Philips Lumea Prestige Vs Lumea Advanced - Welke epilator met gepulseerd licht is meer de moeite waard?

21/07/2022

Philips Lumea Prestige Vs Lumea Advanced

Ontharingstechnieken zijn de laatste jaren sterk geëvolueerd, en nu is het gemakkelijker dan ooit om je klaar te maken voor een zomers badpak of bikini. Elektrische epileerapparaten zijn een onmisbaar accessoire geworden in veel koffers, dus vandaag willen we u helpen door twee modellen van een toonaangevend merk op de markt te vergelijken. We hebben het over Philips Lumea Vs Lumea Advanced, twee epileerapparaten met gepulseerd licht die u moet kennen. Wilt u weten waarom?

inhoudsopgave

Philips Lumea Prestige vs. Lumea Advanced: in hoeverre zijn ze vergelijkbaar?

Aangezien het twee producten van dezelfde onderneming zijn, is het logisch te denken dat zij bepaalde gelijkenissen vertonen:

Visuele lijn

In dit eerste deel moeten we zeggen dat er nuances zijn om rekening mee te houden. Als we helemaal letterlijk zouden zijn, zouden we moeten zeggen dat het ontwerp van beide epileerapparaten niet precies hetzelfde is, maar de verschillen zijn nauwelijks waarneembaar.

In feite is het gemakkelijk te zien dat beide epileerapparaten van Philips zijn, aangezien ze relatief veel op elkaar lijken qua vorm en van hetzelfde materiaal zijn gemaakt. De Lumea Advanced is kleiner en lichter, wat kan worden verklaard door het ontbreken van de verwijderbare batterij die sommige versies van de Prestige wel hebben. Ook is de kop van de Prestige iets groter dan die van zijn rivaal.

Anderzijds is de drukknop zeer gelijkaardig en bevindt hij zich op het handvat, dat in beide gevallen gemakkelijk vast te nemen is. Opgemerkt zij dat het handvat van de Advanced iets korter is.

Intensiteitsniveaus

De twee hoofdrolspelers van onze test kunnen kiezen uit 5 niveaus van gepulseerde lichtintensiteit, hoewel het vermelden waard is dat het vermogen iets hoger lijkt te zijn op het Prestige-model.

Mobiele app voor tracking

We geven toe dat het verbinden van een elektrische epilator met een mobiele app niet het eerste is waar je aan zou denken, maar Philips heeft zeker een goede verbinding gevonden.

Via de Lumea app kunt u gepersonaliseerde behandelprogramma's creëren voor elk lichaamsdeel, en gebruikstips en aanbevelingen zien tijdens de behandeling.

Philips Lumea Prestige Vs Lumea Advanced_4

Philips Lumea Prestige vs. Lumea Advanced: waarin verschillen ze van elkaar?

In geval van twijfel zijn het de verschillen die het nuttigst zijn om te kiezen en te beslissen tussen de twee modellen. Daarom onthullen we nu de belangrijkste verschillen tussen de twee Philips epileerapparaten:

Gebruik met snoer of snoer

Het eerste wat we hier willen verduidelijken is dat Philips Lumea Prestige verschillende modellen heeft waartussen het verschil essentieel is. Het model BRI948/00 is ook gewoon een epileerapparaat met snoer.

De BRI957/00-versie is echter voorzien van een kleine oplaadbare batterij, zodat u hem snoerloos of standaard kunt gebruiken. De Philips Lumea Advanced daarentegen is niet draadloos, maar moet worden aangesloten op het lichtnet om te kunnen werken.

SenseIQ Technologie

Een van de grote verschillen tussen de Lumea Prestige en de Advanced is dat alleen de Lumea Prestige beschikt over de SmartSkin-sensor, waarmee u uw epilatie zo persoonlijk mogelijk kunt maken.

Dit is een sensor die uw huidskleur kan identificeren en op basis van deze informatie de meest geschikte intensiteit kan kiezen. Zoals u zich kunt voorstellen, is dit een fundamentele functie om uw huid beter te beschermen, vooral op de meest gevoelige plaatsen.

De Philips Lumea Advanced beschikt daarentegen niet over deze sensor. Hoewel, om eerlijk te zijn, het heeft wel een huidtintsensor die de lichtpulsen stopt als hij vaststelt dat je huid te donker is. Hij is echter niet in staat de toon te analyseren en de intensiteit dienovereenkomstig te regelen.

Levensduur van de epilator

Dit is een van de belangrijkste aspecten bij de evaluatie van een epileerapparaat met gepulseerd licht. Voor het geval u het nog niet wist, het aantal slagen bepaalt de werkingsduur van dit toestel.

