Saltar al contenido

GM H Deluxe vs Deluxe Fry – Twee zeer efficiënte programmeerbare fornuizen

programmeerbaar fornuis

Programmeerbare fornuizen zijn een onmisbaar accessoire geworden voor veel mensen die niet de tijd hebben om te koken, maar de smaak en kwaliteit van thuis koken niet willen opgeven. Wij tonen u de verschillen en overeenkomsten tussen GM H Deluxe vs Deluxe Fry, twee programmeerbare fornuizen van Cecotec die u niet mag missen. Bent u klaar om uit te zoeken welke beter is voor u? Ontdek het!

GM H Deluxe vs Deluxe Fry: de belangrijkste verschillen

Allereerst zullen we u vertellen hoe de twee hoofdrolspelers van onze recensie verschillen:

Extra accessoire

Een ander verschil waarop moet worden gewezen is de reeks accessoires die elk model heeft. In werkelijkheid is er maar een klein verschil. De GM H Deluxe Fry Pan is uitgerust met een speciale extra hete luchtkop voor gezond frituren, waardoor u met minder olie gebakken voedsel kunt maken. Het H Deluxe model daarentegen heeft dit accessoire niet.

Veiligheidsmechanismen

Wij erkennen dat het verschil in dit opzicht minimaal is, maar gezien het feit dat zij meer overeenkomsten dan verschillen delen, is het de moeite waard dit te benadrukken. Het GM H Deluxe fornuis heeft 14 veiligheidssystemen, terwijl het Deluxe Fry model er 15 heeft. Deze mechanismen zijn verantwoordelijk voor het handhaven van veilig koken, zelfs wanneer zeer hoge druk wordt bereikt.

Aantal preparaten

Zoals u hieronder zult zien, hebben de twee modellen in onze beoordeling niet dezelfde prijs. De GM H Deluxe Fry heeft 27 verschillende manieren van koken, terwijl de GM H Deluxe er 19 heeft.

Prijs

Een ander verschil dat gewoonlijk het zwaarst weegt bij de aankoopbeslissing is het economische criterium. In dit geval is de GM H Deluxe koekenpan ongeveer 35% duurder dan de H Deluxe, hoewel hij wat meer accessoires en meer vooraf ingestelde kookprogramma’s heeft.

Olla GM H Deluxe vs Deluxe Fry_1

GM H Deluxe vs Deluxe Fry: gemeenschappelijke punten

Vervolgens is het tijd om te kijken naar de belangrijkste overeenkomsten tussen de twee fornuizen.

Thermisch bereik

Dankzij het thermisch bereik weten we bij welke temperatuur we maximaal kunnen koken. Bij beide fornuizen zien we dat er 11 temperaturen kunnen worden ingesteld, met een maximum van 200ºC.

Maximale druk

Anderzijds moeten we ook rekening houden met de mate van kracht en druk van elk fornuis. Bij onze twee hoofdpersonen zijn er in dit opzicht geen verschillen. Beide hebben 5 instelbare drukken tot een maximum van 90.000 Pascal.

Tot 6 liter inhoud

Een van de belangrijkste aspecten van een pan is de capaciteit, en in dit geval is dat 6 liter in beide modellen. Om u een idee te geven: een liter voedsel in dit type fornuis komt gewoonlijk overeen met ongeveer een portie per persoon. Dit zal afhangen van hoeveel elke persoon eet, maar het kan een standaardreferentie zijn.

GM Core intelligent systeem

In beide gevallen vinden we een intelligent GM Core-systeem, dat als functie heeft het koken aan te passen aan elk type bereiding, afhankelijk van de hoeveelheid voedsel die we erin stoppen.

LCD-scherm

Als we naar het centrale gedeelte kijken, zien we dat er in beide modellen een LCD-scherm is waarop we snel de kooktijd, de temperatuur, eventuele onderhoudswaarschuwingen en andere relevante informatie over ons recept kunnen zien.

Ingebouwde weegschaal

Een andere overeenkomst is dat beide fornuizen een ingebouwde weegschaal hebben waarmee we het voedsel kunnen wegen voordat we het erin gieten. Deze functie is echt praktisch als het gaat om het sneller volgen van recepten, omdat we de juiste hoeveelheid kunnen afwegen in dezelfde pan waarin we gaan koken, zodat we niet meer apparaten hoeven te gebruiken dan nodig is.

