Conga 1990 Connected Vs 1090 Connected Vs 999 Vital - Drie veelzijdige en voordelige robots om aan uw schoonmaakbehoeften te voldoen

03/05/2022 - Actualizado: 22/04/2022

Conga 1990 Connected Vs 1090 Connected Vs 999 Vital

De aanschaf van een robotstofzuiger wordt vaak gezien als een zeer dure investering, maar dat is niet altijd het geval. Allereerst is het belangrijk te weten dat er verschillende soorten robots zijn op basis van het navigatiesysteem, dat geavanceerder of eenvoudiger kan zijn. In het algemeen is dit wat de uiteindelijke verkoopprijs opdrijft, maar er zijn goedkopere opties. In deze review vergelijken we drie Cecotec robots die veelzijdigheid en een goede prijs combineren: Conga 1990 Connected Vs 1090 Connected Vs 999 Vital. Mis het niet!

inhoudsopgave

Conga 1990 Connected Vs 1090 Connected Vs 999 Vital - Vergelijking en beoordeling

Om u zo volledig mogelijk te informeren, zullen wij de prestaties van de drie hoofdrolspelers in ons overzicht op de meest relevante aspecten analyseren, zodat u kunt nagaan welke van de drie het meest geschikt is voor wat u zoekt.

Conga 1990 Connected Vs 1090 Connected Vs 999 Vital_3

Indien u niet vertrouwd bent met de taal van dit type toestel: de navigatietechnologie bepaalt de manier waarop de robot zich zal verplaatsen om zijn reinigingsroutes uit te stippelen.

Er zij op gewezen dat er in dit opzicht geen grote verschillen zijn tussen de drie robots wat het navigatiesysteem betreft. De Conga 1990 Connected en 1090 Connected maken gebruik van de iTech Smart 2.0-technologie, terwijl de Conga 999 Vital gebruik maakt van de iTech 3.0-technologie. 

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Roomba j7 Vs i3 Vs i7 Vs s9Roomba j7 Vs i3 Vs i7 Vs s9 - Op zoek naar de meest innovatieve robotstofzuiger?

Hoewel ze verschillende namen hebben, zijn ze in de praktijk allebei gebaseerd op een reeks nabijheids-, anti-schok- en anti-val-sensoren. Zoals u ziet is de navigatie in alle drie de robots willekeurig, waardoor ze geen virtuele kaarten kunnen maken zoals ze dat zouden kunnen als ze een gyroscoop hadden of met lasers bewogen.

Winnaar: Gelijkspel

Multifunctionaliteit: 4-in-1 robots

De veelzijdigheid van robots is een andere factor die gebruikers hoog waarderen. Een van de beste manieren om de veelzijdigheid te meten is te kijken hoeveel functies een enkele robot kan uitvoeren.

Conga 1990 Connected, 1090 Connected en 999 Vital zijn allemaal 4-in-1. Dat wil zeggen dat ze niet alleen kunnen stofzuigen, maar ook vegen, dweilen en moppen. In alle drie de gevallen kunt u kiezen tussen 3 niveaus van waterdebiet.

Zo kunnen zij dankzij de Wash 4 You technologie een elektronische besturing uitoefenen die het water automatisch doseert en verdeelt. De Conga 1990 Connected en de Conga 1090 Connected hebben echter de Twin Floor mop, gemaakt van twee materialen, terwijl de mop van de 999 Vital eenvoudiger is.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Roborock S7 MaxV Ultra vs. Roborock S7+Roborock S7 MaxV Ultra Vs Roborock S7+ - De grote revolutie op het gebied van robotstofzuigers

Tenslotte hebben alle drie de robots 6 reinigingsprogramma's.

Winnaar: Conga 1990 Connected en 1090 Connected

Vermogensniveaus: handmatig instelbaar

Optimalisatie is de sleutel bij de keuze van een efficiënte robotstofzuiger. Een aspect dat voor veel gebruikers vaak doorslaggevend is, is de zuigkracht, die bij de drie door ons geteste modellen identiek is en op drie verschillende niveaus kan worden ingesteld, afhankelijk van de hoeveelheid opgehoopt vuil.

De Eco-stand, die een zuigkracht van 800 Pascals bereikt; normale stand, die 1200 Pascals bereikt; en de Turbo-stand, waarin de kracht oploopt tot 1400 Pascals. De zuigkracht zal dus geen criterium zijn dat uw beslissing bepaalt, aangezien er in dit opzicht geen verschillen zijn tussen de drie hoofdrolspelers van onze vergelijking.

