Bespoke Jet Pro vs PrettyCare - Twee perfecte stofzuigers voor het fijnste stof

21/01/2023 - Actualizado: 23/01/2023

Bespoke Jet Pro vs PrettyCare

Wij bespreken twee snoerloze stofzuigers die weliswaar interessant zijn, maar weinig kenmerken gemeen hebben. Als u echter met huisdieren leeft, raden wij u aan onze recensie te lezen, want beide hebben functies die u kunnen helpen die vervelende "haren" van uw huisdier op afstand te houden. Dus, hier zijn de overeenkomsten en verschillen tussen Bespoke Jet Pro vs PrettyCare - stay tuned!

inhoudsopgave

Bespoke Jet Pro vs PrettyCare - Vergelijking en analyse

Het eerste wat u moet weten is dat Bespoke de stofzuiger van Samsung is, wat ons al een idee geeft dat dit niet zomaar een model is. PrettyCare, daarentegen, is minder lang op de markt, maar dat heeft het er niet van weerhouden een van de populairste alternatieven te worden dankzij de goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit is waarom.

1) Vermogen en prestaties

Laten we nu eens kijken naar de verschillen in vermogen, die aanzienlijk zijn.

Zuigcapaciteit

De Bespoke stofzuiger van Samsung heeft een vermogen van 580 watt, heel wat minder dan de 180 watt van de PrettyCare.

Qua zuigkracht claimt de stofzuiger van Samsung 210 airWatts, terwijl PrettyCare de informatie geeft in Pascals (20.000).

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:DYSON VS XIAOMI VS DREAME VS ROIDMIDyson vs Xiaomi | Wint de Dyson snoerloze stofzuiger het van de Xiaomi (Dreame en Roidmi) ... of juist andersom?

Na beide getest te hebben, is het vermogen van de Bespoke veel hoger, wat weer andere gevolgen heeft, zoals hieronder.

Het vermogensverschil heeft nog een bijkomend gevolg: het geluidsniveau. De Bespoke haalt ongeveer 83 decibel, terwijl de PrettyCare rond de 60 decibel blijft. In het algemeen moet worden opgemerkt dat de Bespoke geen stille stofzuiger is, maar hij maakt dit goed in kracht.

Bedrijfstijd

Eerder zeiden we dat bij snoerloze stofzuigers de autonomie bepalend is voor hun prestaties. En in dit geval is het verschil verschrikkelijk.

De Bespoke Jet Pro is uitgerust met twee batterijen die elk ongeveer 60 minuten meegaan, zodat de totale looptijd 120 minuten bedraagt. De PrettyCare is daarentegen uitgerust met één batterij die ongeveer 30 minuten meegaat.

Volume van de afvaltanks

Laten we nu eens kijken naar het volume van beide tanks, en in dit geval gaat het voordeel naar de PrettyCare. Deze stofzuiger heeft een afvaltank die tot 1,2 liter kan bevatten, een zeer grote capaciteit voor dit type bezemzuiger.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Dyson Vs. Hoover | Wat zijn de verschillen tussen deze twee merken draadloze stofzuigers?

De Bespoke daarentegen heeft een inhoud van 500 ml, een volume dat dichter bij het gebruikelijke gemiddelde ligt.

2) Veelzijdigheid

De veelzijdigheid van snoerloze stofzuigers kan ook een verschil maken. Het feit dat ze vrij kunnen worden verplaatst, betekent dat we kunnen overwegen ze op verschillende oppervlakken te gebruiken. Dit zal echter afhangen van de accessoires die zij hebben.

Stofzuigen en dweilen

Een van de belangrijkste verschillen tussen de twee hoofdpersonen van de recensie is dat slechts één van hen zowel kan dweilen als stofzuigen. En, laten we eerlijk zijn, het doet dat zeer effectief.

De Bespoke Jet Pro heeft een dubbel roterende schrobmop, waardoor de schrobintensiteit hoger is en het resultaat dus professioneler. De twee microvezelpads zijn herbruikbaar en draaien op ongeveer 260 toeren per minuut. Het heeft ook een waterreservoir van 150 ml.

Bespoke Jet Pro vs PrettyCare_3

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:dyson vs philipsDyson vs. Philips | Welke snoerloze stofzuiger is beter?

Borstels en andere accessoires

Zoals gezegd hangt een deel van de veelzijdigheid af van de set accessoires waarmee elke stofzuiger is uitgerust. Als we naar de PrettyCare kijken, zien we dat hij beschikt over de hoofdborstel, een gemotoriseerde borstel voor banken en stoffering, een smal mondstuk en een zachte borstel.

