Conga 1990 Connected Vs 1090 Connected Vs 999 Vital - Drie veelzijdige en voordelige robots om aan uw schoonmaakbehoeften te voldoen

03/05/2022 - Actualizado: 22/04/2022

Conga 1990 Connected Vs 1090 Connected Vs 999 Vital

De aanschaf van een robotstofzuiger wordt vaak gezien als een zeer dure investering, maar dat is niet altijd het geval. Allereerst is het belangrijk te weten dat er verschillende soorten robots zijn op basis van het navigatiesysteem, dat geavanceerder of eenvoudiger kan zijn. In het algemeen is dit wat de uiteindelijke verkoopprijs opdrijft, maar er zijn goedkopere opties. In deze review vergelijken we drie Cecotec robots die veelzijdigheid en een goede prijs combineren: Conga 1990 Connected Vs 1090 Connected Vs 999 Vital. Mis het niet!

inhoudsopgave

Conga 1990 Connected Vs 1090 Connected Vs 999 Vital - Vergelijking en beoordeling

Om u zo volledig mogelijk te informeren, zullen wij de prestaties van de drie hoofdrolspelers in ons overzicht op de meest relevante aspecten analyseren, zodat u kunt nagaan welke van de drie het meest geschikt is voor wat u zoekt.

Conga 1990 Connected Vs 1090 Connected Vs 999 Vital_3

Indien u niet vertrouwd bent met de taal van dit type toestel: de navigatietechnologie bepaalt de manier waarop de robot zich zal verplaatsen om zijn reinigingsroutes uit te stippelen.

Er zij op gewezen dat er in dit opzicht geen grote verschillen zijn tussen de drie robots wat het navigatiesysteem betreft. De Conga 1990 Connected en 1090 Connected maken gebruik van de iTech Smart 2.0-technologie, terwijl de Conga 999 Vital gebruik maakt van de iTech 3.0-technologie. 

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Roomba j7 Vs i3 Vs i7 Vs s9Roomba j7 Vs i3 Vs i7 Vs s9 - Op zoek naar de meest innovatieve robotstofzuiger?

Hoewel ze verschillende namen hebben, zijn ze in de praktijk allebei gebaseerd op een reeks nabijheids-, anti-schok- en anti-val-sensoren. Zoals u ziet is de navigatie in alle drie de robots willekeurig, waardoor ze geen virtuele kaarten kunnen maken zoals ze dat zouden kunnen als ze een gyroscoop hadden of met lasers bewogen.

Winnaar: Gelijkspel

Multifunctionaliteit: 4-in-1 robots

De veelzijdigheid van robots is een andere factor die gebruikers hoog waarderen. Een van de beste manieren om de veelzijdigheid te meten is te kijken hoeveel functies een enkele robot kan uitvoeren.

Conga 1990 Connected, 1090 Connected en 999 Vital zijn allemaal 4-in-1. Dat wil zeggen dat ze niet alleen kunnen stofzuigen, maar ook vegen, dweilen en moppen. In alle drie de gevallen kunt u kiezen tussen 3 niveaus van waterdebiet.

Zo kunnen zij dankzij de Wash 4 You technologie een elektronische besturing uitoefenen die het water automatisch doseert en verdeelt. De Conga 1990 Connected en de Conga 1090 Connected hebben echter de Twin Floor mop, gemaakt van twee materialen, terwijl de mop van de 999 Vital eenvoudiger is.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Roborock S7 MaxV Ultra vs. Roborock S7+Roborock S7 MaxV Ultra Vs Roborock S7+ - De grote revolutie op het gebied van robotstofzuigers

Tenslotte hebben alle drie de robots 6 reinigingsprogramma's.

Winnaar: Conga 1990 Connected en 1090 Connected

Vermogensniveaus: handmatig instelbaar

Optimalisatie is de sleutel bij de keuze van een efficiënte robotstofzuiger. Een aspect dat voor veel gebruikers vaak doorslaggevend is, is de zuigkracht, die bij de drie door ons geteste modellen identiek is en op drie verschillende niveaus kan worden ingesteld, afhankelijk van de hoeveelheid opgehoopt vuil.

De Eco-stand, die een zuigkracht van 800 Pascals bereikt; normale stand, die 1200 Pascals bereikt; en de Turbo-stand, waarin de kracht oploopt tot 1400 Pascals. De zuigkracht zal dus geen criterium zijn dat uw beslissing bepaalt, aangezien er in dit opzicht geen verschillen zijn tussen de drie hoofdrolspelers van onze vergelijking.

Winnaar: Gelijkspel

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Conga 4690 Ultra vs 3890 Ultra vs 2290 Ultra Home - Vergelijking en analyseConga 4690 Ultra vs 3890 Ultra vs 2290 Ultra Home - Vergelijking en analyse

Bedrijfstijd: meer dan 2,5 uur

Een van de speciale kenmerken van sommige robotstofzuigers is dat ze een "oplaad- en hervattings"-functie hebben.

