Bespoke Jet Pro vs PrettyCare - Twee perfecte stofzuigers voor het fijnste stof

21/01/2023 - Actualizado: 23/01/2023

Bespoke Jet Pro vs PrettyCare

Wij bespreken twee snoerloze stofzuigers die weliswaar interessant zijn, maar weinig kenmerken gemeen hebben. Als u echter met huisdieren leeft, raden wij u aan onze recensie te lezen, want beide hebben functies die u kunnen helpen die vervelende "haren" van uw huisdier op afstand te houden. Dus, hier zijn de overeenkomsten en verschillen tussen Bespoke Jet Pro vs PrettyCare - stay tuned!

inhoudsopgave

Bespoke Jet Pro vs PrettyCare - Vergelijking en analyse

Het eerste wat u moet weten is dat Bespoke de stofzuiger van Samsung is, wat ons al een idee geeft dat dit niet zomaar een model is. PrettyCare, daarentegen, is minder lang op de markt, maar dat heeft het er niet van weerhouden een van de populairste alternatieven te worden dankzij de goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit is waarom.

1) Vermogen en prestaties

Laten we nu eens kijken naar de verschillen in vermogen, die aanzienlijk zijn.

Zuigcapaciteit

De Bespoke stofzuiger van Samsung heeft een vermogen van 580 watt, heel wat minder dan de 180 watt van de PrettyCare.

Qua zuigkracht claimt de stofzuiger van Samsung 210 airWatts, terwijl PrettyCare de informatie geeft in Pascals (20.000).

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:DYSON VS XIAOMI VS DREAME VS ROIDMIDyson vs Xiaomi | Wint de Dyson snoerloze stofzuiger het van de Xiaomi (Dreame en Roidmi) ... of juist andersom?

Na beide getest te hebben, is het vermogen van de Bespoke veel hoger, wat weer andere gevolgen heeft, zoals hieronder.

Het vermogensverschil heeft nog een bijkomend gevolg: het geluidsniveau. De Bespoke haalt ongeveer 83 decibel, terwijl de PrettyCare rond de 60 decibel blijft. In het algemeen moet worden opgemerkt dat de Bespoke geen stille stofzuiger is, maar hij maakt dit goed in kracht.

Bedrijfstijd

Eerder zeiden we dat bij snoerloze stofzuigers de autonomie bepalend is voor hun prestaties. En in dit geval is het verschil verschrikkelijk.

De Bespoke Jet Pro is uitgerust met twee batterijen die elk ongeveer 60 minuten meegaan, zodat de totale looptijd 120 minuten bedraagt. De PrettyCare is daarentegen uitgerust met één batterij die ongeveer 30 minuten meegaat.

Volume van de afvaltanks

Laten we nu eens kijken naar het volume van beide tanks, en in dit geval gaat het voordeel naar de PrettyCare. Deze stofzuiger heeft een afvaltank die tot 1,2 liter kan bevatten, een zeer grote capaciteit voor dit type bezemzuiger.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Dyson Vs. Hoover | Wat zijn de verschillen tussen deze twee merken draadloze stofzuigers?

De Bespoke daarentegen heeft een inhoud van 500 ml, een volume dat dichter bij het gebruikelijke gemiddelde ligt.

2) Veelzijdigheid

De veelzijdigheid van snoerloze stofzuigers kan ook een verschil maken. Het feit dat ze vrij kunnen worden verplaatst, betekent dat we kunnen overwegen ze op verschillende oppervlakken te gebruiken. Dit zal echter afhangen van de accessoires die zij hebben.

Stofzuigen en dweilen

Een van de belangrijkste verschillen tussen de twee hoofdpersonen van de recensie is dat slechts één van hen zowel kan dweilen als stofzuigen. En, laten we eerlijk zijn, het doet dat zeer effectief.

De Bespoke Jet Pro heeft een dubbel roterende schrobmop, waardoor de schrobintensiteit hoger is en het resultaat dus professioneler. De twee microvezelpads zijn herbruikbaar en draaien op ongeveer 260 toeren per minuut. Het heeft ook een waterreservoir van 150 ml.

Bespoke Jet Pro vs PrettyCare_3

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:dyson vs philipsDyson vs. Philips | Welke snoerloze stofzuiger is beter?

Borstels en andere accessoires

Zoals gezegd hangt een deel van de veelzijdigheid af van de set accessoires waarmee elke stofzuiger is uitgerust. Als we naar de PrettyCare kijken, zien we dat hij beschikt over de hoofdborstel, een gemotoriseerde borstel voor banken en stoffering, een smal mondstuk en een zachte borstel.