Aan de andere kant, als we kijken naar de Bespoke, zien we een breder scala aan accessoires. Daaronder de Action Slim borstel, die als hoofdborstel fungeert en dunner is, maar zeer effectief dankzij de antistatische zilverdraden. Dit maakt het perfect voor het reinigen van alle soorten meubels.

Ten tweede hebben we het over de Jet Dual borstel, die bestaat uit een rol die rubber en nylon haren combineert, zodat het opzuigen van de door dieren achtergelaten haren effectiever is. Tot slot voegen we aan deze set accessoires een smal mondstuk, een kleine zachte borstel, een flexibele elleboog en een dweil toe, waarover we het hieronder zullen hebben.

3) Technologische functionaliteiten

Niet dat we kunnen spreken van technologische innovaties als zodanig, maar we kunnen wel wijzen op enkele kenmerken die de stofzuigers een moderner tintje geven.

Display

Een van de dingen die onze twee protagonisten gemeen hebben is de integratie van een digitaal display waarop we kunnen zien hoeveel batterij er nog over is, of er onderhoudswaarschuwingen zijn en welke vermogensintensiteit we selecteren. Het geeft ze ook een moderner uiterlijk, en daar houden we altijd van.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Dyson Vs. Rowenta | Welk snoerloos stofzuigermerk doet het beter?

LED-licht

In dit geval kunnen we echter niet verwijzen naar een gemeenschappelijk kenmerk van beide, maar heeft alleen de PrettyCare een rij LED-lampjes op de hoofdkop om de zichtbaarheid in donkere gebieden te verbeteren.

Beide koppen zijn echter draaibaar, waardoor ze beter geschikt zijn voor randen en hoeken.

4) Filtratie

Het filtersysteem is zeer belangrijk bij stofzuigers, vooral als u allergisch bent of samenwoont met iemand die dat is. In dit opzicht kunt u er zeker van zijn dat beide stofzuigers tot 5 filterniveaus hebben om te voorkomen dat schadelijke deeltjes naar buiten komen of in uw huis blijven.

Beide modellen maken gebruik van cyclonale technologie. Door de centrifugale kracht houdt het schadelijke deeltjes gescheiden van de lucht die u inademt, zodat u die in geen geval kunt inademen.

5) Ontwerp

Nu kijken we verder naar de esthetiek tussen de twee stofzuigers, die aanzienlijk verandert. De Bespoke is een veel grotere stofzuiger omdat hij een dubbele mop bevat, die we later zullen zien. Daardoor heeft hij een dikkere buis en ziet hij er minder licht uit. Het moet echter gezegd worden dat het er zwaarder uitziet dan het in werkelijkheid is.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:Dyson vs. Bosch - ¿Welk stofzuigermerk is beter?Dyson vs. Bosch - ¿Welk stofzuigermerk is beter?

De PrettyCare daarentegen behoudt het karakteristieke uiterlijk dat we met dit type stofzuiger associëren. Bovendien heeft het een mooie blauwe kleur die het onderscheidt van andere concurrenten. Wij houden vooral van de esthetische benadering van de PrettyCare, die eleganter is dan de Bespoke.

Bespoke Jet Pro vs PrettyCare_1

Ze zijn draadloos

Een ander aspect dat we in één oogopslag kunnen waarnemen is dat beide stofzuigers draadloos zijn, wat betekent dat ze vrij kunnen worden verplaatst, waar u ook bent. Een ander ding is de autonomie, en daar zullen we het later over hebben.

6) Prijs

Je hoeft niet lang te graven om te beseffen dat de prijs van de twee stofzuigers nogal ongelijk is. De Bespoke heeft een hogere prijs dan de PrettyCare, en het economische verschil is niet bepaald klein. De veelzijdigheid, functies en algemene prestaties van de Samsung stofzuiger zijn daarentegen niet te vergelijken.

