Breville Barista Max Vs Sage The Barista Express: Gids voor het kopen van het meest professionele koffiezetapparaat

23/09/2022

Breville Barista Max Vs Sage The Barista Express

Koffie is een van de meest geconsumeerde voedingsmiddelen ter wereld en wordt dagelijks gedronken. Je hoeft er maar aan te denken hoeveel kopjes koffie je per dag kunt drinken, of hoe vaak je je vrienden en kennissen ontmoet om alleen maar koffie te drinken. Merken ontwikkelen dan ook steeds meer complete en innovatieve koffiemachines, altijd op zoek naar verbetering van de kwaliteit van deze heilzame drank wanneer deze in de juiste mate wordt gedronken. Vandaag willen wij u twee modellen laten zien die u ongetwijfeld niet zullen teleurstellen: Breville Barista Max Vs Sage The Barista Express. Wil je zien welke van de twee koffiemachines beter is? Laten we het doen!

inhoudsopgave

Breville Barista Max Vs Sage The Barista Express: eerste aandachtspunt

Het is belangrijk om een kleine nuance te benadrukken voordat we beginnen. Technisch gezien zijn Breville en Sage hetzelfde merk.

Beide behoren tot de Australische Breville Group Limited, met dit verschil dat het merk Sage gericht is op de Europese en Britse markt, terwijl Breville in de rest van de wereld bekend staat als Breville.

In Europa kunt u echter ook Breville koffiemachines tegenkomen, die een zekere gelijkenis vertonen met Sage. Als dit het geval is, moet u niet verbaasd zijn, aangezien zij tot hetzelfde bedrijf behoren. Dat gezegd hebbende, laten we beginnen met de beoordeling!

Breville Barista Max Vs Sage De Barista Express: Op zoek naar het beste koffiezetapparaat

We weten dat het kiezen van een koffiemachine moeilijk kan zijn als je niet weet waar je op moet letten. Daarom gaan we een aantal belangrijke zaken uitleggen die je kunnen helpen. Laten we beginnen!

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:De'Longhi Magnifica S vs Philips 2200: op zoek naar de krachtigste koffiemachineDe'Longhi Magnifica S vs Philips 2200: op zoek naar de krachtigste koffiemachine

1) Ontwerp en visueel voorkomen

Het ontwerp van de koffiemachines lijkt echt op elkaar, en in beide is de bediening zeer vergelijkbaar, aangezien ze verschillende knoppen hebben om onder andere de gewenste grootte van het kopje, de hoeveelheid koffie en de maalkorrel te selecteren.

Bovendien zijn ze, zoals u kunt zien, esthetisch gezien echt gelijk, met een metallic grijze kleur die ze een elegantere uitstraling geeft.

2) Maximaal vermogen

Wat het vermogen betreft, is de situatie omgekeerd: de Barista Express levert de beste prestaties. Dit model heeft een maximaal vermogen van 1850 watt, tegenover 1550 watt voor de Barista Max. Zoals je ziet is het verschil niet groot, maar wel merkbaar.

Breville Barista Max Vs Sage The Barista Express_3

3) Druk

Een andere kwaliteit die ze delen is de pompdruk, die in beide gevallen Italiaans is en maximaal 15 bar bereikt.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:De'Longhi Dinamica vs Krups EspresseriaDe'Longhi Dinamica vs Krups Espresseria - Waarom kiezen voor een van deze koffiemachines?

4) Maalmachine en verwarmingssysteem

Beide koffiemachines hebben een roestvrijstalen conische molen, en in beide gevallen wordt hetzelfde type verwarming gebruikt, met behulp van een Thermo-Coil-systeem. Deze bestaat uit een roestvrijstalen buis die de temperatuur van het water regelt, dat wordt verwarmd tot ongeveer 93 ºC.

5) Inhoud van de watertank

De Breville Barista Max heeft een reservoir dat tot 2,8 liter water kan bevatten, terwijl de Sage Barista Express iets minder dan 2 liter kan bevatten. Dit is eigenlijk een verschil van bijna 50% dat merkbaar kan zijn als u veel koffie gebruikt, hoewel een tank van 2 liter meestal voldoende is voor een paar dagen.

6) Maalgraad

Een van de aspecten waar we een duidelijker verschil waarnemen is in de reeks maalinstellingen die elke machine heeft. Terwijl de Barista Max tot 30 maalstanden heeft, blijft de Barista Express steken op 16. Niet slecht, maar het is moeilijk om de 30 maalstanden van het Breville-model te overtreffen.

