Saltar al contenido

Braun Silk Expert Pro 5 vs Silk’n Infinity: Hoe kies je de beste IPL epilator?

Braun Silk Expert Pro 5 vs Silk'n Infinity

Er zijn bepaalde taken die we bijna uit verplichting moeten doen, maar waarvoor we met moeite de tijd en de zin vinden. Ontharen is er één van. Daarom is het zeer positief dat er steeds meer superkrachtige en efficiënte elektrische epilators zijn waarmee u uw tijd kunt optimaliseren en de doeltreffendheid van de resultaten kunt vermenigvuldigen. Dit is de focus van deze review, waarin we je de overeenkomsten en verschillen laten zien tussen de Braun Silk Expert Pro 5 vs Silk’n Infinity. Mis het niet!

Voordat we beginnen, weet u wat IPL ontharen is?

Laten we duidelijk maken wat IPL of gepulseerd licht epileren inhoudt. IPL epilatoren zorgen voor permanente ontharing op elk deel van ons lichaam, door met hoge snelheid «pulsen» polychromatisch licht uit te zenden, zodat de haargroei vanuit de follikel wordt geremd.

Op zijn beurt absorbeert de melanine de lichtpulsen en «beveelt» de follikel om de haargroei niet voort te zetten.

Braun Silk Expert Pro 5 vs Silk’n Infinity: Hoe verschillen de twee epilators?

De verschillen helpen ons het meest wanneer we twijfelen tussen twee schijnbaar gelijksoortige alternatieven. Daarom beginnen we onze vergelijking met de meest relevante variaties van beide epileerapparaten:

Aantal hoofden

Het model van Braun is uitgerust met een hoofdepileerkop en een precisie-epileerkop, die bijzonder geschikt is voor gevoelige zones zoals de oksels of de bikinilijn. De Silk’n epilator daarentegen heeft geen extra koppen, maar gebruikt hetzelfde hoofd voor alle lichaamsdelen.

Type lichttechnologie

Beide modellen zijn epileerapparaten met gepulseerde lichttechnologie, maar het Silk’n-model heeft een technologie die nog een stap verder gaat. Dit is eHPL, een combinatie van galvanische en optische energie. Zo worden de voordelen van beide technologieën benut: galvanisch wordt het haar beter bereikt, terwijl optisch de follikel verwarmt.

Betekent dit dat de eHPL-technologie beter is dan IPL? Niet noodzakelijkerwijs. Het Intense Pulsed Light in het apparaat van Braun heeft een effectiviteit die niet onderdoet voor die van Silk’n. Ze werken dus met verschillende technologieën, maar beide bieden zeer bevredigende en pijnloze resultaten.

Braun Silk Expert Pro 5 vs Silkn Infinity 400_4

Doeltreffendheidspercentage

Om eerlijk te zijn moet dit aspect in de juiste context worden geplaatst. Merken bepalen op basis van door hen uitgevoerde studies een percentage van de doeltreffendheid na enkele weken gebruik. Dit percentage is echter niet voor iedereen gelijk, omdat het afhangt van factoren als huidskleur, grofheid van het haar en gevoeligheid van de huid.

Braun beweert dat Silk Expert Pro 5 in 12 weken tot 75% van het haar kan verminderen, terwijl Silk’n dit percentage naar 92% tilt. In werkelijkheid hangt dit af van het individu, dus wij raden u niet aan dit als enige maatstaf te nemen.

Instelbare intensiteit

Beide epileerapparaten hebben een sensor om de huidtint te meten, maar hebben niet dezelfde energieniveaus. De Braun Silk Expert Pro 5 heeft 10 niveaus beschikbaar, twee keer zoveel als de 5 niveaus van de Silk’n.

Mobiele app

In dit geval kan alleen de Silk’n epilator worden gesynchroniseerd met een gelijknamige mobiele app. U kunt het vinden in zowel de App Store als Google Play, en via het programma kunt u een kalender met specifieke behandelingen raadplegen, om te controleren wanneer uw volgende sessie moet plaatsvinden.

Prijs

Een ander belangrijk verschil voor veel gebruikers is de verkoopprijs van elke epilator, die vrij hoog is. Ongeacht de goedkope aanbiedingen is de Braun ongeveer 70% duurder dan zijn rivaal, een vrij groot verschil.

Braun Silk Expert Pro 5 vs Silk’n Infinity: Gemeenschappelijke punten

Vervolgens is het tijd om na te gaan welke punten onze twee protagonisten gemeen hebben:

Lichaamsdelen waar ze gebruikt kunnen worden

U kunt de epilator gebruiken voor uw benen, oksels, gezicht of bikinilijn. De koppen zijn ontworpen om lichte schoten op deze gebieden te geven, hoewel ze voor gebruik droog moeten zijn.

Huidtint sensor

Een ander accessoire dat beide epileerapparaten gemeen hebben, is een intelligente sensor die de huidskleur van elke persoon kan meten en de lichtintensiteit aan elke persoon kan aanpassen.

Het doel van deze sensor is te controleren of de huid compatibel is met de epilator op basis van de huidskleur. In het geval van Braun vinden we de SensoAdapt-technologie, terwijl Silk’n er geen specifieke naam aan heeft gegeven.

