Welke babyfoon met camera moet u kopen om uw gemoedsrust te bewaren en het beste uit uw tijd te halen?

28/06/2022 - Actualizado: 27/06/2022

babyphone video cameras 2

Met een klein kind of een baby in huis moet je leren de uren van de dag te vermenigvuldigen om alles te kunnen doen wat je moet doen zonder details te verliezen over hoe het met de baby gaat. Hiervoor is een babyfoon ten zeerste aanbevolen. In feite is het een steeds populairdere keuze voor veel ouders, vooral als het nieuwe ouders zijn. In dit artikel vergelijken we vijf van de meest complete camera babyfoons die beschikbaar zijn, zodat je je zoektocht kunt beperken en de meest geschikte kunt kiezen op basis van je voorkeuren. Lees verder!

inhoudsopgave

De beste waar voor uw geld babyfoons met camera's

Niet alle babyfoons zijn uitgerust met een camera, er zijn ook modellen met alleen audio. In dit bericht hebben wij ons echter geconcentreerd op de volledig uitgeruste apparaten die audio en video integreren.

1) Availand Follow Baby: automatische en continue monitoring

We beginnen de vergelijking met een babyfoon die is uitgerust met meerdere sensoren en een 3,5-inch scherm.

De levensduur van de batterij varieert van 2 tot 6 uur, afhankelijk van of u het beeld continu aan laat staan of niet. Een ander hoogtepunt is de automatische volgtechnologie waarmee u dankzij de gemotoriseerde camera te allen tijde de bewegingen van uw kind in de gaten kunt houden. Deze camera kan op zijn beurt worden afgesteld en gericht op het deel van de kamer van uw keuze.

Het heeft ook een temperatuursensor en een alarm om u te waarschuwen dat u uw baby moet voeden, zodat u het schema van uw baby beter in de gaten kunt houden.

Tenslotte beschikt de Availand Follow Baby over meerdere camera's en de Auto-scan functie, die bestaat uit het programmeren van de optie van meerdere scans en het afwisselen van het in beeld zichtbare scherm om meerdere kamers te bewaken.

Availand Follow Baby Babyfoon,1 Stuk (1er-pakket) Beige/Wit,Beige/Wit.
 • Overdrachtsbereik: zichtlijn ca. 300 m. 3 melodieën helpen de baby in slaap te vallen
 • Interferentievrije digitale draadloze technologie biedt 100% privacy nachtzicht. Kleurendisplay met langdurige lithiumbatterijlader (7 uur looptijd) of thuiswisselstroomadapter VOX-systeem (het display schakelt bij geluidsdetectie aan)
 • Timerfunctie voor het voeden van de baby – digitale zoom helderheid en volumeregeling instelbaar. Temperatuurregeling met programmeerbaar alarm voor de babykamer
 • Twee-weg communicatie: ouders kunnen met hun baby over het scherm praten. Kan worden gebruikt met maximaal 4 camera's
 • De Availand Follow babyfooncamera beschikt over een temperatuursensor, waarmee je weet welke temperatuur in de babykamer is. Je kunt een alarm instellen als je de maximale temperatuur of de laagste temperatuur overschrijdt

2) Philips Avent SCD833/01: waarschuwt wanneer de verbinding wordt verbroken.

De tweede hoofdrolspeler in onze vergelijking is een Philips babyfoon die u kunt vinden met twee verschillende schermformaten: 2,7 inch en 3,5 inch, hoewel deze duurder is.

In beide gevallen gaat het om een scherm met hoge resolutie en een nachtzichtcamera, zodat de beeldhelderheid 's nachts niet verloren gaat. Het heeft een microfoon waarmee u uw baby duidelijk kunt horen, zodat u kunt zien wanneer hij of zij huilt. En als uw baby onrustig is, kunt u de optie activeren om kalmerende geluiden en slaapliedjes af te spelen om hem of haar te helpen weer in slaap te vallen.

Met A-FHSS-technologie kunt u te allen tijde een veilige en persoonlijke verbinding behouden, en krijgt u een waarschuwing wanneer de verbinding wegvalt. De batterij gaat ook tot 10 uur mee dankzij de Smart Eco-modus die u kunt activeren.

