Saltar al contenido

Babyliss ST393E vs Remington Curl&Straight Confidence: Wat is de beste stijltang?

Babyliss ST393E vs Remington Curl&Straight Confidence

Er is een geheim voor perfect haar: een stijltang die kan steilen, golven en krullen zonder pluizen. Klinkt dat onmogelijk? Dat is het niet, en dat gaan we je bewijzen in deze recensie. Daarin vergelijken we de verschillen en overeenkomsten tussen twee zeer interessante modellen: Babyliss ST393E vs Remington Curl&Straight Confidence. Beide behoren tot bekende en gerenommeerde merken in deze sector, dus u moet hun kenmerken goed bekijken om de juiste keuze te maken. Hier gaan we!

Babyliss ST393E vs Remington Curl&Straight Confidence: Belangrijkste overeenkomsten

Dit zijn de belangrijkste overeenkomsten tussen hen:

Ze zijn ionisch

Beide stijltangen beschikken over ionische technologie, die de statische elektriciteit vermindert waardoor je haar gaat pluizen als je het steilt. Zo vermijdt u het pluizen dat kan optreden bij sommige modellen die niet over ionische technologie beschikken.

Veiligheid

Een andere overeenkomst tussen onze twee protagonisten is de snelle opwarmfunctie. Dit betekent dat ze slechts 30 seconden nodig hebben om de optimale temperatuur te bereiken zodat u ze kunt gebruiken. En als je hem langer dan een minuut niet gebruikt, schakelt hij automatisch uit.

Holster

Beide stijltangen zijn voorzien van een beschermhoes, zodat u ze zonder problemen mee kunt nemen op reis, en zodat u ze direct na gebruik kunt opbergen zonder de hoes te verbranden. Opmerkelijk is ook dat de Babyliss stijltang een hittebestendige mat heeft, zodat u de stijltang na gebruik op een oppervlak kunt laten rusten.

Vergelijkbare prijs

De prijs van beide stijltangen ligt in een vergelijkbare economische range, variërend van 60-65 euro, zonder rekening te houden met seizoensgebonden aanbiedingen. Dus, hoewel niet precies hetzelfde, is het verschil minimaal.

Babyliss vs remington_4

Babyliss ST393E vs Remington Curl&Straight Confidence: Verschilpunten

In dit deel gaan we verder met het bespreken van de aspecten waarin onze twee protagonisten verschillen:

Materiaal en type platen

Een van de belangrijkste elementen van een stijltang is het paar platen waarmee hij is ontworpen, aangezien de noodzakelijke warmte daarvan uitgaat. In dit geval is het verschil in één oogopslag te zien. De Babyliss heeft lange zwevende titanium keramische platen van elk 12 centimeter lang.

De Remington daarentegen heeft ultrazachte keramische platen met toermalijn, maar in dit geval zijn ze spiraalvormig. Dit ontwerp maakt het gemakkelijker om golven en krullen te creëren en geeft het een originelere uitstraling.

Gewicht en afmetingen

Ergonomie is een andere belangrijke beslissingsfactor, aangezien de stijltang met de hand moet worden vastgehouden, waardoor hij gemakkelijk en comfortabel te gebruiken is. In dit geval is het lichtste model het model van Babyliss, dat ongeveer 260 gram weegt. De Remington daarentegen weegt ongeveer 800 gram, hoewel er rekening mee moet worden gehouden dat de platen omvangrijker zijn omdat ze in een spiraal zijn ontworpen.

Temperatuur keuze

Een ander aspect waarnaar u moet kijken bij het vergelijken van de prestaties van de platen is het aantal warmtestanden waaruit u kunt kiezen. De Babyliss heeft keuze uit 6 temperatuurinstellingen, variërend van 145°C tot 235°C. De Remington daarentegen heeft keuze uit 6 temperatuurinstellingen. De Remington daarentegen heeft 5 niveaus, gaande van 150°C tot 230°C.

Opmerkelijk is dat de Babyliss een Advanced Ceramics stand heeft, die een constante temperatuur aanhoudt zolang je hem gebruikt.