Voorschot deksel

In beide pannen vinden we het Advance-deksel, dat zo is ontworpen dat het de druk wegneemt met een mechanisme om spatten te voorkomen. Bovendien is het een scharnierend deksel, wat handiger is omdat het mogelijk is het voedsel te verwijderen zonder het oppervlak te bevlekken.

Olla GM H Deluxe vs Deluxe Fry_3

Ranglijst: de best verkochte programmeerbare fornuizen op Amazon

Tot slot tonen we je de lijst van de best verkochte programmeerbare fornuizen op Amazon, voor het geval je twijfelt:

Cecotec GM Model H Deluxe programmeerbaar fornuis (24 uur programmeerbaar met 6 liter inhoud, inclusief schaalfunctie, voorklep, vouwen en handiger om druk los te maken)
 • Multifunctionele keukenprocessor met 19 manieren om de recepten te bereiden die je je bedenkt. Innovatieve Advance cap verlicht druk en voorkomt spatten
 • Antiaanbakcuvette die optimale resultaten behaalt in elk recept. Programmeerbare inhoud 24 uur en 6 liter
 • Eco-modus bespaart tot 50% energie tijdens het koken. GMCore intelligent systeem, past het koken van elke productie aan op basis van de hoeveelheid voedsel
 • Kookboek, toegang tot de interactieve sociale gemeenschap en wekelijkse recepten van Cecotec. 11 temperaturen tot 200 °C en 5 drukken tot 90 kPa
 • Eprom geheugen, onthoud de programmering als het licht goed is.15 veiligheidssystemen, bedieningspaneel waarmee u het kookproces kunt visualiseren.
8% korting
Keramische emmer voor langzaam koken op lage temperatuur met je programmeerbare GM-fornuis. Met glazen deksel Geschikt voor alle 6 liter programmeerbare potten. GM Potten Slowpot
 • Emmer van hoogwaardig keramiek, veiliger en gezonder materiaal. Geschikt om te koken op alle GM programmeerbare potten van 6 liter. Oven- en vaatwasmachinebestendig Compatibel met Ollas GM ovenkop
 • Keramische behuizing, intensiveert smaken voor het beste resultaat. Betere warmteverdeling, grotere antiaanbaklaag
 • Speciaal ontworpen om een gezondere traditionele keuken te bereiken, terwijl de voedingsstoffen van voedsel beter worden bewaard. Ideaal voor langzaam koken bij lage temperaturen
 • Zacht en gemakkelijk te reinigen emaille interieur. Hoge krasbestendigheid, barst niet en behoudt altijd een onvervuilde uitstraling
 • NULLL
Elektrische multi-fornuis, Programmeerbare snelkookpan, Geborsteld roestvrij staal, Snelkookpan Elektrische multi-fornuis, Voor keuken-eetkamer
 • ♦ Multifunctioneel pot: 4-liter multifunctionele pot kan uw snelkookpan, rijstkoker, slow cooker, steamer, warmer, wok, stoofpot, soep pot en yoghurt machine te vervangen. Zodat je niet nodig hebt om een ​​paar potten van lichte maaltijden compliceren. Dit is een one-stop oplossing voor het koken in de keuken. Elektrische snelkookpan is beter dan de traditionele kookgerei, en de gezonde voedingsstoffen in voedsel kan in grote hoeveelheden worden bewaard
 • ♦ Gemakkelijk te gebruiken: één knop roterende panel, Juist controle soep en pap, rijst en stoofpot, kunt u kiezen.
 • ♦ roestvaststaal brushed shell: geborsteld roestvrij staal holle, hoogwaardige materialen zijn duurzamer
 • ♦ Special DIY handmatige instellingen: textuur, vertragingstijd, handleiding, het verwarmen / annulering, / - druk kooktijd en druk. 6 niveaus van druk en 3 niveaus van textuur zijn optioneel, aan uw persoonlijke smaak te voldoen, kunt u ook uw eigen eten te maken door middel van de functie "manual". 24 uur per dag automatische warm-up en de vertragingstijd. Volledige controle over uw keuken, waardoor u met persoonlijke keuzes en duurzame kwaliteit assurance
 • ♦ Veiligheid: Gepatenteerde en gecontroleerd veiligheidsapparaat, de vergrendelde deksel alleen geopend nadat de druk wordt losgelaten, en een akoestisch alarm zal klinken wanneer het deksel niet gesloten
Gezondheidszorg Drank Thee Maker en Waterkoker, Programmeerbare Fornuis Anti-Droog Met Anti-Brandwonden Siliconen Handvat
 • ★ Borosilicaatglas potlichaam, bestand tegen hoge en lage temperaturen, koude en warme temperaturen barsten niet.
 • ★ 304 roestvrijstalen verwarmingschassis, gezonde materialen, efficiënte warmteopvang, snelle thermische geleidbaarheid en meer tijdbesparend.
 • ★ Gezondheidsvoedsel, slechts drie stappen, 1. Doe de ingrediënten in de pot, 2. Raak aan om de gezondheidspot te openen, 3. Kies de juiste functie.
 • ★ Vier gezondheidsfuncties: gouden vogelneststoofpot, kokende bloementhee, voedende voedingssoep, automatisch kokend water, enz. 2.0L grote capaciteit, duidelijke schaal, om aan uw verschillende capaciteitsbehoeften te voldoen, enz.
 • â˜... We beloven - als u vragen heeft na ontvangst van onze producten, neem dan tijdig contact met ons op, wij zullen binnen 24 uur antwoorden en het probleem voor u oplossen.
Gezondheidszorg Drank Thee Maker en Waterkoker, Programmeerbare Fornuis 304 Food Grade Roestvrijstalen Pot Kook Ketel Gezondheid Functies
 • ★ 40-42 ° C koorts, 42 ° C fermentatie, uniforme hitte, gefermenteerde dikke voedzame yoghurt, heerlijke yoghurt makkelijk te doen.
 • ★ Verborgen temperatuursonde zonder vuil, het is handiger om de bodem schoon te maken en schoon te maken.
 • ★ Meertraps warmte, 35-90 ° precisie-isolatie, lange tijd om een ​​geschikte temperatuur te behouden, tijd om te genieten van de warmte die je wilt.
 • â˜... 20 gezondheidsfuncties: kokend water, bloementhee, gekookte eieren, pap, kooknoedels, soep, hete pot, yoghurt, medicinale voeding, fruitthee, gestoomd ei, warme melk, zwarte thee, melkpoeder, dessert, vogelnest stoofpot, gekookte wijn, isolatie, desinfectie, enz.
 • â˜... We beloven - als u vragen heeft na ontvangst van onze producten, neem dan tijdig contact met ons op, wij zullen binnen 24 uur antwoorden en het probleem voor u oplossen.

