Dyson Corrale vs GHD Platinum+ Styler - De ultieme stijltang technologie

19/04/2022 - Actualizado: 13/04/2022

Dyson Corrale Vs GHD Platinum+ Styler_2

Voor veel mensen is een stijltang een must-have accessoire elke keer dat ze op reis gaan, of zelfs gewoon om het huis uit te gaan als je de hele dag onderweg bent. Niet alle stijltangen hebben echter dezelfde kenmerken en zijn ontworpen voor dezelfde haartypes. Hoe vaker u uw stijltang gebruikt, hoe zorgvuldiger u moet kiezen voor een stijltang die uw haar zo min mogelijk beschadigt. In dit artikel vergelijken we twee toonaangevende merken die zeer dicht bij elkaar liggen: Dyson Corrale Vs GHD Platinum+ Styler. Lees verder om de belangrijkste verschillen te ontdekken!

inhoudsopgave

1) GHD Platinum+ Styler: voorspellende technologie voor temperatuurregeling

In dit eerste deel leggen wij de voordelen uit van de GHD stijltang, die door zijn reputatie in het haarverzorgingssegment tot een van de referentiemerken is uitgegroeid.

De GHD Platinum+ Styler is uitgerust met Ultra-zone technologie, wat een van de nieuwste doorbraken is op het gebied van warmtestyling en garandeert warmte over alle platen voor een prachtige look en een meer merkbare glans. Dit is een voorspellende technologie die de temperatuur van de platen tot 250 keer per seconde controleert. Daarom kan hij anticiperen en voorspellen wat de behoeften van uw haar zijn en zich daaraan aanpassen, voor een gepersonaliseerde stylingervaring.

Om de veiligheid te garanderen is de stijltang uitgerust met een automatisch uitschakelsysteem dat in werking treedt wanneer wordt vastgesteld dat de stijltang meer dan 30 minuten niet is gebruikt.

Als we naar de opwarmtijd kijken, wordt die teruggebracht tot ongeveer 20 seconden. In dit geval kan het niet worden gebruikt als snoerloos strijkijzer, maar we willen wel wijzen op de lengte van het snoer, dat bijna 3 meter lang is.

De GHD Styler bevat daarentegen 2 oneindige sensoren om de kracht, de dikte van de lokken en de snelheid van het stylen aan te passen voor totaal aangepaste resultaten. Hij handhaaft een gecontroleerde temperatuur van 185ºC, de optimale temperatuur waarbij warmte wordt gebruikt om het kapsel te zetten zonder het haar te beschadigen.

De zwevende platen zijn perfect uitgelijnd dankzij een gepatenteerd schachtontwerp, en garanderen een glanzende afwerking waarbij glijden wordt bereikt zonder dat het haar breekt of trekt. Hij is ook uitgerust met een hittebestendige plaatbeschermer.

Dyson Corrale Vs GHD Platinum+ Styler_3

Dit zijn de belangrijkste voordelen van de GHD Platinum+ Styler:

 • Ultra-zone voorspellende technologie
 • Optimale temperatuur van 185°C
 • 20 seconden opwarmtijd
 • Automatische uitschakeling
 • Oneindige sensoren
 • 2,7 meter kabel
 • Uitgelijnde drijvende platen
 • Elegant ontwerp
 • Grote waarde

 

2) Dyson Corrale: de snoerloze stijltang waar je geen afstand van wilt doen

Laten we overgaan tot de tweede hoofdrolspeler van onze review, die toebehoort aan Dyson, een merk met een lange geschiedenis en een goede reputatie onder consumenten.

De Dyson Corrale werkt snoerloos en is uitgerust met een hightech zuigmotor die het haar gemakkelijk glad maakt, waardoor het zachter wordt en glanzender gaat glanzen.

Hij is voorzien van een 360 graden magnetische lader, die snel opladen mogelijk maakt. Deze functie is erg handig als u de stijltang 's morgens moet gebruiken, net genoeg tijd hebt en vergeten bent hem op te laden.

Dyson Corrale Vs GHD Platinum+ Styler_3

Bent u ooit vergeten het strijkijzer uit te zetten en heeft u het in het stopcontact laten zitten? Veiligheid is een van de belangrijkste punten voor stijltangen, en de Dyson is geen uitzondering. Als u het strijkijzer omdraait, ziet u op de achterkant een vliegtuigsymbool dat een hendel markeert die omhoog kan worden getrokken voor een veilige batterijvluchtmodus.

Anderzijds schakelt het automatisch uit na 10 minuten als de gebruiker het strijkijzer niet gebruikt. Bovendien zal de optimale temperatuur nooit worden overschreden dankzij het intelligente warmteregelsysteem.

Laten we het nu hebben over hoe het werkt. De 15-delige flexibele platen zorgen voor een optimale styling met minder warmte, waardoor de schade aan het haar door warmte met 50% wordt verminderd. Dit, op zijn beurt, vermindert kroezen.