Philips Avent Digitale Videobabyfoon - 2,7 inch kleurenscherm - Hoge resolutie beeld en nachzicht - Beveiligde verbinding -Terugspreekfunctie - Slaapliedjes - Tot 300 meter bereik - SCD833/01
 • Ieder lachje, brabbeltje en hikje meerkijgen: Je kan je baby niet alleen zien, maar ook horen in hoge kwaliteit
 • Unieke handsetkoppeling voor een afgeschermde, beveiligde verbinding met uw baby
 • Door het grote bereik binnen (50 meter) en buiten (300 meter) kan je overal met 1 druk op de knop met uw kindje praten of een kalmerend slaapdeuntje opzetten
 • Kristalhelder infraroodnachtzicht dat automatisch wordt ingeschakeld in het donker
 • Met de handige oplaadbare ouderunit kan jij je baby tot wel 10 uur draadloos horen voordat je de unit opnieuw moet opladen

3) GHB: tot 20 uur levensduur van de batterij

Dit is het goedkoopste model, maar dat betekent niet dat het ook het eenvoudigste is. Het heeft een 3,2-inch LCD-scherm, dat groter is dan het Philips-model. En, net als de anderen, is hij ook uitgerust met een infrarood licht voor een betere zichtbaarheid 's nachts.

Wat de batterij betreft, deze heeft goede prestaties en batterijoptimalisatie dankzij de VOX (Voice Operated Exchange) modus, die tot 20 uur kan meegaan. De reden hiervoor is dat hij alleen wordt ingeschakeld wanneer hij een geluidsdrempel van een bepaalde frequentie detecteert, zodat hij wordt geactiveerd als uw kind huilt en gedeactiveerd als het slaapt. Als u hem permanent aan laat staan en met de VOX-functie uitgeschakeld, wordt de levensduur van de batterij gereduceerd tot 4 uur.

Temperatuurregeling is een andere optie die u via de GHB kunt activeren, zodat de temperatuur altijd constant blijft. Tot slot kunt u tot 8 slaapliedjes rechtstreeks via de babyfoon selecteren.

GHB, draadloze babytelefoon, met 8,1 cm LCD-scherm en nachtzichtcamera
 • ✅ De draadloze babyfoon van GHB met een groter beeldscherm van uitstekende kwaliteit, is een goede keuze als cadeau voor ouders.
 • ✅ Nachtzicht – de babyfoon biedt een zeer helder beeld in het automatisch nachtzicht, waarmee het zachte licht de slaap van het kind niet verstoort.
 • ✅ HD-beeldscherm: het LCD-TFT-scherm meet 3,2 inch en heeft een resolutie van 320 x 240 pixels, waardoor je je baby zeer goed kunt zien en controleren.
 • ✅ Duurzaamheid: de oplaadbare 750 mAh lithium-ion batterij heeft een lange gebruiksduur, omdat de monitor in de VOX-modus alleen inschakelt als je baby geluid maakt, waardoor energie wordt bespaard.
 • ✅ Multifunctioneel – de babyfoon biedt vele functies: met de baby spreken, de temperatuur controleren, slaapliedjes afspelen. Dankzij het zeer hoge bereik kun je de monitor overal in je huis gebruiken.

4) Motorola VM65X Connect: Hubble Connected mobiele app beschikbaar

De vierde babyfoon in dit overzicht is de technologisch meest geavanceerde van de vijf, dankzij de WiFi-connectiviteit die hij biedt.

Via de Hubble Connected-app kunt u de status van uw baby rechtstreeks op uw smartphone controleren. Een ander hoogtepunt is het 5-inch scherm, waarop u zowel de algemene opname als een close-up met de digitale zoom kunt zien.

U kunt de camera ook op een andere plaats neerzetten, in elke kamer waar u uw kind in de gaten wilt houden, dankzij de ingebouwde magnetische ondersteuning.

Met de ingebouwde microfoon kunt u praten en luisteren naar uw kind om het te kalmeren of gewoon om een geluid te activeren om het te helpen ontspannen en in slaap te vallen.