Aan de andere kant, als we kijken naar de Bespoke, zien we een breder scala aan accessoires. Daaronder de Action Slim borstel, die als hoofdborstel fungeert en dunner is, maar zeer effectief dankzij de antistatische zilverdraden. Dit maakt het perfect voor het reinigen van alle soorten meubels.

Ten tweede hebben we het over de Jet Dual borstel, die bestaat uit een rol die rubber en nylon haren combineert, zodat het opzuigen van de door dieren achtergelaten haren effectiever is. Tot slot voegen we aan deze set accessoires een smal mondstuk, een kleine zachte borstel, een flexibele elleboog en een dweil toe, waarover we het hieronder zullen hebben.

3) Technologische functionaliteiten

Niet dat we kunnen spreken van technologische innovaties als zodanig, maar we kunnen wel wijzen op enkele kenmerken die de stofzuigers een moderner tintje geven.

Display

Een van de dingen die onze twee protagonisten gemeen hebben is de integratie van een digitaal display waarop we kunnen zien hoeveel batterij er nog over is, of er onderhoudswaarschuwingen zijn en welke vermogensintensiteit we selecteren. Het geeft ze ook een moderner uiterlijk, en daar houden we altijd van.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Dyson Vs. Rowenta | Welk snoerloos stofzuigermerk doet het beter?

LED-licht

In dit geval kunnen we echter niet verwijzen naar een gemeenschappelijk kenmerk van beide, maar heeft alleen de PrettyCare een rij LED-lampjes op de hoofdkop om de zichtbaarheid in donkere gebieden te verbeteren.

Beide koppen zijn echter draaibaar, waardoor ze beter geschikt zijn voor randen en hoeken.

4) Filtratie

Het filtersysteem is zeer belangrijk bij stofzuigers, vooral als u allergisch bent of samenwoont met iemand die dat is. In dit opzicht kunt u er zeker van zijn dat beide stofzuigers tot 5 filterniveaus hebben om te voorkomen dat schadelijke deeltjes naar buiten komen of in uw huis blijven.

Beide modellen maken gebruik van cyclonale technologie. Door de centrifugale kracht houdt het schadelijke deeltjes gescheiden van de lucht die u inademt, zodat u die in geen geval kunt inademen.

5) Ontwerp

Nu kijken we verder naar de esthetiek tussen de twee stofzuigers, die aanzienlijk verandert. De Bespoke is een veel grotere stofzuiger omdat hij een dubbele mop bevat, die we later zullen zien. Daardoor heeft hij een dikkere buis en ziet hij er minder licht uit. Het moet echter gezegd worden dat het er zwaarder uitziet dan het in werkelijkheid is.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Dyson vs. Bosch - ¿Welk stofzuigermerk is beter?Dyson vs. Bosch - ¿Welk stofzuigermerk is beter?

De PrettyCare daarentegen behoudt het karakteristieke uiterlijk dat we met dit type stofzuiger associëren. Bovendien heeft het een mooie blauwe kleur die het onderscheidt van andere concurrenten. Wij houden vooral van de esthetische benadering van de PrettyCare, die eleganter is dan de Bespoke.

Bespoke Jet Pro vs PrettyCare_1

Ze zijn draadloos

Een ander aspect dat we in één oogopslag kunnen waarnemen is dat beide stofzuigers draadloos zijn, wat betekent dat ze vrij kunnen worden verplaatst, waar u ook bent. Een ander ding is de autonomie, en daar zullen we het later over hebben.

6) Prijs

Je hoeft niet lang te graven om te beseffen dat de prijs van de twee stofzuigers nogal ongelijk is. De Bespoke heeft een hogere prijs dan de PrettyCare, en het economische verschil is niet bepaald klein. De veelzijdigheid, functies en algemene prestaties van de Samsung stofzuiger zijn daarentegen niet te vergelijken.

