Cosori Vs Ninja Air Fryer Vs Cecofry - sleutels tot het kiezen van de beste olievrije friteuse

18/10/2022

Cosori Vs Ninja Air Fryer Vs Cecofry

U hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van friteuses zonder olie of heteluchtfriteuses. Als u aarzelt om ze uit te proberen en te zien hoe ze werken, moedigen wij u aan dit te doen, want de ervaring is verrassender dan op het eerste gezicht lijkt. In deze recensie tonen wij u de verschillen en overeenkomsten tussen drie voorbeelden die een goede keuze zijn om in aanraking te komen met dit soort keukenapparaten, die zeer nuttig zijn voor wie geen tijd heeft om te koken. We hebben het over Cosori Vs Ninja Air Fryer Vs Cecofry. Lees verder!

inhoudsopgave

Cosori Vs Ninja Air Fryer Vs Cecofry: Meest relevante verschillen

Laten we eerst nagaan in welke aspecten we meer variaties vinden, waardoor u een van de drie modellen kunt afwijzen of kiezen:

Modi en verscheidenheid van recepten

Alle friteuses zonder olie zijn zo ontworpen dat ze verschillende vooraf gedefinieerde standen en functies hebben. En dat is in dit geval een van de belangrijkste verschillen tussen de drie die wij hebben gekozen:

 • De Cosori heeft 12 functies en in totaal 90 recepten waaruit u kunt kiezen.
 • Ninja Air Fryer Max heeft 6 kookfuncties en 20 recepten.
 • Cecofry daarentegen is uitgerust met 8 vooraf ingestelde standen, en in dit geval is er geen receptenboek bij.

Thermisch bereik

Een van de punten waarmee rekening moet worden gehouden is het temperatuurbereik dat elke friteuse kan bereiken. Hier zijn de verschillen:

 • Cosori: de temperatuur varieert van 75º C tot 275º C, dankzij de 360 ThermoIQ met dubbele weerstand.
 • Ninja Air Fryer Max: deze friteuse varieert van 40º C in de dehydratatiestand tot 240º C in de Max Crisp-stand. In de overige functies is de maximale temperatuur 200ºC.
 • Cecofry: het thermische bereik loopt in dit geval van 80 ºC tot 200 ºC.

Werking en vermogen

Zoals gewoonlijk is een van de belangrijkste factoren waar we naar kijken het vermogen, en in dit geval is het anders.

De Cosori friteuse bereikt een vermogen van 1700 watt, evenals de Ninja Air Fryer Max. De Cecofry daarentegen blijft met 1450 watt iets onder zijn concurrenten.

Mandvolume

Een van de belangrijkste verschillen tussen de drie friteuses die wij analyseren is hun capaciteit. Opgemerkt zij dat u in sommige gevallen de grootte van de pan kunt kiezen. De Cosori heeft bijvoorbeeld een mand van 6,4 liter, terwijl de Cecofry een inhoud heeft van 5,5 liter.

De Ninja Air Fryer Max biedt keuze uit drie capaciteiten: 3,8 liter, 5,2 liter en 7,6 liter. Uiteraard is het model met de grootste capaciteit ook het duurst.

Connectiviteit

Het feit dat elk toestel compatibel is met een mobiele app is voor ons zeer aantrekkelijk, omdat we zo de werking ervan maximaal kunnen optimaliseren.

In dit geval is de Cosori de enige van deze drie friteuses die verbonden kan worden met de VeSync app, van waaruit je hem zelfs kunt activeren en programmeren.

Prijs

Tenslotte kijken we naar de prijs van elk van hen. Verrassend genoeg, hoewel ze qua functies redelijk gelijk zijn, varieert de prijs.

Qua prijs-kwaliteitverhouding is de Cecofry het goedkoopst, terwijl de Ninja Air Fryer Max het duurst is, aangezien zijn prijs vergelijkbaar is met die van de Cosori, maar hij minder capaciteit heeft.

Cosori vs Ninja Air Fryer vs Cecofry_4

Cosori Vs Ninja Air Fryer Vs Cecofry: Belangrijkste overeenkomsten

Nadat we de verschillen hebben gezien, gaan we nu naar de belangrijkste overeenkomsten tussen de drie modellen, zodat u kunt zien hoe ze op elkaar lijken:

Ze koken een uur

Wat de programmeertijd betreft, moeten we enkele kleine details verduidelijken. Bij alle drie de friteuses kunt u de timer standaard instellen tussen 0 en 60 minuten. De Ninja Air Fryer Max kan echter tot 240 minuten (in de grill- en bakstand) en tot 720 minuten in de dehydratatiefunctie.

