Braun Silk Expert Pro 5 vs Silk'n Infinity: Hoe kies je de beste IPL epilator?

20/12/2022 - Actualizado: 21/12/2022

Braun Silk Expert Pro 5 vs Silk'n Infinity

Er zijn bepaalde taken die we bijna uit verplichting moeten doen, maar waarvoor we met moeite de tijd en de zin vinden. Ontharen is er één van. Daarom is het zeer positief dat er steeds meer superkrachtige en efficiënte elektrische epilators zijn waarmee u uw tijd kunt optimaliseren en de doeltreffendheid van de resultaten kunt vermenigvuldigen. Dit is de focus van deze review, waarin we je de overeenkomsten en verschillen laten zien tussen de Braun Silk Expert Pro 5 vs Silk'n Infinity. Mis het niet!

inhoudsopgave

Voordat we beginnen, weet u wat IPL ontharen is?

Laten we duidelijk maken wat IPL of gepulseerd licht epileren inhoudt. IPL epilatoren zorgen voor permanente ontharing op elk deel van ons lichaam, door met hoge snelheid "pulsen" polychromatisch licht uit te zenden, zodat de haargroei vanuit de follikel wordt geremd.

Op zijn beurt absorbeert de melanine de lichtpulsen en "beveelt" de follikel om de haargroei niet voort te zetten.

Braun Silk Expert Pro 5 vs Silk'n Infinity: Hoe verschillen de twee epilators?

De verschillen helpen ons het meest wanneer we twijfelen tussen twee schijnbaar gelijksoortige alternatieven. Daarom beginnen we onze vergelijking met de meest relevante variaties van beide epileerapparaten:

Aantal hoofden

Het model van Braun is uitgerust met een hoofdepileerkop en een precisie-epileerkop, die bijzonder geschikt is voor gevoelige zones zoals de oksels of de bikinilijn. De Silk'n epilator daarentegen heeft geen extra koppen, maar gebruikt hetzelfde hoofd voor alle lichaamsdelen.

Type lichttechnologie

Beide modellen zijn epileerapparaten met gepulseerde lichttechnologie, maar het Silk'n-model heeft een technologie die nog een stap verder gaat. Dit is eHPL, een combinatie van galvanische en optische energie. Zo worden de voordelen van beide technologieën benut: galvanisch wordt het haar beter bereikt, terwijl optisch de follikel verwarmt.

Betekent dit dat de eHPL-technologie beter is dan IPL? Niet noodzakelijkerwijs. Het Intense Pulsed Light in het apparaat van Braun heeft een effectiviteit die niet onderdoet voor die van Silk'n. Ze werken dus met verschillende technologieën, maar beide bieden zeer bevredigende en pijnloze resultaten.

Braun Silk Expert Pro 5 vs Silkn Infinity 400_4

Doeltreffendheidspercentage

Om eerlijk te zijn moet dit aspect in de juiste context worden geplaatst. Merken bepalen op basis van door hen uitgevoerde studies een percentage van de doeltreffendheid na enkele weken gebruik. Dit percentage is echter niet voor iedereen gelijk, omdat het afhangt van factoren als huidskleur, grofheid van het haar en gevoeligheid van de huid.

Braun beweert dat Silk Expert Pro 5 in 12 weken tot 75% van het haar kan verminderen, terwijl Silk'n dit percentage naar 92% tilt. In werkelijkheid hangt dit af van het individu, dus wij raden u niet aan dit als enige maatstaf te nemen.

Instelbare intensiteit

Beide epileerapparaten hebben een sensor om de huidtint te meten, maar hebben niet dezelfde energieniveaus. De Braun Silk Expert Pro 5 heeft 10 niveaus beschikbaar, twee keer zoveel als de 5 niveaus van de Silk'n.

Mobiele app

In dit geval kan alleen de Silk'n epilator worden gesynchroniseerd met een gelijknamige mobiele app. U kunt het vinden in zowel de App Store als Google Play, en via het programma kunt u een kalender met specifieke behandelingen raadplegen, om te controleren wanneer uw volgende sessie moet plaatsvinden.

Prijs

Een ander belangrijk verschil voor veel gebruikers is de verkoopprijs van elke epilator, die vrij hoog is. Ongeacht de goedkope aanbiedingen is de Braun ongeveer 70% duurder dan zijn rivaal, een vrij groot verschil.

