Hoover H-Free 100 Vs 200 Vs 300 Vs 500: Koopgids

10/02/2022

Hoover H-Free 100 Vs 200 Vs 30 Vs 500_1

Het stofzuigersegment is groot en divers. Zozeer zelfs dat de enorme verscheidenheid aan beschikbare opties voor sommige kopers eerder een bron van verwarring kan zijn dan een voordeel. Om u te helpen, tonen wij u vandaag deze vergelijking tussen vier Hoover staande stofzuigers: Hoover H-Free 100 Vs 200 Vs 300 Vs 500. Bent u klaar? Lees verder!

inhoudsopgave

Hoover H-Free 100 Vs 200 Vs 300 Vs 500: Verschillen en overeenkomsten

Hier bekijken we de belangrijkste variaties en overeenkomsten tussen de modellen in de Hoover H-Free serie:

Versies beschikbaar: huisdiervriendelijk of schrobben?

Het eerste wat u moet weten is dat elke stofzuiger verkrijgbaar is in verschillende versies, waarbij sommige functies van elkaar verschillen:

 • Hoover H-Free 100: u kunt deze kopen in de eenvoudigere Home versie of de Pet Special versie, uitgerust met een specifiek accessoire om dierenharen op te pakken.
 • H-Free 200 model: in dit geval zijn de opties All Floors, Pet Special en XXL Home, dit is de meest complete van de drie.
 • Hoover H-Free 300: de Home-versie is een van de alternatieven, hoewel u ook kunt kiezen voor het Hydro-model, dat een schrobfunctie heeft.
 • Hoover H-Free 500: dit is het meest geavanceerde model, en is verkrijgbaar in WiFi, Pet Special en Hydro versies.

U ziet, als u thuis huisdieren hebt of als schrobben voor u een prioriteit is, moet u ervoor zorgen dat u de juiste versie kiest. Zoals u wellicht heeft gemerkt, hebben niet alle modellen in het Hoover H-Free assortiment schrobfuncties. Alleen de Hydro-modellen worden geleverd met een extra waterreservoir en schrobmop.

Autonomie: tussen 40 en 45 minuten

Het voordeel van snoerloze stofzuigers is dat ze meer bewegingsvrijheid bieden, maar ze hebben het nadeel van een beperkte levensduur van de batterij. De vier Hoover H-Free stofzuigers in deze review hebben een batterijlevensduur van ongeveer 40-45 minuten. Zoals u weet, kan dit echter worden verminderd als u de stofzuiger in turbostand gebruikt. Als u er zeker van wilt zijn dat u altijd een batterij bij de hand hebt, kunt u ervoor kiezen een extra batterij aan te schaffen. Bovendien hebben de 200, 300 en 500 modellen een snellaadmogelijkheid.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Dreame V11 Vs V10 Vs V9 - Vergelijking, analyse en meningenDreame V11 Vs V10 Vs V9 - Vergelijking, analyse en meningen

Hoover H-Free 100 Vs 200 Vs 30 Vs 500

Mobiele app en WiFi: de Hoover H-Free 500 is een winnaar

Connectiviteit is een element dat Hoover alleen aan het nieuwste model heeft toegevoegd. Zo kan de Hoover H-Free 500 dankzij WiFi-connectiviteit worden gesynchroniseerd met de Hoover Wizard mobiele app, zodat u het apparaat rechtstreeks via uw smartphone kunt configureren.

Zuigkracht: opwaartse trend

Een ander aspect dat verschilt tussen de vier rechtopstaande stofzuigers is de zuigkracht, die toeneemt naarmate de serie vordert. Dat wil zeggen, de Hoover H-Free 100 bereikt een maximale zuigkracht van 6.500 Pascals, wat stijgt tot 9.500 Pascals in de H-Free 200. De Hoover H-Free 300, daarentegen, stijgt tot 12.500 Pascals, terwijl het 500 model een zuigkracht van 15.500 Pascals bereikt.

Vermeldenswaard is dat alle modellen verschillende vermogensintensiteitsniveaus hebben, wat betekent dat u met elk van hen in staat zult zijn op een meer verantwoorde wijze te consumeren. Als gevolg daarvan zult u ook meer geld besparen.

Tank: van meer naar minder capaciteit

Net zoals de zuigcapaciteit met elk model is toegenomen, is het omgekeerde gebeurd met het volume van de tank. Om eerlijk te zijn, het verschil tussen de Hoover H-Free 100, 200 en 300 modellen is niet veel, maar het 500 model is duidelijker merkbaar. Ondanks het feit dat de Hoover H-Free 500 de meest geavanceerde is, heeft hij een vrij kleine tank van 450 ml. De Hoover H-Free 100, daarentegen, is met 900 ml twee keer zo klein. De modellen 200 en 300 hebben een inhoud van 700 ml.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Tineco One S3 vs One S12 vs A10 Hero vs A11 Master: Welke Tineco snoerloze stofzuiger is de beste?Tineco One S3 vs One S12 vs A10 Hero vs A11 Master: Welke Tineco snoerloze stofzuiger is de beste?

