Saltar al contenido

Cosori Vs Ninja Air Fryer Vs Cecofry – sleutels tot het kiezen van de beste olievrije friteuse

Cosori Vs Ninja Air Fryer Vs Cecofry

U hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van friteuses zonder olie of heteluchtfriteuses. Als u aarzelt om ze uit te proberen en te zien hoe ze werken, moedigen wij u aan dit te doen, want de ervaring is verrassender dan op het eerste gezicht lijkt. In deze recensie tonen wij u de verschillen en overeenkomsten tussen drie voorbeelden die een goede keuze zijn om in aanraking te komen met dit soort keukenapparaten, die zeer nuttig zijn voor wie geen tijd heeft om te koken. We hebben het over Cosori Vs Ninja Air Fryer Vs Cecofry. Lees verder!

Cosori Vs Ninja Air Fryer Vs Cecofry: Meest relevante verschillen

Laten we eerst nagaan in welke aspecten we meer variaties vinden, waardoor u een van de drie modellen kunt afwijzen of kiezen:

Modi en verscheidenheid van recepten

Alle friteuses zonder olie zijn zo ontworpen dat ze verschillende vooraf gedefinieerde standen en functies hebben. En dat is in dit geval een van de belangrijkste verschillen tussen de drie die wij hebben gekozen:

 • De Cosori heeft 12 functies en in totaal 90 recepten waaruit u kunt kiezen.
 • Ninja Air Fryer Max heeft 6 kookfuncties en 20 recepten.
 • Cecofry daarentegen is uitgerust met 8 vooraf ingestelde standen, en in dit geval is er geen receptenboek bij.

Thermisch bereik

Een van de punten waarmee rekening moet worden gehouden is het temperatuurbereik dat elke friteuse kan bereiken. Hier zijn de verschillen:

 • Cosori: de temperatuur varieert van 75º C tot 275º C, dankzij de 360 ThermoIQ met dubbele weerstand.
 • Ninja Air Fryer Max: deze friteuse varieert van 40º C in de dehydratatiestand tot 240º C in de Max Crisp-stand. In de overige functies is de maximale temperatuur 200ºC.
 • Cecofry: het thermische bereik loopt in dit geval van 80 ºC tot 200 ºC.

Werking en vermogen

Zoals gewoonlijk is een van de belangrijkste factoren waar we naar kijken het vermogen, en in dit geval is het anders.

De Cosori friteuse bereikt een vermogen van 1700 watt, evenals de Ninja Air Fryer Max. De Cecofry daarentegen blijft met 1450 watt iets onder zijn concurrenten.

Mandvolume

Een van de belangrijkste verschillen tussen de drie friteuses die wij analyseren is hun capaciteit. Opgemerkt zij dat u in sommige gevallen de grootte van de pan kunt kiezen. De Cosori heeft bijvoorbeeld een mand van 6,4 liter, terwijl de Cecofry een inhoud heeft van 5,5 liter.

De Ninja Air Fryer Max biedt keuze uit drie capaciteiten: 3,8 liter, 5,2 liter en 7,6 liter. Uiteraard is het model met de grootste capaciteit ook het duurst.

Connectiviteit

Het feit dat elk toestel compatibel is met een mobiele app is voor ons zeer aantrekkelijk, omdat we zo de werking ervan maximaal kunnen optimaliseren.

In dit geval is de Cosori de enige van deze drie friteuses die verbonden kan worden met de VeSync app, van waaruit je hem zelfs kunt activeren en programmeren.

Prijs

Tenslotte kijken we naar de prijs van elk van hen. Verrassend genoeg, hoewel ze qua functies redelijk gelijk zijn, varieert de prijs.

Qua prijs-kwaliteitverhouding is de Cecofry het goedkoopst, terwijl de Ninja Air Fryer Max het duurst is, aangezien zijn prijs vergelijkbaar is met die van de Cosori, maar hij minder capaciteit heeft.

Cosori vs Ninja Air Fryer vs Cecofry_4

Cosori Vs Ninja Air Fryer Vs Cecofry: Belangrijkste overeenkomsten

Nadat we de verschillen hebben gezien, gaan we nu naar de belangrijkste overeenkomsten tussen de drie modellen, zodat u kunt zien hoe ze op elkaar lijken:

Ze koken een uur

Wat de programmeertijd betreft, moeten we enkele kleine details verduidelijken. Bij alle drie de friteuses kunt u de timer standaard instellen tussen 0 en 60 minuten. De Ninja Air Fryer Max kan echter tot 240 minuten (in de grill- en bakstand) en tot 720 minuten in de dehydratatiefunctie.

Wij beschouwen dit echter als een overeenkomst, aangezien de meest gebruikelijke gebruikswijzen een maximale tijd van 60 minuten hebben.