Braun Silk Expert Pro 5 vs Silk'n Infinity: Gemeenschappelijke punten

Vervolgens is het tijd om na te gaan welke punten onze twee protagonisten gemeen hebben:

Lichaamsdelen waar ze gebruikt kunnen worden

U kunt de epilator gebruiken voor uw benen, oksels, gezicht of bikinilijn. De koppen zijn ontworpen om lichte schoten op deze gebieden te geven, hoewel ze voor gebruik droog moeten zijn.

Huidtint sensor

Een ander accessoire dat beide epileerapparaten gemeen hebben, is een intelligente sensor die de huidskleur van elke persoon kan meten en de lichtintensiteit aan elke persoon kan aanpassen.

Het doel van deze sensor is te controleren of de huid compatibel is met de epilator op basis van de huidskleur. In het geval van Braun vinden we de SensoAdapt-technologie, terwijl Silk'n er geen specifieke naam aan heeft gegeven.

Totaal aantal lichtpulsen

Beide elektrische epileerapparaten bieden tot 400.000 lichtpulsen, wat overeenkomt met ongeveer 20 jaar behandeling. Zoals hierboven vermeld, is de technologie niet precies hetzelfde, maar het aantal lichtemissies dat elk kan bieden wel.

Braun Silk Expert Pro 5 vs Silkn Infinity 400_2

Braun Silk Expert Pro 5 vs Silk'n Infinity: Welke IPL epilator is meer waard?

Nu je weet hoe ze op elkaar lijken en wat de verschillen zijn, is het tijd om te beslissen welke IPL epilator je moet kiezen. Wij gaan ervan uit dat beide zeer goede resultaten bieden en slimme technologieën bevatten, zoals de automatische huidtintdetectiesensor of de mogelijkheid om tot 400.000 pulsen te geven.

Wij neigen echter meer naar de Braun Silk Expert Pro 5. Na het testen vinden we dat de IPL-technologie van Braun iets effectiever is dan de eHPL van Silk'n, hoewel ze behoorlijk aan elkaar gewaagd zijn. Daarnaast heeft de Braun Silk Expert Pro 5 een precisiekop, een accessoire dat we erg handig vinden voor bepaalde delen van het lichaam.

Anderzijds heeft het de kwaliteitsgarantie van Braun, een van de toonaangevende merken in het segment persoonlijke verzorging. Hoewel de Silk'n Infinity, zoals gezegd, een zeer interessant alternatief is, vooral wat betreft prijs-kwaliteitverhouding, omdat de prijs veel lager is en de ontharing die hij biedt, hoewel hij de uitmuntendheid van Braun niet bereikt, echt goed is.

Kortom, denk na over wat uw voorkeuren en prioriteiten zijn en u zult gemakkelijker kunnen kiezen. Als u budgetbewust bent, past de Silk'N Infinity waarschijnlijk beter bij u. Gaat u daarentegen voor technische uitmuntendheid, dan is de Braun Silk Expert Pro 5 de winnaar.

Dit zijn de populairste elektrische epilators op Amazon

Voordat we eindigen, laten we u de lijst zien van de best verkopende IPL epilators op Amazon, het grootste verkoop- en distributieplatform van dit moment:

Ontharing, lichaamshampoo, IPL Epilator Elektrische ontharing van de arm, unisex IPL Photon Epilator Muti functioneel pijnloos Weiß(EU)
 • Meertraps instelling: met 400.000 flitsen en 3 instelbare energieniveaus kun je heel eenvoudig schakelen tussen verschillende diktes om individueel aan je behoeften te voldoen. Voor permanente ontharing adviseren wij 6-12 toepassingen. De resultaten variëren en zijn vooral afhankelijk van het huidtype en de dikte van de haarwortels.
 • Volledige lichaamshaarverwijdering: ons IPL-ontharingsapparaat kan ontharing in elk gebied van je lichaam behandelen, ongeacht of het om een precisiebereik of een groter gebied gaat. Een veiligheidsbril wordt meegeleverd. Breng deze bij elke toepassing op om je ogen te beschermen.
 • Laatste IPL-technologie: de IPL-ontharing gebruikt de professionele IPL-technologie (Intense Pulsed Light), die direct op de haarwortels (niet storende lichtbron) inwerkt en huidletsel effectief voorkomt. De flitstijden waren bij 500.000 flitsen. Het werkt doordat het de haarzakjes verwarmt, de lichtenergie bij de wortels geconcentreerd, melanine absorbeert en de haargroei remt.
 • 2 flitsmodi optioneel: handmatig/automatische flitsmodus, de handmatige wordt voornamelijk gebruikt voor het verwijderen van haren in kleine ruimtes, zoals bikinizone, vingers en teen, lippen; de automatische flitsmodus voor grote haarverwijderingsgebieden zoals armen, benen en rug. Houd de flitsknop 3 seconden lang ingedrukt en schakel over in de automatische flitsmodus.
 • Klantenservice: ons IPL ontharingsapparaat is Klinisch getest. Het opgroeien van het haar wordt effectief voorkomen of Dit is een professionele IPL-ontharing, die de haargroei met 400.000 flitsen permanent vermindert. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij stellen een professioneel technisch team ter beschikking.
Elektrische Epilator Voor Dames, 5e Lichtintensiteit Apparaat Voor Ontharing Verjongende Laser Ipl Epilator, Geschikt Voor Mannen En Vrouwen,Gezicht,Lichaam
 • 【Permanent En Ipl】De Epilator Gebruikt Geavanceerde Ipl Technologie Om De Cyclus Van Haargroei Te Doorbreken Voor Permanente Ontharing. Ontworpen Om De Professionaliteit Van De Schoonheidssalon Naar Het Consumentenniveau Te Brengen, Je Kunt Het Gewoon Thuis Doen.
 • 【Veilig En Pijnloos】Er Zijn Talloze Klinische Onderzoeken Uitgevoerd Die De Veiligheid En Effectiviteit Van Ipl Voor Ontharing Aantonen. Vanwege Dit Feit Is Het Een Extreem Populaire Optie Geworden. Een Van De Grootste Voordelen Van Ipl Ten Opzichte Van Andere Vormen Van Ontharing Is Dat Het In Principe Pijnloos Is! Het Gevoel Kan Worden Omschreven Als Een Warm Gevoel Op De Huid.
 • 【Aanpassing Van 5 Niveaus】 Dit Laserontharingsapparaat Heeft 5 Verschillende Energie Intensiteiten. Hoe Hoger Het Niveau, Hoe Groter De Intensiteit En Hoe Beter Het Effect.
 • 【Lichtgewicht En Draagbaar】Het Is Zeer Licht En Compact Voor Gemakkelijke Draagbaarheid Of Opslag. Het Past Perfect In Uw Tas Met Accessoires.
 • 【Bespaar Geld En Tijd】 Dit Is Zeer Zuinig En Tijdbesparend In Vergelijking Met Dure Schoonheidssalons En Klinieken. Deze Laserontharingsmachine Kan Meer Geld En Tijd Besparen Voor Hetzelfde Behandelingseffect Bij Schoonheidssalons En Klinieken.
IPL Haarepilator, elektrische IPL been handlichaamsverharing okselhaar home epilator machine 110-240 V wit
 • vijf instelbare snelheden, geschikt voor verschillende lichaamsdelen.
 • IPL-fototechnologie, pijnvrij en biedt een efficiënte en zachte ontharing.
 • Duurzaam, compact en licht, comfortabel te dragen en te gebruiken.
 • Het licht dringt diep in het haar door en zorgt voor een aangename ontharingservaring.
 • Kan op verschillende lichaamsdelen zoals gezicht, benen, hand en oksel worden gebruikt.
Ontharingsmachine, Epilator Ontharingsmachine, 990000 Flash Professionele Elektrische Laser-Ontharingsmachine Epilator Ipl Ontharingsmachine Wit (EU-stekker 110~240V)