Zoals hierboven vermeld, kan de Dyson Corrale snoerloos worden gebruikt. Hij heeft een lithium-ion batterij met vier cellen, waardoor hij ongeveer 30 minuten kan werken.

Een andere belangrijke eigenschap is dat hij drie warmtestanden heeft (165°C, 185°C en 210°C), die u kunt kiezen naargelang uw haartype en de stijl die u wilt. Het heeft ook een snel opwarmsysteem dat in iets meer dan 30 seconden opwarmt.

Esthetisch gezien wordt de Dyson stijltang gekenmerkt door een zeer elegant en jeugdig ontwerp dankzij de combinatie van fuchsia en zilver. Ten slotte heeft hij een klein OLED-display waarop u het batterijniveau, de temperatuur en de laadstatus kunt aflezen.

Belangrijkste sterke punten van de Dyson Corrale:

 • 30 minuten snoerloos gebruik
 • Intelligente warmteregeling
 • OLED-display
 • Drie warmtestanden
 • Automatische uitschakeling
 • Flexibele platen om haarbeschadiging te verminderen
 • Stijlvol en aantrekkelijk ontwerp
 • Geschikt voor alle haartypes en kapsels
 • Perfect voor op reis

 

Dyson Corrale vs GHD Platinum+ Styler: is de prijs hetzelfde?

We hebben je het antwoord al gegeven: nee. Toch verbaast het ons dat het prijsverschil tussen de Dyson Corrale en de GHD Platinum+ Styler groter is dan je zou denken, gezien het feit dat hun functionaliteiten vrij gelijkaardig zijn.

De Dyson Corrale heeft een belangrijk voordeel, en dat is dat hij draadloos kan worden gebruikt, wat de prijs aanzienlijk verhoogt. De temperatuur kan ook worden aangepast, wat bij de GHD niet het geval is.

Afgezien van deze variatie zijn beide voorzien van zeer geavanceerde warmtetechnologie, die even bevredigende resultaten oplevert. De Dyson Corrale is echter tussen de 50% en 60% duurder dan de GHD, een verschil dat voor veel gebruikers een groot struikelblok kan zijn.

Dyson Corrale Vs GHD Platinum+ Styler_3

Welke heeft de betere technologie?

Nu je weet dat beide stijltangen je haar verzorgen zoals weinig concurrerende stijltangen, is het tijd om het over hun technologie te hebben: de platen van de Dyson Corrale maken gebruik van een flexibele mangaan-koperlegering (die verondersteld wordt minder schade aan het haar toe te brengen, dus minder breuk).

Als we ons richten op de GHD Platinum+ Styler, is het verschil dat de platen massief zijn met een keramische coating.

Een van de meest relevante aspecten is of de unieke temperatuurinstelling van de GHD Platinum+ Styler, in combinatie met de keramisch gecoate platen, het een minder krachtige stijltang maakt dan de Dyson Corrale.

Eerlijk gezegd is het verschil moeilijk te zien, misschien meer merkbaar voor zeer breekbaar haar, dat beter voor de Dyson kan kiezen, omdat deze een lagere temperatuurinstelling heeft.

Dyson Corrale vs GHD Platinum+ Styler: de beste stijltang is...

We moeten toegeven dat de keuze in dit geval heel verschillend kan zijn, afhankelijk van uw haartype. Als uw haar bijvoorbeeld extreem breekbaar is, is het raadzamer om uw budget te verhogen en te kiezen voor de Dyson, die een lage-temperatuurstand heeft die essentieel is als dit het geval is.

U hebt ook al gezien dat de Dyson Corrale als snoerloos strijkijzer kan worden gebruikt. Het is ons echter niet helemaal duidelijk dat dit in de praktijk een onderscheidende functie is, aangezien u hem in de meeste gevallen zowel met snoer als draadloos zult gebruiken. Het kan zijn als, bijvoorbeeld, je veel reist.

Een van de factoren die de grootste invloed zal hebben op de beslissing van de gebruiker is de prijs. De GHD Platinum+ Styler is 50% goedkoper, maar dat maakt hem niet minder bevredigend.

De voorspellende technologie die erin is verwerkt, is ideaal om te anticiperen op de behoeften van uw haar en zich daaraan aan te passen. Bovendien is de garantie van GHD van groot belang, omdat het een van de meest gerenommeerde merken op de markt is.

Dus, als je haar niet te kwetsbaar is, zou ons advies zijn om te kiezen voor de GHD, die dezelfde professionele resultaten biedt als de Dyson, maar veel goedkoper is. Maar niemand kent uw haar beter dan uzelf, dus de keuze is aan u.

Als u andere soortgelijke artikelen wilt weten Dyson Corrale vs GHD Platinum+ Styler - De ultieme stijltang technologie je kunt de categorie bezoeken Haar Stijltang.

gerelateerde berichten

Subir