Dyson V10 Absolute Vs Motorhead: Welke snoerloze stofzuiger is beter?

28/07/2022

Dyson V10 Absolute Vs Motorhead_2

We beantwoorden deze vraag op een moment dat Dyson zijn handelsmerk perfectie demonstreert. In plaats van nieuwe modellen te lanceren, kiest het bedrijf ervoor om de modellen die het meest gevraagd worden door zijn klanten te vernieuwen en te verbeteren, en een van de populairste is de Dyson V10. Daarom richten we ons in deze vergelijking op de verschillen en overeenkomsten tussen de Dyson V10 Absolute vs Motorhead versies, zodat u kunt ontdekken welke het beste bij uw wensen past. Lees verder!

inhoudsopgave

Dyson V10 Absolute vs Motorhead: belangrijkste overeenkomsten

We beginnen met het vermelden van de gemeenschappelijke elementen, die niet gering zijn, aangezien ze deel uitmaken van hetzelfde gamma snoerloze stofzuigers:

Om te bouwen tot handstofzuigers

Zoals de meeste snoerloze stofzuigers op de markt, zijn zowel de Dyson V10 Absolute als de Motorhead om te bouwen tot handstofzuigers. Dit betekent dat u ze kunt gebruiken om verschillende delen van uw huis en auto schoon te maken, waardoor ze nog veelzijdiger zijn.

Ze zuigen, maar ze schrobben niet

We zullen niet ontkennen dat we erop zitten te wachten dat Dyson op een gegeven moment de extra schroboptie toevoegt aan een van zijn snoerloze stofzuigers, maar tot nu toe heeft geen van de V10's die.

Zuigvermogen

Dyson rust beide modellen uit met dezelfde digitale motor die 125.000 toeren per minuut kan draaien en zorgt voor een zuigkracht tot 150 airWatts (aW) op beide modellen.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Dyson V15 Vs Dyson V11Dyson V15 Vs Dyson V11 - Welke Dyson stofzuiger wint de strijd?

Levensduur batterij

In beide gevallen kunt u de stofzuiger maximaal ongeveer 60 minuten gebruiken. Houd er echter rekening mee dat deze werktijd geldt in de spaarstand en korter kan worden naarmate u de zuigkracht opvoert. In die zin kunt u kiezen tussen 3 vermogensstanden bij een van de twee.

Laadsnelheid

Als de batterij leeg is, moet u weten dat het ongeveer 3,5 uur duurt om hem weer volledig op te laden. Aangezien de batterij in het Absolute model dezelfde is als in de Motorhead, zult u in dit opzicht geen verschillen vinden.

Multi-cyclonaal systeem

Een kenmerk van de Dyson snoerloze stofzuigers is een set van 14 cyclonen die een centrifugaalkracht uitoefenen die krachtig genoeg is om de deeltjes gescheiden te houden van de lucht die wordt uitgestoten. In beide gevallen zijn ze concentrisch geplaatst.

Filtratiemechanisme en ledigingssysteem

De cycloontechnologie fungeert als eerste inlaatfilter, dat wordt aangevuld door een andere reeks krachtige filters die tot 99,99% deeltjes tot 0,3 micron kunnen tegenhouden.

En om direct contact met stof te vermijden, zijn beide stofzuigers uitgerust met een easy-empty-systeem, waarbij het vuil met één druk op de knop in de stofbak wordt gedeponeerd.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Bespoke Jet Pro vs PrettyCare - Twee perfecte stofzuigers voor het fijnste stofBespoke Jet Pro vs PrettyCare - Twee perfecte stofzuigers voor het fijnste stof

Dyson V10 Absolute Vs Motorhead_4

Dyson V10 Absolute Vs Motorhead: belangrijkste afwegingen

Als u verscheurd wordt tussen verschillende alternatieven, helpt het om de verschillen te kennen, zodat u kunt beoordelen welke het best aan uw behoeften voldoet. Om deze reden beginnen wij met de duidelijkste variaties te belichten, die wij in twee samenvatten:

Maximale afvalcapaciteit

Als u een Dyson model hebt gehad, weet u dat Dyson over het algemeen bekend staat om de grote capaciteit van de afvalbak, hoewel er in dit geval een duidelijk verschil is.

De Dyson V10 Absolute heeft een tankinhoud van 760 ml, terwijl de Dyson V10 Motorhead deze terugbrengt tot 550 ml, ongeveer 30% minder.

