Proscenic P11 Vs P10 Pro Vs M8 Pro - De beste stofzuiger van Proscenic

01/03/2022 - Actualizado: 21/02/2022

Proscenic P11 vs P10 Pro vs M8 Pro

Als u nog niet van Proscenic gehoord hebt, raden wij u aan dit artikel aandachtig te lezen. Het is een onderneming van Taiwanese oorsprong die actief is sinds 1996. Al meer dan 25 jaar is het bedrijf gespecialiseerd in de productie en marketing van slimme huishoudelijke apparaten. In dit artikel bekijken we drie stofzuigers die zeer positieve gebruikersbeoordelingen hebben gekregen op Amazon. We hebben het over de Proscenic P11 Vs P10 Pro Vs M8 Pro. Voor meer informatie, mis onze review niet!

inhoudsopgave

Proscenic P11 Vs P10 Pro Vs M8 Pro: voordelen en nadelen

De drie stofzuigers die wij hieronder analyseren hebben veel meer voordelen dan nadelen, hoewel het belangrijk is alle informatie volledig te evalueren. Alvorens dieper op de analyse in te gaan, moet u weten dat de modellen van de P-serie rechtopstaande stofzuigers zijn, terwijl de M-serie een robotstofzuiger is.

Proscenic P11 Vs P10 Pro Vs M8 Pro_3

Proscenic M8 Pro - Lasernavigatie, schrobben en zelfledigende basis

Aangezien de M8 Pro de enige robotstofzuiger is die deel uitmaakt van dit artikel, beginnen we met de voor- en nadelen ervan te bespreken:

Wat we het leukst vinden aan de M8 Pro

1. Stofzuigt, dweilt, veegt en dweilt. Het heeft een extra tank van 300 ml voor dit doel.
2. Hij heeft een zelfledigende bodem, die tot 4,3 liter afval kan bevatten. Bovendien deponeert de robot autonoom het vuil in de basis zelf zodra de interne tank vol is.
3. IPNAS 4.0-lasernavigatie, een geavanceerd systeem dat hem een grotere precisie geeft en hem in staat stelt op intelligente en geoptimaliseerde wijze een route te bepalen.
4. Creëert virtuele kaarten, dankzij het geavanceerde laserscansysteem. Op deze kaarten, die beschikbaar zijn via de app, kunt u zones met beperkingen instellen en intelligent ruimtebeheer uitvoeren, naast het programmeren van de reiniging en het aanpassen van andere parameters.
5. Stroom- en waterdebietregeling in respectievelijk 3 niveaus.
6. HEPA filter, dat meer dan 99% van de microdeeltjes tegenhoudt.
7. Zuigkracht van 3.000 Pascals, een van de meest geavanceerde in dit segment.
8. Autonomie van gebruik van 270 minuten, met meer dan 4 uur batterijduur. Als de batterij leeg raakt, gaat de robot uit zichzelf naar de oplaadbasis.
9. Synchronisatie met mobiele app, Google Assistant en Alexa.

Wat we het minst waarderen aan de M8 Pro

1. Zonder de zelflozende basis, is de capaciteit van de afvalbak 280 ml, wat een beetje klein kan zijn voor een standaard huis.
2. Hoewel hij zeer concurrerend geprijsd is voor een robotstofzuiger, is hij de duurste van de drie die we hebben beoordeeld.

Proscenic P10 Pro - een zeer veelzijdige en flexibele stofzuiger

We gaan nu over tot een bespreking van de kenmerken van de snoerloze stofzuigers in de serie, te beginnen met de P10 Pro:

Belangrijkste voordelen

1. Veelzijdigheid: het toestel kan worden omgevormd tot een handstofzuiger en beschikt over een brede waaier van uitrustingen, waaronder een kleine gemotoriseerde borstel, een ronde borstel en een smalle zuigmond.
2. Roterende kop: de hoofdborstel, die vier LED-lampjes heeft om donkere zones te verlichten, heeft een multi-flex rotatiesysteem. Dat wil zeggen dat hij aan de voorkant 90 graden kan worden gedraaid en 180 graden naar links en rechts. Dit geeft het een flexibiliteit die moeilijk te evenaren is.
3. Borstelloze motor met 260 watt vermogen en 23.000 Pascals aanzuigcapaciteit. Tegelijkertijd kan het vermogen in 3 niveaus worden ingesteld.
4. 650 ml tankinhoud.
5. VBoost-functie, waarbij de stofzuiger het vermogen automatisch aanpast aan het maximumniveau als hij op tapijt of vloerkleden staat.
6. Ingebouwd LED-display, waarop u het resterende batterijpercentage, het gekozen vermogensniveau of onderhoudswaarschuwingen kunt aflezen.
7. Autonomie van ongeveer 55 minuten.
8. Vierfasig filtratiesysteem, inclusief HEPA-filter.

Belangrijkste nadelen

1. Geen schrobfunctie, in tegenstelling tot andere modellen in dezelfde Proscenic serie.
2. De batterij gaat volgens verschillende gebruikers iets minder dan 55 minuten mee, met een gebruiksduur van ongeveer 40 tot 50 minuten.