Motorola Nursery Babyfoon - VM65X Connect - Wit - Video Babyfoon - met Motorola Nursery App - 5-inch Monitor - Nachtvisie - Flexibele Wieghouder
 • Verbonden babyfoon - Bewaak thuis op de 5-inch ouderunit of stream live in full HD door de Motorola Nursery-app te verbinden wanneer je onderweg bent
 • Kerststalhouder – de wieghouder biedt je zicht op je baby. De robuustheid van het ontwerp zorgt voor een veilige installatie waarbij de meegeleverde kabelgeleider de kabel beschermt tegen nieuwsgierige vingers
 • Draaien en kantelen - Bewaak de hele kamer met digitaal pannen en kantelen en maak een close-up met de digitale zoom
 • Magnetische houder – als je baby niet in zijn bedje ligt, verwijder je de camera eenvoudig om hem elders in huis te gebruiken met de flexibele magnetische houder
 • Babyfoon met microfoon en meer - praat en hoor je kleintje in beide richtingen en kalmeer het met een slaapliedje, geluid, audioboek of persoonlijke opname die hen kalmeert om in slaap te vallen

5) Motorola Nursery VM35: digitale infrarood zoom voor betere zichtbaarheid

Het laatste voorbeeld is een babyfoon met een beeldscherm van 5 inch, waarop u kunt zien welke temperatuur de kamer heeft, en deze naar wens kunt regelen en bijstellen. Wat de batterij betreft, kunt u hem ongeveer 5 uur draadloos gebruiken. Als de batterij bijna leeg is, zal het bewakingstoestel een waarschuwing geven om te voorkomen dat u zonder signaal komt te zitten door een gebrek aan batterijvermogen.

En als u niet in slaap kunt komen, heeft de Motorola-babyfoon een optie om meer rustgevende natuurlijke geluiden af te spelen om u te helpen in slaap te vallen.

Hij is ook uitgerust met een infrarood en digitale zoom, zodat u de toestand van uw baby van dichtbij kunt bekijken. Het biedt ook de mogelijkheid van een dubbele schermweergave, als u in elke kamer een camera plaatst, zodat u kunt zien wat uw kinderen aan het doen zijn zonder ook maar een detail van een van hen te verliezen.

Motorola Nursery VM35 Baby Videotelefoon - Video Babyfoon - BM 35-5 Inch Oudereenheid - Infrarood - Digitale Zoom - Terugspreekfunctie - Wit
 • 5-INCH OUDERLIJKE MONITOR - Wanneer u de Motorola Nursery Baby Monitor-camera in de kinderkamer installeert, kunt u overal in huis live beelden van uw baby ontvangen op de 5-inch oudermonitor.
 • REAGEREN - Wordt uw baby kieskeurig of kieskeurig? Praat met je baby met de ingebouwde microfoon van de Motorola Nursery VM35 babyfoon.
 • NATUURLIJKE GELUIDEN - Is uw kind rusteloos en kan het niet in slaap vallen? De Motorola Nursery VM35 babyfoon geeft je de mogelijkheid om rustgevende natuurgeluiden af ​​te spelen. Je baby valt binnen de kortste keren in slaap.
 • KAMERTEMPERATUUR: Op het 5-inch display van de Motorola Nursery Parent Unit kun je de kamertemperatuur in de babykamer aflezen. Zo weet je altijd dat je kind het niet te koud en niet te warm heeft.
 • INFRAROOD EN DIGITALE ZOOM - Met infrarood en digitale zoom kun je dicht bij de baby komen en de babykamer in de gaten houden, zelfs bij weinig of geen licht.
Motorola Nursery VM35 Baby Videotelefoon - Video Babyfoon - BM 35-5 Inch Oudereenheid - Infrarood - Digitale Zoom - Terugspreekfunctie - Wit
 • 5-INCH OUDERLIJKE MONITOR - Wanneer u de Motorola Nursery Baby Monitor-camera in de kinderkamer installeert, kunt u overal in huis live beelden van uw baby ontvangen op de 5-inch oudermonitor.
 • REAGEREN - Wordt uw baby kieskeurig of kieskeurig? Praat met je baby met de ingebouwde microfoon van de Motorola Nursery VM35 babyfoon.
 • NATUURLIJKE GELUIDEN - Is uw kind rusteloos en kan het niet in slaap vallen? De Motorola Nursery VM35 babyfoon geeft je de mogelijkheid om rustgevende natuurgeluiden af ​​te spelen. Je baby valt binnen de kortste keren in slaap.
 • KAMERTEMPERATUUR: Op het 5-inch display van de Motorola Nursery Parent Unit kun je de kamertemperatuur in de babykamer aflezen. Zo weet je altijd dat je kind het niet te koud en niet te warm heeft.
 • INFRAROOD EN DIGITALE ZOOM - Met infrarood en digitale zoom kun je dicht bij de baby komen en de babykamer in de gaten houden, zelfs bij weinig of geen licht.

