Proscenic T20 vs T22 - Twee olievrije friteuses die u niet kunt missen in uw keuken

01/12/2022

Proscenic T20 vs T22

Als u nog niet hebt geprobeerd te koken in een olievrije friteuse, raden wij u aan dat te doen. In eerste instantie is het logisch dat u wat terughoudend bent, maar als u een van de twee in deze recensie genoemde producten probeert, zult u van gedachten veranderen. Om u te begeleiden bij uw keuze, hebben we een vergelijking opgesteld waarin we de belangrijkste verschillen en overeenkomsten tussen Proscenic T20 vs T22 belichten. Aangezien dit twee modellen uit hetzelfde gamma zijn, kunt u zich voorstellen dat de vergelijking zeer nauw luistert. Mis hem niet!

inhoudsopgave

Proscenische T20 vs T22: verschillende aspecten om rekening mee te houden

Als eerste gaan we kijken naar de meest relevante verschillen tussen de twee friteuses:

Tankvolume

Een van de belangrijkste kwaliteiten van heteluchtfriteuses is de capaciteit van het mandje, dat is het hokje waarin het voedsel wordt gekookt. Vooral in huishoudens waar meerdere mensen samenwonen, omdat de hoeveelheid voedsel die tegelijk wordt gekookt afhangt van de grootte van de mand.

Zo kan het model T20 tot 3,5 liter bevatten, terwijl de T22 dit volume verbetert tot 5 liter. Bij benadering is de Proscenic T20 perfect voor een huishouden van 1 tot 3 personen, terwijl de T22 wordt aanbevolen voor gezinnen van 3 tot 5 personen.

Hoeveel voorgeprogrammeerde programma's hebben ze?

Zoals gebruikelijk bij de meeste keukenapparaten kunt u kiezen uit verschillende voorgeprogrammeerde programma's. Het verschil is niet groot, maar het is interessant dat de T22 één programma meer heeft dan de T20. Hij heeft dus 13 kookfuncties in plaats van 12. Het belangrijkste verschil is de voorverwarmingsfunctie, die alleen in het T22-model aanwezig is.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Logitech Z906 vs Z506_1Logitech Z906 vs Z506 - Twee speakers met veel kracht en kwaliteit

Temperatuurvariatie

De Proscenic T20 maakt een temperatuurbereik mogelijk tussen 80 en 200º C, terwijl de T22 dit bereik iets uitbreidt tussen 75 en 205º C, zodat u hetzelfde voedsel kunt bereiden zonder temperatuurproblemen.

Ruisonderdrukking

Proscenic heeft de Super Denoise ruisonderdrukkingstechnologie in het T22-model aanzienlijk verbeterd. Daardoor heeft deze friteuse een maximaal geluidsvermogen van 48 decibel, terwijl het model T20 maximaal 60 decibel heeft.

Proscenic T20 vs T22_1

Type display

Beide friteuses hebben een digitaal LED-display, maar het ontwerp verschilt. De Proscenic T20 heeft een schuin display, omdat het zich aan de voorkant van de friteuse bevindt. Bij de Proscenic T22 daarentegen beslaat het scherm de hele bovenkant, en bevat het meer verschillende knoppen dan zijn rivaal.

Economisch verschil

Tot slot is het belangrijk op te merken dat de prijs van beide heteluchtfriteuses niet hetzelfde is, zoals u zich kunt voorstellen na het nagaan van hun verschillen. Het verschil lijkt ons echter niet overdreven, gezien de innovaties die het nieuwe model van het bedrijf bevat.

Proscenic T20 vs T22: Hoe zijn ze vergelijkbaar?

Vervolgens is het tijd om te kijken welke overeenkomsten ze delen. Omdat het twee modellen van hetzelfde merk zijn, is het logisch dat er overeenkomsten zijn:

Kom: anti-aanbak en vaatwasmachinebestendig

U weet dat de twee manden een verschillende inhoud hebben, maar verder zijn ze hetzelfde. In tegenstelling tot andere heteluchtfriteuses hebben de friteuses van Proscenic een vierkante kuip. Bovendien is de mand in beide gevallen anti-aanbak en vaatwasmachinebestendig.

Maximaal vermogen

Een van de eerste dingen waar we naar kijken is het vermogen, en in dit opzicht moeten we toegeven dat er geen verschil is tussen de twee modellen. Dit komt omdat ze beide zijn voorzien van TurboAir-technologie, waarmee ze tot 1500 watt vermogen kunnen bereiken. Als u niet bekend bent met dit type apparaat, kunnen wij u vertellen dat dit een zeer hoog vermogen is.

Mobiele app

Elk van de twee heteluchtfriteuses synchroniseert met de mobiele app van Proscenic, zodat u hun potentieel ten volle kunt benutten. Hoe? Door alle recepten te bekijken die u in elk kunt maken, de details en technische specificaties te controleren en zelfs contact op te nemen met de technische dienst in geval van een defect.

Beide zijn ook compatibel met Alexa en Google Home, zodat u ze kunt integreren in uw domoticasysteem.