Borstelset en toebehoren

Het meest opvallende verschil tussen de Absolute en de Motorhead modellen is de uitrusting die bij beide modellen wordt geleverd. Hieronder geven wij uitleg over de verschillende accessoires en borstels die u kunt vinden:

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:DYSON VS XIAOMI VS DREAME VS ROIDMIDyson vs Xiaomi | Wint de Dyson snoerloze stofzuiger het van de Xiaomi (Dreame en Roidmi) ... of juist andersom?
 • Motorbalkborstel: dit is de meest recente toevoeging aan de Dyson borstelcatalogus, en wordt gekenmerkt door een type universele borstelharen waarmee hij zowel op harde vloeren als op tapijt kan werken. De zuigkracht wordt ook automatisch aangepast aan het type vloer dat wordt herkend. Beide modellen zijn met dit accessoire uitgerust.
 • Mini gemotoriseerde borstel: perfect voor het reinigen van sofa's en matrassen in uw huis, en alleen inbegrepen bij de Absolute
  Zachte borstel met roterende kop: alleen verkrijgbaar op de Absolute.
 • Multifunctioneel mondstuk: een ander gemeenschappelijk onderdeel in beide stofzuigers is het 2-in-1 accessoire, met een breed mondstuk en een borstel.
 • Hoekmondstuk: Dit is ontworpen om krappe ruimtes zoals spleten, voegen en hoeken schoon te maken. Zowel de Absolute als de Motorbar modellen hebben dit mondstuk.
 • Flexibele arm: hiermee kunt u hoeken bereiken die anders minder toegankelijk zijn. Alleen op het Absolute.

Wanneer kiest u een Dyson V10?

Ruwweg lossen wij een van de grote vragen op die rijzen wanneer wij over dergelijke gelijksoortige modellen spreken:

Dyson V10 Absolute is perfect voor iedereen die?

 • Vind je een hogere financiële uitgave niet erg
 • Huisdieren in huis hebben
 • Op zoek naar een meer uitgebreide snoerloze stofzuiger
 • Kamers hebben met veel moeilijk bereikbare hoekjes en gaatjes

Dyson V10 Motorhead is ideaal als u...

 • U wilt een zuinigere stofzuiger
 • Geef de voorkeur aan een lichtere stofzuiger
 • Je hebt niet zoveel hulpstukken nodig als de Absolute

Dyson V10 Absolute Vs Motorhead_3

Dyson V10 Absolute Vs Motorhead: conclusie en oordeel

We hebben u reeds de meest relevante gegevens verstrekt zodat u elke stofzuiger kunt vergelijken, nu is het tijd om het model te kiezen dat het best aan uw behoeften voldoet, die, zoals u weet, kunnen variëren naargelang de individuele casuistiek en de bijzonderheden van uw woning.

Het is duidelijk dat deze twee stofzuigers veel op elkaar lijken. De verschillen zijn praktisch beperkt tot de capaciteit van de tank en de uitrusting. Het eerste waar we op willen wijzen is dat, zoals u weet, Dyson een duur merk is. In feite is het momenteel het duurste merk op de markt op een proportionele basis.

De Dyson V10 is echter geen te dure stofzuiger, misschien omdat hij al langer meegaat. Zelfs wanneer het innovaties lanceert, verhoogt het zijn prijs niet te veel. Er is dus een prijsverschil tussen de Absolute en de Motorhear, maar het is niet buitensporig.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Dyson Vs. Hoover | Wat zijn de verschillen tussen deze twee merken draadloze stofzuigers?

Vanuit objectief en functioneel oogpunt is de Dyson V10 Absolute een completere stofzuiger, omdat hij veel beter is uitgerust. De reeks accessoires maakt het een veelzijdigere optie en, gezien het feit dat het economische verschil niet veel is (voor een Dyson), is onze aanbeveling dat u voor dit model gaat.

Alleen u weet welke van de twee het beste bij uw aankoopcriteria past, maar in onze ervaring komt het niet vaak voor dat Dyson een stofzuiger op de markt brengt die zo compleet is als de V10 Absolute voor een prijs die dichter bij die van zijn concurrenten ligt.