Intelligent memoriseren

Laat ons in het verlengde hiervan een zeer interessant kenmerk van het Remington-model belichten. Dit is de intelligente geheugenfunctie, dankzij welke de stijltang de laatst gekozen instelling van de vorige keer onthoudt en automatisch toepast.

Babyliss vs remington_2

Welke zijn de best verkochte stijltangen?

Tot slot is hier een lijst van de haarstylers die Amazon-gebruikers het meest kiezen:

Artero Artero Zenit Zirkonium haarijzer - 1 product
 • Merk: Artero
 • Product inhoud: Pliers To Curl The Hair
 • Soort product: Make up
Ionisatormodule, uitstekende negatieve ionengenerator voor huishoudelijke luchtreinigers voor haarijzer
 • Uitstekende negatieve ionengenerator: deze negatieve ionengenerator is gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal en is duurzaam en gemakkelijk te gebruiken.
 • Kenmerk: De ingangsspanning van de ionengenerator is DC5V, en het vermogen is minder dan 1W, de anionconcentratie is 10000000pcs/cm³.
 • Praktisch: Negatieve ionengenerator is een professioneel hulpmiddel voor sommige huishoudelijke apparaten, wat erg praktisch en nuttig is.
 • Bescherming: negatieve ionengenerator kan het circuit effectief beschermen en de levensduur van elektrische apparaten verlengen.
 • Brede toepassing: kan worden gebruikt in huishoudelijke luchtreinigers, haardrogers, haarijzer, ontvochtigers, koelkasten, waterdispensers, enz.
Negatieve ionengenerator, ionisatormodule 10000000 stks/cm³ voor huishoudelijke luchtreinigers voor haarijzer
 • Uitstekende negatieve ionengenerator: deze negatieve ionengenerator is gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal en is duurzaam en gemakkelijk te gebruiken.
 • Bescherming: negatieve ionengenerator kan het circuit effectief beschermen en de levensduur van elektrische apparaten verlengen.
 • Praktisch: Negatieve ionengenerator is een professioneel hulpmiddel voor sommige huishoudelijke apparaten, wat erg praktisch en nuttig is.
 • Brede toepassing: kan worden gebruikt in huishoudelijke luchtreinigers, haardrogers, haarijzer, ontvochtigers, koelkasten, waterdispensers, enz.
 • Kenmerk: De ingangsspanning van de ionengenerator is DC5V, en het vermogen is minder dan 1W, de anionconcentratie is 10000000pcs/cm³.

Babyliss ST393E vs Remington Curl&Straight Confidence: Welke kiezen we?

Ten slotte is het tijd om te beslissen welk model u kiest. In veel gevallen is de prijs een doorslaggevende factor bij de keuze tussen twee alternatieven, hoewel het in dit geval niet veel uitmaakt. Daarom moeten we kijken naar de technische kenmerken die het best bij onze voorkeuren passen.

Aan de andere kant is het belangrijk op te merken dat de twee merken die in deze beoordeling aan bod komen, een grote reputatie genieten in dit segment, en grote kwaliteit en efficiëntie bieden in hun resultaten. Toch is het tijd om te kiezen welke wij als beter beschouwen, en in dit geval slaat onze weegschaal door naar de Remington.

De reden? Vooral vanwege het ontwerp en de efficiëntie van de platen, die het net zo gemakkelijk maken om het haar steil te maken als om het te golven of te krullen. Wij vinden ook de slimme geheugenfunctie zeer interessant, omdat u daarmee de standaardinstelling kunt behouden zonder deze handmatig opnieuw te hoeven invoeren.

De beslissing is echter geheel aan het individu, want niet alle gebruikers hoeven op zoek te gaan naar een stijltang met betere krulprestaties. Ook moet worden opgemerkt dat de Babyliss een model is dat spectaculaire resultaten levert, dus denk na over welke van de twee u denkt dat het beste voor u zal werken. Hoe dan ook, je maakt de juiste keuze.