Proscenic T20 vs T22_4

Dit zijn Proscenic's meest populaire olievrije friteuses

Voordat we eindigen, willen we u de lijst laten zien van de Proscenic heteluchtfriteuses die Amazon-gebruikers het meest kiezen:

I-MOGOO Vierkante olievrije friteuse-accessoires van 5,5 liter. 12 stuks, geschikt voor COSORI/PRINCESS/INNSKY/PROSCENIC/PHILIPS 5L 5,2 L 5,5 L 5,7 L en meer, alle merken vierkante heteluchtfriteuses, BPA-vrij
 • 🍕UITGEBREIDE ACCESSOIRESET - Het product bevat een 8 inch anti-aanbakvierkante taartemmer, een 8 inch antiaanbakpizzapan, een 8 inch bakrek, een 8 inch eierbijtpan, een vierkante airfryer siliconen inzetstuk, een 19,56 cm metalen standaard en een 17,78 cm siliconen mat, 22,11 cm voedseltang, bakken Rek, siliconen vetborstel, siliconen spatel, 2 siliconen ovenhandschoenen.
 • 🍕VEILIGE MATERIALEN - Onze airfryeraccessoires zijn gemaakt van BPA-vrije materialen, waardoor ze veilig en gezond zijn om te genieten van gezonde kooktijden zonder je zorgen te maken over gevaarlijke chemicaliën. Ook zijn de pizzapan en cakevorm gemaakt van PTFE, dat hittebestendig, non-stick en duurzaam is.
 • 🍕12-DELIGE SET VOOR JE VERSCHILLENDE KOOKBEHOEFTEN - stel je voor wat je met onze accessoires kunt koken. Bak je favoriete taarten in het koekjesvat, bak heerlijke pizza's in de pizza-bak, bereid kebabs met de multifunctionele grill en maximaliseer je grillruimte met de metalen standaard. Dit accessoire is ook perfect voor het bereiden van chips en nog veel meer.
 • 🍕COMPATIBEL MET ALLE MERKEN VAN VIERKANTE 5,5L LUCHTFRITEUSES - I-MOGOO heteluchtfriteuse accessoires passen 5L, 5,2L, 5,5L, 5,7L-XL-XXL luchtfriteuses voor COSORI Princess Innsky Philips en alle andere merken vierkante heteluchtfriteuses vanaf 5,5 liter.
 • 🍕VAATWASSERBESTENDIG - I-MOGOO heteluchtfriteuse accessoires zijn vaatwasmachinebestendig voor snelle, eenvoudige en moeiteloze reiniging. Cake blikken en pizza trays hebben een Teflon antiaanbaklaag. Wrijf niet zwaar met een ruwe doek of metalen bal om de antiaanbaklaag te beschermen.
3% korting
COSORI Intelligente olievrije friteuse 3,8 l, 75-230 °C, 1500 W, Amazon Exclusive, luchtfriteuse met app-recepten, 7 programma's, gezond voor 1-3 personen, vaatwasmachinebestendig, grijs
 • Amazon Exclusive: de nieuw bijgewerkte Thermo IQ-technologie herkent automatisch de temperaturen tijdens het koken, terwijl de verbeterde luchtcirculatie levensmiddelen sneller en gelijkmatiger kookt
 • Waarom je een luchtfriteuse kiest: maakt het koken gemakkelijker, maakt je eten smakelijker en houdt je keuken netjes. Daarom brengen wij je de CAF-LI401S
 • Getest om 30% sneller te zijn dan het originele model
 • Eenvoudiger: kook met de gratis VeSync-app van je smartphone om te koken; geniet van vooraf ingestelde levensmiddelen met slechts één vingertip voor eenvoudig koken
 • Gezonder: kook maaltijden met tot 97% minder olie dan conventionele gefrituurde levensmiddelen
Proscenic T22 heteluchtfriteuse, 5 liter, zwart
 • Turbo Air-technologie: met de Turbo Air-technologie, 360° omloopverwarming, 7-voudige luchtcirculatiesnelheid, kookefficiëntie met 30% verhoogd, wordt het binnenste vocht van de levensmiddelen snel vergrendeld, waardoor de levensmiddelen knapperig en sappig en gelijkmatig worden verwarmd.
 • 【App-besturing & online recepten】: met de Proscenic-app kun je je friteuse heel eenvoudig bedienen, het kookproces plannen en bewaken; je kunt ook je eigen recepten in de app maken en delen.
 • 【11 intelligente kookfuncties】Proscenic heteluchtfriteuse T22 met 11 vooraf ingestelde menu's, bijvoorbeeld steaks, kippenvlees, friet, pizza, cake, enz. Voorverwarmen, warm houden, temperatuur-/tijdinstelling, allemaal zijn in een groot led-display samengevat, met één knop snelle bediening is zeer eenvoudig en comfortabel.
 • Anti-aanbaklaag met veiligheidscertificering: de mand is uitgerust met een antiaanbaklaag, d.w.z. hij wordt gemakkelijk gereinigd en waarvan BPA en PFOA onder controle zijn. Het bedieningspaneel is aan de bovenkant van de friteuse aangebracht, zodat je voor de bediening alleen kunt staan en plat kunt kijken, om hem comfortabel te bedienen.
 • Gezond kookleven: met de heteluchtfriteuse T22 is geen olie nodig om te frituren. Het maakt gebruik van het principe van de snelle luchtcirculatie om levensmiddelen snel te verwarmen en knapperig te maken. Zo ontstaan heerlijke, frituurachtige gerechten met tot 90% minder vet in vergelijking met conventionele gaarmethoden, voor een perfecte balans tussen gezondheid en lekkernijen.
Taurus Amazing AF1701D luchtfriteuse, olievrij, 5,5 l, 1200 g aardappelen, 8 programma's, touchscreen, timer, tot 200 °C, anti-aanbaklaag, PFOA- en BPA-vrij
 • Knapperige frituren met niets of zeer weinig olie: olievrije friteuse met heteluchtsysteem dat de lucht gelijkmatig in de friteuse verdeelt om heerlijke knapperige en gelijkmatige frituren te krijgen, zonder rook en slechte geurtjes. Uitstekende resultaten: knapperige en veel gezondere frituren.
 • 8 kookprogramma's: de Amazing Air friteuse bevat 8 vooraf gedefinieerde programma's, waarmee je een verscheidenheid aan recepten kunt maken, zoals pizza, vis, kip, aardappelen, gebak, zeevruchten, spek en vlees. Je handleiding bevat een receptenboek en je kunt het volledige online receptenboek op de website van het merk downloaden.
 • Grote capaciteit in een compact design: vergeet de enorme friteuses die je hele werkblad innemen. De Amazing friteuse heeft een inhoud van 5,5 l, maar dankzij het compacte ontwerp neemt hij weinig ruimte in je keuken in, zodat je hem overal kunt opbergen waar je hem wilt terwijl je hem niet gebruikt. Het heeft een maximaal vermogen van 1700 W, perfect voor het braden van alles. Met timer voor maximaal 60 minuten en een instelbare temperatuur van 80 tot 220 °C.
 • Digitaal display aan de bovenkant: het scherm van de Amazing friteuse bevindt zich aan de bovenkant, wat de weergave en selectie van programma's vergemakkelijkt. In één oogopslag zie je hoe het proces op elk moment loopt. Bovendien is het display een zeer zichtbaar glas zonder hoeken en holle ruimtes, zodat je het met een doek in één keer kunt reinigen. Alle componenten van de friteuse zijn vrij van PFOA en BPA en de hele mand kan in de vaatwasser worden gereinigd.
 • Vertrouw op ervaring: Taurus is een merk met meer dan 60 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige huishoudelijke apparaten voor uw keuken. Als je op enig moment twijfelt of advies nodig hebt, helpt ons team van experts je en zal je begeleiden tot je je product volledig onder de knie hebt.
Sogo 10820 Olievrije friteuse, 4 liter, met binnenvizier, 6 programma's, receptenboek, 100-200 °C, LED-touchscreen, timer, 1600 W, luchtfriteuse, zwart, PFOA-vrij, BPA
 • Eet gezonder op eenvoudige en snelle manier: gebruik ongeveer 80% minder vet dan een conventionele friteuse
 • Groot kijkvenster en ledlicht binnenin voor het bekijken van levensmiddelen
 • Bevat een frituurmand met antiaanbaklaag van 4 liter en een meertalig receptenboek
 • 360° heteluchtcirculatie met hoge snelheid en timer met automatische uitschakelfunctie 1-60 min, temperatuurregeling, 199 ° - 200 °C, digitaal led-display en touch-bedieningspaneel
 • Met bescherming tegen oververhitting, antislip voeten en verkoelende handgreep voor de veiligheid van de gebruiker