Digitaal display

Alle drie de olievrije friteuses in onze beoordeling worden bediend via het touch screen display. U kunt op het scherm de temperatuur, het type bereiding, de tijd, enz. selecteren.

Vaatwasserbestendig

In alle drie de gevallen kan het mandje in de vaatwasser, want ze zijn vaatwasmachinebestendig. Zo hoeft u niet elk exemplaar met de hand te wassen wanneer u klaar bent met het gebruik ervan.

Cosori vs Ninja Air Fryer vs Cecofry_3

Top 5: de best verkochte friteuses zonder olie

Voordat we eindigen, is hier een lijst van de best verkochte friteuses zonder olie op Amazon. Zo kunt u de meningen en ervaringen van andere gebruikers controleren.

CREATE IKOHS FRYER AIR- olievrije friteuse, 900 W, olievrij, bijzonder gezond frituren, temperatuurinstellingen 80-200 °C, timer en temperatuurregeling" (zwart)
 • Vetvrij, de hete lucht bij hoge temperatuur bakt zonder toevoeging van vet. Bakt zeer licht en schoon, zonder rook en geuren in je keuken.
 • Oven: naast het gebruik als frietpan kan hij als zeer compacte tafeloven worden gebruikt, waarin we bakproducten kunnen bereiden of andere gerechten wat kunnen gratineren.
 • Digitaal: met een digitale weergave voor het programmeren van de tijd en instelling van de temperatuur van 80 tot 200 °C.
 • Tot 300 g: voor het frituren zonder olie tot 300 g aardappelen of andere gerechten (komt overeen met ca. 1 - 2 porties)
 • Pauze: kan worden gepauzeerd om ingrediënten te verplaatsen en gelijkmatig te bruinen.
34% korting
Cecotec Olievrije friteuse 5,5 liter hete lucht met geïntegreerde personenweegschaal Cecofry Advance Precision, 1700 W, dieet, touch-controle, instelbare temperatuur, oppervlakken van roestvrij staal
 • Dieetfriteuse maakt het koken met slechts één lepel olie mogelijk en zorgt voor gezondere resultaten.
 • Reservoir met 5,5 l inhoud voor grote hoeveelheden levensmiddelen, 1700 watt vermogen voor snel koken van alle gerechten. Buitengewone resultaten bij alle recepten dankzij PerfectCook heteluchttechnologie die binnen circuleert en door de achterste gaten lekt.
 • Modern en compact design met een multifunctioneel touch-bedieningspaneel voor bediening van de bediening. Mand en rooster vaatwasmachinebestendig
 • 8 vooraf ingestelde modi stellen de tijd en temperatuur in die nodig is om verschillende soorten levensmiddelen te koken. Beschikt over een thermostaat voor temperatuurregeling van 80 °C tot 200 °C. Instelbare tijd van 0 tot 60 minuten. Geïntegreerde weegschaal voor perfecte en optimale resultaten
 • Bescherming tegen oververhitting, bedrijfsinformatie antislip onderkant ter ondersteuning tijdens het gebruik. De lengte van het vrijliggende netsnoer bedraagt 65 cm.
NEWLUX - Olievrije friteuse 2 l Air Power V20 (1200 W) met 8 programma's en touch-ledpaneel, luchtfriteuse 2 l (tot 230 °C) voor 2 personen, gemakkelijk te reinigen en met recept-app - PFOA-vrij | zwart
 • 360° Air Power-technologie: kook je favoriete eten knapperig, smakelijk en gezond zonder olie dankzij de 360° heteluchttechnologie. De olievrije friteuse van 2 liter beschikt over een innovatief systeem dat de warmte gelijkmatig verdeelt en het eten in alle hoeken omhult.
 • Maximale capaciteit (2 l) en vermogen (1200 W): kook tot 2 porties tegelijkertijd met de luchtfriteuse 2 l. Het hoge vermogen van 1200 W zorgt ervoor dat de lucht direct heet wordt, zodat je van het eten kunt genieten zonder te wachten.
 • 8 automatische programma's en touchscreen: geniet van eindeloze recepten, tot waar je fantasie komt dankzij 8 automatische programma's: frituren, ontdooien, vlees, kip, garnalen, groenten, vis en brood. Bovendien bevat de 2 liter luchtfriteuse de nieuwe functies voor het opwarmen en opwarmen van je gerechten. Dat alles met een eenvoudige, snelle en intuïtieve bediening.
 • Temperatuur- en timerregeling: met de olievrije friteuse van 2 liter kun je de gaartemperatuur niet alleen nauwkeurig instellen, tot 230 °C, maar ook je gaartijd tot 60 minuten selecteren. En het beste is dat de technologie gescheiden van elkaar gescheiden is.
 • Gemakkelijk te reinigen en met inhoudsopgave. Uitneembare bak met anti-aanbaktechnologie, niet-stick XL, vrij van BPA, PFOA en PTFE, waardoor het nog eenvoudiger is om de friteuse na gebruik te reinigen. Bovendien bevat het de beste recepten, zodat je de friteuse zonder olie 2 liter optimaal kunt gebruiken. Geniet elke dag van heerlijke en verschillende gerechten. Gratis geschenk-kookcursus met de beste koks ter wereld
COSORI Intelligente olievrije friteuse 3,8 l, 75-230 °C, 1500 W, Amazon Exclusive, luchtfriteuse met app-recepten, 7 programma's, gezond voor 1-3 personen, vaatwasmachinebestendig, grijs
 • Amazon Exclusive: de nieuw bijgewerkte Thermo IQ-technologie herkent automatisch de temperaturen tijdens het koken, terwijl de verbeterde luchtcirculatie levensmiddelen sneller en gelijkmatiger kookt
 • Waarom je een luchtfriteuse kiest: maakt het koken gemakkelijker, maakt je eten smakelijker en houdt je keuken netjes. Daarom brengen wij je de CAF-LI401S
 • Getest om 30% sneller te zijn dan het originele model
 • Eenvoudiger: kook met de gratis VeSync-app van je smartphone om te koken; geniet van vooraf ingestelde levensmiddelen met slechts één vingertip voor eenvoudig koken
 • Gezonder: kook maaltijden met tot 97% minder olie dan conventionele gefrituurde levensmiddelen
Midea MF-CN35C2 Luchtfriteuse, 3,5 liter, 1500 W, olievrije friteuse, 8 vooraf ingestelde functies en 60 minuten timer, intelligente temperatuurregeling, zwart
 • Zonder olie. De digitale Midea friteuse gebruikt tot 90% minder olie en helpt je gezonder te eten, maar alle smaken te behouden. Koken met onze friteuse is een eenvoudige en leuke manier om je gezin gezonde en heerlijke maaltijden te geven.
 • 8-in-1 vooraf ingestelde programma's, waaronder luchtfrituren, toasten, braden, koken, bakken, drogen, dehydreren en opwarmen van bevroren levensmiddelen zonder moeite. Het is eenvoudig te bedienen en helpt tijd te besparen.
 • Bonusfunctie, instelbare temperatuur en tijd om aan je culinaire behoeften te voldoen. De temperatuur bedraagt 80-200 °C en de tijd bedraagt 1-60 min. De shake reminder waarschuwt je wanneer het tijd is om levensmiddelen voor gelijkmatig frituren te draaien.
 • Gebruiksvriendelijk. Het afgeschuinde digitale touchscreen maakt de bediening eenvoudig. Het heeft een ontspanningsknop die de mand veilig van het roest scheidt. De friteuse heeft een geraffineerd design en kan op een dressoir en op het aanrecht worden geplaatst.
 • Veilig in het gebruik: deze friteuse volgt de FDA-gegevens en heeft een auto-uit- en oververhittingsbeveiliging. Wij leveren een garantie van 1 jaar bij je aankoop. Als je vragen hebt, bel dan de in onze handleiding aangegeven klantenservice. Opmerking: je kunt bij Amazon op de productpagina onder 'technische specificaties' de PDF met receptenboek raadplegen of downloaden.