Totaal aantal lichtpulsen

Beide elektrische epileerapparaten bieden tot 400.000 lichtpulsen, wat overeenkomt met ongeveer 20 jaar behandeling. Zoals hierboven vermeld, is de technologie niet precies hetzelfde, maar het aantal lichtemissies dat elk kan bieden wel.

Braun Silk Expert Pro 5 vs Silkn Infinity 400_2

Braun Silk Expert Pro 5 vs Silk’n Infinity: Welke IPL epilator is meer waard?

Nu je weet hoe ze op elkaar lijken en wat de verschillen zijn, is het tijd om te beslissen welke IPL epilator je moet kiezen. Wij gaan ervan uit dat beide zeer goede resultaten bieden en slimme technologieën bevatten, zoals de automatische huidtintdetectiesensor of de mogelijkheid om tot 400.000 pulsen te geven.

Wij neigen echter meer naar de Braun Silk Expert Pro 5. Na het testen vinden we dat de IPL-technologie van Braun iets effectiever is dan de eHPL van Silk’n, hoewel ze behoorlijk aan elkaar gewaagd zijn. Daarnaast heeft de Braun Silk Expert Pro 5 een precisiekop, een accessoire dat we erg handig vinden voor bepaalde delen van het lichaam.

Anderzijds heeft het de kwaliteitsgarantie van Braun, een van de toonaangevende merken in het segment persoonlijke verzorging. Hoewel de Silk’n Infinity, zoals gezegd, een zeer interessant alternatief is, vooral wat betreft prijs-kwaliteitverhouding, omdat de prijs veel lager is en de ontharing die hij biedt, hoewel hij de uitmuntendheid van Braun niet bereikt, echt goed is.

Kortom, denk na over wat uw voorkeuren en prioriteiten zijn en u zult gemakkelijker kunnen kiezen. Als u budgetbewust bent, past de Silk’N Infinity waarschijnlijk beter bij u. Gaat u daarentegen voor technische uitmuntendheid, dan is de Braun Silk Expert Pro 5 de winnaar.

Dit zijn de populairste elektrische epilators op Amazon

Voordat we eindigen, laten we u de lijst zien van de best verkopende IPL epilators op Amazon, het grootste verkoop- en distributieplatform van dit moment:

Ontharingslaser met fotorejuvenatiefunctie, B-Shine ICE Beautifly, IPL ontharingsapparaat, epilator dames, haarverwijderaar, depilator
 • Depilatie
 • 【Fotorejuvenatiefunctie】De B-Shine-lasertherapie activeert de cellen om collageen en elastine te produceren, die de huid stimuleren om sneller te regenereren. (Philips en Braun apparaten hebben deze functie niet)
 • Verwijdering van onzuiverheden en acne 】De B-Shine Ice lasertherapie vernietigt de verspreiding van anaerobe bacteriën, die verantwoordelijk zijn voor de vorming van acne en andere onvolkomenheden. (Philips en Braun apparaten hebben deze functie niet)
IPL ontharing, epilator, lichaamshaar verwijderen Elektrische ontharing Arm ontharing, elektrische epilator IPL Photon Epilator Functionele unisex ontharingsmachine (wit (EU))
 • Volledige ontharing van het lichaam: Ons IPL-ontharingsapparaat kan ontharing in elk deel van uw lichaam behandelen, ongeacht of het een precisiegebied of een groter gebied is. Veiligheidsbrillen zijn bij de levering inbegrepen. Open ze alsjeblieft elke keer dat je ze gebruikt om je ogen te beschermen.
 • 3 Energieniveau-instelling: heeft 400.000 flitsen en 3 instelbare energieën. Als je het voor het eerst gebruikt, raden we je aan om de eerste versnelling handmatig te gebruiken. U kunt gemakkelijk tussen verschillende sterktes schakelen om ze aan uw individuele behoeften aan te passen. Voor permanente ontharing adviseren wij 2 3 keer per week gedurende 4 8 weken continu gebruik. De resultaten zijn afhankelijk van het huidtype en de dikte van de haarwortels.
 • Permanente en effectieve ontharing: met het IPL-ontharingsapparaat begonnen de haarzakjes te krimpen, de haargroei vertraagde en het haar werd na 8 weken met meer dan 90% verminderd. En het haar wordt merkbaar dunner en minder in 8 weken behandeling.
 • 2 flitsmodi Optioneel: handmatige / automatische flitsmodi, de handmatige wordt voornamelijk gebruikt om haar te verwijderen in kleine gebieden, bijv. Bikinilijn, vingers en tenen, lippen; De automatische flitsmodus voor grote ontharingsgebieden zoals armen, benen en rug. Houd de flitsknop 3 seconden ingedrukt en schakel over naar de automatische flitsmodus.
 • Laatste Ipl-technologie: IPL-ontharing maakt gebruik van de professionele IPL-technologie (Intense Pulsed Light), die direct op de haarwortel werkt (niet-storende lichtbron) en huidletsel effectief voorkomt. De flitstijden waren 500.000 flitsen. Het werkt door het haarzakje te verwarmen, de lichtenergie bij de wortel te concentreren, melanine te absorberen en de haargroei te remmen.
Ontharing, lichaamshampoo, IPL Epilator Elektrische ontharing van de arm, unisex IPL Photon Epilator Muti functioneel pijnloos Weiß(EU)
 • Meertraps instelling: met 400.000 flitsen en 3 instelbare energieniveaus kun je heel eenvoudig schakelen tussen verschillende diktes om individueel aan je behoeften te voldoen. Voor permanente ontharing adviseren wij 6-12 toepassingen. De resultaten variëren en zijn vooral afhankelijk van het huidtype en de dikte van de haarwortels.
 • Volledige lichaamshaarverwijdering: ons IPL-ontharingsapparaat kan ontharing in elk gebied van je lichaam behandelen, ongeacht of het om een precisiebereik of een groter gebied gaat. Een veiligheidsbril wordt meegeleverd. Breng deze bij elke toepassing op om je ogen te beschermen.
 • Laatste IPL-technologie: de IPL-ontharing gebruikt de professionele IPL-technologie (Intense Pulsed Light), die direct op de haarwortels (niet storende lichtbron) inwerkt en huidletsel effectief voorkomt. De flitstijden waren bij 500.000 flitsen. Het werkt doordat het de haarzakjes verwarmt, de lichtenergie bij de wortels geconcentreerd, melanine absorbeert en de haargroei remt.
 • 2 flitsmodi optioneel: handmatig/automatische flitsmodus, de handmatige wordt voornamelijk gebruikt voor het verwijderen van haren in kleine ruimtes, zoals bikinizone, vingers en teen, lippen; de automatische flitsmodus voor grote haarverwijderingsgebieden zoals armen, benen en rug. Houd de flitsknop 3 seconden lang ingedrukt en schakel over in de automatische flitsmodus.
 • Klantenservice: ons IPL ontharingsapparaat is Klinisch getest. Het opgroeien van het haar wordt effectief voorkomen of Dit is een professionele IPL-ontharing, die de haargroei met 400.000 flitsen permanent vermindert. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij stellen een professioneel technisch team ter beschikking.
IPL ontharingsmachine, IPL epilator, elektrische epilator, porfessionele ontharingsmachine voor lichaam, gezicht, schouder, been, oksel, vrouwen thuis, pijnloos ontharingsapparaat(EU110V-240V)
 • Technologie: keurt een niet-invasieve ontharingsmethode goed, remt de haargroei, vriespunt ontharing, voelt u zich comfortabeler.Niet alleen voor één persoon, maar ook voor je gezin.Deze IPL-ontharing is voldoende om te gebruiken totdat u en uw gezin een gladde huid hebben.
 • Hoge kwaliteit: deze IPL-ontharingsmachine is elektrisch en trekt het haar niet uit de wortel, maar komt zo dicht bij de huid zonder irritatie.8 versnellingen energie kan worden aangepast aan verschillende behoeften.Keurt geavanceerde IPL-technologie goed, remt melanine en haarregeneratie.
 • Effectief: uitgebreide energieopslagontwerpen met condensatoren, stabiele energie, hogere efficiëntie.Ontharing op meerdere lichaamsdelen, inclusief benen, oksels, bikinilijn, kin, enz. Gebruikt voor het scheren van overtollig haar, helpt u om haarschaamte te verwijderen.
 • Veilig en zacht: gemaakt van hoogwaardig materiaal, veilig en duurzaam, geschikt voor de meeste huidtypes, veilig in gebruik.Effectieve resultaten als behandeling in beauty spa en salon.Soortgelijk effect, maar lichter en kleiner ontwerp om thuis te gebruiken.
 • Ontwerp: deze machine met ergonomisch ontwerp, het is comfortabel in gebruik en draagbaar om mee te nemen, perfect voor gebruik tijdens het reizen, om uw schoonheid altijd en overal te behouden.Het biedt maximaal comfort en controle voor u, gemakkelijk in uw tas te stoppen.
Ontharingsmachine, draagbare elektrische epilator IPL pijnloos voor thuis(Rose goud)
 • Ontharing van het hele lichaam: creëer een huid, geschikt voor veel delen van het lichaam, langdurige ontharing, rem de groei.
 • Ontwerp met warmte-emissiegaten: de body van de epilator heeft een ontwerp met een warmte-emissiegat om te voorkomen dat de lichaamstemperatuur te hoog wordt, en is veilig en betrouwbaar in gebruik.
 • Haargroei remmen: IPL foton huidverjonging ontharingsapparaat, zachte bestralingservaring, haargroei remmen, afscheid nemen van herhaalde ontharing.
 • IPL-technologie: de photon beauty IPL-technologie wordt gebruikt om de huid direct te bestralen met sterk gepulseerd licht om overtollig haar te verwijderen zonder de normale huidweefsels te beschadigen.
 • Aangepaste aanpassing: 5 versnellingen van lichtsterkte, aangepaste aanpassing, één belangrijke aanpassing van het licht, zachte zorg voor elk onderdeel.