Dit zijn de best verkochte snoerloze stofzuigers op Amazon

Hier is een ranglijst van de snoerloze stofzuigers die gebruikers het meest kiezen op Amazon:

Greenote Steelstofzuiger Draadloos, 23000PA stofzuiger 4 in 1, 200W met dubbele digitale motor LED koplampen, 35 minuten gebruiksduur, draagbare lichtgewicht stofzuiger voor thuis harde vloertapijt
 • 🌀【Maak je hele huis schoon】: Dankzij de krachtige borstelloze motor heeft deze oplaadbare stofzuiger 2 niveaus van zuigkracht Standaardmodus (12.000Pa kan 160㎡ reinigen, batterijduur tot 35 minuten) en Sterke modus (23.000Pa kan 100㎡ reinigen, batterijduur tot 18 minuten), en functies Afneembare batterij (2200mAh*6), volledig opladen duurt slechts 4 uur. Ideaal voor harde vloeren, tapijt, trappen, parket of tegels.
 • 💡【Makkelijk schoonmaken van haren van huisdieren in het donker】: Het nettogewicht van deze snoerloze stofzuiger is slechts 2,64 pond, u kunt de snoerloze stofzuiger gemakkelijk meenemen om trappen te beklimmen en auto-interieurs en smalle, vlakke trappen schoon te maken. De elektrische vloerborstel van de snoerloze stofzuiger heeft heldere LED-lampjes die donkere hoekjes verlichten en gemakkelijk stof en haren van huisdieren onder banken en bedden verwijderen.
 • 🏠【Geluidsarme stofzuiger】: Zeer laag geluidsniveau (<65 db) wanneer de stofzuiger snoerloos werkt in de standaardmodus, waardoor huisgenoten en gezinsleden in dezelfde kamer niet worden gestoord. Dankzij de aparte parkeerfunctie. Stofzuiger op een stokje Hij kan overal worden opgeborgen zonder de muren te beschadigen. Bevrijdt u van vervelende kabelstoringen.
 • 🌐【Ideaal voor multifunctionele reiniging】: De Greenote GSC50 snoerloze stofzuiger is uitgerust met meerdere borstelkoppen die kunnen worden gecombineerd tot verschillende handstofzuigers, zodat u gemakkelijk plafonds, gordijnen, banken, bedden, bekleding, auto's en alle andere hoekjes en gaatjes kunt schoonmaken. De lengte van de telescoopstok kan worden aangepast aan uw lengte, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is voor zowel kinderen als volwassenen.
 • 👪【Gemak voor uw huis】: Deze snoerloze stofzuiger is uitgerust met een 5-traps cycloon en een H11 HEPA-filtersysteem en filtert moeiteloos 99,98% van stof, bacteriën, pollen, luchtvervuiling en huidschilfers, waardoor stofophoping effectief wordt voorkomen en frisse lucht ontstaat. Deze snoerloze stofzuiger wordt geleverd met twee wasbare Hepa-filters, die indien nodig kunnen worden vervangen. Wij bieden ook 2 jaar garantie en een uitgebreide en probleemloze dienst na verkoop.
Akitas V8 22.2v 150w 3in1 Draadloze Rechtopstaande Handheld Stick Stofzuiger Lichtgewicht Oplaadbare Lithium Batterij
 • Krachtige 22,2 V LI-ION-batterij met een looptijd tot 40 minuten, 150 W Power Span
 • Weegt slechts 2,4 kg
 • Snoerloos ontwerp
 • Energiezuinige Eco-modus en Max-modus
 • Gemotoriseerde turboborstelkop met LED-licht
Greenote Handstofzuigers 23 KPa Snoerloze Steelstofzuiger, 200W Krachtige stofzuiger Kruimelzuiger 35 minuten gebruiksduur, draadloze accustofzuiger stofzuiger voor thuis harde vloertapijt
 • 🏆【Lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken】Met een nettogewicht van slechts 2,64 lbs is de GSC50 snoerloze stofzuiger gemakkelijk te gebruiken.U kunt hem mee de trap op en af nemen, het interieur van auto's schoonmaken en smalle trappengaten schoonmaken. De GSC50 steelstofzuiger is gemakkelijk te manoeuvreren en schoon te maken. Het ontwerp met één klik verwijdert vuil uit de stofbeker (0,6 liter) in 1 seconde, uw handen raken het vuil nooit aan.
 • 🔋【Krachtige zuigkracht appartement stofzuiger】GSC50 snoerloze stofzuiger heeft 6 ingebouwde 2200mAh batterijen, Het is verwijderbare batterij met lange runtime. De 200W krachtige motor levert een maximale zuigkracht van 23KPA, diepreinigt kale vloeren met krachtige zuigkracht. en er zijn twee modi om uit te kiezen: standaard modus duurt ongeveer 35 minuten en kan een 1700 sqft appartement schoonmaken; High-speed modus duurt ongeveer 18 minuten en kan een 1000 sqft appartement schoonmaken. Voor kleinere appartementen kan één keer opladen het hele huis schoonmaken.
 • ⭐【Zelfstandigend & Stille stofzuiger】Greenote stofzuiger is zeer stil in de standaardmodus (<65db) en stoort huisgenoten en gezinsleden in dezelfde kamer niet. Door het zelfstaande ontwerp kan de GSC50 steelstofzuiger zelfstandig rechtop staan voor handige opslag.
 • 💡【Schoonmaken van huisdierhaar en stof onder meubels】 De wendbare borstelkop met heldere LED's maakt verborgen vuil gemakkelijk te zien voor extra gemak.De flexibele 180° zwenkbare zijwaartse en 90° op en neer, en wordt geleverd met een telescopische stang (verlengd bereik 60-80cm), die gemakkelijk stof en haren van huisdieren zoals hondenhaar, hondenvoer en kattenbakvulling onder banken en bedden kan verwijderen.
 • 🏠【Multiple switching modes】De krachtige stofzuiger is uitgerust met 1 vloerborstel en 3 verschillende borstelkoppen, waardoor u gemakkelijk kunt schakelen tussen stofzuigen en handzuigen, zodat u gemakkelijk alle soorten harde vloeren, meubels, banken, boekenplanken, gordijnen, auto-interieurs, kieren, enz. kunt reinigen. Wordt geleverd met 2 HEPA-wasbare filters om de levensduur van de stofzuiger te verlengen, stofophoping effectief te voorkomen en frisse lucht te leveren, waardoor uw huis milieuvriendelijker wordt.
51% korting
Philips Steelstofzuiger SpeedPro Max Krachtig en Flexibel, Geschikt voor Alle Typen Vloeren, LED-Verlichting, tot 65Min Snoerloos, Slim Digitaal Display, Rood/Zwart, XC7042/01
 • Powerful 360° suction nozzle design with LED lights reveals and captures dirt and dust from all sides
 • Up to 65 minutes of cleaning power with 25V Li-Ion batteries
 • Fast reach everywhere, even under low furniture
 • Integrated handheld unit, crevice tool and brush
 • Unique dust bucket design empties without dust clouds
11% korting
Rowenta X-Pert 3.60 RH6921 Snoerloze steelstofzuiger 45 minuten looptijd, lithium-ionbatterij gemakkelijke toegang van vloer tot plafond, zuigmond met LED-licht, kruimeldief
 • Deze snoerloze steelstofzuiger biedt tot wel 45 minuten aan autonomie, en is uitgerust met een 22V lithium-batterij
 • De X-Pert 360 snoerloze stofzuiger en kruimeldief laat je alles van vloer tot plafond schoonmaken in een handomdraai
 • De stofzuiger pakt stof in één beweging aan en de zuigmond met led-verlichting laat je stof opsporen
 • Snelle reinigingskracht: een gemotoriseerde borstel en krachtige DC-motor zorgen voor geweldige resultaten in een handomdraai
 • Moeiteloos schoonmaken: het snoerloze en zakloze design is handig en ook nog eens licht in gewicht

