Saltar al contenido

Bespoke Jet Pro vs PrettyCare – Twee perfecte stofzuigers voor het fijnste stof

Bespoke Jet Pro vs PrettyCare

Wij bespreken twee snoerloze stofzuigers die weliswaar interessant zijn, maar weinig kenmerken gemeen hebben. Als u echter met huisdieren leeft, raden wij u aan onze recensie te lezen, want beide hebben functies die u kunnen helpen die vervelende «haren» van uw huisdier op afstand te houden. Dus, hier zijn de overeenkomsten en verschillen tussen Bespoke Jet Pro vs PrettyCare – stay tuned!

Bespoke Jet Pro vs PrettyCare – Vergelijking en analyse

Het eerste wat u moet weten is dat Bespoke de stofzuiger van Samsung is, wat ons al een idee geeft dat dit niet zomaar een model is. PrettyCare, daarentegen, is minder lang op de markt, maar dat heeft het er niet van weerhouden een van de populairste alternatieven te worden dankzij de goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit is waarom.

1) Vermogen en prestaties

Laten we nu eens kijken naar de verschillen in vermogen, die aanzienlijk zijn.

Zuigcapaciteit

De Bespoke stofzuiger van Samsung heeft een vermogen van 580 watt, heel wat minder dan de 180 watt van de PrettyCare.

Qua zuigkracht claimt de stofzuiger van Samsung 210 airWatts, terwijl PrettyCare de informatie geeft in Pascals (20.000).

Na beide getest te hebben, is het vermogen van de Bespoke veel hoger, wat weer andere gevolgen heeft, zoals hieronder.

Het vermogensverschil heeft nog een bijkomend gevolg: het geluidsniveau. De Bespoke haalt ongeveer 83 decibel, terwijl de PrettyCare rond de 60 decibel blijft. In het algemeen moet worden opgemerkt dat de Bespoke geen stille stofzuiger is, maar hij maakt dit goed in kracht.

Bedrijfstijd

Eerder zeiden we dat bij snoerloze stofzuigers de autonomie bepalend is voor hun prestaties. En in dit geval is het verschil verschrikkelijk.

De Bespoke Jet Pro is uitgerust met twee batterijen die elk ongeveer 60 minuten meegaan, zodat de totale looptijd 120 minuten bedraagt. De PrettyCare is daarentegen uitgerust met één batterij die ongeveer 30 minuten meegaat.

Volume van de afvaltanks

Laten we nu eens kijken naar het volume van beide tanks, en in dit geval gaat het voordeel naar de PrettyCare. Deze stofzuiger heeft een afvaltank die tot 1,2 liter kan bevatten, een zeer grote capaciteit voor dit type bezemzuiger.

De Bespoke daarentegen heeft een inhoud van 500 ml, een volume dat dichter bij het gebruikelijke gemiddelde ligt.

2) Veelzijdigheid

De veelzijdigheid van snoerloze stofzuigers kan ook een verschil maken. Het feit dat ze vrij kunnen worden verplaatst, betekent dat we kunnen overwegen ze op verschillende oppervlakken te gebruiken. Dit zal echter afhangen van de accessoires die zij hebben.

Stofzuigen en dweilen

Een van de belangrijkste verschillen tussen de twee hoofdpersonen van de recensie is dat slechts één van hen zowel kan dweilen als stofzuigen. En, laten we eerlijk zijn, het doet dat zeer effectief.

De Bespoke Jet Pro heeft een dubbel roterende schrobmop, waardoor de schrobintensiteit hoger is en het resultaat dus professioneler. De twee microvezelpads zijn herbruikbaar en draaien op ongeveer 260 toeren per minuut. Het heeft ook een waterreservoir van 150 ml.

Bespoke Jet Pro vs PrettyCare_3

Borstels en andere accessoires

Zoals gezegd hangt een deel van de veelzijdigheid af van de set accessoires waarmee elke stofzuiger is uitgerust. Als we naar de PrettyCare kijken, zien we dat hij beschikt over de hoofdborstel, een gemotoriseerde borstel voor banken en stoffering, een smal mondstuk en een zachte borstel.

Aan de andere kant, als we kijken naar de Bespoke, zien we een breder scala aan accessoires. Daaronder de Action Slim borstel, die als hoofdborstel fungeert en dunner is, maar zeer effectief dankzij de antistatische zilverdraden. Dit maakt het perfect voor het reinigen van alle soorten meubels.

Ten tweede hebben we het over de Jet Dual borstel, die bestaat uit een rol die rubber en nylon haren combineert, zodat het opzuigen van de door dieren achtergelaten haren effectiever is. Tot slot voegen we aan deze set accessoires een smal mondstuk, een kleine zachte borstel, een flexibele elleboog en een dweil toe, waarover we het hieronder zullen hebben.

