GHD Duet Style vs GHD Unplugged vs GHD Platinum - De nieuwe stijltangen van GHD

15/02/2023 - Actualizado: 20/02/2023

GHD Duet Style vs GHD Unplugged vs GHD Platinum

GHD's leiderschap in de markt voor haartangen is geen toeval, het is omdat het bedrijf altijd een stap vooruit is als het gaat om innovatie en technologie. Onlangs heeft het nieuwe modellen stijltangen gelanceerd die tot nu toe niemand anders op de markt heeft gebracht. In deze review laten we je de vergelijking zien tussen GHD Duet Style vs GHD Unplugged vs GHD Platinum, drie verschillende stijltangen maar met zeer karakteristieke kwaliteiten. Ontdek welke het beste bij jou past!

inhoudsopgave

GHD Duet Style vs GHD Unplugged vs GHD Platinum: de belangrijkste verschillen

Laten we beginnen met het aanwijzen van de belangrijkste verschillen tussen de drie protagonisten van onze review:

Visuele lijn

Esthetisch gezien is er een duidelijk verschil tussen de GHD Duet Style en zijn twee rivalen, want deze heeft bredere, rechthoekige platen, vergeleken met de meer traditionele ovale platen van de GHD Unplugged en Platinum. Dit ontwerpverschil komt doordat de Duet Style niet alleen als stijltang fungeert, maar ook het haar droogt. Daarom heeft hij een ingebouwde luchtkamer die meer ruimte in beslag neemt.

Zijn ze snoerloos?

De Platinum en Duet Style modellen werken alleen op netstroom. De GHD Unplugged is echter een snoerloze stijltang met een looptijd tot 20 minuten. Dus perfect voor op reis of om mee te nemen in je handtas als je een evenement hebt en je je haar moet bijwerken.

Warmte technologie

GHD ontwikkelt vaak unieke verwarmingstechnologieën, maar in dit geval zijn er drie verschillende. De GHD Duet Style beschikt over Air Fusion technologie, die intelligente platen met lage temperatuur combineert met een droogkamer om de dualiteit te bereiken die zo kenmerkend is voor deze stijltang.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Dyson Corrale vs GHD Platinum+ Styler - De ultieme stijltang technologieDyson Corrale vs GHD Platinum+ Styler - De ultieme stijltang technologie

GHD Unplugged heeft Co-Lithium technologie, waarbij er twee keramische platen zijn met verwarmingselementen en een lithium-ion batterij om de warmte te behouden. GHD Platinum daarentegen heeft Ultra Zone predictive technology, waardoor hij een gelijkmatige en constante temperatuur aanhoudt.

Droogt en steilt in één beweging

De belangrijkste eigenschap van de GHD Duet Style is dat hij in staat is om het haar tegelijkertijd te drogen en steil te maken. Dit is niet alleen een mijlpaal voor Dyson, het is de eerste stijltang met deze dubbele functionaliteit die op de markt komt. De Duet Style, met de werking van beide opties, kan direct op vochtig haar worden gebruikt.

We kunnen de GHD Duet Style echter ook alleen als stijltang gebruiken, zonder de droogfunctie, dankzij de Shine Shot-modus. In dit geval zou het niet de lucht afgeven die het doet wanneer het beide functies combineert, en zou het alleen gebruikt kunnen worden op droog haar.

Prijs

Gezien de functionele verschillen tussen de drie stijltangen is het duidelijk dat hun prijzen niet dezelfde zijn. Van onze drie protagonisten is de GHD Platinum het goedkoopst, gevolgd door de modellen Unplugged en Duet Style, die de hoogste prijs hebben.

GHD Duet Style vs GHD Unplugged Vs GHD Platinum_3

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Dyson Airwrap Vs Dyson CorraleDyson Airwrap vs Dyson Corrale: Wat is het meest complete haarbehandelingstoestel op de markt?

GHD Duet Style vs GHD Unplugged vs GHD Platinum: Hoe zijn ze vergelijkbaar?

Hier zijn alle dingen die ze gemeen hebben:

Twee kleuren beschikbaar

We hebben het al gehad over de ontwerpverschillen tussen de stijltangen, maar er is één ding dat ze gemeen hebben. Elk van de drie GHD stijltangen kan worden gekocht in zwart of wit, een kleurendubbel die een handelsmerk van het merk is geworden.

Plaatbeschermers

Hittebestendige plaatbeschermers zijn ook beschikbaar op alle drie de modellen om de platen te beschermen tegen stoten en krassen wanneer je de stijltang niet gebruikt.

Automatische uitschakeling

Alle drie de stijltangen hebben een automatische slaapstand, waarbij ze uitschakelen als je ze een bepaalde tijd niet gebruikt. De Unplugged wacht slechts 3 minuten om de levensduur van de batterij te optimaliseren, terwijl de twee concurrenten een uitschakeltijd van 30 minuten hebben.

Gelijkmatige temperatuur

Een van de overeenkomsten die alle drie de stijltangen delen is dat ze zo werken dat ze een constante, gelijkmatige temperatuur van 185°C handhaven. Volgens deskundigen is dit de temperatuur waarop de stijltang moet worden ingesteld. Volgens deskundigen is dit de optimale temperatuur waarop het haar het meest effectief kan worden gestreken zonder het haar te beschadigen.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Remington vs Imetec BellissimaRemington Vs Imetec Bellissima - Twee perfecte stijltangen voor krullend haar

Minder energieverbruik

GHD stijltangen bereiken de optimale temperatuur in ongeveer 45 seconden en koelen in 15 minuten volledig af. Volgens het merk zelf kan hierdoor het energieverbruik met ongeveer 45% worden verminderd.