Winnaar: Gelijkspel

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Conga 4690 Ultra vs 3890 Ultra vs 2290 Ultra Home - Vergelijking en analyseConga 4690 Ultra vs 3890 Ultra vs 2290 Ultra Home - Vergelijking en analyse

Bedrijfstijd: meer dan 2,5 uur

Een van de speciale kenmerken van sommige robotstofzuigers is dat ze een "oplaad- en hervattings"-functie hebben.

Voor het geval u niet weet wat het is, deze optie stelt ze in staat naar de laadbasis te gaan wanneer ze merken dat de batterij erg leeg is, maar niet alle toestellen hebben dit. Als we alleen kijken naar de tijd die elke robot autonoom kan werken, zijn er geen verschillen.  In alle drie gevallen is er een autonomie van ongeveer 160 minuten. Hoewel, zoals u weet, dit kan worden verminderd, afhankelijk van het gekozen vermogensniveau.

Er is echter één belangrijk verschil. De Conga 1990 Connected en de 1090 Connected beschikken over GPS Home technologie, dankzij welke de robot rechtstreeks naar de oplaadbasis gaat wanneer de batterij bijna leeg is. De Conga 999 Vital doet dat niet.

Winnaar: Conga 1990 Connected en 1090 Connected

Conga 1990 Connected Vs 1090 Connected Vs 999 Vital_4

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Dreame Z10 Pro Vs Dreame W10 - Twee zeer verschillende robotstofzuigers van DreameDreame Z10 Pro Vs Dreame W10 - Twee zeer verschillende robotstofzuigers van Dreame

Tank: schrobben of gemengde tank?

Zoals wij u reeds hebben verteld, hebben alle drie de robots schrobfuncties, maar zij hebben niet alle dezelfde tanks voor het schrobben.

De Conga 999 Vital heeft een mengtank die vloeistoffen (200 ml) en vaste stoffen (300 ml) combineert.

De modellen 1990 Connected en 1090 Connected daarentegen hebben twee tanks, één voor uitsluitend poeder en één voor gemengd, waarbij vloeistoffen en vaste stoffen worden gecombineerd. Zij hebben dus een klein voordeel ten opzichte van de 999 Vital.

Winnaar: Conga 1990 Connected en 1090 Connected

Borstels en toebehoren: verschillende soorten en materialen

De verscheidenheid aan toebehoren waarmee elke robot is uitgerust, beïnvloedt aspecten zoals zijn veelzijdigheid. Dit type stofzuiger is echter meestal niet het type dat de meeste accessoires bevat, in vergelijking met bezem- of sledestofzuigers.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Roomba Combo j7 vs Dreame L10 Pro: Wat is de beste allround schoonmaakrobot?Roomba Combo j7 vs Dreame L10 Pro: Wat is de beste allround schoonmaakrobot?

In dit verband moet worden opgemerkt dat de modellen Conga 1990 Connected en 1090 Connected, in tegenstelling tot de Conga 999 Vital, een specifieke borstel voor huisdieren en een bimateriaal mop hebben.

De Conga 1090 Connected heeft slechts twee extra zijborstels, terwijl de 1990 Connected en 990 Vital er vier hebben.

Winnaar: Conga 1990 Connected

Prijs: zelfde gamma

We gaan verder met wat ongetwijfeld een van de belangrijkste elementen is bij de keuze van een model, de prijs.

Voordat we in de vergelijking duiken, willen we u vertellen dat de uiteindelijke prijs kan variëren, afhankelijk van de seizoensgebonden economische aanbiedingen gepromoot door Cecotec.

De Conga 1990 Connected en de Conga 999 Vital hebben een prijsverschil van 10 euro, variërend van 299 tot 289 euro. De prijs van de Conga 1090 Connected bedraagt 245 euro. Alle andere kenmerken in aanmerking genomen, is het de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Winnaar: Conga 1090 Connected

Synchronisatie met apps en stemapparaten: alleen aangesloten

Wij wijzen op een ander element in de vergelijking dat enige aantrekkingskracht uitoefent op de gebruikers: connectiviteit. De afstandsbedieningsopties die beschikbaar zijn voor elk van de drie robots die we hebben geanalyseerd, verschillen enigszins. Nogmaals, de Conga 999 Vital blijft achter bij zijn grote broers.

Deze robot heeft een afstandsbediening waarmee u de robot kunt bedienen, maar hij heeft geen mobiele app, zoals het geval is met de Conga 1990 Connected en 1090 Connected.

Bovendien zijn deze twee robots voorzien van VirtualVoice-technologie, zodat ze kunnen worden gesynchroniseerd met de virtuele assistenten Alexa en Google Home.