2-in-1 stofzuiger: meer veelzijdigheid

We vervolgen onze bespreking met het belichten van een ander voordeel van staande stofzuigers, namelijk dat ze ook als handstofzuiger kunnen worden gebruikt. Deze dualiteit verhoogt hun doeltreffendheid, omdat u zo een groter aantal oppervlakken kunt reinigen: plafondoppervlakken, bekleding, auto, enz.

Meer verlichting: LED-lampen

De vier protagonisten van onze test zijn uitgerust met een hoofdkop met drie LED-lampjes, zodat u de hoeveelheid vuil in de donkerste hoekjes beter kunt zien. Bovendien is de Hoover H-Free 300 voorzien van een dubbel LED-systeem, zodat hij dit type verlichting ook in de handheld versie biedt.

Park&Go positie: opslag in minder ruimte

Het laatste kenmerk dat we op alle vier de modellen benadrukken is de "Park&Go"-stand, dankzij welke ze rechtop kunnen blijven staan als u het schoonmaken even moet onderbreken. Deze eigenschap is ook zeer nuttig bij het opbergen, omdat ze rechtop kunnen staan en minder plaats innemen.

Hoover H-Free 100 Vs 200 Vs 30 Vs 500

Aanbevelingen voor het kopen van de beste bezem stofzuiger

Voordat u een beslissing neemt, geven wij u een paar tips, zodat u het Hoover model kunt kiezen dat het beste aan uw behoeften voldoet:

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Karcher FC 7 Vs 5 Vs 3 Cordless_2Kärcher FC 7 Vs 5 Vs 3 Snoerloos - Vergelijking en koopgids
 • Zuigkracht: u hebt al gezien dat hoe geavanceerder de serie, hoe meer zuigkracht de stofzuigers bieden. Dit aspect houdt rechtstreeks verband met hun prestaties, maar het is ook een van de aspecten die ze duurder maken. Probeer daarom een evenwicht te vinden als u niet over een erg hoog budget beschikt.
 • Tank: het volume van de tank is belangrijk als uw huis erg groot is. Bovendien hebben de meeste Hoover stofzuigers, met uitzondering van de 500, een zeer grote tankinhoud, zodat u zich niet al te veel zorgen hoeft te maken over het zo nu en dan legen van de tank.
 • Batterijlevensduur: Snoerloze stofzuigers hebben een beperkte batterijlevensduur. In dit opzicht zijn de prestaties van de vier modellen die we in dit overzicht hebben bekeken, vergelijkbaar. Ons advies zou zijn om te kiezen voor een van de drie met een snellaadoptie.
 • Ergonomie: manoeuvreerbaarheid en gebruikscomfort zijn belangrijk bij elke stofzuiger, maar indien mogelijk nog meer bij bezemzuigers. De reden hiervoor is dat u ze op gewicht gaat gebruiken, dus hoe meer ergonomische eigenschappen ze hebben, hoe raadzamer het zal zijn ze te gebruiken.

Top 5: de best verkochte stofzuigers van Hoover op Amazon

Weet u nog niet zeker welke stofzuiger van Hoover geschikt is voor u? Misschien is het handig om te kijken welke de bestsellers op Amazon zijn:

