Saltar al contenido

Proscenic T20 vs T22 – Twee olievrije friteuses die u niet kunt missen in uw keuken

Proscenic T20 vs T22

Als u nog niet hebt geprobeerd te koken in een olievrije friteuse, raden wij u aan dat te doen. In eerste instantie is het logisch dat u wat terughoudend bent, maar als u een van de twee in deze recensie genoemde producten probeert, zult u van gedachten veranderen. Om u te begeleiden bij uw keuze, hebben we een vergelijking opgesteld waarin we de belangrijkste verschillen en overeenkomsten tussen Proscenic T20 vs T22 belichten. Aangezien dit twee modellen uit hetzelfde gamma zijn, kunt u zich voorstellen dat de vergelijking zeer nauw luistert. Mis hem niet!

Proscenische T20 vs T22: verschillende aspecten om rekening mee te houden

Als eerste gaan we kijken naar de meest relevante verschillen tussen de twee friteuses:

Tankvolume

Een van de belangrijkste kwaliteiten van heteluchtfriteuses is de capaciteit van het mandje, dat is het hokje waarin het voedsel wordt gekookt. Vooral in huishoudens waar meerdere mensen samenwonen, omdat de hoeveelheid voedsel die tegelijk wordt gekookt afhangt van de grootte van de mand.

Zo kan het model T20 tot 3,5 liter bevatten, terwijl de T22 dit volume verbetert tot 5 liter. Bij benadering is de Proscenic T20 perfect voor een huishouden van 1 tot 3 personen, terwijl de T22 wordt aanbevolen voor gezinnen van 3 tot 5 personen.

Hoeveel voorgeprogrammeerde programma’s hebben ze?

Zoals gebruikelijk bij de meeste keukenapparaten kunt u kiezen uit verschillende voorgeprogrammeerde programma’s. Het verschil is niet groot, maar het is interessant dat de T22 één programma meer heeft dan de T20. Hij heeft dus 13 kookfuncties in plaats van 12. Het belangrijkste verschil is de voorverwarmingsfunctie, die alleen in het T22-model aanwezig is.

Temperatuurvariatie

De Proscenic T20 maakt een temperatuurbereik mogelijk tussen 80 en 200º C, terwijl de T22 dit bereik iets uitbreidt tussen 75 en 205º C, zodat u hetzelfde voedsel kunt bereiden zonder temperatuurproblemen.

Ruisonderdrukking

Proscenic heeft de Super Denoise ruisonderdrukkingstechnologie in het T22-model aanzienlijk verbeterd. Daardoor heeft deze friteuse een maximaal geluidsvermogen van 48 decibel, terwijl het model T20 maximaal 60 decibel heeft.

Proscenic T20 vs T22_1

Type display

Beide friteuses hebben een digitaal LED-display, maar het ontwerp verschilt. De Proscenic T20 heeft een schuin display, omdat het zich aan de voorkant van de friteuse bevindt. Bij de Proscenic T22 daarentegen beslaat het scherm de hele bovenkant, en bevat het meer verschillende knoppen dan zijn rivaal.

Economisch verschil

Tot slot is het belangrijk op te merken dat de prijs van beide heteluchtfriteuses niet hetzelfde is, zoals u zich kunt voorstellen na het nagaan van hun verschillen. Het verschil lijkt ons echter niet overdreven, gezien de innovaties die het nieuwe model van het bedrijf bevat.

Proscenic T20 vs T22: Hoe zijn ze vergelijkbaar?

Vervolgens is het tijd om te kijken welke overeenkomsten ze delen. Omdat het twee modellen van hetzelfde merk zijn, is het logisch dat er overeenkomsten zijn:

Kom: anti-aanbak en vaatwasmachinebestendig

U weet dat de twee manden een verschillende inhoud hebben, maar verder zijn ze hetzelfde. In tegenstelling tot andere heteluchtfriteuses hebben de friteuses van Proscenic een vierkante kuip. Bovendien is de mand in beide gevallen anti-aanbak en vaatwasmachinebestendig.

Maximaal vermogen

Een van de eerste dingen waar we naar kijken is het vermogen, en in dit opzicht moeten we toegeven dat er geen verschil is tussen de twee modellen. Dit komt omdat ze beide zijn voorzien van TurboAir-technologie, waarmee ze tot 1500 watt vermogen kunnen bereiken. Als u niet bekend bent met dit type apparaat, kunnen wij u vertellen dat dit een zeer hoog vermogen is.

Mobiele app

Elk van de twee heteluchtfriteuses synchroniseert met de mobiele app van Proscenic, zodat u hun potentieel ten volle kunt benutten. Hoe? Door alle recepten te bekijken die u in elk kunt maken, de details en technische specificaties te controleren en zelfs contact op te nemen met de technische dienst in geval van een defect.

Beide zijn ook compatibel met Alexa en Google Home, zodat u ze kunt integreren in uw domoticasysteem.