Conclusie: zit de beste babyfoon met camera tussen deze vijf modellen?

Waarschijnlijk, ja. In feite zal elk van hen aan uw behoeften en die van uw baby voldoen, want ze hebben allemaal zeer interessante functies en functionaliteiten die bijdragen tot uw gemoedsrust. Aangezien het hier echter om een zo belangrijk uitrustingsstuk gaat, lijdt het geen twijfel dat hoe meer functies het heeft, hoe meer vertrouwen het zal wekken.babyphone video cameras 3

Daarom raden wij u aan te kiezen voor een van de twee Motorola-modellen. In de eerste plaats omdat zij het grootste scherm hebben, wat een directe invloed heeft op het gebruiksgemak.

De Motorola VM65X Connect kan worden verbonden met WiFi, zodat u hem kunt bedienen en het beeld kunt bekijken vanaf uw smartphone. Dit is een duidelijk voordeel, want u hoeft de babyfoon niet te verplaatsen als u voortdurend van de ene kamer naar de andere verhuist.

Maar u weet dat de beslissing van vele factoren afhangt, zodat het perfecte model voor sommige gebruikers niet noodzakelijk het beste voor u is. Denk na over wat uw prioriteiten zijn, zodat u weet welk model voor u geschikt is. Je zult geen spijt krijgen van je beslissing.

De beste manier om de juiste babyfoon te kopen

Wij weten dat het moeilijk is om iets te kiezen dat met baby's te maken heeft, vooral als het de eerste baby's zijn die je krijgt, het is erg ingewikkeld en roept veel twijfels op. Zodat u weet op welke elementen u het best moet letten, vertellen wij u welke aspecten van de aankoop het meest waarschijnlijk de gebruikers zullen beïnvloeden:babyphone video cameras 4

 • Video en audio: niet alle kinderbewakingsapparatuur is uitgerust met een camera, en u moet eerst beslissen of u een apparaat met alleen audio of ook een met een camera nodig hebt. Die met camera zijn uiteraard duurder.
 • Technologische functies: in sommige gevallen heeft de babyfoon ook zeer interessante opties, zoals slaapliedjes om de baby te kalmeren, temperatuursensoren of speciale sensoren voor nachtzicht.
 • Tweewegcommunicatie: met de meest eenvoudige babyfoons kunt u alleen naar het kind luisteren, maar u kunt geen geluid uitzenden dat het kind kan ontvangen. Met andere woorden, de geïntegreerde microfoon is unidirectioneel, hoewel er veel modellen zijn, zoals die welke wij hebben geanalyseerd, die een bidirectionele microfoon hebben.
 • Actieradius: aan de hand van de actieradius van elk toestel weet u op welke afstand u het toestel maximaal moet plaatsen, zodat het een betrouwbaar signaal uitzendt.
 • Privacy: zorg ervoor dat u een model kiest waarvan de communicatie beschermd is, zodat geen enkele buitenstaander zich ermee kan bemoeien.

Zoals u misschien al dacht, zijn alle extra mogelijkheden van babyfoons welkom, want elke voorzorgsmaatregel is een kleintje als het erom gaat ervoor te zorgen dat het goed gaat met uw kind.

