12 vooraf ingestelde programma's, intelligent voorverwarmen van het koken met één knop. Afhankelijk van de voorverwarmingstemperatuur van het menu hoef je niet op de menuknop te drukken. Hij is uitgerust met antislip voetjes en netsnoerhouder.
 • Gezond koken: de Aigostar luchtfriteuse maakt gebruik van de 360 °C heteluchtcirculatietechnologie om overtollig vet uit de levensmiddelen op de bodem van de friteuse af te voeren, waardoor het vet met 80% wordt verminderd. Biedt de smaak van de oven en de veelzijdigheid van een luchtfriteuse. De onderdelen voor levensmiddelen zijn volledig BPA-vrij, wat het plezier van het koken met verschillende ingrediënten op een gezondere en veiligere manier brengt.
 • ❤️[Grote capaciteit XXL] Aigostar luchtfriteuse met grote capaciteit van 8 l, compact en 1700 W hoog vermogen. De friteuse kan levensmiddelen voor 6-8 personen in korte tijd voor je gezin bereiden. Met een voedselveilige antiaanbaklaag.
 • ❤️[Eenvoudige bediening] Je hoeft niet de hele tijd in de keuken te wachten terwijl de luchtfriteuse kookt, de friteuse maakt een geluid om je eraan te herinneren wanneer het koken voorbij is. Met een olievrije friteuse hoef je je geen zorgen te maken over vetspatten, je reinigingstijd verminderen en meer comfort in je leven brengen
Climatik Airfryer - 3,5L capaciteit - x8 vooraf ingestelde kookopties | Energiebesparende LED Touch Display Airfryer - Vaatwasmachinebestendig | Compacte gezonde olievrije friteuse
 • Capaciteit van 3,5 liter - Bespaar tot 55% op energierekeningen met onze 3,5 liter capaciteit airfryer, snellere kooktijden die minder elektriciteit verbruiken.
 • x8 Vooraf ingestelde kookopties: Kook al uw favoriete maaltijden probleemloos en probleemloos door te kiezen uit vooraf ingestelde kookmodi die een perfecte maaltijd garanderen. Perfecte kip, chips, gebraden vis, biefstuk, garnalen, spek, varkensvlees en zelfs cake met deze Climatik air fryer,
 • Gezond olievrij koken: de heteluchtfriteuse verbruikt tot 85% minder vet dan traditioneel gefrituurd voedsel met behoud van dezelfde heerlijke smaak, waardoor het het perfecte cadeau is voor familie of vrienden. Deze zwarte heteluchtfriteuse werkt door hete lucht 360° rond het voedsel te laten circuleren om overtollig vet uit voedsel te halen en het snel te verwarmen, waardoor u olievrij voedsel krijgt.
 • Premium modern matzwart design met led-touchscreen: onafhankelijke temperatuurregeling en intuïtieve kooktimers met het gebruiksvriendelijke digitale display.
 • Gemakkelijk schoon te maken: een grote, volledig afneembare anti-aanbaklaag gecoate heteluchtfriteusemand zorgt voor eenvoudige reiniging en is volledig vaatwasmachinebestendig! U kunt dus gezonde olievrije voedselrecepten voor uw hele gezin bakken, grillen, bakken en braden

Proscenic T20 vs T22: definitieve aanbeveling

Nu we de voor- en nadelen van friteuses zonder olie hebben bekeken, is het tijd om er een te kiezen. Budgettaire beperkingen kunnen voor sommigen een handicap zijn, hoewel wij verwachten dat het economische verschil groter is.

Blijven we bij functionaliteit en uitstekende prestaties, dan is de Proscenic T22 een betere keuze. Hij behoudt hetzelfde vermogen als zijn rivaal, maar heeft bijna twee keer zoveel capaciteit, zodat u meer voedsel kunt bereiden. Daarnaast is er een zeer duidelijke verbetering in de ruisonderdrukking en in het temperatuurbereik waaruit u kunt kiezen.

Anderzijds heeft hij een voorverwarmingsstand, een functie die vaak interessant is en die wij persoonlijk vaak gebruiken. Bovendien is het ontwerp moderner met het display bovenaan, hoewel dit een kwestie van persoonlijke smaak is.

In ieder geval hebben beide de Proscenic kwaliteitsgarantie en zijn ze gemaakt met dezelfde technologie, zodat u zeker weet dat u het goed doet.

Als u andere soortgelijke artikelen wilt weten Proscenic T20 vs T22 - Twee olievrije friteuses die u niet kunt missen in uw keuken je kunt de categorie bezoeken Sin categoría.

gerelateerde berichten

Subir