Dyson's best verkochte stofzuigers in 2022

U weet al dat Amazon tegenwoordig het grootste verkoop- en distributienetwerk voor producten is, met een wereldwijd bereik. Juist deze universalisering is de sleutel om verschillende meningen uit de hele wereld te controleren. Daarom tonen wij u de lijst van de best verkochte Dyson stofzuigers. U zult deze informatie zeer nuttig vinden als u twijfels hebt:

Casdon Dyson draadloze stofzuiger, interactieve Dyson speelgoedstofzuiger voor kinderen vanaf 3 jaar, met zuigfunctie voor realistisch spelen
 • Exacte speelgoedreplica van de Dysons heetste vacuüm DC22
 • Afneembare staaf met zuignap (neemt kleine stukjes papier of polyparels op)
 • De functionerende kunstwervel draait gekleurde kralen om en zorgt voor een realistisch effect
 • Er zijn verschillende manieren om te spelen: kort mondstuk of lang draaien en draaien en de opzetstukken hebben een eenvoudig verwijderingssysteem
3% korting
Dyson V8 Absolute Bagless Nickel, Yellow handheld vacuum - Dyson V8 Absolute, Dry, Cyclonic, Auto, 82 dB, HEPA 12, 425 W
 • Dyson V8 Absolute Stofzuiger Broom Home Appliances Merk Dyson Krachtige draadloze stofzuiger. EAN 5025155031513
 • Spanning: 1 volt
 • Gewicht van de verpakking: 6,56 kg
10% korting
Dyson V10 V12 Cycloon Draadloze Stofzuiger Direct Drive Cleaner Hoofd Turbine Floor Tool
 • Originele Dyson draadloze cycloon stofzuiger directe aandrijving reiniger.
 • Echt Dyson onderdeel - 967483-04.
 • Vervanging motorhead reiniger hoofd borstel turbine tool.
 • Past op de volgende modellen: V10 Cyclone serie, V10 Absolute, V10 Animal, V10 Total Clean, SV12 serie.
4% korting
Vistefly V15 Vacuum Cleaner, Steelstofzuiger Stofzuiger Draadloos 32000Pa 500Watt met Touchscreen, 60 minuten Looptijd en Oplaadbare Afneembare Accu voor Vloer Dierenharen Tapijt
 • 500W Borstelloze Motor: een sterke zuigkracht van 32.000 Pa kan gemakkelijk stof, kattenbakvulling, dierenharen, enzovoort opzuigen.
 • 60 Minuten Looptijd: Afneembare lithium-accu met 7 cellen, automatische snelheid tot 60 minuten, genoeg voor het schoonmaken van het hele huis.
 • LED-Touchscreen: het display kan het resterende batterijpercentage, real-time zuigvermogen, automatische of handmatige modus, alarm bij zwakke batterij, en foutcode voor efficiënt onderhoud weergeven.
 • Ingebouwde Intelligente Stofsensor: de stille draadloze stofzuiger past het zuigvermogen automatisch aan de hoeveelheid stof aan. (Geen stof 11 kPa ~ 32 kPa veel stof)
 • Multifunctionele Draadloze Stofzuiger: met een breed scala aan accessoires kan hij stof en vuil van daken, trappen, auto's, banken, en scheuren verwijderen. Kan gemakkelijk worden omgezet in een handstofzuiger.
Dyson V8 Animal draadloze stofzuiger
 • Direct aangedreven reinigingskop: trekt de borstelharen dieper in het tapijt om nog meer vuil te verwijderen. 150 procent meer borstelvermogen dan de Dyson V6 Animal stofzuiger.
 • Filtratie van de hele machine: detecteert allergenen en voert schonere lucht af dan de lucht die je inademt.
 • Tot 40 minuten zuigvermogen: aangedreven door een nieuwe nikkel-kobalt-aluminium accu voor maximaal 40 minuten zuigvermogen (tot 25 minuten met gemotoriseerd grondgereedschap).
 • Hygiënische vuilverwijderaar: met slechts één hand stof uit de vuilnisbak.
 • V8 Animal wordt geleverd met: direct aangedreven reinigingskop, mini gemotoriseerde tool, docking station, combi tool, stijf mondstuk voor kieren.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:dyson vs philipsDyson vs. Philips | Welke snoerloze stofzuiger is beter?

Als u andere soortgelijke artikelen wilt weten Dyson V10 Absolute Vs Motorhead: Welke snoerloze stofzuiger is beter? je kunt de categorie bezoeken Draadloze stofzuiger.

gerelateerde berichten

Subir