GM H Deluxe vs Deluxe Fry cooker: welke moeten we kiezen?

Het is tijd om te kiezen welk programmeerbaar fornuis beter is, en daarvoor moeten we de verschillen, de overeenkomsten en natuurlijk de prijs-kwaliteitverhouding tegen elkaar afwegen. Onze conclusie na analyse van beide modellen is dat de aankoopbeslissing zal afhangen van de vraag of u het fornuis kiest vanwege tijdgebrek maar omdat u niet van koken houdt, of dat u het kiest om uw recepten te perfectioneren omdat u van koken houdt.

In het eerste geval adviseren wij u te kiezen voor de GM H Deluxe, een voordeliger model waarin u een grote verscheidenheid aan recepten kunt bereiden. Met andere woorden, hij vervult dezelfde functie als zijn rivaal, maar is goedkoper. Als u daarentegen van koken houdt en de mogelijkheden van dit type fornuis optimaal wilt benutten, is ons advies te kiezen voor het H Deluxe Fry model.

Niet alleen omdat het een grotere verscheidenheid aan verschillende bereidingen heeft, waardoor u uw kookkunst kunt diversifiëren en variëren, maar ook omdat het een extra kop heeft die zeer interessant is als u nog nooit heteluchtfrituren heeft geprobeerd.

Het is een beetje duurder, maar als je van koken houdt, is het de moeite waard. In beide gevallen heeft u de garantie van het merk Cecotec, dus kwaliteit en veelzijdigheid zijn gegarandeerd.