10% korting
Hoover Y53 roerder voor stofzuiger, origineel reserveonderdeel, 35 cm, reiniging van tegels en vloeren, compatibel met elektrische bezem Hoover H-Free 200, H-Free 300, H-Free 500
 • Reinigt en reinigt: de Hoover borstelrol is het perfecte accessoire voor je elektrische bezem om de harde oppervlakken van het huis effectief te reinigen
 • Draaieffect: de roerroller verwijdert diep vuil van je vloeren en zorgt voor het verwijderen van stof en kruimels van alle soorten oppervlakken
 • Compatibiliteit: Accessoires compatibel met Hoover H-Free, H-Free 200, H-Free 300, H-Free 500
 • Afmetingen: de lengte van de rol bedraagt 35 cm. Controleer de grootte van je apparaat voordat je bestelt
 • Geen schade aan het oppervlak: de roterende borstelrol past zich perfect aan uw apparaat aan zonder de oppervlakken van het huis te beschadigen
Hoover Origineel stofreservoir voor Hoover H-FREE 100 HF122 bezemstofzuiger
 • Merk: Hoover
 • Artikelnaam: Hoover stofreservoir originele elektrische bezem model H-FREE 100 artikelnummer: HF122...
 • Producttype: VACUUM_CLEANER
Hoover B013 lithiumvacuümbatterij, oplaadbaar, 22,2 V, zwart, originele batterij, voor elektrische bezem Hoover H-Free 200 (*Product met serienummer vóór 2107 0001)
 • HOGE ZUIGKRACHT: de lithiumbatterij voor stofzuigers Hoover garandeert een hoge en constante zuigkracht gedurende maximaal 45 minuten gebruik
 • VERLENG DE LEVENSDUUR VAN UW APPARAAT: met een vermogen van 22,2 Volt is deze batterij Hoover Vervangt lege batterijen en verlengt de levensduur van uw apparaat
 • BESCHERMING: de oplaadbare batterij beschermt u en uw stofzuiger tegen overbelasting, overstroom, kortsluiting en interne oververhitting
 • COMPATIBILITEIT: batterij compatibel met elektrische bezem Hoover H-Free 200 COMPATIBILITEIT: batterij compatibel met elektrische bezem Hoover H-Free 200 Vervaardigd vóór juli 2021 (controleer het serienummer voor aankoop)
 • Originele batterij Hoover
TOP CHARGEUR * Netadapter oplader 26 V voor stofzuiger bezem Hoover H-Free 100 HF122BAT HF122BAT_01
 • ✅ CE- en RoHS-gecertificeerd
 • ✅ Veiligheidsbescherming: overspanningsbeveiliging, oververhittingsbeveiliging, kortsluitbeveiliging, overbelastingsbeveiliging, meervoudig veiligheidsontwerp voor veilig gebruik.
 • Externe stroomvoorziening 230 V AC-DC – ingang 100 ~ 240 V AC, 50 – 60 Hz ✅ Externe stroomvoorziening 230 V AC-DC – ingang 100 ~ 240 V AC, 50 – 60 Hz
 • Kabellengte: 120 cm
 • ⚡ Merk: TopCharger
Hoover HF322YHM 011 H-Free 300 Hydro draadloze bezem, dubbele reinigende werking, 44,4 W, 82 decibel, grijs en blauw
 • Stofzuigen en wassen: bespaar tijd dankzij de dubbele reinigende werking van de Hoover H-Free 300 Hydro stofzuiger, waardoor je je vloeren met slechts één handgreep kunt stofzuigen en wassen
 • Lange looptijd: de oplaadbare Hoover H-Free 300 hydro-stofzuiger is uitgerust met een afneembare 22 V lithiumbatterij, die tot 40 minuten auto-modus en 25 minuten standaard zorgt
 • Direct impulsmotor: ontworpen om je een uitstekende zuigkracht van stof en kruimels op alle soorten oppervlakken te garanderen
 • Cycloonstofzuiger: het Single Cyclone scheidingssysteem en de extra filterstand zoals het voormotorfilter maken het mogelijk om zelfs de fijnste stofdeeltjes in de container te scheiden en te houden
 • Hydro H-Lab 2-in-1 borstel: biedt uitstekende zuigresultaten van stof en kruimels op vloeren en tapijten dankzij de Hybrid Care rol en maakt het mogelijk om tegelijkertijd te zuigen en te wassen

Hoover H-Free 100 Vs 200 Vs 300 Vs 500: ons oordeel

De beste Hoover H-Free zal degene zijn die u kiest, hoewel er bepaalde voorwaarden zijn die deze beslissing gemakkelijker kunnen maken. Ten eerste moet u nadenken over welke versie u nodig hebt. Als u bijvoorbeeld huisdieren in huis hebt, moet u kiezen voor een van de modellen met de Pets-uitvoering. U kunt ook kijken naar relevante aspecten, zoals zuigkracht of tankinhoud, waar er merkbare verschillen zijn tussen de vier.

Andere elementen, zoals het gebruiksbereik of de ergonomische kenmerken, zullen niet veel verduidelijken, aangezien zij in alle gevallen gelijk zijn. In dit opzicht vertoont de prijs een opwaartse tendens, hoewel het verschil tussen het goedkoopste en het duurste model ook niet al te groot is.

Onze aanbeveling is dan ook dat u de meest evenwichtige optie van de vier kiest, naar gelang van uw eigen casuïstiek en dus uw behoeften. Wat wij u kunnen verzekeren is dat de prestaties in alle gevallen bevredigend zullen zijn.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Proscenic P11 vs P10 Pro vs M8 ProProscenic P11 Vs P10 Pro Vs M8 Pro - De beste stofzuiger van Proscenic

Als u andere soortgelijke artikelen wilt weten Hoover H-Free 100 Vs 200 Vs 300 Vs 500: Koopgids je kunt de categorie bezoeken Draadloze stofzuiger.

gerelateerde berichten

Subir