GHD Duet Style vs GHD Unplugged vs GHD Platinum_4

Top 5: de meest populaire GHD stijltangen

De grootste wereldwijde marktplaats is Amazon, en het is een bron van referentie voor veel gebruikers die zich laten leiden door ervaringen en meningen. Daarom tonen we je de ranglijst van de meest populaire GHD stijltangen:

7% korting
ghd, Styler Platinum+, Stijltang, zwart
 • De GHD SMART professionele stijltang die de behoeften van jouw haar voorspelt.
 • Optimale temperatuur van 185C: bij hogere temperaturen wordt het haar bechadigd, bij lagere temperaturen wordt het gewenste stylingresultaat niet bereikt
 • Ultra-zone technologie
 • 20s opwarmtijd
 • Nauwkeurig gewalste platen met hoogglans
GHD - Styler Platinum+ - Stijltang (Pink Peach) - Take Control Now Collectie
 • Het wordt gekenmerkt door de exclusieve ultrazone-technologie, die elk deel van het haar herkent (zijn dikte en toestand) waaraan het werkt om een homogene temperatuur op beide platen te garanderen
 • Levering van professionele resultaten in slechts één keer.
 • Het beschikt over een gepatenteerde schacht, die de platen tijdens het hele stylingproces perfect uitgelijnd houdt.
 • Licht gebogen vat maakt het mogelijk om alle soorten krullen en golven en extra gladde oppervlakken te maken.
 • Ghds eerste slimme, professionele stijltang die voldoet aan de behoeften van je haar.
24% korting
GHD, Styler Gold, Stijltang, zwart
 • Geavanceerde professionele stijltang met dual-zone-technologie
 • Warmtesensoren om consistent soepele, zachte resultaten te garanderen van wortel tot punt
 • Gezonder haar: optimale stylingtemperatuur van 185°C voor professionele resultaten zonder de gezondheid van uw haar in gevaar te brengen
 • Gladde, voorgevormde platen voor gemakkelijk stylen en een glanzend resultaat
 • Meer dan alleen een stijltang: dankzij het slanke ontwerp en de afgeronde platen kunt u verschillende stijlen uitvoeren
GHD - Styler Platinum+ - Stijltang (Taupe) - Collection Sunsthetic
 • Ghds eerste slimme, professionele stijltang die voldoet aan de behoeften van je haar
 • Ultra-zone-technologie met vooruitziende technologie controleert 250 x per seconde de stylingtemperatuur om de goede temperatuur te garanderen
 • Zachte styling: stylingtemperatuur van 185 C minimaliseert haar voor 70 procent sterker haar en 2 x meer kleurvastheid*
 • Geavanceerde, uiterst precies gefreesde zwevende platen met een hoogglans finish voor een eenvoudige gladde styling en glans
 • Hittebestendige plaatbescherming, universele netspanning, automatische slaapstand
ghd Platinum+ White - Intelligente professionele stijltang, minder haarbreuk, meer glans en kleurbescherming, ultra-zone-technologie, optimale kamtemperatuur 185 ºC homogeen
 • Optimale stylingtemperatuur van 185 °C minimaliseert haarschade, voor 70% sterker haar en 2 x meer kleurvastheid. De temperatuur 250 x per seconde bewaakt om onverslaanbare stylingsresultaten te bereiken, die zijn afgestemd op je behoeften en de dikte van je haar. Het ontwerp maakt het creëren van gladde looks, krullen en strandgolven mogelijk.

GHD Duet Style vs GHD Unplugged vs GHD Platinum: Eindoordeel

Nu we de belangrijkste verschillen en overeenkomsten hebben vergeleken, is het tijd om te beslissen welke GHD stijltang je moet kiezen. Hoewel er drie stijltangen van hetzelfde merk zijn, zijn de prestaties zo verschillend dat het moeilijk is om ze met elkaar te vergelijken. De GHD Duet Style verslaat zijn twee rivalen alleen omdat het de eerste stijltang is die tegelijkertijd droogt en steilt en dus op vochtig haar kan worden gebruikt.

Aan de andere kant biedt de GHD Unplugged de meerwaarde dat hij snoerloos is, wat een groot voordeel kan zijn voor veel mensen die veel reizen of naar evenementen gaan, omdat het bij deze gelegenheden handiger is. En als we kijken naar de GHD Platinum, dan zien we dat hij veel waar biedt voor zijn geld.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Imetec Bellissima vs GHD - Wat is de beste stijltang van dit moment?Imetec Bellissima vs GHD - Wat is de beste stijltang van dit moment?

We houden vooral van de mogelijkheid om het haar tegelijkertijd te drogen en steil te maken, en de prestaties van de GHD Duet Style zijn spectaculair. We moeten toegeven dat het beter is dan we hadden verwacht. Daarom gaat onze keuze naar dit nieuwe model, hoewel het waar is dat elk van de drie modellen uitstekende resultaten biedt.

Al met al, denk na over wat de belangrijkste criteria zijn bij het maken van uw beslissing, en het zal gemakkelijker voor u zijn om te beslissen welke u moet kiezen. Wat duidelijk is, is dat ze allebei van GHD zijn, wat op zich al een garantie is voor kwaliteit.

Als u andere soortgelijke artikelen wilt weten GHD Duet Style vs GHD Unplugged vs GHD Platinum - De nieuwe stijltangen van GHD je kunt de categorie bezoeken Haar Stijltang.

gerelateerde berichten

Subir