Proscenic T20 vs T22: definitieve aanbeveling

Nu we de voor- en nadelen van friteuses zonder olie hebben bekeken, is het tijd om er een te kiezen. Budgettaire beperkingen kunnen voor sommigen een handicap zijn, hoewel wij verwachten dat het economische verschil groter is.

Blijven we bij functionaliteit en uitstekende prestaties, dan is de Proscenic T22 een betere keuze. Hij behoudt hetzelfde vermogen als zijn rivaal, maar heeft bijna twee keer zoveel capaciteit, zodat u meer voedsel kunt bereiden. Daarnaast is er een zeer duidelijke verbetering in de ruisonderdrukking en in het temperatuurbereik waaruit u kunt kiezen.

Anderzijds heeft hij een voorverwarmingsstand, een functie die vaak interessant is en die wij persoonlijk vaak gebruiken. Bovendien is het ontwerp moderner met het display bovenaan, hoewel dit een kwestie van persoonlijke smaak is.

In ieder geval hebben beide de Proscenic kwaliteitsgarantie en zijn ze gemaakt met dezelfde technologie, zodat u zeker weet dat u het goed doet.

Als u andere soortgelijke artikelen wilt weten Proscenic T20 vs T22 - Twee olievrije friteuses die u niet kunt missen in uw keuken je kunt de categorie bezoeken Sin categoría.

gerelateerde berichten

Subir