Proscenic T20 vs T22_4

Dit zijn Proscenic’s meest populaire olievrije friteuses

Voordat we eindigen, willen we u de lijst laten zien van de Proscenic heteluchtfriteuses die Amazon-gebruikers het meest kiezen:

COSORI Intelligente olievrije friteuse 3,8 l, 75-230 °C, 1500 W, Amazon Exclusive, luchtfriteuse met app-recepten, 7 programma's, gezond voor 1-3 personen, vaatwasmachinebestendig, grijs
 • Amazon Exclusive: de nieuw bijgewerkte Thermo IQ-technologie herkent automatisch de temperaturen tijdens het koken, terwijl de verbeterde luchtcirculatie levensmiddelen sneller en gelijkmatiger kookt
 • Waarom je een luchtfriteuse kiest: maakt het koken gemakkelijker, maakt je eten smakelijker en houdt je keuken netjes. Daarom brengen wij je de CAF-LI401S
 • Getest om 30% sneller te zijn dan het originele model
 • Eenvoudiger: kook met de gratis VeSync-app van je smartphone om te koken; geniet van vooraf ingestelde levensmiddelen met slechts één vingertip voor eenvoudig koken
 • Gezonder: kook maaltijden met tot 97% minder olie dan conventionele gefrituurde levensmiddelen
VANDENBERG Hete Lucht Friteuse - 5,5L - 12 Programma's - 1700W - Airfryer - Geen Olie&Vet - Brood&Braadmand - Non Stick, Touchscreen, Cool-Touch
 • 🍟 𝐅𝐑𝐈𝐉𝐍𝐄𝐍 𝐙𝐎𝐍𝐃𝐄𝐑 𝐕𝐄𝐓 & 𝐎𝐋𝐈𝐄 - Met de heteluchtfriteuse kunt u het zonder olie en vet stellen. De Air Fryer wordt verwarmd tot 80 - 200 graden door hete lucht alleen en biedt de beste smaak van knapperige frietjes, vissticks en Co!
 • 🍗 𝐀𝐋𝐋𝐑𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑 𝐌𝐄𝐓 𝟏𝟐 𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌𝐌𝐀'𝐒 - De roestvrijstalen heteluchtfriteuse heeft een volume van 5,5 liter en 12 programma's. U kunt frituren met één druk op de knop en genieten van een korte kooktijd dankzij het hoge vermogen van 1700W!
 • 💯 𝐒𝐓𝐄𝐑𝐊𝐄 𝐅𝐑𝐈𝐓𝐄𝐔𝐒𝐄 𝐄𝐈𝐆𝐄𝐍𝐒𝐂𝐇𝐀𝐏𝐏𝐄𝐍 - Vele functies zoals anti-aanbaklaag, koele aanraking, oververhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling maken de heteluchtfriteuse tot een multitalent. Pas de looptijd individueel aan en gebruik de tijd voor andere dingen!
 • 🍽️ 𝐒𝐔𝐏𝐄𝐑 𝐄𝐄𝐍𝐕𝐎𝐔𝐃𝐈𝐆 𝐓𝐄 𝐑𝐄𝐈𝐍𝐈𝐆𝐄𝐍 - Dankzij de anti-aanbaklaag kunnen de buitenpan en frituurmand van de heteluchtfriteuse gemakkelijk met de hand gereinigd worden. De accessoires kunnen ook gemakkelijk in de vaatwasser worden gereinigd!
 • 👌🏼 𝐕𝐀𝐍𝐃𝐄𝐍𝐁𝐄𝐑𝐆 𝐏𝐑𝐎𝐌𝐈𝐒𝐄 - Wij laten de kwaliteit van de Air Fryer voor zichzelf spreken en maken uw beslissing gemakkelijker: Als u niet tevreden bent met de Air Fryer, krijgt u ook uw geld terug tot 2 jaar na aankoop!
COSORI Smart WiFi Heteluchtfriteuse 5,5 l XXL friteuse heteluchtfriteuse Airfryer met app-bediening, 11 programma's, voorverwarmen en warm houden, shake-modus, 100 receptenboekje, zonder olie, 1700 W
 • 【13 One-Touch-programma's】Met het One-Touch-display kun je met slechts één klik 13 vooraf ingestelde programma's selecteren: steak, gevogelte, zeevruchten, garnalen, spek, diepvriesproduct, friet, groenten, wortelgroenten, brood en desserts. Je kunt ook je eigen temperatuur (75 °C - 205 °C) en kooktijd (1-60 min) voor persoonlijke recepten instellen
 • 【100+ Duitse online en papieren recepten】100+ gedetailleerde stapsgewijze recepten in het Duits in de VeSync-app maken het koken eenvoudig. Je kunt met VeSync je favoriete recepten markeren, je receptenverloop weergeven en je eigen aangepaste recepten maken en opslaan. Tegelijkertijd geven wij u een kookboek met 100 gerechten in het Duits
 • 【Altijd en overal te bewaken】 Plan, pas je voortgang aan en bewaak hem als je op de bank ontspannen of meerdere taken thuis via VeSync-meldingen uitvoert
 • Koken met minder olie: Cosori Smart Wifi Air Fryer met heteluchttechnologie kunnen dezelfde knapperige texturen, die houden van tot 85% minder vet dan conventionele friteuse