Om eerlijk te zijn, beide modellen presteren goed, maar de Prestige is beter. De Philips Lumea Prestige haalt tot 450.000 pulsen, terwijl de Advanced op 250.000 blijft steken.

Vermindering van het haar

Anderzijds kan de Philips Lumea Prestige het haar in drie sessies met wel 92% verminderen, terwijl de Philips Lumea Advanced het haar met 85% vermindert. In dit opzicht vonden wij de intensiteit van het Prestige-model iets hoger dan die van zijn rivaal.

Maximaal lichtvermogen

We hebben al gezegd dat de Philips Lumips Lumea Prestige meer pulsen haalt dan de Advanced, en in die lijn moeten we het ook hebben over de lichtregeling. In beide gevallen is de minimumwaarde 2,5 j/cm2. De Prestige kan echter een maximum van 6,5 j/cm2 bereiken, in vergelijking met het maximum van 5 j/cm2 van de Advanced.

Verscheidenheid aan accessoires

Naast het gebruik op het lichaam kunnen epileerapparaten met gepulseerd licht ook worden gebruikt op andere, meer gevoelige delen van het lichaam, mits de nodige hulpstukken worden meegeleverd. In dit geval heeft de Prestige opzetstukken voor oksel-, bikini- en gezichtshaar, terwijl de Advanced het opzetstuk voor okselhaar mist.

Philips Lumea Prestige Vs Lumea Advanced_2

Philips Lumea Prestige vs. Lumea Advanced: oordeel

Als we kijken naar de objectieve aspecten en technische specificaties, is de Philips Lumea Prestige een completere en geavanceerdere epilator dan de Advanced. Een verschil in niveau dat ook het economische niveau overstijgt. In feite is dit de enige reden waarom wij u zouden aanraden de Advanced te verkiezen boven de Prestige, als u zich niet zoveel kunt veroorloven.

Maar als u het zich kunt veroorloven, is het een kleine financiële inspanning waard om de Lumea Prestige aan te schaffen, een epileerapparaat waarmee u in minder tijd betere resultaten behaalt. En, hoewel het een duurder model is, zal het in theorie langer meegaan. Daarom zou het een investering op langere termijn zijn dan wanneer u de Advanced koopt.

Opgemerkt zij dat de Lumea Advanced lichter, zeer gemakkelijk te hanteren en even krachtig is, maar minder doeltreffend dan de Prestige. Als u echter niet zoveel geld kunt uitgeven, hoeft u zich geen zorgen te maken: de Philips Lumea Advanced is een zeer goed alternatief in het voordeligere segment van de epileerapparaten.

Zoals we altijd zeggen, jij hebt het laatste woord.

Wat moet je weten om de beste IPL epilator te kiezen?

Wij weten dat het kopen van een epileerapparaat met elektrisch gepulseerd licht lastig kan zijn als u de belangrijke begrippen niet goed kent om na te gaan welke van de opties het meest relevant is. Om u te helpen, lichten wij enkele van de belangrijkste toe:

 • IPL-technologie: als u deze nomenclatuur ziet, staat zij voor Intense Pulse Light. Dit concept bepaalt de werkingswijze van het epileerapparaat, die in dit geval bestaat uit het rechtstreeks toedienen van lichtpulsen aan de haarwortel om de haargroei te verminderen.Philips Lumea Prestige Vs Lumea Advanced_1
 • Aantal impulsen: dit komt overeen met de werkingsduur van het epileerapparaat. Om u een idee te geven, 100.000 pulsen komt overeen met 3-5 jaar, hoewel de levensduur ook van andere factoren zal afhangen.
 • Inwerktijd: niet alle delen van uw lichaam moeten gelijk behandeld worden, wat ook verschilt naargelang het model. Zo heeft de Lumea Prestige een aanbrengingstijd van 8,5 minuten voor een half been nodig, terwijl de Advanced er 15 minuten over doet. De eerste heeft namelijk meer kracht en intensiteit, zodat hij minder tijd vergt en u dus veel tijd bespaart.
 • Toepassingsgebied: Als u een elektrische epilator koopt en deze op verschillende delen van het lichaam wilt gebruiken, zorg er dan voor dat u de nodige accessoires koopt. Er is gewoonlijk een verschillende kop voor lichaam, oksels, gezichtszone en bikinilijn.

Wat zijn de meest succesvolle Philips epilators op Amazon?