Wij beschouwen dit echter als een overeenkomst, aangezien de meest gebruikelijke gebruikswijzen een maximale tijd van 60 minuten hebben.

Digitaal display

Alle drie de olievrije friteuses in onze beoordeling worden bediend via het touch screen display. U kunt op het scherm de temperatuur, het type bereiding, de tijd, enz. selecteren.

Vaatwasserbestendig

In alle drie de gevallen kan het mandje in de vaatwasser, want ze zijn vaatwasmachinebestendig. Zo hoeft u niet elk exemplaar met de hand te wassen wanneer u klaar bent met het gebruik ervan.

Cosori vs Ninja Air Fryer vs Cecofry_3

Top 5: de best verkochte friteuses zonder olie

Voordat we eindigen, is hier een lijst van de best verkochte friteuses zonder olie op Amazon. Zo kunt u de meningen en ervaringen van andere gebruikers controleren.

16% korting
NINJA Foodi MAX olievrije friteuse met twee zones [AF400EU], inhoud 9,5 l, 2 laden, 6 kookmodi, zwart
 • 2 onafhankelijke kookvakken — verschillende gerechten, verschillende programma's maar twee gerechten tegelijk klaar!
 • 6 kookmodi: Air Fry, Max Crisp, Roaster, Oven, Opwarmen en Dehydrateren
 • Tot 75% sneller koken dan heteluchtovens (test uitgevoerd op gepaneerde vis en worst, met voorverwarming).
 • Air Fry — Tot 75% minder olie vergeleken met traditioneel frituren (getest en vergeleken met handgesneden frites bij conventioneel frituren.)
 • Een grote capaciteit waarmee u eten kunt bereiden voor meer dan 8 personen. Inclusief 2 kookladen van 4,75 l (totale capaciteit 9,5 l), 2 bakplaten voor chips en een kookboek, bereid door een chef-kok. Onderdelen die geschikt zijn voor de vaatwasser.
NK 2uds Herbruikbaar bakpapier van siliconen voor luchtfriteuse, AirFryer Liner, anti-aanbaklaag, accessoires voor olievrije friteuse, vierkant, 18,6 cm
 • Geen papieren editie en hergebruik: met de 2 siliconen matten voor luchtfriteuse verspil je papier en geld dankzij het herbruikbare en ultra-duurzame materiaal.
 • Kwaliteit en BPA-vrij: de "papieren" van NK oven zijn alleen gemaakt van voedselveilige siliconen, zodat ze niet afhankelijk zijn van BPA of kunststof. Dit zorgt voor een hoge hittebestendigheid en garandeert tegelijkertijd duurzaamheid en flexibiliteit.
 • Effectieve bescherming voor je friteuse – dit accessoire maakt niet alleen het reinigen van de friteuse eenvoudig en snel mogelijk, maar beschermt door zijn materialen de mand tegen slijtage, zodat je friteuse veel langer meegaat.
 • Digitaal receptenboek voor AirFryers: elke verpakking wordt geleverd met 2 olievrije friteusementen en een flyer met QR-code waarmee je toegang hebt tot ons receptenboek, waar je ook bent.
 • ‍ Klantenservice in minder dan 24 uur – ons klantenserviceteam en technische ondersteuning zijn elke gebruiker 365 dagen per jaar beschikbaar.
3% korting
COSORI Olievrije friteuse van 5,5 l, heteluchtfriteuse met 11 programma's, 100 recepten in het Spaans, met warmhoudfunctie, LED-touchscreen, timer, 1700 W, rood
 • 100 meertalige recepten inbegrepen: het receptenboek COSORI Begin met 100 meertalige recepten voor elk gezin; deel een gezond en romantisch diner met je geliefde op Valentijnsdag
 • 1700 W vermogen: het grote vermogen van 1700 W zorgt ervoor dat de lucht snel opwarmt; u kunt van uw maaltijd genieten zonder lang te hoeven wachten
 • Mand met antiaanbaklaag: verwijderbare mand met antiaanbaklaag die vrij is van PFOA en BPA, waardoor het veilig is om voedsel schoon te maken en plakkerig te vermijden; compatibel met de vaatwasser, productafmetingen zijn 30x30x32 cm
 • 11 vooraf opgestelde programma's: als winnaar van de Reddot Design Award 2018 voldoen ze aan meer kookbehoeften en verrijken ze uw familiemenu op een gezonde manier met 85% minder calorieën dan traditionele gefrituurde gerechten met 360°-luchtcirculatietechnologie; timer (1-60 min) en temperatuur (75 ℃ -205 ℃) instelbaar door de aanbevolen tijd en temperatuur weer te geven op het grote LED-touchscreen
 • Voorverwarmen en warmhouden: de unieke functie voorverwarmen/voorverwarmen zorgt ervoor dat het oppervlak van voedsel sneller opwarmt dan andere friteuses om waterverlies te verminderen en de oorspronkelijke smaak te behouden; met de knop Warm/Keep Warm kunt u optioneel de gewenste temperatuur en tijd aanpassen na de automatische uitschakeling van het programma
CASANOVA Friteuse, olievrij, 4 l, met hete lucht, digitaal, regelbaar, grote capaciteit, keukenaccessoires, snelle dieet-airfryer, voor thuis, aanbieding, friteuse, grill, roestvrij staal, intelligent
 • Dieetfriteuse maakt koken zonder olie mogelijk voor gezondere resultaten. Reservoir met 4 liter inhoud voor grote hoeveelheden levensmiddelen.
 • 1400 W vermogen voor snel koken van alle gerechten. Je kunt eindeloze recepten op de snelste manier maken.
 • Thermostaat van 80 °C tot 200 °C. Friteuse met elegant design en donkere roestvrijstalen afwerking, voor sterkte en duurzaamheid.
 • Modern en compact design met een multifunctioneel bedieningspaneel voor de bediening van de bediening.
 • 8 vooraf geconfigureerde modi voor het instellen van de tijd en temperatuur die nodig is voor het koken van verschillende soorten gerechten.
MEDION friteuse, ca. 1500 watt, digitaal bedieningspaneel, totale inhoud 4 liter, olievrij frituren, 30 min timer, oververhittingsbeveiliging, MD17320 zwart
 • Heteluchtfriteuse voor vetvrij frituren met 1.500 watt vermogen, frituurmand van 2,8 liter, antiaanbaklaag en praktische veiligheidsfuncties
 • Hete lucht in plaats van olie: dankzij de nieuwe frituurtechnologie worden jouw snacks en gerechten krokant en vetarm gebakken met hete lucht
 • Intuïtief lekker: het digitale bedieningspaneel van de heteluchtfriteuse en de timer maken het bereiden van knapperige gerechten eenvoudiger dan ooit tevoren
 • Een kookboek is niet nodig: met de automatische programma's worden frietjes, kip, steak, groenten, garnalen, varkensvlees of vis kinderspel.
 • Leveringsomvang: MEDION heteluchtfriteuse MD17320, gebruiksaanwijzing