 • 【XXL capaciteit】Kook in de ruime mand van 5,5 liter voldoende eten voor maximaal 5 personen. Vind extra accessoires voor je heteluchtfriteuse door naar C158-6AC te zoeken, of zoek een reservemand door naar C158-FB te zoeken
Princess Airfryer 182074 met dubbele mand Inhoud 8 Liter 2 x 1600 Watt 8 programma's,2x4 L,Zwart
 • Met deze familie Airfryer van Princess met dubbele mand zijn de mogelijkheden oneindig: twee gerechten tegelijk bereiden, het koken synchroniseren, de instellingen dupliceren, je programma's kiezen.
 • Deze Airfryer heeft twee mandjes en biedt een totale inhoud van 8 Liter. Zo is het mogelijk om in één keer 2 kg friet te bereiden.
 • Frituur, bak, braad diverse soorten gerechten en dehydrateer fruit of groenten. Dankzij de heteluchtconvectietechnologie kan tot 80% minder olie worden gebruikt, wat ideaal is bij het beperken van calorie innamen
 • De Princess heteluchtfriteuse met dubbele mand heeft 8 voorgeprogrammeerde programma's waarmee je friet, vlees, vis, schaaldieren, pizza, gebak, etc breid. U kunt de temperatuur en timer ook handmatig instellen.
 • Geen afwasklusjes meer: ​​de twee manden en de binnenplaten zijn vaatwasmachinebestendig.
Ultenic K20 Airfryer zonder olie met dubbele lade, Heteluchtfriteuse met 6 programma's, Air Fryer 8 L met dubbele mand met antiaanbaklaag, Frans menu, voorverwarmen, led-touchscreen, 2850 W
 • Alles tegelijkertijd: Ultenic K20 Airfryer zonder olie is in staat om 2 ingrediënten op 2 verschillende manieren te koken en tegelijkertijd te dienen. Bevat 2 kooklades van 4 l, K20 Heteluchtfriteuse maakt de bereiding van lekkere verschillende en vetarme gerechten mogelijk voor 8 porties, die perfect zijn voor elke smaak.
 • In één knop: de Air Fryer met dubbele lade K20 vermenigvuldigt de programma's voor: frituren zonder olie, max. Crisp, braden, in de oven, opwarmen en drogen. Maar beperk ook je fantasie niet. Zoek naar voorgeprogrammeerde originele recepten in de Ultenic-app om aan de slag te gaan
 • Gezonder en sneller: je K20 Airfryer, 2850 W, maakt het mogelijk om gezondere en snellere frituren met al je favoriete levensmiddelen vers of bevroren te maken. Tot 80% minder vet dan conventionele frituurmethodes, met dezelfde knapperig.
 • Eenvoudig te bedienen en te reinigen: de afneembare manden en laden met 4 l antiaanbaklaag vergemakkelijken het reinigen en zijn vaatwasserbestendig, alle K20 Heteluchtfriteuse zijn gemakkelijk voedselveilig gemaakt, BPA-vrij en PFOA.
 • Responsieve en hoogwaardige klantenservice: Ultenic biedt u 2 jaar productgarantie en 5 jaar lokale reparatiegarantie in Nederland. Uw tevredenheid is onze wens en ons support team staat 24/7 tot uw beschikking.

Proscenic T20 vs T22: definitieve aanbeveling

Nu we de voor- en nadelen van friteuses zonder olie hebben bekeken, is het tijd om er een te kiezen. Budgettaire beperkingen kunnen voor sommigen een handicap zijn, hoewel wij verwachten dat het economische verschil groter is.

Blijven we bij functionaliteit en uitstekende prestaties, dan is de Proscenic T22 een betere keuze. Hij behoudt hetzelfde vermogen als zijn rivaal, maar heeft bijna twee keer zoveel capaciteit, zodat u meer voedsel kunt bereiden. Daarnaast is er een zeer duidelijke verbetering in de ruisonderdrukking en in het temperatuurbereik waaruit u kunt kiezen.

Anderzijds heeft hij een voorverwarmingsstand, een functie die vaak interessant is en die wij persoonlijk vaak gebruiken. Bovendien is het ontwerp moderner met het display bovenaan, hoewel dit een kwestie van persoonlijke smaak is.

In ieder geval hebben beide de Proscenic kwaliteitsgarantie en zijn ze gemaakt met dezelfde technologie, zodat u zeker weet dat u het goed doet.