Imetec Bellissima vs GHD - Wat is de beste stijltang van dit moment?

17/06/2022 - Actualizado: 16/06/2022

imetec bellissima vs ghd

De verscheidenheid aan merken en modellen stijltangen wordt steeds groter, en deze verscheidenheid kan het soms nog moeilijker maken om het juiste model te kiezen. Om je te helpen, bekijken we vandaag twee stijltangen met verschillende technologieën en prijzen, maar die allebei resultaten van hoge kwaliteit leveren. We hebben het over Imetec Bellissima vs GHD. Dus, als je erover denkt om je stijltang te vervangen en je wilt meer weten over deze interessante alternatieven, mis dan onze vergelijking niet!

inhoudsopgave

Op welke modellen richten we ons?

Zoals u zich kunt voorstellen, heeft elk merk een grote verscheidenheid aan modellen, wat het moeilijk maakt om ze op een algemene manier te vergelijken. Daarom hebben wij ons onderzoek toegespitst op een specifiek model van elk ervan. Dus, we analyseren de meest geavanceerde van elk bedrijf: Imetec Bellissima Steam Elixir vs GHD Platinum+.

Imetec Bellissima vs GHD: dit zijn de belangrijkste verschillen

Wij beginnen de vergelijking met een blik op de differentiële aspecten van elk model. Als je twijfelt, zijn dit degenen die je zullen helpen beslissen:

imetec bellissima vs ghd_3

Ontwerp en visuele lijn

De esthetiek van de twee stijltangen is totaal verschillend, net als de kleuren waarin ze verkrijgbaar zijn.

GHD stijltang heeft een gebogen ontwerp, inclusief de schacht, met een gepatenteerd ontwerp dat het een unieke look geeft. De platen zijn smaller, en in dit geval kunnen we ze vinden in drie kleuren: zwart, wit en blauw, hoewel de prijs enigszins varieert naargelang welke u kiest.

De Imetec Bellissima daarentegen heeft een vierkanter ontwerp, met bredere platen en een geïntegreerde kam, die ook verwijderbaar is. Hij is ook alleen in het wit verkrijgbaar.

Temperatuur instellingen

Het is niet ongewoon om stijltangen te vinden die een mechanisme hebben om de temperatuur in 3-4 niveaus te regelen, zoals het geval is bij de Imetec Bellissima. In feite kan hij worden ingesteld op 4 temperaturen: 170°, 185°, 200° en 230°. Niet slecht, gezien het feit dat veel concurrerende modellen slechts 3 opties bieden.

Maar, hoe vaak het ook voorkomt, niet alle stijltangen hebben een warmteregelaar. De GHD bijvoorbeeld volgt een andere techniek, aangezien deze geen temperatuurregeling heeft. In plaats daarvan behoudt het een constante temperatuur van 185°C en regelt deze bij elke beweging, afhankelijk van de hoeveelheid haar die je stylt en de snelheid waarmee je het strijkijzer gebruikt, zodat deze ideale temperatuur nooit wordt overschreden.

Warmteverdelingsmethode

Dit is een van de grootste verschillen tussen de twee hoofdrolspelers van ons overzicht. In principe, omdat het het niveau van intelligentie en automatisering van elk bepaalt. Ten eerste werkt de Imetec Bellissima met Steam Active Care technologie.

Dit is een stoomtechnologie waarbij het strijkijzer alleen de hoeveelheid stoom afgeeft die nodig is voor elke strijkbeweging. U kunt uw haar dus zonder problemen steilen, golven of krullen.

In het geval van zijn rivaal werkt de GHD met de Ultra-Zone voorspellende technologie, die wordt gekenmerkt door een extra niveau van intelligentie. Hij doet dit door de temperatuur ongeveer 250 keer per seconde te meten.

De stijltang past zich aan de constante gelijkmatige temperatuur aan dankzij zijn vermogen om de behoeften van uw haar te voorspellen en te anticiperen op basis van de kenmerken ervan.

Intelligentie en real-time monitoring

Dit aspect hangt nauw samen met het vorige en onderstreept het hoge niveau van verfijning van GHD. Deze stijltang is uitgerust met twee sensoren die de dikte van uw haar, de grootte van elke haarlok en de snelheid waarmee u uw haar in model brengt herkennen.