Wat zijn de best verkochte babyfoons?

Zoals u zich waarschijnlijk wel kunt voorstellen, is Amazon het belangrijkste platform voor de wereldwijde verkoop van producten. In die zin wint de mening van de gebruikers aan geloofwaardigheid wanneer het erom gaat verschillende modellen te evalueren en te vergelijken. Wij tonen u de meest populaire op deze markt:

3% korting
Zawaer Baby Monitor with Camera, Video Baby Monitor, Camera and Audio, with Vox Function, Baby Monitor Camera, Portable with 2.4 GHz Intercom Function, Night Vision, Temperature Monitoring
 • 【VOX-modus en infrarood nachtzicht】 Babyfoon met ingebouwde 750 mAh-batterij met extreem lange standby-tijd. In de VOX-modus gaat het scherm van de babyfoon automatisch in de slaapstand om energie te besparen. Wanneer de baby begint te huilen, gaat het scherm van de babyfoon aan. Dankzij de ruisonderdrukkingstechnologie hoor je geluiden in de kamer van je baby duidelijk, zonder dat andere signalen deze verstoren. Zodat jij en je baby 's nachts rustig kunnen slapen. (Levensduur: 5-10 uur)
 • 【Klein en handig】Deze babyfoon weegt slechts 96 gram, is zo klein en licht als een eendenei wanneer hij in de hand wordt gehouden en kan gemakkelijk in uw zak worden gestopt. Daarnaast is hij voorzien van een draagframe aan de achterzijde dat 's nachts naast het bed geplaatst kan worden, waardoor je de veiligheid van je kindje in de gaten kunt houden.
 • 【Signaalbereik van 300 m】 Babyfooncamera Met 2,4 GHz FHSS draadloze digitale coderingstechnologie, geen WiFi vereist, geen verlies van privacy, het bereik kan 300 m bereiken (buitentest), u kunt zonnebaden op het terras of barbecueën met vrienden, en het beeld is altijd helder en stabiel.
 • 【Tweerichtingsgesprekken en slaapliedjes】 Babycamera De babyfoon met camera heeft een tweewegs high-definition gespreksfunctie. Je kunt niet alleen op elk moment de stem van je baby horen, maar je kunt ook tegen je baby praten als hij of zij zich in een andere kamer bevindt. De acht ingebouwde rustgevende slaapliedjes wiegen je baby niet alleen in slaap, maar kalmeren hem ook als hij huilt.
 • 【Zorgeloze klantenservice】Onze belangrijkste filosofie is om klanten bevredigende producten en diensten te bieden. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met de Zawaer babycam met monitor of onze service, neem dan contact met ons op en wij zullen u voorzien van een bevredigende oplossing.
Babyfoon met camera, babymonitor van 12,7 cm (5 inch), 720 pixels-video, babyfoon, lcd-scherm, infrarood nachtzicht, VOX 2-weg audio, eco-modus, 3.000 mAh accu, 2 x zoom, 300 m bereik,
 • HD-camera van 12,7 cm: het lcd-scherm van 12,7 cm biedt een helder en groot display en 2 x zoom, zodat je kunt zien wat er in de kamer van je baby gebeurt. Onze babyfoon biedt heldere beelden van hoge kwaliteit met een 720p HD-camera. Zo kun je je baby comfortabel in het oog houden.
 • Multifunctionele babyfoon: de babyfoon maakt gebruik van geavanceerde automatische infrarood nachtzichttechnologie, om ook in volledige duisternis heldere beelden te leveren. De babyfoon waarschuwt je in real-time, wanneer de temperatuur, beweging of geluiden in de kamer van je baby het ingestelde bereik overschrijden.
 • Lange accuduur: de 3.000 mAh accu biedt tot 8 uur werktijd in audiomodus en tot 12 uur in stand-by modus, tot 15 uur in de eco-modus.