Voor het geval u niet weet wat het is, deze optie stelt ze in staat naar de laadbasis te gaan wanneer ze merken dat de batterij erg leeg is, maar niet alle toestellen hebben dit. Als we alleen kijken naar de tijd die elke robot autonoom kan werken, zijn er geen verschillen.  In alle drie gevallen is er een autonomie van ongeveer 160 minuten. Hoewel, zoals u weet, dit kan worden verminderd, afhankelijk van het gekozen vermogensniveau.

Er is echter één belangrijk verschil. De Conga 1990 Connected en de 1090 Connected beschikken over GPS Home technologie, dankzij welke de robot rechtstreeks naar de oplaadbasis gaat wanneer de batterij bijna leeg is. De Conga 999 Vital doet dat niet.

Winnaar: Conga 1990 Connected en 1090 Connected

Conga 1990 Connected Vs 1090 Connected Vs 999 Vital_4

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Dreame Z10 Pro Vs Dreame W10 - Twee zeer verschillende robotstofzuigers van DreameDreame Z10 Pro Vs Dreame W10 - Twee zeer verschillende robotstofzuigers van Dreame

Tank: schrobben of gemengde tank?

Zoals wij u reeds hebben verteld, hebben alle drie de robots schrobfuncties, maar zij hebben niet alle dezelfde tanks voor het schrobben.

De Conga 999 Vital heeft een mengtank die vloeistoffen (200 ml) en vaste stoffen (300 ml) combineert.

De modellen 1990 Connected en 1090 Connected daarentegen hebben twee tanks, één voor uitsluitend poeder en één voor gemengd, waarbij vloeistoffen en vaste stoffen worden gecombineerd. Zij hebben dus een klein voordeel ten opzichte van de 999 Vital.

Winnaar: Conga 1990 Connected en 1090 Connected

Borstels en toebehoren: verschillende soorten en materialen

De verscheidenheid aan toebehoren waarmee elke robot is uitgerust, beïnvloedt aspecten zoals zijn veelzijdigheid. Dit type stofzuiger is echter meestal niet het type dat de meeste accessoires bevat, in vergelijking met bezem- of sledestofzuigers.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Roomba Combo j7 vs Dreame L10 Pro: Wat is de beste allround schoonmaakrobot?Roomba Combo j7 vs Dreame L10 Pro: Wat is de beste allround schoonmaakrobot?

In dit verband moet worden opgemerkt dat de modellen Conga 1990 Connected en 1090 Connected, in tegenstelling tot de Conga 999 Vital, een specifieke borstel voor huisdieren en een bimateriaal mop hebben.

De Conga 1090 Connected heeft slechts twee extra zijborstels, terwijl de 1990 Connected en 990 Vital er vier hebben.

Winnaar: Conga 1990 Connected

Prijs: zelfde gamma

We gaan verder met wat ongetwijfeld een van de belangrijkste elementen is bij de keuze van een model, de prijs.

Voordat we in de vergelijking duiken, willen we u vertellen dat de uiteindelijke prijs kan variëren, afhankelijk van de seizoensgebonden economische aanbiedingen gepromoot door Cecotec.

De Conga 1990 Connected en de Conga 999 Vital hebben een prijsverschil van 10 euro, variërend van 299 tot 289 euro. De prijs van de Conga 1090 Connected bedraagt 245 euro. Alle andere kenmerken in aanmerking genomen, is het de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Winnaar: Conga 1090 Connected

Synchronisatie met apps en stemapparaten: alleen aangesloten

Wij wijzen op een ander element in de vergelijking dat enige aantrekkingskracht uitoefent op de gebruikers: connectiviteit. De afstandsbedieningsopties die beschikbaar zijn voor elk van de drie robots die we hebben geanalyseerd, verschillen enigszins. Nogmaals, de Conga 999 Vital blijft achter bij zijn grote broers.

Deze robot heeft een afstandsbediening waarmee u de robot kunt bedienen, maar hij heeft geen mobiele app, zoals het geval is met de Conga 1990 Connected en 1090 Connected.

Bovendien zijn deze twee robots voorzien van VirtualVoice-technologie, zodat ze kunnen worden gesynchroniseerd met de virtuele assistenten Alexa en Google Home.

Winnaar: Conga 1990 Connected en 1090 Connected

Welke zijn de best verkochte Cecotec robots?

U zult het waarschijnlijk met ons eens zijn dat Amazon wereldwijd het meest verspreide verkoop- en distributieplatform is, en dat er dus meer gebruikers zijn die de robots al hebben uitgeprobeerd en hun mening hebben gedeeld. Als u nog twijfelt, kan het helpen om te weten welke het vaakst op deze marktplaats worden verkocht:

Accessoires Kit Voor Cecotec Conga 3490 3290 3390 3590 3690 3790 Robot Stofzuiger Vervangend Deel 2 Hoofdborstel 4 Hepa Filter 6 Zijborstel 3 Mop Doeken 1 Wiel
 • Fit model:
  Voor Cecotec Conga 3490 3290 3390 3590 3690 3790 Robot Stofzuiger

 • De accessoires van de Conga stofzuiger zijn van hoge kwaliteit. Het is gemaakt van zeer sterke en milieuvriendelijke materialen.