Winnaar: Conga 1990 Connected en 1090 Connected

Welke zijn de best verkochte Cecotec robots?

U zult het waarschijnlijk met ons eens zijn dat Amazon wereldwijd het meest verspreide verkoop- en distributieplatform is, en dat er dus meer gebruikers zijn die de robots al hebben uitgeprobeerd en hun mening hebben gedeeld. Als u nog twijfelt, kan het helpen om te weten welke het vaakst op deze marktplaats worden verkocht:

Cecotec Robot Stofzuiger met zelfreinigende basis en Draaiende Moppen Conga 11090 Spin Revolution Home&Wash T. Laser Technologie, 5000Pa Zuigmotor, Multifunctionele Borstel, Zijborstel, App
 • Robotstofzuiger en vloerreiniger met lasertechnologie en zelflegende basis voor stof en vuil water en reiniging en drogen van mopshonden. Het is noodzakelijk om de tank met schoon water te vullen voor het eerste gebruik van het product. Anders wordt er een rood licht weergegeven en kan de reiniging niet worden uitgevoerd.
 • Beschikt over een zelflegende stofzak (2 liter capaciteit); vuilwatertank (2,4 liter capaciteit) en een schoon waterreservoir (2,8 liter capaciteit); multifunctionele borstel en 2 roterende dweiloppen; een zuigvermogen van 5000 Pa en 140 minuten batterijduur dankzij 3200 mAh accu.
 • Total Surface: wanneer het detecteert dat het zwak is, keert hij terug naar de basis om het opladen te starten en keert hij terug naar het punt om de reiniging te voltooien. Wateroppervlak: als ze droog zijn tijdens het reinigen, keert u terug naar de basis om ze weer nat te maken en door te gaan met schoonmaken.
 • Je hoeft alleen de tanks te legen of te vullen zonder stof of water aan te raken. De basis beschikt over een automatische detectie die detecteert wanneer de zak niet zit of vol is; een boei die waarschuwt wanneer de vuilwatertank vol is, en een extra boei die meldt wanneer het schone waterreservoir leeg is.
 • Nieuwe CECOTEC APP OS App System 3.0 voor meer controle. Meer reinigings- en reinigingsmodi (badkamer schrobben, keuken reinigen, kamer schoonmaken...). Stel de reiniging van de dweilen en de frequentie van het zelf legen van de robot na een reiniging in, twee of drie. Ondersteunt 2,4 GHz netwerk.
Cecotec 05734 Stofzuiger Robot Conga 2290 Ultra T. 2100 Pa, 4-in-1 technologie, App Control, Virtual Map, 3 reinigingsmodi, borstel voor dieren, Alexa en Google Assistant, zwart
 • Ervaar een comfortabelere en slimmere reiniging met Conga 2290 Ultra. 4-in-1 technologie, veegt, zuigt, schrobt en wast en is in staat om tegelijkertijd te vegen, zuigen en schrobben dankzij de All in One-technologie.
 • Het ForceClean-systeem met een krachtige turbine maximaliseert het hoge zuigvermogen tot 2100 Pa met 3 reinigingskrachten. Het verzamelt alle soorten vuil om een altijd schone vloer te garanderen. U kunt kiezen uit 8 reinigingsmodi: Auto, Random, Random, Intensief schuren, Kamer, Spiraal, Handmatig en Terug naar de receptie.
 • Vanuit de smartphone-app kun je de kaart van je huis bekijken en in realtime met de robot communiceren. Bedien de reiniging, programmeer het, selecteer modi, pas het zuig- of schuurvermogen aan en bekijk de geschiedenis. Bovendien spraakbesturing Alexa en Google Assistant.
 • De robot wrijft voor je! Het Wash4You-systeem maakt het mogelijk om de tank eenvoudig te plaatsen, de mop te laten lopen en te wrijven. Intelligente reiniging dankzij het pompsysteem dat de benodigde waterstroom voor elke situatie verdeelt en een effectief resultaat bereikt in maximaal mogelijke meters.
 • Dankzij de afstandsbediening met lcd-display kun je de robot eenvoudig en intuïtief bedienen. Deze robot is ontworpen met een 14,4 V 2600 mAh Li-Ion batterij. Profiteer van een looptijd van 160 minuten – onder optimale reinigingsomstandigheden.
Onderdelen voor Conga 7490 Eternal Genesis Robot Stofzuiger Mop Pads Filter (A)
 • 【Duurzaam en 】Gemaakt van duurzaam en materialen, voor langdurig gebruik en optimale prestaties.
 • 【Efficiënte hoekreiniging】Uitgerust met een zijborstel die effectief hoeken en randen kan bereiken, waardoor vuil, stof en vuil grondig worden verwijderd.
 • Effectieve filtratie: De filters zijn ontworpen om de reinigingsprestaties van de stofzuiger te behouden en tegelijkertijd de penetratie van stof, pollen en andere in de lucht die je inademt te verminderen.
 • Compatibiliteit: speciaal ontworpen voor Cecotec 7490 Eternal Genesis en 7490 Eternal X-Treme-modellen, voor een perfecte pasvorm.
 • 【Handige vervanging】Deze onderdelen zijn gemakkelijk te verwijderen en te vervangen als onderdeel van regelmatig onderhoud, zodat je stofzuiger optimaal werkt.
Cecotec Robot Stofzuiger Conga 1990 Connected. Mobile APP, Veegt, stofzuigt, en dweilt, Alexa en Google Home Borstel speciaal voor huisdierharen, Intelligent dweilen
 • 4-in-1 robotstofzuiger: veegt, stofzuigt, dweilt en schrobt de vloer. Intelligent schrobben op 3 niveaus geschikt voor alle soorten oppervlakken. 6 reinigingsmodi: auto, randen, handmatig, kamer, spiraal en thuis. 24/7 programmeerbaar.
Accessoires Kit Voor Cecotec Conga 3490 3290 3390 3590 3690 3790 Robot Stofzuiger Vervangend Deel 2 Hoofdborstel 4 Hepa Filter 6 Zijborstel 3 Mop Doeken 1 Wiel
 • Fit model:
  Voor Cecotec Conga 3490 3290 3390 3590 3690 3790 Robot Stofzuiger