 • 2-weg audio en brede kijkhoek: de babyfoon beschikt over geïntegreerde microfoons en luidsprekers, zodat je met je baby kunt communiceren en hem met slaapliedjes kunt kalmeren. Met de babyfoon kun je op afstand de camerahoek 120 graden naar boven en beneden en 355 graden naar links en rechts aanpassen, zodat je elke hoek van de kamer in de gaten kunt houden.
 • Timing en muziek: geen ingewikkelde wifi-verbinding of download van een andere app nodig. Je kunt de voedingstimer instellen (1/2 uur, 3/4 uur, 6 uur), baby's wetenschappelijk en regelmatig voeden. Er zijn 6 muziekjes, je kunt verschillende muziekjes kiezen op basis van je behoeften.
29% korting
PHILIPS Avent Connected Babyfoon met HD-camera 1080p, infrarood nachtzicht, twee-weg-audio, onbeperkt bereik, Secure Connect, 12 uur (model SCD923/26)
 • Privé en veilig - Met ons Secure Connect-systeem blijft u thuis en onderweg verbonden met uw baby via meerdere en versleutelde verbindingen van de camera naar de ouderunit en de gratis app
 • Geruststelling - De full HD-camera met infrarood nachtzicht-, digitale zoom- en panfunctie is ontworpen om je altijd verbonden te houden met je baby dankzij de app
 • Gemoedsrust - Tot 12 uur in Eco-modus binnen een bereik van 50m binnenshuis, 400m buitenshuis met de ouderunit van 10,9cm scherm & onbeperkt bereik met de app
 • Kalmeer je baby - Kies uit 15 kalmerende nummers, waaronder natuurlijke geluiden, witte geluiden en slaapliedjes, of neem je eigen stem op om je baby in een mum van tijd in slaap te laten vallen
 • Ouder op jouw manier: met VOX- en ECO-modus, instelbaar volume en geluidsgevoeligheidsniveaus, echte talkback, temperatuurwaarschuwingen, nachtlampje en hij kan aan de muur worden bevestigd
eufy Security babyfoon Babyphone
 • Meer zien: het uitgebreide 5-inch display met sterke 720p-resolutie is 10 x detailgetrouwer en nauwkeuriger dan gebruikelijke 240p-babyfoons.
 • Groothoeklens: geen extra lenzen nodig. Als je baby meer beweegt, kun je gewoon de meegeleverde lens aanbrengen en de groothoekweergave tot 110 graden vergroten.
 • Jou ontgaat niets: gewoon de lens op 330 graden draaien voor een nauwkeurige hoekweergave. Of moeiteloos op 110 graden kantelen om verticaal alles in het zicht te houden.
 • Slim signaal: vertrouw op onmiddellijke meldingen, zodra je baby huilt, zelfs als je net moet slapen.
 • Eersteklas flexibiliteit: het krachtige bereik van 140 meter biedt een betrouwbare verbinding, ongeacht waar je in huis bent.
19% korting
Maxi-Cosi See Babyfoon, Babymonitor met camera (1080p HD) en audio, Wi-Fi-babymonitor, Livestreams, Onderdeel van Maxi-Cosi Connected Home - Compatibel met Alexa en Google Assistant
 • SLIMME WI-FI BABYMONITOR: met veilige en beveiligde live videostreams, dag- en nachtzicht op de camera en op afstand bedienbaar pannen
 • HD-LIVESTREAMS: bekijk waar je ook bent HD-livestreams van 1080p vanuit je hand
 • DAG- EN NACHTZICHT: houd je baby altijd goed in de gaten met dag- en nachtzicht en op afstand bedienbaar pannen, kantelen en zoomen
 • PRATEN IN TWEE RICHTINGEN: hiermee kun je jouw kleintje met je stem troosten. Met één druk op de handige 'belknop' op de monitor krijg je direct verbinding met een aangesloten mobiele telefoon
 • MODERN MINIMALISTISCH ONTWERP: de stijlvolle Maxi-Cosi See Babyfoon is met zijn minimalistische strakke lijnen en zachte, natuurlijke kleuren ontworpen als aanvulling op moderne interieurs

Als u andere soortgelijke artikelen wilt weten Welke babyfoon met camera moet u kopen om uw gemoedsrust te bewaren en het beste uit uw tijd te halen? je kunt de categorie bezoeken babyfoons.

Subir