Cosori Vs Ninja Air Fryer Vs Cecofry: De beste olievrije friteuse...

Nu we de verschillen en overeenkomsten hebben bekeken, is het tijd om te kiezen voor welke friteuse zonder olie u moet kiezen en waarom. Om eerlijk te zijn is elk van de drie een goed alternatief, want ze doen hun werk comfortabel en bieden bevredigende resultaten.

Onze aanbeveling is echter de Cosori, omdat die volgens ons de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Ten eerste omdat het de meeste verschillende functies en het grootste aantal en de grootste verscheidenheid aan recepten biedt. Bovendien kan hij gekoppeld worden aan een app, wat altijd een pluspunt is.

Het is ook een van de krachtigste, en we houden vooral van de technologie met dubbele verwarmingselementen die boven- en onderwarmte leveren.

Ten slotte heeft hij een inhoud van 6,4 liter, wat meer is dan zijn concurrenten. En vanuit economisch oogpunt is het, gezien al deze kenmerken, heel evenwichtig. Daarom is onze keuze gevallen op de Cosori, zonder afbreuk te doen aan de Air Fryer Max of de Cecofry, twee buitengewone air fryers.

In feite zijn we positief verrast door de prijs van de Cecofry, die minder dan 100 euro bedraagt, want de friteuse is een van de meest complete die je tegenwoordig op de markt kunt vinden. Kortom, welke optie je ook kiest, je krijgt het goed.

Als u andere soortgelijke artikelen wilt weten Cosori Vs Ninja Air Fryer Vs Cecofry - sleutels tot het kiezen van de beste olievrije friteuse je kunt de categorie bezoeken olievrije friteuses.

gerelateerde berichten

Subir