Dreame V11 Vs V10 Vs V9 - Vergelijking, analyse en meningen

15/02/2022 - Actualizado: 10/02/2022

Dreame V11 Vs V10 Vs V9_2

Dit is een van de bedrijven die de afgelopen jaren de meest opmerkelijke groei heeft doorgemaakt. Zozeer zelfs dat hij vergeleken wordt met de grote referenties uit de sector, zoals Dyson of Rowenta. Om na te gaan of de functionaliteit even hoog is, analyseren wij drie snoerloze stofzuigers die u niet onverschillig zullen laten: Dreame V11 Vs V10 Vs V9.

inhoudsopgave

Dreame V11 Vs V10 Vs V9: Welke heeft betere prestaties?

Allereerst willen wij verduidelijken dat de firma Dreame haar Europese modellen bij de bijnaam "Mistral" noemt. Als u deze achternaam op een van de producten aantreft, denk dan niet dat de functionaliteiten veranderen.

1. Tankinhoud

Het tankvolume is in alle drie de gevallen gelijk. Er is geen verschil tussen de drie protagonisten van onze review in termen van tankgrootte. Ze hebben allemaal een tank van een halve liter die, hoewel niet overdreven groot, binnen de gemiddelde grootte valt. Ze delen ook het easy-drain systeem.

Winnaar: Gelijkspel

Dreame V11 Vs V10 Vs V9_1
2. Zuigkracht

Deze parameter houdt rechtstreeks verband met de prestaties en het vermogen om vuil op te nemen, en is een van de nuttigste bij de beoordeling van de prestaties van stofzuigers. In de eerste plaats moet worden opgemerkt dat ze alle drie een digitale motor hebben, en dat in alle drie de gevallen het vermogen kan worden aangepast. Maar er zijn een paar dingen die verduidelijkt moeten worden.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Tineco One S3 vs One S12 vs A10 Hero vs A11 Master: Welke Tineco snoerloze stofzuiger is de beste?Tineco One S3 vs One S12 vs A10 Hero vs A11 Master: Welke Tineco snoerloze stofzuiger is de beste?

Voor het geval u het niet weet, zuigkracht wordt gemeten in Pascals of AirWatts. De Dreame V9 bereikt 20000 Pascals en 120 airWatts, evenals 100.000 omwentelingen per minuut (rpm). De Dreame V10 verbetert lichtjes tot 22000 Pascals en 140 airWatts, maar blijft ook op 100.000 tpm. Tenslotte is de Dreame V11 in staat tot 25000 Pascal, 140 luchtWatt en 150000 tpm. Ook de Dreame V9 heeft slechts twee bedieningsstanden, waaraan de Dreame V10 en V11 er nog één aan toevoegen.

Winnaar: Dreame V11

3. Levensduur batterij: levensduur batterij

Naast de zuigkracht kan ook de levensduur van de batterij van elk model een belangrijk verschil maken bij de uiteindelijke keuze. De Dreame V9 en V10 staan op gelijke voet, beide bieden tot 60 minuten batterijduur. De Dreame V11 verbetert dit cijfer met 50% tot 90 minuten. Houd er echter rekening mee dat de levensduur van de batterij kan afnemen, afhankelijk van de energie-instelling.

Winnaar: Dreame V11

4. Digitaal display

Alle stofzuigers in deze selectie zijn entry-level, dus geen van hen heeft een zeer uitgesproken technologische innovatie. Toch onderscheidt de Dreame V11 zich van zijn concurrenten door de aanwezigheid van een digitaal LCD-kleurenscherm waarop u het resterende batterijpercentage, onderhoudswaarschuwingen of het gekozen vermogen kunt aflezen. Bovendien kunt u de trekkerblokkering op het display zelf activeren.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Karcher FC 7 Vs 5 Vs 3 Cordless_2Kärcher FC 7 Vs 5 Vs 3 Snoerloos - Vergelijking en koopgids

Winnaar: Dreame V11

5. Geluid

Geluidsvermogen kan een probleem zijn als u in een slecht geïsoleerde flat woont, hoewel u moet weten dat geen van deze modellen erg luidruchtig is. De Dreame V9 haalt 68 decibel, terwijl de V10 en V11 tot 72 decibel gaan. Hoewel het akoestisch vermogen niet exact hetzelfde is, is het verschil minimaal.

Winnaar: Gelijkspel

6. Filter in 5 niveaus

De omgeving schoon en hygiënisch houden is alleen mogelijk met een krachtig en versterkt filtersysteem, en dat is wat de drie stofzuigers die we analyseren hebben. Ze hebben allemaal 5 filterlagen, waaronder een HEPA filter. Ze zijn ook versterkt met cyclonale technologie, hoewel de Dreame V9 en V10 8 cyclonen hebben, vergeleken met 12 voor de Dreame V11.