 • Het principe van fotothermische ontharing --- De ontharingsmachine maakt gebruik van IPL gepulseerde lichte ontharingstechnologie om het haar te bestralen, waardoor onmiddellijk een lokale hoge temperatuur ontstaat, waardoor de haarzakjes condenseren en necrose veroorzaken, zonder de normale huid en zweetklieren te beschadigen, remmend haargroei en het bereiken van permanente ontharing. .
 • Hoge veiligheid: professionele laser ontharingsmachine maakt gebruik van IPL fotonische technologie, maakt gebruik van een geïntegreerd filter, duurzaam kwartsmateriaal, geïntegreerd UV-filter, remt zachtjes haarregeneratie en biedt een comfortabele en efficiënte ontharingservaring. Om permanente ontharing te bereiken. Pass FC, CE, ROHS-certificering om veilig gebruik te garanderen.
 • 5 lichtintensiteitsniveaus: deze ontharingsmachine heeft 5 verschillende energieniveaus, enkele flits en continue flits 2 modi, geschikt voor verschillende huidgebieden. Het wordt aanbevolen om te proberen de huid vanaf het laagste niveau niet te beschadigen. De handmatige modus wordt voornamelijk gebruikt voor kleine delen van haarverwijdering, zoals vingers en lippen; automatische modus kan worden gebruikt voor grote delen van haarverwijdering, zoals armen en benen.
 • Ergonomisch ontwerp: draagbaar ontwerp, gestroomlijnd lichaam, gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken, voor gemak. Verbeter de efficiëntie voor verschillende gebieden van ontharing. Het vernietigt alleen de haarzakjes zonder de omringende huid te beschadigen, waardoor het comfortabeler, pijnloos en hygiënischer wordt.
 • Toepassingsgebied --- Dit ontharingseffect is opmerkelijk, geschikt voor verschillende lichaamsdelen, zoals armen, bikinilijn, benen, oksels, enz. Verbeter de ruwheid van het voorhoofd, gezicht, armen, buik, benen en andere huiden zonder anesthesie. Tijdens de behandeling zal er een mild warmtegevoel zijn zonder dat dit invloed heeft op het dagelijkse leven op het werk.
IPL-ontharingsmachine, elektrische epilator, huishoudelijke IPL-ontharingsmachine voor het hele lichaam, gezichtswit (100-240 V) (EU)
 • IJzerontharingstechnologie: 360 graden Celsius ijsverzorging, het ijs kalmeert de lampenkap, het ijzige gevoel van ontharing, verlicht klachten en onderscheidt zich van de meeste ontharingstechnologieën op de markt. Het ijsgebied is vergroot, ijzig en comfortabeler, waardoor de ontharing volledig pijnloos is. Zelfs de meest gevoelige gebieden kunnen veilig worden gebruikt.
 • Intelligente modusschakeling: de geïntegreerde smart chip detecteert en schakelt automatisch de ontharings- en ijscompressiemodi om het ontharingseffect te garanderen. Tegelijkertijd is het ijsoppervlak het grootste, de pulssnelheid van het licht bereikt de haarzakjes en het melanine wordt verminderd. Het ijs verkleint de poriën en maakt de huid onmiddellijk glad.
 • Permanente pijnloze ontharing: de IPL Puls Light-ontharingstechnologie biedt een comfortabele en efficiënte ontharing. Het kan niet alleen de haarzakjes bedekken, maar ook de haarzakjes volledig sluiten zonder stoppels achter te laten, en de cyclus onderbreken, om de huid glad te maken en het haar weer te laten groeien, wat zeer zacht is, waardoor een duurzame ontharing wordt bereikt.
 • 5-speed instelling: 5-speed instelling, de energie is nauwkeuriger en kan op verschillende delen worden ingesteld. Hoe hoger het tandwiel, hoe groter de energie en hoe beter het ontharingseffect. Geschikt voor ontharing op benen, okselholtes, bikini's, armen, lippen en voorhoofd.
 • Te gebruiken op verschillende lichaamsdelen: deze machine heeft een opmerkelijk ontharingseffect en is geschikt voor okselharen, baard- en ledematen. Verbeter de ruwheid van voorhoofd, gezicht, armen, buik, benen en andere huiden. Tijdens het gebruik treedt een licht warmtegevoel op, zonder het dagelijkse leven te beïnvloeden.

Als u andere soortgelijke artikelen wilt weten Braun Silk Expert Pro 5 vs Silk'n Infinity: Hoe kies je de beste IPL epilator? je kunt de categorie bezoeken epileerapparaat.

gerelateerde berichten

Subir