Zo past het zich in real time aan bij elke slag, wat resulteert in veel minder beschadiging van het haar. De Imetec Bellissima, daarentegen, mist deze sensoren.

Verkoopprijs

Gezien de slimmere functies is het geen verrassing dat de GHD stijltang duurder is dan de Imetec. Het prijsverschil kan echter oplopen tot 70% (hoewel het kan variëren als er interessante koopjes te vinden zijn), hoewel het waar is dat GHD een vrij duur merk is, in tegenstelling tot Imetec.imetec bellissima vs ghd_4

Imetec Bellissima vs GHD: Hoe zijn ze vergelijkbaar?

Nu u de belangrijkste verschillen hebt gezien, is het tijd om te kijken naar de overeenkomsten tussen de twee hoofdrolspelers van het overzicht:

Veiligheidsuitschakeling

Een gemeenschappelijk kenmerk is het automatische uitschakelsysteem, een veiligheidsmechanisme voor het geval u vergeet het strijkijzer uit te zetten.

In het geval van de Imetec duurt het 60 minuten voordat hij uitschakelt, terwijl de GHD het slechts 30 minuten volhoudt.

Hittebestendige coating

In beide gevallen zijn zij voorzien van een hittebestendige beschermplaat. In het geval van de Imetec gaat het bovendien om een siliconen mat die niet alleen de platen beschermt, maar dankzij zijn dikte ook schokken opvangt.

Keramisch gecoate platen

Zoals gebruikelijk zijn beide gemaakt van keramische platen, het meest gangbare materiaal voor dit soort onderdelen.

Ten eerste heeft de Imetec Bellissima platen geïmpregneerd met Arganolie om uw haar meer glans te geven. De GHD platen zijn ontworpen met een glijdende technologie die voorkomt dat het haar in de knoop raakt.

Snelle start

Het is ook gebruikelijk dat de meeste stijltangen tegenwoordig een snelle opwarmfunctie hebben, en de twee stijltangen in onze test vormen hierop geen uitzondering. Op die manier hoeft u niet langer dan een paar seconden te wachten voordat u uw haar kunt stylen.

Snoerlengte van meer dan 2 meter

Geen van de twee stijltangen is snoerloos. Zowel de GHD als de Imetec Bellissima hebben een snoer dat tussen de 2,5 en 2,7 meter lang is, dus u kunt hem probleemloos gebruiken in elke kamer, huis of hotel waar u hem mee naartoe neemt.

Amazon: de meest populaire GHD stijltang

Als u nog steeds twijfelt, kunt u misschien geïnteresseerd zijn in de ervaringen van andere gebruikers die elk model hebben geprobeerd. Om u te helpen, hier zijn de best verkochte GHD stijltang op Amazon:

7% korting
ghd Gold Professionele stijltang, krultang, krultang voor golven, optimale stylingtemperatuur 185 °C, Dual Zone technologie, zwart
 • Geavanceerde, professionele stijltang met Dual Zone keramische verwarmingstechnologie
 • 2 warmtesensoren van de nieuwe generatie controleren de optimale sylingtemperatuur vanaf de aanzet tot de punten, voor soepeler, gladder en gezonder uitziend haar
 • Zachte styling: optimale stylingtemperatuur van 185 °C minimaliseert haarschade en haarbreuk
 • Soepe, licht glijdende stylingplaten voor een snelle en frisse styling en meer glans
 • Multifunctioneel: het slanke en afgeronde ontwerp maakt een veelzijdige styling van gladde looks, krullen en golven mogelijk
26% korting
ghd, Styler Platinum+, Stijltang, zwart
 • De GHD SMART professionele stijltang die de behoeften van jouw haar voorspelt.
 • Optimale temperatuur van 185C: bij hogere temperaturen wordt het haar bechadigd, bij lagere temperaturen wordt het gewenste stylingresultaat niet bereikt
 • Ultra-zone technologie
 • 20s opwarmtijd
 • Nauwkeurig gewalste platen met hoogglans
ghd, Styler Platinum+, Stijltang, wit
 • Zachte styling in slechts één styling met vooruitziende ultra-zone-technologie, herkent de dikte van je haar en de stylingsnelheid. De GHD SMART professionele stijltang die de behoeften van jouw haar voorspelt.
 • Professionele stijltang voor het maken van gladde looks, krullen en strandwaves (anti-pluis)
 • Uniek vorkgewricht voor perfecte controle bij het stylen
 • Prachtige resultaten - nauwkeurig gewalste platen met hoogglans afwerking voor 20% meer glans**
 • Universele spanning en automatische slaapmodus – schakelt de stijltang na 30 minuten zonder gebruik uit
ghd Platinum+ Black - Intelligente professionele stijltang, minder haarbreuk, meer glans en kleurbescherming, ultra-zone-technologie, optimale kamtemperatuur 185 ºC homogeen
 • Optimale stylingtemperatuur van 185 °C minimaliseert haarschade, voor 70% sterker haar en 2 x meer kleurvastheid. De temperatuur 250 x per seconde bewaakt om onverslaanbare stylingsresultaten te bereiken, die zijn afgestemd op je behoeften en de dikte van je haar. Het ontwerp maakt het creëren van gladde looks, krullen en strandgolven mogelijk.
13% korting
GHD - Styler Max - Professionele stijltang met dual-zone-technologie en brede platen, warmtesensoren en optimale stylingtemperatuur voor het snel en eenvoudig stylen
 • Dual-zone technologie
 • Optimale stylingtemperatuur van 185 °C
 • De breedste, keramische zwevende platen uit het assortiment van ghd
 • Slank, gestroomlijnd design met afgeronde randen
 • Afmetingen van de platen: 8,9 cm x 4,2 cm