Bespoke Jet Pro vs PrettyCare: welke kiezen we?

We hebben de verschillen en overeenkomsten tussen de twee stofzuigers al uitvoerig geanalyseerd in deze review, en de conclusie die we trekken is heel duidelijk: de Bespoke Jet Pro is veel efficiënter, veelzijdiger en completer dan de PrettyCare.

Toch erkennen we dat PrettyCare ons positief heeft verrast met zijn goede resultaten, gezien het feit dat het een budget stofzuiger is die minder dan 200 euro kost. Het kan een goede optie zijn voor wie een zuinige, alledaagse stofzuiger zoekt.

De Bespoke Jet Pro heeft echter veel meer vermogen, meer hulpstukken en is veelzijdiger voor gebruik op verschillende oppervlakken en met meerdere standen. Niet alleen om te stofzuigen, maar ook om te dweilen. Het is ook perfect voor huizen met huisdieren. Mede dankzij de combinatie van de zuigkracht die hij heeft met de dubbele roterende mop.

De belangrijkste beslissing hangt dus af van zowel uw prioriteiten als uw budget, want dit zijn geen twee stofzuigers in dezelfde budgetklasse.

Als u andere soortgelijke artikelen wilt weten Bespoke Jet Pro vs PrettyCare - Twee perfecte stofzuigers voor het fijnste stof je kunt de categorie bezoeken Draadloze stofzuiger.

gerelateerde berichten

Subir