7) Filters onder druk

Een ander verschil tussen de twee machines is dat terwijl de Barista Max drukloze filters heeft, de Barista Express zowel drukloze als drukloze filters heeft, wat merkbaar is in de druk waarmee u uw koffie zet.

8) Volume koffiecompartiment

Zowel de Barista Max als de Barista Express zijn uitgerust met een koffiereservoir van 250 gram, wat het gebruikelijke gemiddelde is voor dit soort high-end koffiemachines. Dus in dit opzicht zul je niet veel verschil vinden.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Siemens EQ9 Plus vs De'Longhi Perfetto Primadonna Soul - Twee topklasse koffiemachinesSiemens EQ9 Plus vs De'Longhi Perfetto Primadonna Soul - Twee topklasse koffiemachines

9) Hoeveelheid koffie

Heb je liever een enkel of een dubbel schot? In beide gevallen kunt u kiezen, want beide machines hebben een capaciteit van 1 of 2 kopjes.

Breville Barista Max Vs Sage The Barista Express_2

10) Melk opschuimen

Ze delen ook de mogelijkheid om een glad melkschuim te creëren voor uw beste cappuccino's. Zo hebben beide koffiemachines een roestvrijstalen staaf voor handmatig opschuimen. Een melkkaraf van 450 ml is ook inbegrepen.

11) Prijs

In dit verband mag niet uit het oog worden verloren dat zij, afhankelijk van de verschillende economische aanbiedingen, op elk moment een vergelijkbare prijs kunnen hebben. Vergelijken we echter hun oorspronkelijke prijs, dan is de Sage Barista Express duurder.

Breville Barista Max Vs Sage De Barista Express: De beste koffiemachine is...

Om eerlijk te zijn is het moeilijk kiezen tussen de twee hoofdrolspelers van onze recensie. Hoewel de Barista Express nieuwer is en meer vermogen heeft, heeft de Barista Max enkele zeer positieve aspecten. Dit is het geval met de 30 maalinstellingen, of het feit dat zijn waterreservoir bijna 50% meer capaciteit heeft.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Philips 2200 vs 3200Philips 2200 vs 3200 - Een serie koffieautomaten die steeds beter wordt

Anderzijds zijn er andere aspecten waarin ze gelijkwaardig zijn, zoals het opschuimen van melk, de capaciteit van het koffiecompartiment of het druk- en verwarmingssysteem. Daarom kan de beslissing afhangen van de vraag of u een goede deal krijgt of van uw persoonlijke smaak.

Vanuit ons oogpunt, en rekening houdend met het feit dat de prijzen op het moment van schrijven van deze recensie zeer vergelijkbaar zijn, zouden wij kiezen voor Sage The Barista Express. Wat ons het meest overtuigt is de mogelijkheid om filters onder druk te gebruiken, in tegenstelling tot zijn rivaal, en het grotere vermogen.

De beslissing is echter geheel aan u, en omdat het twee merken van hetzelfde bedrijf zijn, zijn de prestaties in beide gevallen goed.

De populairste koffiemachines

Hier is een lijst van de best verkochte koffiemachines onder elke naam, maar vergeet niet dat ze van hetzelfde merk zijn:

Breville

Stoommondstuk voor koffiezetapparaat, stoommondstuk, accessoires, universeel roestvrijstalen mondstuk, vervanging voor Sage Breville Barista Express, Barista Pro, Duo-Temp, Infuser, Bambino, BES
 • Ontwerp met 4 gaten: het ontwerp met 4 gaten maakt het inspuiten van stoom in meerdere richtingen mogelijk, waardoor een overmatige stoomconcentratie vermindert en ook het watergehalte van de stoom wordt verminderd, waardoor het melkschuim zachter en perfecter wordt.
 • Hoogwaardig materiaal: het stoommondstuk van het koffiezetapparaat is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, dat niet gemakkelijk roest is, een hoge hardheid en een hoge sterkte heeft, niet gemakkelijk vervormt en beschadigt niet, duurzaam is en een lange levensduur.
 • Eenvoudig te bedienen: het stoommondstuk van het koffiezetapparaat is snel en gemakkelijk te installeren. De stoomkop met één gat heeft te veel invloed op de melk, wat de controle van de melktemperatuur bemoeilijkt en de melk ruw aanvoelt. Het kan ook het vochtgehalte van de stoom verminderen, waardoor het melkschuim zachter en perfecter wordt.
 • Standaardspecificaties: het stoommondstuk voldoet aan strenge kwaliteitscontrolenormen en is betrouwbaar in gebruik. Vervaardigd volgens originele specificaties. Productie in strikte overeenstemming met de kwaliteitscontrolenormen van de fabriek
 • 【Veelzijdig inzetbaar】Snelle en eenvoudige installatie, geschikt voor cafés, restaurants, melkthee-winkels enz. Stoommondstuk voor koffiezetapparaten. Geschikt voor: vervangende stoommondstuk, perfect geschikt voor koffiemachines met meerdere merken.
Breville VCF045X Koffiezetapparaat, 1,5 Liter, Wit/Metallic
 • Italiaanse pomp met 15 bar
 • Afneembare melkreservoir met 300 ml inhoud
 • Afneembare watertank met 1,5 l inhoud, voldoende voor 8 capuccino's
 • Gebruik van de meest uiteenlopende melktypes, van volle melk tot sojamelk
 • Automatische selectie voor de voorbereiding van eenvoudige en dubbele espressos, cappucino's en lattes
Koffiezetapparaat Stoomhendel, Aluminiumlegering Koffiemachine Conversie Accessoire, Arbeidsbesparende Compacte Koffiemachine Stoomknop Hendel voor Breville Sage 870 875 876 (Zwart)
 • TOEPASSELIJK MODEL: Deze stoomhendel is van toepassing op BES870, 875, 876 koffiemachines die perfect passen. Als u een koffieliefhebber bent of een coffeeshop runt, dan is dit product perfect voor u.
 • GLAD OPPERVLAK: vervangingshandvat voor ombouwaccessoires voor koffiemachines is fijn gemaakt, het oppervlak is fijn gepolijst, geen bramen, doet geen pijn aan de hand.
 • ALUMINIUM LEGERING: Het stoomhandvat van de koffiemachine is gemaakt van een aluminiumlegering, die duurzaam is en een lange levensduur heeft. De stoomhendel voor breville biedt extra hefboomwerking, zodat u eenvoudig kunt wisselen tussen stoom- of heetwaterfuncties.
 • GEMAKKELIJK TE INSTALLEREN: De stoompijp van dit koffiezetapparaat is ontworpen om eenvoudig te worden geïnstalleerd zonder demontage door de stoomknop in te klikken en de schroeven vast te draaien. Het stoompijpje kan worden geïnstalleerd zonder het koffiezetapparaat te demonteren.
 • ARBEIDSBESPARING: De stoomhendel van het koffiezetapparaat is beter dan de originele stoomknop, de originele stoomknop was erg arbeidsintensief, maar dit is meer arbeidsbesparend en gemakkelijker. Het vervangen van de gewijzigde stoomhandgreep maakt uw werk gemakkelijker.
Stoommondstuk voor koffiezetapparaat, 3 gaten stoommondstuk voor Sage/Breville Barista Express, Barista Pro, Duo-Temp, Infuser, Bambino, BES 810/840/870/878
 • Set details: 1 x koffiemachine-mondstuk; 3 gaten; 12 x 21 mm; de stoomsproeier voldoet aan strenge kwaliteitscontrolenormen en is betrouwbaar in gebruik. Vervaardigd volgens originele specificaties. Vervaardigd volgens de strenge kwaliteitscontrolenormen van de fabriek
 • Ontwerp met drie gaten: het ontwerp met drie gaten maakt het mogelijk om de stoom in meerdere richtingen te spuiten, waardoor de overmatige stoomconcentratie wordt verminderd en ook het watergehalte van de stoom wordt verminderd, waardoor het melkschuim zachter en perfecter wordt.
 • HOOGWAARDIG MATERIAAL: het stoommondstuk van het koffiezetapparaat is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, dat niet gemakkelijk roest, een hoge hardheid en sterkte heeft, niet gemakkelijk te vervormen en te beschadigen is, robuust en duurzaam is en een lange levensduur heeft.
 • GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN: het stoommondstuk van het koffiezetapparaat is snel en eenvoudig te installeren. Het stoommondstuk met één gat heeft een te grote invloed op de melk, de melktemperatuur is moeilijk te controleren en de melk voelt ruw aan.
 • Toepassingsgebied: 3-gaats stoommondstuk voor Sage/Breville Barista Express, Barista Pro, Duo-Temp, Infuser, Bambino, BES 810/840/870/878
54mm Roestvrijstalen Koffiefiltermand Drukloze Enkelwandige Filter Geschikt voor Breville Koffiezetapparaat
 • Filtermand zonder druk, kan het koffiedik van koffiebonen filteren, waardoor u zich beter voelt en goed proeft.
 • Het is een van de essentiële hulpmiddelen voor elke koffieliefhebber en voor het maken van koffie.
 • Geschikt voor huishouden, melktheewinkel, bar, koffieshop, etc.
 • Gemaakt van roestvrij staal, roestwerend, gezond, milieuvriendelijk, duurzaam en hebben een lange levensduur.
 • Klein formaat en lichtgewicht, draagbaar en gemakkelijk mee te nemen en gemakkelijk schoon te maken.