Topverkopers: de meest succesvolle Imetec Bellisima stijltangen

Net als bij GHD tonen we u de best verkopende Imetec Bellissima-modellen op het grootste wereldwijde verkoop- en distributieplatform:

Imetec Bellissima My Pro Steam B28 100 stijltang voor professioneel haar, met lang stijleffect, keramiek, instelbare temperatuur 170 °C - 200 °C - 230 °C, snelle opwarming
 • Stoomtechnologie: absolute gladheid en glanzend haar; anti-blad- en anti-frizz-effect, langdurig, vochtbestendig
 • Waterreservoir aan boord voor stoomproductie, die uit de kleine gaten op de bovenplaat komt, de stoomplaat geeft bij elk sluiten stoom af, ook als ze niet altijd met het blote oog zichtbaar zijn
 • Keramische gecoate verwarmingsplaten ter bescherming tegen hitte
 • 3 instelbare temperatuurstanden van 170 °C - 200 °C - 230 °C
 • Geschikt voor krullend, krullend, spiegelend of beschadigd haar
Imetec Bellissima My Pro Beach Waves GT20 100 stijltang voor golven en krullen met natuurlijk effect, 3 temperatuurinstellingen voor optimale bescherming van het haar, dubbele krultang
 • Stijltang voor kleine of zacht vallende krullen voor een individuele look
 • De dubbele krultang ontgrendelen, met behulp van de twee drukknopen aan de zijkant draaien en het gewenste effect selecteren: brede kant voor grote golven met zacht en natuurlijk effect. Smalle kant voor kleine en gedefinieerde golven voor een superglamoureuze look
 • Krultang met keramische coating voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en een volledige bescherming van het haar, omkeerbaar met één klik. Kabellengte: 1,8 m
 • Thermo Control System voor een digitale regeling van de temperatuur van 160 °C tot 200 °C. Geschikt voor ten minste schouderlang haar
Imetec Bellissima My Pro Beach Waves GT20 400 stijltang, keramische coating, brede en smalle golven, natuurlijk effect, 3 temperatuurstanden 160 °C - 200 °C, zwart
 • Stijltang voor brede of smalle lichtgolven
 • Ontgrendel het dubbele ijzer en draai het door op de twee knoppen aan de zijkant, selecteer het gewenste effect: brede kant voor zachte en natuurlijke golven, smalle kant voor gedefinieerde golven, met super lam-look
 • Golfplaten met keramische coating bieden een gelijkmatige warmteverdeling en beschermen je haar
 • Thermo Control System voor handmatige regeling van de temperatuur van 160 °C tot 200 °C
 • Kabellengte: 1,8 m
Imetec Bellissima B26 100 stijltang voor lang of moeilijk te disciplineerd haar, extra groot, keramische coating, glad en glanzend in één handeling, 160 °C - 230 °C
 • Extra grote platen voor snel en optimaal gladmaken
 • Coating van de Gloss&Shine keramische platen voor een gelijkmatige warmteverdeling en meer bescherming van je haar tijdens het stylen
 • Thermo Control System met 4 verschillende temperatuurstanden (160 °C tot 230 °C)
 • Quick Heating System: systeem maakt het mogelijk de plaat binnen enkele seconden klaar voor gebruik
 • Active Plates Technology: beweegbare en zwaaiende platen die zich bij het strijken van de streng aanpassen
Bellissima Imetec Steam Elixir Deluxe Stijltang - Professionele stoomstrijkijzer voor glad of golvend - Stoomstijltang met keramische platen en keratine, beschermd haar, zacht en helder
 • Steam Elixir Deluxe stijltang – onze stijltang beschikt over Steam Active Care-stoomtechnologie voor perfect glad haar of lichte golven in één beweging en zonder beschadiging! Deze stoomstijltang is klinisch getest en in 95% van de behandelde gevallen werd geen haarbeschadiging gedetecteerd.
 • Geschikt voor alle haartypes: onze stoomstijltang heeft een elektronische 4-traps temperatuurinstelling met led-display. Dan kun je de warmte aanpassen aan je haarkarakter: 170 °C voor fijn en breekbaar haar, 185 °C voor middelgroot haar, 200 °C en 230 °C voor dik of bijzonder moeilijk te stylen haar.
 • Professionele stoomstijltang: deze stoomstijltang maakt het mogelijk om een lichtresultaat te bereiken dankzij de stoom die de haarvezels ontspant en tegelijkertijd glans en zachtheid aan het haar geeft. Eindelijk, glad of golvend, ongeacht je kapsel, je haar neemt geen vocht op en zwelt of krult. Dan heb je een kapsel dat lang meegaat.
 • Thermo Control en keratineplaat: onze stijltang beschikt over Thermo Control-technologie die bij het lopen op de lont een constante en gelijkmatige warmte behoudt voor een optimaal resultaat. Bovendien bevorderen de keramische en keratine-platen de hittebescherming en zorgen ze voor zacht en glanzend haar.
 • You Are Bellissima - Verfraai de natuurlijke schoonheid van je haar. Bellissima Imetec biedt je een reeks verschillende stylingapparaten met uniek design die je haar verzorgen. Normaal, dun, dik, golvend, krullend of kroeshaar, je hebt het juiste apparaat voor je haartype om het te verzorgen en hun mooiste natuur te onthullen.