Cosori Vs Ninja Air Fryer Vs Cecofry: De beste olievrije friteuse…

Nu we de verschillen en overeenkomsten hebben bekeken, is het tijd om te kiezen voor welke friteuse zonder olie u moet kiezen en waarom. Om eerlijk te zijn is elk van de drie een goed alternatief, want ze doen hun werk comfortabel en bieden bevredigende resultaten.

Onze aanbeveling is echter de Cosori, omdat die volgens ons de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Ten eerste omdat het de meeste verschillende functies en het grootste aantal en de grootste verscheidenheid aan recepten biedt. Bovendien kan hij gekoppeld worden aan een app, wat altijd een pluspunt is.

Het is ook een van de krachtigste, en we houden vooral van de technologie met dubbele verwarmingselementen die boven- en onderwarmte leveren.

Ten slotte heeft hij een inhoud van 6,4 liter, wat meer is dan zijn concurrenten. En vanuit economisch oogpunt is het, gezien al deze kenmerken, heel evenwichtig. Daarom is onze keuze gevallen op de Cosori, zonder afbreuk te doen aan de Air Fryer Max of de Cecofry, twee buitengewone air fryers.

In feite zijn we positief verrast door de prijs van de Cecofry, die minder dan 100 euro bedraagt, want de friteuse is een van de meest complete die je tegenwoordig op de markt kunt vinden. Kortom, welke optie je ook kiest, je krijgt het goed.