GM H Deluxe vs Deluxe Fry - Twee zeer efficiënte programmeerbare fornuizen

17/01/2023 - Actualizado: 23/01/2023

programmeerbaar fornuis

Programmeerbare fornuizen zijn een onmisbaar accessoire geworden voor veel mensen die niet de tijd hebben om te koken, maar de smaak en kwaliteit van thuis koken niet willen opgeven. Wij tonen u de verschillen en overeenkomsten tussen GM H Deluxe vs Deluxe Fry, twee programmeerbare fornuizen van Cecotec die u niet mag missen. Bent u klaar om uit te zoeken welke beter is voor u? Ontdek het!

inhoudsopgave

GM H Deluxe vs Deluxe Fry: de belangrijkste verschillen

Allereerst zullen we u vertellen hoe de twee hoofdrolspelers van onze recensie verschillen:

Extra accessoire

Een ander verschil waarop moet worden gewezen is de reeks accessoires die elk model heeft. In werkelijkheid is er maar een klein verschil. De GM H Deluxe Fry Pan is uitgerust met een speciale extra hete luchtkop voor gezond frituren, waardoor u met minder olie gebakken voedsel kunt maken. Het H Deluxe model daarentegen heeft dit accessoire niet.

Veiligheidsmechanismen

Wij erkennen dat het verschil in dit opzicht minimaal is, maar gezien het feit dat zij meer overeenkomsten dan verschillen delen, is het de moeite waard dit te benadrukken. Het GM H Deluxe fornuis heeft 14 veiligheidssystemen, terwijl het Deluxe Fry model er 15 heeft. Deze mechanismen zijn verantwoordelijk voor het handhaven van veilig koken, zelfs wanneer zeer hoge druk wordt bereikt.

Aantal preparaten

Zoals u hieronder zult zien, hebben de twee modellen in onze beoordeling niet dezelfde prijs. De GM H Deluxe Fry heeft 27 verschillende manieren van koken, terwijl de GM H Deluxe er 19 heeft.

Prijs

Een ander verschil dat gewoonlijk het zwaarst weegt bij de aankoopbeslissing is het economische criterium. In dit geval is de GM H Deluxe koekenpan ongeveer 35% duurder dan de H Deluxe, hoewel hij wat meer accessoires en meer vooraf ingestelde kookprogramma's heeft.

Olla GM H Deluxe vs Deluxe Fry_1

GM H Deluxe vs Deluxe Fry: gemeenschappelijke punten

Vervolgens is het tijd om te kijken naar de belangrijkste overeenkomsten tussen de twee fornuizen.

Thermisch bereik

Dankzij het thermisch bereik weten we bij welke temperatuur we maximaal kunnen koken. Bij beide fornuizen zien we dat er 11 temperaturen kunnen worden ingesteld, met een maximum van 200ºC.

Maximale druk

Anderzijds moeten we ook rekening houden met de mate van kracht en druk van elk fornuis. Bij onze twee hoofdpersonen zijn er in dit opzicht geen verschillen. Beide hebben 5 instelbare drukken tot een maximum van 90.000 Pascal.

Tot 6 liter inhoud

Een van de belangrijkste aspecten van een pan is de capaciteit, en in dit geval is dat 6 liter in beide modellen. Om u een idee te geven: een liter voedsel in dit type fornuis komt gewoonlijk overeen met ongeveer een portie per persoon. Dit zal afhangen van hoeveel elke persoon eet, maar het kan een standaardreferentie zijn.

GM Core intelligent systeem

In beide gevallen vinden we een intelligent GM Core-systeem, dat als functie heeft het koken aan te passen aan elk type bereiding, afhankelijk van de hoeveelheid voedsel die we erin stoppen.

LCD-scherm

Als we naar het centrale gedeelte kijken, zien we dat er in beide modellen een LCD-scherm is waarop we snel de kooktijd, de temperatuur, eventuele onderhoudswaarschuwingen en andere relevante informatie over ons recept kunnen zien.

Ingebouwde weegschaal

Een andere overeenkomst is dat beide fornuizen een ingebouwde weegschaal hebben waarmee we het voedsel kunnen wegen voordat we het erin gieten. Deze functie is echt praktisch als het gaat om het sneller volgen van recepten, omdat we de juiste hoeveelheid kunnen afwegen in dezelfde pan waarin we gaan koken, zodat we niet meer apparaten hoeven te gebruiken dan nodig is.

Voorschot deksel

In beide pannen vinden we het Advance-deksel, dat zo is ontworpen dat het de druk wegneemt met een mechanisme om spatten te voorkomen. Bovendien is het een scharnierend deksel, wat handiger is omdat het mogelijk is het voedsel te verwijderen zonder het oppervlak te bevlekken.