Imetec Bellissima vs GHD: dit is onze conclusie

De keuze van welke stijltang het meest geschikt is, hangt af van uw prioriteiten en uw behoeften. Wij hebben twee zeer verschillende stijltangen geanalyseerd, die beide zeer efficiënte resultaten leveren. Daarom raden wij u aan eerst uw haartype te bepalen, want dat kan u helpen het model te kiezen dat het beste bij u past.

Als de prijs dus belangrijker is voor u, dan is de Imetec Bellissima stijltang een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, want er zijn niet veel stijltangen die met stoom werken en 4 temperaturen hebben voor minder dan 150 euro. Een probleem met dit strijkijzer is dat het een beetje groot is, wat een probleem kan zijn als u gewend bent veel te reizen.

Aan de andere kant, als je liever meer geld uitgeeft en investeert in een zeer intelligente en voorspellende stijltang, dan moet je gaan voor de GHD. De GHD heeft niet alleen een slanker ontwerp, maar ook twee sensoren die de temperatuur in real time bewaken en deze voor elke afzonderlijke streng aanpassen.

Het is ontworpen om niet warmer te worden dan 185º, een temperatuur die als ideaal wordt beschouwd voor een maximale efficiëntie zonder het haar te beschadigen. Het wordt ook geleverd met de GHD garantie, die een van de meest gerenommeerde haar stijltang merken van vandaag is.

De prijs is echter veel hoger, tot 70% zonder aanbiedingen. Daarom moet u beslissen welk budget u maximaal wilt uitgeven en of het al dan niet de moeite waard is om voor slimmere technologie te kiezen.

Als u andere soortgelijke artikelen wilt weten Imetec Bellissima vs GHD - Wat is de beste stijltang van dit moment? je kunt de categorie bezoeken Haar Stijltang.

gerelateerde berichten

Subir