3) Technologische functionaliteiten

Niet dat we kunnen spreken van technologische innovaties als zodanig, maar we kunnen wel wijzen op enkele kenmerken die de stofzuigers een moderner tintje geven.

Display

Een van de dingen die onze twee protagonisten gemeen hebben is de integratie van een digitaal display waarop we kunnen zien hoeveel batterij er nog over is, of er onderhoudswaarschuwingen zijn en welke vermogensintensiteit we selecteren. Het geeft ze ook een moderner uiterlijk, en daar houden we altijd van.

LED-licht

In dit geval kunnen we echter niet verwijzen naar een gemeenschappelijk kenmerk van beide, maar heeft alleen de PrettyCare een rij LED-lampjes op de hoofdkop om de zichtbaarheid in donkere gebieden te verbeteren.

Beide koppen zijn echter draaibaar, waardoor ze beter geschikt zijn voor randen en hoeken.

4) Filtratie

Het filtersysteem is zeer belangrijk bij stofzuigers, vooral als u allergisch bent of samenwoont met iemand die dat is. In dit opzicht kunt u er zeker van zijn dat beide stofzuigers tot 5 filterniveaus hebben om te voorkomen dat schadelijke deeltjes naar buiten komen of in uw huis blijven.

Beide modellen maken gebruik van cyclonale technologie. Door de centrifugale kracht houdt het schadelijke deeltjes gescheiden van de lucht die u inademt, zodat u die in geen geval kunt inademen.

5) Ontwerp

Nu kijken we verder naar de esthetiek tussen de twee stofzuigers, die aanzienlijk verandert. De Bespoke is een veel grotere stofzuiger omdat hij een dubbele mop bevat, die we later zullen zien. Daardoor heeft hij een dikkere buis en ziet hij er minder licht uit. Het moet echter gezegd worden dat het er zwaarder uitziet dan het in werkelijkheid is.

De PrettyCare daarentegen behoudt het karakteristieke uiterlijk dat we met dit type stofzuiger associëren. Bovendien heeft het een mooie blauwe kleur die het onderscheidt van andere concurrenten. Wij houden vooral van de esthetische benadering van de PrettyCare, die eleganter is dan de Bespoke.

Bespoke Jet Pro vs PrettyCare_1

Ze zijn draadloos

Een ander aspect dat we in één oogopslag kunnen waarnemen is dat beide stofzuigers draadloos zijn, wat betekent dat ze vrij kunnen worden verplaatst, waar u ook bent. Een ander ding is de autonomie, en daar zullen we het later over hebben.

6) Prijs

Je hoeft niet lang te graven om te beseffen dat de prijs van de twee stofzuigers nogal ongelijk is. De Bespoke heeft een hogere prijs dan de PrettyCare, en het economische verschil is niet bepaald klein. De veelzijdigheid, functies en algemene prestaties van de Samsung stofzuiger zijn daarentegen niet te vergelijken.

Dit zijn de best verkochte snoerloze stofzuigers op Amazon

Hier is een ranglijst van de snoerloze stofzuigers die gebruikers het meest kiezen op Amazon:

Akitas V8 22.2v 150w 3in1 Draadloze Rechtopstaande Handheld Stick Stofzuiger Lichtgewicht Oplaadbare Lithium Batterij
 • Krachtige 22,2 V LI-ION-batterij met een looptijd tot 40 minuten, 150 W Power Span
 • Weegt slechts 2,4 kg
 • Snoerloos ontwerp
 • Energiezuinige Eco-modus en Max-modus
 • Gemotoriseerde turboborstelkop met LED-licht
Fabuletta 24 Kpa snoerloze stofzuiger - 6 in 1 lichtgewicht steelstofzuiger met krachtige zuigkracht 250W Brushless Motor, voor huisdierhaar tapijt harde vloer, Max 45 Min Runtime, Led Display, Blauw
 • KRACHTIGE ZUIGING & ULTRA STIL BEDIENING: Met 250W borstelloze motor, Fabuletta snoerloze steelstofzuiger biedt 24.000Pa krachtige zuigkracht op MAX-modus, zodat het direct kan vangen vuil, stof, kruimels, haren van huisdieren, en andere rotzooi met gemak. De borstelloze motor produceert minder warmte en geluid (63db), wat resulteert in meer energiebesparing en een langere levensduur, vergeleken met andere reguliere borstelmotoren.
 • ZELFSTANDIG & MULTI-FUNCTIE & LICHTGEWICHT: Met het zelfstaande ontwerp, kunt u de Fabuletta FSV001 hardhouten vloer stofzuiger neerzetten waar u maar wilt. Bovendien weegt het slechts 3,3 pond, uiterst geschikt voor reiniging met één hand. Met een overvloed aan accessoires, waaronder een afstofborstel en een lange kierenzuiger, kan deze draadloze stofzuiger worden samengesteld tot 6 combinaties, voldoet aan al uw dagelijkse schoonmaakbehoeften en biedt u een uitstekende schoonmaakervaring.
 • AFNEEMBARE BATTERIJ & LANGDURIGE RUNTIME: Met 7 x 2200 oplaadbare batterij met grote capaciteit, biedt de draadloze steelstofzuiger uitstekende reinigingsprestaties tot 45 minuten (lage modus gedurende 45 minuten, standaardmodus voor 30 minuten, MAX voor 15 minuten), die zorgt voor een grondige reiniging van het hele huis. De afneembare batterij kan afzonderlijk of op het hoofdgedeelte worden opgeladen.
 • FLEXIBELE LED MOTORISCHE VLOERBORSTEL & LED DISPLAY:Flexibel 180° zijwaarts draaibaar en 90° op en neer zodat u uw huis in alle richtingen kunt schoonmaken. 3 LED-lampjes helpen stofzuiger draadloos verlichten elke donkere gebied track stof en vuil. Met LED-display kunt u gemakkelijk de informatie van deze snoerloze steelstofzuiger controleren, zoals zuigkrachtniveau, reinigingsindicatie borstelrol, reinigingsindicatie HEPA-filter.
 • HOOGWAARDIG FILTRATIESYSTEEM: Met geheel nieuwe cycloontechnologie en meshing met hoge dichtheid helpt de draadloze stofzuiger tot 99,97% van de microscopisch kleine stofdeeltjes zo klein als 0,3 micron op te ruimen, dus deze oplaadbare stofzuiger levert de gezuiverde lucht voor uw gezin . Let op: HEPA is wasbaar en er is een extra Hepa. Regelmatige reiniging van het filter voorkomt zwakke zuigkracht en verstopping. Geen zorgen over after sales, wij bieden een 100% bevredigende after-sales service van 12 maanden.
18% korting
Ultenic U11 Pro Steelstofzuiger met Aanraakscherm, 25000 Pa Krachtige Draadloze Stofzuiger, Autonomie 50 Minuten, Elektrische Bezems met Tapijtversterking, 3 Instelbare Vermogensniveaus
 • Superieure zuigkracht: U11 Pro draadloze Steelstofzuiger biedt tot 25KPA in de maximumstand, dus of het nu gaat om stof, haren van huisdieren of losse snackkruimels, al het vuil kan in minder dan 1 seconde worden verwijderd. Deze snoerloze stofzuiger heeft 3 niveaus, waardoor u de flexibiliteit hebt om schoon te maken volgens uw behoeften.
 • Gebruiksvriendelijk: met het aanraakscherm van de U11 Pro stofzuiger kan het vermogen worden aangepast door eenvoudig op de modusknop te tikken en het batterijpictogram laat u weten hoeveel lading er nog over is, schoonmaken was nog nooit zo eenvoudig. De ergonomische handgreep is gemakkelijk vast te pakken, zodat u maximaal comfort hebt bij het schoonmaken van uw kamer.
 • 50 minuten autonomie: Uitgerust met de 2500mAh batterij, kunt u onze accustofzuiger tot 50 minuten gebruiken voor een grondige reiniging van uw hele huis, u hoeft zich niet langer zorgen te maken over de gêne van de stofzuiger die na een paar minuten gebruik zonder stroom komt te zitten. Als het nodig is, kan de batterij zelfs worden gedemonteerd om door een reservebatterij te worden vervangen.
 • Multifunctionele stofzuiger: De onderdelen kunnen worden gedemonteerd voor verschillend gebruik. Met de bezemstofzuiger kunt u vloeren of tapijten reinigen. Als de stofzuiger gedemonteerd is, kan hij worden gebruikt als handstofzuiger om hoeken, sofa's en matrassen schoon te maken. U kunt het ook gebruiken om gordijnen schoon te maken.