Olla GM H Deluxe vs Deluxe Fry_3

Ranglijst: de best verkochte programmeerbare fornuizen op Amazon

Tot slot tonen we je de lijst van de best verkochte programmeerbare fornuizen op Amazon, voor het geval je twijfelt:

Cecotec GM Model H programmeerbaar fornuis (24 uur programmeerbaar, 6 liter inhoud, klapdeksel, intelligent kooksysteem, 11 temperaturen, 5 instelbare drukken, spraakbediening)
 • Multifunctionele keukenprocessor die elke uitwerking in recordtijd voor u kookt. 19 verschillende manieren van koken waarmee u voorgerechten, rijstgerechten, pasta, stoofschotels, vis, desserts kunt bereiden? en alle recepten die je je kunt voorstellen. Innovatief Advance deksel verlicht de druk op de meest comfortabele manier en voorkomt spatten. Dankzij het scharnierende deksel kun je verwijderen en serveren om vlekken in de keuken te voorkomen
 • Het beschikt over een extreem antiaanbakemmer die optimale resultaten behaalt in elk recept. Het is 24 uur programmeerbaar, zodat u kunt genieten van kant-en-klare maaltijden wanneer u thuiskomt en kunt genieten van familiemaaltijden dankzij de grote inhoud van 6 liter
 • Eco-modus om tijdens het koken tot 50% energie te besparen. Kook met Turbo, Druk, Stoom, Stoof, Sudder, Poach, Confit, Ferment, Brood, Dessert, Rijst, Pasta, Bakplaat, Bakken, Bakken en Oven. GMCore intelligent systeem dat het koken van elke productie aanpast aan de hoeveelheid voedsel, ofwel voor één portie of twaalf porties
 • Inclusief een compleet receptenboek en toegang tot de interactieve sociale gemeenschap en alle nieuwe wekelijkse Cecotec-recepten. Hij heeft 11 instelbare temperaturen tot 200 °C om allerlei recepten te maken en 5 instelbare drukken tot 90 kPa voor sneller koken
 • Eprom geheugen dat het programmeren onthoudt als het licht uitgaat. Het beschikt over 15 veiligheidssystemen die zorgen voor een goede werking van het fornuis bij hoge druk zonder gevaar. LED-display met zeer ergonomisch bedieningspaneel waarmee u het kookproces volledig kunt bekijken
Cecotec GM Model H Deluxe programmeerbaar fornuis (24 uur programmeerbaar met 6 liter inhoud, inclusief schaalfunctie, voorklep, vouwen en handiger om druk los te maken)
 • Multifunctionele keukenprocessor met 19 manieren om de recepten te bereiden die je je bedenkt. Innovatieve Advance cap verlicht druk en voorkomt spatten
 • Antiaanbakcuvette die optimale resultaten behaalt in elk recept. Programmeerbare inhoud 24 uur en 6 liter
 • Eco-modus bespaart tot 50% energie tijdens het koken. GMCore intelligent systeem, past het koken van elke productie aan op basis van de hoeveelheid voedsel
 • Kookboek, toegang tot de interactieve sociale gemeenschap en wekelijkse recepten van Cecotec. 11 temperaturen tot 200 °C en 5 drukken tot 90 kPa
 • Eprom geheugen, onthoud de programmering als het licht goed is.15 veiligheidssystemen, bedieningspaneel waarmee u het kookproces kunt visualiseren.
MasterPRO FryCook | Olievrije friteuse | AirFryer en snelkookpan van 1500 W en 6 liter | Programmeerbaar fornuis met 44 automatische functies | Snelkoker | 12 verschillende kookprogramma's in 1
 • AIRFRYER EN SNELKOOKPAN: Ja, je leest het goed, onze FryCook heeft twee verwisselbare deksels, afhankelijk van wat je wilt bereiden. Je kunt voedsel 70% sneller koken en bakken met 75% minder vet.
 • GEEN RECEPT HOUDT JE TEGEN: Onze FryCook werkt niet alleen als airfryer en snelkookpan, maar ook als rotisserie, rijstkoker, grill en vacuümkookmachine. Het heeft in totaal 12 programma's en 44 automatische functies waarmee je alles kunt bereiden.
 • EENVOUDIG KOKEN, EENVOUDIGE REINIGING: We hebben onze FryCook-pan gemaakt van roestvrij staal, een materiaal dat op zichzelf antiaanbaklaag is en met een verwijderbaar ontwerp voor eenvoudige reiniging.
 • GROTE CAPACITEIT: Dankzij het grote formaat van de containers kunt u porties voor meerdere personen tegelijk bereiden. De hoofdmand is 6 liter, terwijl de frituurmand 3,6 liter is; ideaal voor meer dan 1 kg aardappelen of een hele kip van 2 kg.
 • EEN PROFESSIONELE KEUZE: Bij MasterPro laten we ons leiden door onze wens om voortdurend te verbeteren door middel van onderzoek, studie en ervaring. Zo brengen we professioneel koken in huizen over de hele wereld.
Tijdschakelaar, THC15A 220-240VAC 16A DIN-rail Digitale tijdschakelaar Digitale programmeerbare tijdschakelaar voor lamp, boiler, airconditioning, billboard, elektrisch fornuis, sproeier, enz
 • ➤ 【Voordeel】 Digitale elektronische tijdschakelaar voor algemeen gebruik met dag- en programma's. Ingebouwde batterij voor back-up van het geheugen bij stroomuitval. Automatische tijdfoutcorrectie +/- 30 sec, wekelijks. Ingebouwde 1.2v / 40mA oplaadbare batterij, hoge precisie, industriële chip, sterke anti-interferentie.
 • ➤ 【Functie】 Din-railinstallatie. Geavanceerde voorinstelling een week van tevoren. Herhaalprogramma's met 16 aan/uit standen, 18 keer pulse programma's en handmatig aan/uit zetten. Vertragingsbereik: elke week of dag volgens de ingestelde programmacyclus, 1 minuut ~ 168 uur
 • ➤ 【Toepassing】 Het wordt veel gebruikt in 7 dagen programmeerbare besturing van straatlantaarn, neonlicht (teken), lamp, boiler, airconditioner, billboard, elektrisch fornuis, booster, sproeier, bottelaar, voorverwarmer, landbouwfaciliteiten en zendapparatuur enz.
 • ➤ 【Specificatie】 Werkspanning: AC220V / 50Hz / Werktemperatuur: - 20 ℃ ~ 60 ℃ / Schakelcapaciteit: 16A / Programmeerbaar aantal: 8 schakelaars / dag / Timingfout: ≤2 seconden per dag / Verbruik stroomverbruik: ≤5W / Batterijcel: oplaadbare batterij / Installatie: geleiderail
 • ➤ 【Opmerking】 Volg de instructies voor gebruik. Als het pakket beschadigd of vervormd is, open het dan niet, neem contact met ons op voor een terugbetaling.
rongweiwang 220-240V Stopcontact Drink Dispenser Fornuis Programmeerbare Digitale Tijdschakelaar Outlet energiebesparende Keuken Gadget EU plug
 • Eenvoudig in gebruik Met een duidelijk scherm en knoppen aan de voorzijde stelt u met dit timer-stopcontact eenvoudig de tijd in
 • Voldoet aan verschillende behoeften Met dit stopcontact met timer kunt u de tijd instellen van 1 minuut tot 1 week om aan uw dagelijkse behoeften te voldoen
 • Ingebouwde batterij Dit -stopcontact kan de gegevens en meetwaarden nog ongeveer 6 maanden vasthouden, zelfs als het niet op een stopcontact is aangesloten
 • Brede toepassing U kunt dit timerstopcontact aansluiten op een drankdispenser, verwarming, kooktoestel, airconditioning, enzovoort
 • Veilig in gebruik Dit aftellende stopcontact is gemaakt van vlamvertragend pc-materiaal en raakt niet snel beschadigd en heeft een lange levensduur