Sage

42% korting
Sage - The Barista Express - Bean to Cup-koffiezetapparaat met handmatige melkopschuimer, Geborsteld Roestvrij Staal
 • Betere koffie: Verbeter uw koffieritueel met de Sage Barista Express, waarin precisietechnologie en innovatie naadloos samengaan voor een transformerende espresso-ervaring thuis
 • Geïntegreerde precisiemaling: De geïntegreerde conische maling met 16 maalinstellingen levert de juiste hoeveelheid versgemalen koffie direct in het filter, voor maximale smaak in elk kopje
 • Optimaal zetten: De precieze watertemperatuur van 93°C in combinatie met de lagedruk pre-infusie die de druk geleidelijk verhoogt, zorgt voor een gelijkmatige extractie van aroma's, wat resulteert in een romige, karamelkleurige espresso
 • Handmatige microschuim melk textureren: Neem de controle over het textureren van de melk met het krachtige stoomstaafje. Maak glad microschuim met een heerlijke zijdeachtige textuur, klaar voor latte art
 • Verhoog uw koffie-ervaring: Sage brengt innovatie naar je keuken en vereenvoudigt de reis naar het perfecte kopje. Van café favorieten tot gepersonaliseerde brouwsels, wij zijn uw toegewijde partner in het beheersen van de kunst van koffie thuis
36% korting
Sage - The Barista Touch - Bean to Cup-koffiezetapparaat met automatische melkopschuimer, Geborsteld Roestvrij Staal
 • Begeleide Barista Ervaring: De Barista Touch Impress biedt stapsgewijze begeleiding voor de barista, voor een precieze extractie en handenvrij zijdezacht microschuim, wat het proces vereenvoudigt voor een onberispelijke koffie-ervaring
 • Veelzijdige melkopties: Kies uit drie verschillende melkinstellingen voor een aangepaste luchtinjectietijd en -temperatuur. Met de automatische stoomstaaf kun je de melktemperatuur en textuur aanpassen, voor zijdezacht microschuim voor latte art
 • Onmiddellijke verwarming: Het ThermoJet verwarmingssysteem heeft een opwarmtijd van 3 seconden, zodat je sneller dan ooit van boon tot kopje gaat. Ervaar direct de optimale extractietemperatuur voor de lekkerste koffie zonder te wachten
 • Precisiemaling: Geniet van 30 maalinstellingen met de geïntegreerde, gehard stalen precisiemolen. Met één druk op de knop krijg je de juiste hoeveelheid koffie voor maximale smaak
 • Verhoog uw koffie-ervaring: Sage brengt innovatie naar je keuken en vereenvoudigt de reis naar het perfecte kopje. Van café favorieten tot gepersonaliseerde brouwsels, wij zijn uw toegewijde partner in het beheersen van de kunst van koffie thuis
32% korting
Sage - The Barista Touch - Bean to Cup-koffiezetapparaat met automatische melkopschuimer, Zwarte Truffel
 • Begeleide Barista Ervaring: De Barista Touch Impress biedt stapsgewijze begeleiding voor de barista, voor een precieze extractie en handenvrij zijdezacht microschuim, wat het proces vereenvoudigt voor een onberispelijke koffie-ervaring
 • Veelzijdige melkopties: Kies uit drie verschillende melkinstellingen voor een aangepaste luchtinjectietijd en -temperatuur. Met de automatische stoomstaaf kun je de melktemperatuur en textuur aanpassen, voor zijdezacht microschuim voor latte art
 • Onmiddellijke verwarming: Het ThermoJet verwarmingssysteem heeft een opwarmtijd van 3 seconden, zodat je sneller dan ooit van boon tot kopje gaat. Ervaar direct de optimale extractietemperatuur voor de beste koffie zonder te wachten
 • Precisiemaling: Geniet van 30 maalinstellingen met de geïntegreerde gehard stalen precisiemolen. Met één druk op de knop krijg je de juiste hoeveelheid koffie voor maximale smaak
 • Verhoog uw koffie-ervaring: Sage brengt innovatie naar je keuken en vereenvoudigt de reis naar het perfecte kopje. Van café favorieten tot gepersonaliseerde brouwsels, wij zijn uw toegewijde partner in het beheersen van de kunst van koffie thuis