 • De accessoires van de Conga stofzuiger zijn van hoge kwaliteit. Het is gemaakt van zeer sterke en milieuvriendelijke materialen.

 • De Conga stofzuigeraccessoires zijn eenvoudig om effectief vuil, stof en vuil van hoeken en randen te verwijderen. Vooral je haar en dat van je huisdier.

 • De Conga -onderdelen zijn duurzaam en eenvoudig te installeren, waardoor uw Conga schoner en langer wordt.
 • 【Fabrieksgarantie】:
  Er is een garantie van 60 dagen na levering. Koop met vertrouwen.

Conga 1990 Connected Vs 1090 Connected Vs 999 Vital: eindconclusie

We weten al dat het niet gemakkelijk is om een van de drie robots te kiezen, aangezien de prijs-kwaliteitverhouding voor alle drie zeer goed is.

Maar nu u weet wat de verschillen en overeenkomsten zijn tussen de drie robotstofzuigers in onze review, is het tijd om uw keuze te maken. U hebt reeds gezien dat de verschillen tussen de Conga 1990 Connected en de 1090 Connected praktisch onbestaande zijn. 

De eerste heeft twee extra zijborstels, maar de prijs is iets hoger. In alle andere opzichten zijn ze gelijk, zodat u in beide gevallen een zeer bevredigende prestatie zult krijgen. De Conga 999 Vital daarentegen blijft een beetje achter bij zijn twee grote broers, waarvan de functionaliteiten veel basaler zijn. Het heeft geen mobiele app, geen mogelijkheid om verbinding te maken met virtuele assistenten, en heeft slechts één gemengde tank in plaats van twee.

Conga 1990 Connected Vs 1090 Connected Vs 999 Vital_2

Afgezien van de technologische tekortkomingen zijn de verschillen in functionaliteit in de dagelijkse praktijk niet merkbaar, aangezien het navigatiesysteem, het vermogen en de reinigingsmodi hetzelfde zijn.

Hoe zit het met de prijs? We hebben al gezegd dat alle drie de robots een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding bieden, en om die reden zou onze aanbeveling zijn om te kiezen voor de Conga 1990 Connected of de Conga 1090 Connected. Voor een beetje meer geld bieden ze iets betere prestaties dan de 999 Vital.

Al bij al zijn het niet de meest geavanceerde robots op het vlak van navigatie en cartografie, maar ze zijn een goed alternatief voor mensen die wegens tijdgebrek een robot nodig hebben om schoon te maken en die tevreden zijn met eenvoudigere functies en functionaliteit.

Als u andere soortgelijke artikelen wilt weten Conga 1990 Connected Vs 1090 Connected Vs 999 Vital - Drie veelzijdige en voordelige robots om aan uw schoonmaakbehoeften te voldoen je kunt de categorie bezoeken robotstofzuiger.

gerelateerde berichten

Subir