Dit zijn de best verkochte snoerloze stofzuigers op Amazon

Hier is een ranglijst van de snoerloze stofzuigers die gebruikers het meest kiezen op Amazon:

5% korting
Akitas V8 22.2v 150w 3in1 Draadloze Rechtopstaande Handheld Stick Stofzuiger draadloos steelstofzuiger Lichtgewicht Oplaadbare Lithium Batterij
 • Krachtig - 22.2V LI-ION accu met 40 minuten autonomie, 150W vermogen, 17.000pa zuigkracht.
 • Lichtgewicht - 2 kg machine, gemakkelijk te vervoeren en te verplaatsen
 • Gemotoriseerde vloerborstel en LED-lampjes - 6 LED-lampjes op de vloerborstel voor betere zichtbaarheid en een klopperbalk voor het reinigen van verschillende oppervlakken.
 • Afneembare handzuigmodus - kan worden gebruikt als snoerloze steelstofzuiger of handstofzuiger.
 • Wasbaar HEPA-filter
25% korting
Greenote Steelstofzuiger Draadloos, 23000PA stofzuiger 4 in 1, 200W met dubbele digitale motor LED koplampen, 35 minuten gebruiksduur, draagbare lichtgewicht stofzuiger voor thuis harde vloertapijt
 • 🌀【Maak je hele huis schoon】: Dankzij de krachtige borstelloze motor heeft deze oplaadbare stofzuiger 2 niveaus van zuigkracht Standaardmodus (12.000Pa kan 160㎡ reinigen, batterijduur tot 35 minuten) en Sterke modus (23.000Pa kan 100㎡ reinigen, batterijduur tot 18 minuten), en functies Afneembare batterij (2200mAh*6), volledig opladen duurt slechts 4 uur. Ideaal voor harde vloeren, tapijt, trappen, parket of tegels.
 • 💡【Makkelijk schoonmaken van haren van huisdieren in het donker】: Het nettogewicht van deze snoerloze stofzuiger is slechts 2,64 pond, u kunt de snoerloze stofzuiger gemakkelijk meenemen om trappen te beklimmen en auto-interieurs en smalle, vlakke trappen schoon te maken. De elektrische vloerborstel van de snoerloze stofzuiger heeft heldere LED-lampjes die donkere hoekjes verlichten en gemakkelijk stof en haren van huisdieren onder banken en bedden verwijderen.
 • 🏠【Geluidsarme stofzuiger】: Zeer laag geluidsniveau (<65 db) wanneer de stofzuiger snoerloos werkt in de standaardmodus, waardoor huisgenoten en gezinsleden in dezelfde kamer niet worden gestoord. Dankzij de aparte parkeerfunctie. Stofzuiger op een stokje Hij kan overal worden opgeborgen zonder de muren te beschadigen. Bevrijdt u van vervelende kabelstoringen.
 • 🌐【Ideaal voor multifunctionele reiniging】: De Greenote GSC50 snoerloze stofzuiger is uitgerust met meerdere borstelkoppen die kunnen worden gecombineerd tot verschillende handstofzuigers, zodat u gemakkelijk plafonds, gordijnen, banken, bedden, bekleding, auto's en alle andere hoekjes en gaatjes kunt schoonmaken. De lengte van de telescoopstok kan worden aangepast aan uw lengte, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is voor zowel kinderen als volwassenen.
 • 👪【Gemak voor uw huis】: Deze snoerloze stofzuiger is uitgerust met een 5-traps cycloon en een H11 HEPA-filtersysteem en filtert moeiteloos 99,98% van stof, bacteriën, pollen, luchtvervuiling en huidschilfers, waardoor stofophoping effectief wordt voorkomen en frisse lucht ontstaat. Deze snoerloze stofzuiger wordt geleverd met twee wasbare Hepa-filters, die indien nodig kunnen worden vervangen. Wij bieden ook 2 jaar garantie en een uitgebreide en probleemloze dienst na verkoop.
Philips Snoerloze Stofzuiger 3000-Serie, Digitale Motor, Nauwkeurig LED-Mondstuk, 60 min Werktijd, Afneembare Batterij, PowerCyclone 8 Technologie (XC3032/01)
 • PowerCyclone 8 verwijdert meer stof met minder batterijverbruik
 • Efficiënt schoonmaken: De PowerCyclone 8 verwijdert stof met minder batterijverbruik en levert de perfecte combinatie van efficiëntie en resultaten
 • Krachtige schoonmaakprestaties: Digitale motor zorgt voor lichtgewicht en superieure prestaties op harde vloeren
 • Langdurige schoonmaaksessies: Reinig uw huis in één keer met een volle batterij die tot 60 minuten meegaat (1)
 • Nauwkeurig en efficiënt reinigen: Het precieze mondstuk vangt stof op uit hoeken en plinten tot op 1 mm van de muur
14% korting
Bosch, snoerloze steelstofzuiger, Unlimited 7, FlexTube, 3.0Ah accu, licht gewicht, accessoires, LED-verlichting, wit, BBS711W
 • Net zo sterk als met een snoer(2): de krachtige TurboSpin motor en elektrisch DynamicPower borstel zorgen voor optimale schoonmaakprestaties op alle harde vloeren, tapijten, bekleding en in de auto
 • Het meest flexibele steelstofzuiger van Bosch: profiteer van handige functies zoals de FlexTube voor eenvoudig reinigen onder lage meubels, de zuigmond-voetontgrendeling en het lichte gewicht
 • Lange werktijd: reinig tot 100m2 dankzij de 3,0 Ah accu(8). De verwisselbare accu biedt tot 33% meer werktijd(7) en zorgt voor hoge prestaties
 • Gemotoriseerde borstel voor meer dan 99,9 % stofopname(4): De AllFloor DynamicPower borstel met ingebouwde LED's zorgt voor een grondige reiniging op harde vloeren, tapijten, tegels en meer
 • Meegeleverde accessoires: AllFloor DynamicPower Brush met LED-verlichting, lange flexibele kierenzuigmond, 2-in-1 zuigmond, matraszuigmond, 3.0 Ah accu en dockingstation
Vistefly V15 Max Steelstofzuiger Stofzuiger Draadloos, 40000Pa 500Watt Vacuum Cleaner, 60 minuten Looptijd en Oplaadbare Afneembare Accu voor Vloer Dierenharen Tapijt
 • Touchscreen LED: pas de zuigkracht van de draadloze stofzuiger aan door te tikken. De resterende prestaties worden in realtime weergegeven. Als de stofzuiger defect raakt, toont het scherm de juiste foutcode, wat handig voor u is.
 • 500W motor en 40 kPa zuigkracht: De hoogwaardige, borstelloze 500W motor kan een superieure zuigkracht van 40 kPa leveren, waardoor stof, deeltjes en dierenharen gemakkelijk kunnen worden verwijderd. De draadloze stofzuiger heeft een vloerborstel met LED-lampjes, ideaal voor het schoonmaken onder het bed of de bank en in donkere hoeken.
 • Intelligente stofdetectie en verbeterde V-vormige vloerborstel: V15MAX past automatisch het zuigvermogen aan op basis van de hoeveelheid stof. De verbeterde V-vormige elektrische borstel raakt niet snel in de war en is geschikt voor verschillende soorten vloeren, zoals houten vloeren, tegels en tapijten. De lengte van de verlengbuis van de stofzuiger kan handmatig worden aangepast om optimaal gebruik te maken van de beschikbare opslagruimte.
 • Tot 60 minuten bedrijfstijd: de accustofzuiger maakt gebruik van een verbeterde, verwijderbare, hoogwaardige snellaad lithiumbatterij met 7 cellen die tot 60 minuten kan werken in de automatische modus. 3,5 uur snelladen, 4 zuigmodi, automatische modus (18 kPa ≈ 60 minuten), energiebesparende modus (22 kPa ≈ 35 minuten), Standaardmodus (34 kPa ≈ 18 minuten), krachtige modus (40 kPa ≈ 12 minuten).
 • Hoogefficiënt filtersysteem: het 6-laagse filtersysteem kan 99,99% van het stof en de deeltjes reinigen, de stofbak van 1 liter kan met één hand worden geleegd, en de meegeleverde hanger kan accustofzuigers en accessoires opbergen om uw huis schoon te houden.