Als u nog twijfelt, kan het nuttig zijn te weten welke modellen andere gebruikers hebben gekozen en wat hun ervaringen waren. Om u te helpen zelf te zien, is hier een lijst van de Philips epilators die het populairst zijn bij Amazon-gebruikers:

Philips Series 9000-epileerapparaat, beautyset met pentrimmer voor ontharing, huidbehandeling en pedicure (model BRE740/90)
 • Voor draadloos nat en droog gebruik. Kan in bad of onder de douche worden gebruikt
 • Inclusief scheerhoofd en trimkam voor een glad scheerresultaat, y trimhoofd en bikinitrimkam
 • Exfoliërende borstel voor het lichaam verwijdert dode huidcellen
 • Kap voor gevoelige zones om ongewenste haartjes te verwijderen voor optimaal contact zorgt voor maximaal comfort
 • Extra breed epileerapparaat met Opti-light, Massagefunctie om te ontspannen en waarmee u een stralende huid krijg, y Elektrische voetvijl met draaiende schijf
4% korting
Philips Satinelle Essential Compacte epilator met snoer (Model BRE225/00)
 • Efficiënt epileersysteem: Zorgt voor wekenlang een gladde huid.
 • 2 snelheidsstanden: Deze epilator heeft 2 snelheidsstanden voor een optimale ontharingsbehandeling.
 • Met snoer
 • Bevat: Philips Satinelle Essential Compacte epilator met snoer, 1 Reinigingsborsteltje en Afspoelbaar epileerhoofd
Philips Satinelle Advanced Wet & Dry-epileerapparaat met VisaPure-minigezichtsreiniger (Model BRP545/00)
 • Onze snelste epilator: De schrijf draait sneller en vindt en verwijdert de zelfs lastigste haartjes.
 • Extra breed epileerhoofd: Bij elke beweging behandelt u een groter huidoppervlak.
 • Deze batterij laadt in 1,5 uur op voor 40 min. aan gebruik. Of snel opladen voor enkel gebruik.
 • Bevat: 1 Philips Satinelle Advanced Wet & Dry-epileerapparaat met VisaPure-minigezichtsreiniger, 1 Reinigingsborsteltje en een basisetui
18% korting
Philips Lumea IPL-ontharingsapparaat 8000-serie - ontharingsapparaat met SenseIQ-technologie, 4 opzetstukken en Satin Compact-pentrimmer, voor gebruik met snoer (model BRI949/00)
 • Bewezen effectief: Philips Lumea IPL voorkomt dat haar teruggroeit en zorgt 12 maanden lang voor een haarloze, gladde huid*, en tot 92% haarvermindering in slechts 3 behandelingen**
 • Snelle behandeling: in het begin om de 2 weken en vervolgens slechts eenmaal per maand. Dat is de helft van het aantal behandelingen dan bij andere merken. Het duurt 8,5 minuut om beide onderbenen te behandelen
 • Snelle behandeling: in het begin om de 2 weken en vervolgens slechts eenmaal per maand. Dat is de helft van het aantal behandelingen bij andere merken. Het duurt 8,5 minuut om beide onderbenen te behandelen
 • Gepersonaliseerd met SenseIQ: de SmartSkin-sensor detecteert uw huidtint en geeft aan welke lichtinstelling u kunt gebruiken, terwijl onze gratis app u stap voor stap door de sessies leidt
 • 4 slimme gebogen hulpstukken: de hulpstukken voor uw lichaam, gezicht, bikinilijn en oksels passen perfect bij de rondingen van uw lichaam en activeren de meest effectieve programma's voor elk gebied
27% korting
Philips Epilator 8000 serie - Geschikt voor benen en lichaam - 2 Snelheidsinstellingen - Draadloos nat en droog gebruik - Ingebouwde verlichting - 6 Accessoires - Kap voor gevoelige zones - BRE715/00
 • Krachtige maar zachte epilatie: Met onze Philips-epilator geniet u van een perfect gladde huid.
 • Extra breed epileerhoofd: Bij elke beweging behandelt u een groter huidoppervlak.
 • De lithium-ionbatterij laadt in 2 uur op voor 40 minuten aan gebruik of snelladen voor 1 sessie.
 • Bevat: 1 Philips 8000 Series Wet & Dry-epilator, 1 Trimhulpstuk voor de bikinilijn, 1 Kam voor de bikinitrimmer, 1 Kap voor gevoelige zones, 1 Kap voor optimaal contact, 1 Scrubhandschoen, 1 Basisetui en een Reinigingsborsteltje

Als u andere soortgelijke artikelen wilt weten Philips Lumea Prestige Vs Lumea Advanced - Welke epilator met gepulseerd licht is meer de moeite waard? je kunt de categorie bezoeken epileerapparaat.

gerelateerde berichten

Subir