 • Geschikt voor allergieën: Soms laten gewone stofzuigers vuile lucht in uw huis ontsnappen. De U11 pro heeft een 4-laags filtersysteem dat 99,99% van het stof, ultrafijne deeltjes en haren opvangt en alleen echte, niet-allergene, frisse lucht uitblaast zonder fijnstoflekkage, voor een gezond en schoon leven voor uw gezin.
IAB XT1801 Accustofzuiger, Snoerloze Stofzuiger met 50 Minuten Looptijd, 4 in 1 Draadloze Stofzuiger met LED Vloerborstel, Krachtig Draagbare Elektrische Bezem Stofzuiger voor Vloer/Tapijt/Dierenhaar
 • 🌀➤Krachtige & Verstelbare Zuigkracht➤De 4-in-1 krachtige snoerloze stofzuiger kan een ultrastille zuigkracht tot 17000 Pa bereiken om gemakkelijk vuil, stof, puin en haren van huisdieren te verwijderen. 2 verstelbare zuigtandwielen om niet alleen aan uw dagelijkse schoonmaakbehoeften te voldoen, maar ook om de efficiëntie van de batterij te maximaliseren.
 • 🌀➤5-Laags Filtratiesysteem ➤De draadloze stofzuiger is uitgerust met een volledig afgedicht krachtig 5-traps filtersysteem, dat gemakkelijk 99,99% van stof en bacteriën kan filteren, waardoor de ophoping van stof in de lucht effectief wordt voorkomen. Uitgerust met een stofbak met grote capaciteit, bediening met één knop, gemakkelijk om het afval te legen. *Verwijder het Hepa-filter en de stofemmer om ze na verschillende keren met water te wassen om de levensduur te verlengen.
 • 🌀➤ Duurzame Verwijderbare Batterij ➤ Krachtige oplaadbare batterij met 6 cellen biedt tot 50 minuten ononderbroken reiniging (25 minuten op maximale snelheid, 50 minuten op minimale snelheid). De accu van de krachtige accustofzuiger hoeft maar 4 uur te worden opgeladen, genoeg om 3 keer een ruimte van 90 vierkante meter schoon te maken. En je kunt het resterende vermogen visueel zien via het indicatielampje, waardoor het gemakkelijker wordt om het huishouden te doen!
 • 🌀➤ 4 in 1 Multifunctioneel Ontwerp ➤ Draadloze bezemstofzuiger met 4 multifunctionele hulpstukken voor het verwijderen van stof of haar van bank, bed, toetsenbord, auto, enz. Vloerborstels zijn geschikt voor het reinigen van grote oppervlakken. De 180° draaibare vloerborstel met LED-koplamp is meer bevorderlijk voor een efficiënte reiniging van stof in hoeken of onder het bed.
 • 🌀➤Lichtgewicht & Gemakkelijk Schoon te Maken ➤Stofzuiger Draadloos met oplader voor wandmontage voor opladen of opbergen zonder ruimte in beslag te nemen. Het nettogewicht is slechts 1,5 kg, waardoor hij lichter in gebruik is. Zelfs als u het voor een lange tijd gebruikt, zult u zich niet moe voelen. Het is de beste helper voor huishoudelijke reiniging. Hepa-filters zijn eenvoudig te verwijderen en schoon te maken om maximale efficiëntie en duurzaamheid te garanderen.
20% korting
Philips Speedpro Max Steelstofzuiger - 2-In-1 Snoerloze Kruimelzuiger, met 360°-Mondstuk, Accuduur tot 65 Min (Xc7042/01)
 • Snoerloos schoonmaken in huis: Met iedere beweging neemt het 360 graden mondstuk stof en vuil op, zelfs achterwaarts en in hoeken
 • Het unieke 360 graden mondstuk is geschikt voor alle typen vloeren, zodat wisselen niet nodig is. Gebruik de kleine gemotoriseerde turboborstel voor moeilijk te reinigen oppervlakken en de geïntegreerde borstel op de steel voor nauwe kieren
 • Tot wel 65 minuten snoerloos, krachtig en zonder onderbrekingen schoonmaken dankzij de hoogwaardige 25,2V Lithium-Ion-batterij
 • Stof en vuil worden zonder probleem opgezogen: De digitale PowerBlade-motor is ontwikkeld voor een ongekende hoge luchtstroom en zorgt voor een continue hoge zuigkracht
 • Het digitale Smart LED-display geeft de snelheidsstand en accuduur aan

Bespoke Jet Pro vs PrettyCare: welke kiezen we?

We hebben de verschillen en overeenkomsten tussen de twee stofzuigers al uitvoerig geanalyseerd in deze review, en de conclusie die we trekken is heel duidelijk: de Bespoke Jet Pro is veel efficiënter, veelzijdiger en completer dan de PrettyCare.

Toch erkennen we dat PrettyCare ons positief heeft verrast met zijn goede resultaten, gezien het feit dat het een budget stofzuiger is die minder dan 200 euro kost. Het kan een goede optie zijn voor wie een zuinige, alledaagse stofzuiger zoekt.

De Bespoke Jet Pro heeft echter veel meer vermogen, meer hulpstukken en is veelzijdiger voor gebruik op verschillende oppervlakken en met meerdere standen. Niet alleen om te stofzuigen, maar ook om te dweilen. Het is ook perfect voor huizen met huisdieren. Mede dankzij de combinatie van de zuigkracht die hij heeft met de dubbele roterende mop.

De belangrijkste beslissing hangt dus af van zowel uw prioriteiten als uw budget, want dit zijn geen twee stofzuigers in dezelfde budgetklasse.