GM H Deluxe vs Deluxe Fry cooker: welke moeten we kiezen?

Het is tijd om te kiezen welk programmeerbaar fornuis beter is, en daarvoor moeten we de verschillen, de overeenkomsten en natuurlijk de prijs-kwaliteitverhouding tegen elkaar afwegen. Onze conclusie na analyse van beide modellen is dat de aankoopbeslissing zal afhangen van de vraag of u het fornuis kiest vanwege tijdgebrek maar omdat u niet van koken houdt, of dat u het kiest om uw recepten te perfectioneren omdat u van koken houdt.

In het eerste geval adviseren wij u te kiezen voor de GM H Deluxe, een voordeliger model waarin u een grote verscheidenheid aan recepten kunt bereiden. Met andere woorden, hij vervult dezelfde functie als zijn rivaal, maar is goedkoper. Als u daarentegen van koken houdt en de mogelijkheden van dit type fornuis optimaal wilt benutten, is ons advies te kiezen voor het H Deluxe Fry model.

Niet alleen omdat het een grotere verscheidenheid aan verschillende bereidingen heeft, waardoor u uw kookkunst kunt diversifiëren en variëren, maar ook omdat het een extra kop heeft die zeer interessant is als u nog nooit heteluchtfrituren heeft geprobeerd.

Het is een beetje duurder, maar als je van koken houdt, is het de moeite waard. In beide gevallen heeft u de garantie van het merk Cecotec, dus kwaliteit en veelzijdigheid zijn gegarandeerd.

Als u andere soortgelijke artikelen wilt weten GM H Deluxe vs Deluxe Fry - Twee zeer efficiënte programmeerbare fornuizen je kunt de categorie bezoeken programmeerbaar fornuis.

Subir