Bespoke Jet Pro vs PrettyCare: welke kiezen we?

We hebben de verschillen en overeenkomsten tussen de twee stofzuigers al uitvoerig geanalyseerd in deze review, en de conclusie die we trekken is heel duidelijk: de Bespoke Jet Pro is veel efficiënter, veelzijdiger en completer dan de PrettyCare.

Toch erkennen we dat PrettyCare ons positief heeft verrast met zijn goede resultaten, gezien het feit dat het een budget stofzuiger is die minder dan 200 euro kost. Het kan een goede optie zijn voor wie een zuinige, alledaagse stofzuiger zoekt.

De Bespoke Jet Pro heeft echter veel meer vermogen, meer hulpstukken en is veelzijdiger voor gebruik op verschillende oppervlakken en met meerdere standen. Niet alleen om te stofzuigen, maar ook om te dweilen. Het is ook perfect voor huizen met huisdieren. Mede dankzij de combinatie van de zuigkracht die hij heeft met de dubbele roterende mop.

De belangrijkste beslissing hangt dus af van zowel uw prioriteiten als uw budget, want dit zijn geen twee stofzuigers in dezelfde budgetklasse.

Als u andere soortgelijke artikelen wilt weten Bespoke Jet Pro vs PrettyCare - Twee perfecte stofzuigers voor het fijnste stof je kunt de categorie bezoeken Draadloze stofzuiger.

gerelateerde berichten

Subir