Winnaar: Gelijkspel

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Proscenic P11 vs P10 Pro vs M8 ProProscenic P11 Vs P10 Pro Vs M8 Pro - De beste stofzuiger van Proscenic

7. 2-in-1 stofzuigers

Veelzijdigheid in het gebruik is essentieel voor veel gebruikers; en in dit opzicht kunnen zij gerust zijn. Alle drie de modellen zijn 2-in-1, d.w.z. ze kunnen worden gebruikt als stofzuiger of als handstofzuiger. Bovendien kan de set accessoires de veelzijdigheid van het gebruik vergroten en de stofzuiger in staat stellen verschillende oppervlakken te reinigen: bekleding, hoge meubelen, delicate vloeren, enz. Wat de accessoires betreft, hebben ze allemaal een multifunctionele borstel, een 2-in-1 platte borstel en een anti-mijt borstel. De Dreame V10 en V11 voegen echter een verlengbare buis toe die de flexibiliteit van de stofzuiger verbetert.

Winnaar: Dreame V11 en V10

8. Prijs

We komen bij wat, voor velen, het fundamentele element in de beslissing zal zijn. Het lijdt geen twijfel dat de prijs een van de factoren is die de aankoopbeslissing van gebruikers het meest bepalen. Hoe meer functies een stofzuiger echter heeft, hoe hoger de prijs zal zijn, wat meestal betekent dat veel gebruikers kiezen voor een evenwicht tussen beide aspecten. Toch is het goedkoopste model de Dreame V9.

Winnaar: Dreame V9

Welke Dreame stofzuiger kan ik het beste kopen?

Wat we je nu gaan vertellen is een cliché, maar heel echt. Nu u weet wat de sterke punten en de verbeterpunten van elk van hen zijn, is het aan u om de beslissing te nemen. De reden hiervoor is dat iedereen zijn eigen omstandigheden en behoeften heeft, in veel gevallen op een persoonlijk niveau.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Dreame T20 Pro vs Xiaomi G10 vs Roidmi X30Dreame T20 Pro Vs Xiaomi G10 Vs Roidmi X30 - Drie vergelijkbare maar verschillende snoerloze stofzuigers

Als we alleen naar de technische aspecten kijken, doet de Dreame V11 het duidelijk beter dan zijn concurrenten. Het is de enige met een digitaal display en degene met de grootste zuigkracht, maar hij is ook het duurst. Het is echter niet het meest recente en geavanceerde model in het gamma, want het bedrijf heeft ook al de Dreame V12 op de markt gebracht.

Als deze de economische limiet overschrijdt die u voor uzelf had gesteld, is ons advies om te kiezen voor de Dreame V10, die iets goedkoper maar krachtiger is dan de V9. U hebt de informatie al, maar de beslissing is geheel aan u.

De meest populaire Dreame stofzuigers

Zoals u waarschijnlijk al weet, is Amazon een van de grootste distributieplatforms ter wereld, en weten wat andere kopers denken kan heel nuttig zijn als u twijfelt tussen verschillende modellen. Hier zijn de best verkochte Dreame stofzuigers:

DREAMS ARE DREAMS
  • Hoover-January, Geneen (Author)
  • 120 Pages - 04/21/2024 (Publication Date) - Independently published (Publisher)
Dream Journal for Boys: Navigating Adventures in the World of Imagination
  • Fish, Hoover (Author)
  • 119 Pages - 01/26/2024 (Publication Date) - Independently published (Publisher)

Dreame V12 Vs V11 Vs V10_3

Aanbevelingen voor het kopen van de beste snoerloze stofzuiger

Er zijn veel concepten die verband houden met de prestaties van een stofzuiger, maar ze zijn niet allemaal even belangrijk. Hieronder verduidelijken wij enkele van de meest voorkomende twijfels die kunnen rijzen bij het maken van een keuze:

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Dyson V10 Vs V11Dyson V10 Vs V11: de beste stofzuiger uit het middensegment van Dyson?

Autonomie van gebruik: extra batterij?

Wij beschouwen gewoonlijk een minimum van 40 minuten als referentie, maar er zijn modellen die dit ruimschoots overschrijden. Als uw huis erg groot is en u denkt dat één enkele batterij niet volstaat om het hele schoonmaakproces te dekken, moet u misschien overwegen een extra batterij aan te schaffen. Op deze manier verdubbelt u de autonomie, hoewel het een extra kostenpost betekent.

Zuigkracht: altijd instelbaar

Energie-optimalisering betekent dat alleen de hoeveelheid energie wordt gebruikt die op een bepaald moment nodig is. Zorg er daarom voor dat u een model kiest waarvan het vermogen kan worden aangepast. Zo kunt u niet alleen het energieverbruik optimaliseren, maar ook de levensduur van de batterij verlengen. Elke stofzuiger heeft een andere motor en bereikt dus een andere zuigkracht. Deze parameter kan worden gemeten in luchtWatt of Pascals, en er is geen vast minimum.

Filter: beter als het HEPA is

Het filtersysteem is belast met het zuiver houden van de omgeving. Het is het beste om verschillende filtertypes te combineren met een cyclonale technologie die als eerste barrière fungeert. Als de stofzuiger bovendien een hoogrendements HEPA-filter heeft, is dat des te beter.

Als u andere soortgelijke artikelen wilt weten Dreame V11 Vs V10 Vs V9 - Vergelijking, analyse en meningen je kunt de categorie bezoeken Draadloze stofzuiger.

gerelateerde berichten

Subir