 • De Conga stofzuigeraccessoires zijn eenvoudig om effectief vuil, stof en vuil van hoeken en randen te verwijderen. Vooral je haar en dat van je huisdier.

 • De Conga -onderdelen zijn duurzaam en eenvoudig te installeren, waardoor uw Conga schoner en langer wordt.
 • 【Fabrieksgarantie】:
  Er is een garantie van 60 dagen na levering. Koop met vertrouwen.
Vervangende Onderdelen Accessoires Compatibel met Cecotec Voor Conga 990 Vital Robot Stofzuiger Mop Pads Filter, Inclusief Hepa Filters Mops Borstels
 • Compatibel model: de reserveonderdelenset is alleen compatibel met Cecotec Voor Conga 990 Vital Robotstofzuiger.
 • Multifunctionele accessoires: Ture HEPA-filter kan meer fijn stof verzamelen en huishoudelijke geuren absorberen. De sterke dweilpads kunnen hardnekkige vlekken effectief verwijderen en de vloer schoon en helder houden.
 • Vervangingsherinnering: om het reinigende effect van de machine te garanderen, wordt aanbevolen om het onderdeel tijdig schoon te maken en te vervangen.
 • Hoge prestaties: Verleng de levensduur van uw robotstofzuiger, houd uw robotstofzuiger efficiënt door de vervangingskit voor verbruiksartikelen elke 2-3 maanden te vervangen, afhankelijk van hoe vaak u hem gebruikt.
 • Vervangende onderdelen: Mian-borstel, dweilpads, zijborstel, filters, hoofdborstelhoes.
Cecotec Robot Stofzuiger Conga 5290 Ultra
 • Cecotec Robot Stofzuiger Conga 5290 Ultra
WuYan Vervangende borstel voor stofzuiger Robot Cecotec Conga 4090, Conga 4090 navulverpakkingen
 • Gemaakt van hoogwaardige materialen, duurzaam
 • De schone borstels maken de robot thuis een maximale prestaties mogelijk.
 • De doek heeft een sterke en duurzame reinigingskracht, die probleemloos verschillende vlekken zoals voetafdrukken, sapresten en olievlekken kan aanpakken
 • Voor de beste resultaten moeten de reserveonderdelen elke 2-3 maanden worden vervangen.
 • Geschikt voor: Cecotec Conga 4090 stofzuiger
Ytaland Vervanging Belangrijkste Roller Borstel Motor voor Ecovacs DEEBOT N79S N79 Eufy RoboVac 11 11C Conga Excellence 990 5040 Conga 3090 Robot Stofzuiger Onderdelen
 • 【Compatibel model】De kit is compatibel met Ecovacs DEEBOT N79S N79, past voor CONGA EXCELLENCE 3090 5040 990, voor Eufy RoboVac 11 11C Robotic Stofzuiger
 • Gemaakt van hoogwaardig materiaal, duurzamer
 • Pakket inclusief: 1x Main Roller Motor

Conga 1990 Connected Vs 1090 Connected Vs 999 Vital: eindconclusie

We weten al dat het niet gemakkelijk is om een van de drie robots te kiezen, aangezien de prijs-kwaliteitverhouding voor alle drie zeer goed is.

Maar nu u weet wat de verschillen en overeenkomsten zijn tussen de drie robotstofzuigers in onze review, is het tijd om uw keuze te maken. U hebt reeds gezien dat de verschillen tussen de Conga 1990 Connected en de 1090 Connected praktisch onbestaande zijn. 

De eerste heeft twee extra zijborstels, maar de prijs is iets hoger. In alle andere opzichten zijn ze gelijk, zodat u in beide gevallen een zeer bevredigende prestatie zult krijgen. De Conga 999 Vital daarentegen blijft een beetje achter bij zijn twee grote broers, waarvan de functionaliteiten veel basaler zijn. Het heeft geen mobiele app, geen mogelijkheid om verbinding te maken met virtuele assistenten, en heeft slechts één gemengde tank in plaats van twee.

Conga 1990 Connected Vs 1090 Connected Vs 999 Vital_2

Afgezien van de technologische tekortkomingen zijn de verschillen in functionaliteit in de dagelijkse praktijk niet merkbaar, aangezien het navigatiesysteem, het vermogen en de reinigingsmodi hetzelfde zijn.

Hoe zit het met de prijs? We hebben al gezegd dat alle drie de robots een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding bieden, en om die reden zou onze aanbeveling zijn om te kiezen voor de Conga 1990 Connected of de Conga 1090 Connected. Voor een beetje meer geld bieden ze iets betere prestaties dan de 999 Vital.

Al bij al zijn het niet de meest geavanceerde robots op het vlak van navigatie en cartografie, maar ze zijn een goed alternatief voor mensen die wegens tijdgebrek een robot nodig hebben om schoon te maken en die tevreden zijn met eenvoudigere functies en functionaliteit.

Als u andere soortgelijke artikelen wilt weten Conga 1990 Connected Vs 1090 Connected Vs 999 Vital - Drie veelzijdige en voordelige robots om aan uw schoonmaakbehoeften te voldoen je kunt de categorie bezoeken robotstofzuiger.

gerelateerde berichten

Subir