Sage - The Barista Touch - Bean to Cup-koffiezetapparaat met automatische melkopschuimer, Zwart Roestvrij Staal
 • Begeleide Barista Ervaring: De Barista Touch Impress biedt stapsgewijze begeleiding voor de barista, voor een precieze extractie en handenvrij zijdezacht microschuim, wat het proces vereenvoudigt voor een onberispelijke koffie-ervaring
 • Veelzijdige melkopties: Kies uit drie verschillende melkinstellingen voor een aangepaste luchtinjectietijd en -temperatuur. Met het automatische stoompijpje kun je de melktemperatuur en -textuur aanpassen, voor zijdezacht microschuim voor latte art
 • Onmiddellijke verwarming: Het ThermoJet verwarmingssysteem heeft een opwarmtijd van 3 seconden, zodat je sneller dan ooit van boon tot kopje gaat. Ervaar direct de optimale extractietemperatuur voor de beste koffie zonder te wachten
 • Precisiemaling: Geniet van 30 maalinstellingen met de geïntegreerde, gehard stalen precisiemolen. Met één druk op de knop krijg je de juiste hoeveelheid koffie voor maximale smaak
 • Verhoog uw koffie-ervaring: Sage brengt innovatie naar je keuken en vereenvoudigt de reis naar het perfecte kopje. Van café favorieten tot gepersonaliseerde brouwsels, wij zijn uw toegewijde partner in het beheersen van de kunst van koffie thuis
Nespresso Sage Appliances Creatista Pro, zwarte truffel SNE900BTR
 • Verwen je innerlijke perfectionist. Creëer thuis koffie in barista-kwaliteit, bijvoorbeeld 2 cappuccino's in 75 seconden door gelijktijdige koffieextractie en melkbereiding dankzij het innovatieve ThermoJet-verwarmingssysteem met 3 seconden opwarmtijd. Kies je drankje door te vegen via het intuïtieve one-touch-menu. Extractie, melkschuimtextuur en temperatuur kunnen geheel naar jouw smaak worden aangepast voor zachtere, intensere aroma's en een perfecte Nespresso
 • 2 cappuccino's in 75 seconden. Opdat je in de toekomst niet meer op je favoriete koffie hoeft te wachten, is het dubbele ThermoJet-verwarmingssysteem in slechts 3 seconden klaar voor gebruik en kan tegelijkertijd koffie extraheren en automatisch melk opschuimen.
 • veeg af. selecteren. genieten. Kies je koffie in barista-kwaliteit bij je thuis heel eenvoudig uit het koffiemenu door te vegen via het innovatieve kleurentouchscreen. Op het scherm van de gebruikersinterface vind je stapsgewijze instructies voor de installatie van de machine, het eerste gebruik en de nodige reinigingsstappen.
 • Koffie van barista-kwaliteit bij jou thuis. De smaken zijn verschillend, zelfs als het om koffie gaat. 8 verschillende voorinstellingen maken het mogelijk om je favoriete koffie als een barista thuis te bereiden. Met de Creatista Pro kun je het koffievolume en de melktemperatuur en -textuur instellen, je dranken zo volledig aan je smaak aanpassen en de instellingen daarna opslaan voor eenvoudige toegang in je drankmenu.
 • Automatische micromelkschuimbereiding. Het volautomatische stoommondstuk van de Creatista Pro maakt het mogelijk om de melktemperatuur en -textuur naar wens in te stellen. Het resultaat is zijdeachtig micromelkschuim, dat perfect geschikt is voor latte art-creaties.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:De'Longhi Magnifica S vs Krups EA8150De'Longhi Magnifica S vs Krups EA8150: twee zeer veelzijdige superautomatische koffiemachines

Als u andere soortgelijke artikelen wilt weten Breville Barista Max Vs Sage The Barista Express: Gids voor het kopen van het meest professionele koffiezetapparaat je kunt de categorie bezoeken koffiemachine.

gerelateerde berichten

Subir