Proscenic P11 - Proscenic's snoerloze stofzuiger met dweilfunctie

Het derde model dat we hebben bekeken behoort ook tot de reeks snoerloze stofzuigers van het merk, maar in dit geval heeft het een functie die het onderscheidt van zijn voorganger:

Proscenic P11 pluspunten

1. Naast stofzuigen, schrobt hij ook. Daartoe heeft het een tank met een magnetische doek die u op het hoofd zelf kunt plaatsen.
2. De kop bevat een systeem van LED-lampjes aan de voorkant, om de donkerste hoekjes beter zichtbaar te maken en de prestaties te verbeteren.
3. De zuigkracht stijgt tot 25000 Pascals, terwijl het nominaal vermogen 450 watt bedraagt, ongeveer 40% hoger dan bij de P10 Pro.
4. Gebruiksduur van een uur, waarbij de batterij iets efficiënter is dan die van de P10 Pro (2500 mAh vs 2000 mAh).
5. Goede tankinhoud, 650 ml.
6. LED-display op het huis van de stofzuiger.
7. 4-traps filtratiesysteem met een zeer efficiënt HEPA filter.

Negatieve elementen van de Proscenic P11

1. De borstel is niet inbegrepen, deze dient u apart aan te schaffen.
2. Volgens sommige gebruikers kan het geluid een beetje vervelend zijn.

Alles wat u moet weten voordat u een stofzuiger koopt

Als u nog nooit een stofzuiger hebt gekocht, weet u misschien niet welke aspecten het meest relevant en doorslaggevend zijn bij het vergelijken van de prestaties van stofzuigers. Denk eerst na over welk type stofzuiger u wilt kopen, want de verschillen in prijs en functionaliteit lopen sterk uiteen. Om u te helpen, volgen hier enkele aanbevelingen die u zullen helpen bij deze beslissing:Proscenic P11 Vs P10 Pro Vs M8 Pro_2

Levensduur batterij

Snoerloze stofzuigers bieden meer bewegingsvrijheid, maar de levensduur van de batterij is beperkt. Om u een idee te geven, als u een rechtopstaande stofzuiger koopt, is het gemiddelde ongeveer 40-50 minuten. In het geval van robotstofzuigers is een alternatief de keuze van een stofzuiger met een zelfledigende basis waarin de robot zelf het vuil verwijdert, hoewel het belangrijk is de autonomie van het gebruik zonder de basis te kennen om te kunnen vergelijken.

Soorten stofzuigers

Er zijn verschillende soorten stofzuigers, maar in dit artikel richten we ons op snoerloze stofzuigers. In die zin, als u bijna geen tijd thuis doorbrengt en u het niet erg vindt om meer geld uit te geven, zijn robotstofzuigers veel autonomer en onafhankelijker. Aan de andere kant, als u zich niet zoveel kunt veroorloven, is een geavanceerde snoerloze stofzuiger misschien voldoende.

Borstelloze motor

Borstelloze motoren worden steeds gebruikelijker in het stofzuigersegment. Zij verminderen niet alleen het lawaai, maar verlengen ook de levensduur van deze toestellen. Omdat er geen borstelwrijving is, slijt de motor minder snel.

Extra functies

Snoerloze stofzuigers hebben vaak een groot voordeel ten opzichte van stofzuigers met snoer, omdat zij vaak verschillende functies in één apparaat combineren. In het geval van bezemzuigers raden wij u aan te kiezen voor een model dat kan worden omgebouwd tot een handstofzuiger. En voor zowel bezem- als robotstofzuigers kunt u een model kiezen dat een schrobfunctie heeft.

Vermogen

Het vermogen van bezemzuigers schommelt gemiddeld tussen 250 en 500 watt. In het geval van robotstofzuigers, waarbij de zuigcapaciteit belangrijker is, liggen de instapmodellen meestal tussen 1500 en 2000 Pascals.

Tank

De capaciteit van elke stofzuiger kan u helpen om sommige modellen te elimineren, in het geval dat uw huis groter is en de tank kleiner.

Ons oordeel: Welke Proscenic stofzuiger is het meest de moeite waard?

Het antwoord op deze vraag hangt af van enkele zuiver subjectieve criteria, zoals uw budget. Als u niet veel geld wilt uitgeven, raden wij u aan te kiezen voor een van de twee snoerloze stofzuigers uit de P-serie. Tussen deze twee opties is de P11 completer en geavanceerder, en hoewel zijn prijs hoger is dan die van de P10 Pro, is hij qua prijs concurrerender dan andere vergelijkbare stofzuigers van de concurrentie.

Aan de andere kant, als u bereid bent om meer geld uit te geven voor een meer technologisch, onafhankelijk en innovatief model, is de M8 Pro robot een goedkoper alternatief voor merken als Roomba of Rowenta. Voor minder dan 450 euro kunt u genieten van een robot met zeer efficiënte lasernavigatie.

Kortom, denk na over de kenmerken die u het meest relevant acht alvorens de modellen te vergelijken waartussen u twijfelt. Wat wij u kunnen verzekeren is dat elk van de drie opties bevredigende resultaten zal opleveren.

Als u andere soortgelijke artikelen wilt weten Proscenic P11 Vs P10 Pro Vs M8 Pro - De beste stofzuiger van Proscenic je kunt de categorie bezoeken Draadloze stofzuiger.

gerelateerde berichten

Subir