Saltar al contenido

Welke babyfoon met camera moet u kopen om uw gemoedsrust te bewaren en het beste uit uw tijd te halen?

babyphone video cameras 2

Met een klein kind of een baby in huis moet je leren de uren van de dag te vermenigvuldigen om alles te kunnen doen wat je moet doen zonder details te verliezen over hoe het met de baby gaat. Hiervoor is een babyfoon ten zeerste aanbevolen. In feite is het een steeds populairdere keuze voor veel ouders, vooral als het nieuwe ouders zijn. In dit artikel vergelijken we vijf van de meest complete camera babyfoons die beschikbaar zijn, zodat je je zoektocht kunt beperken en de meest geschikte kunt kiezen op basis van je voorkeuren. Lees verder!

De beste waar voor uw geld babyfoons met camera’s

Niet alle babyfoons zijn uitgerust met een camera, er zijn ook modellen met alleen audio. In dit bericht hebben wij ons echter geconcentreerd op de volledig uitgeruste apparaten die audio en video integreren.

1) Availand Follow Baby: automatische en continue monitoring

We beginnen de vergelijking met een babyfoon die is uitgerust met meerdere sensoren en een 3,5-inch scherm.

De levensduur van de batterij varieert van 2 tot 6 uur, afhankelijk van of u het beeld continu aan laat staan of niet. Een ander hoogtepunt is de automatische volgtechnologie waarmee u dankzij de gemotoriseerde camera te allen tijde de bewegingen van uw kind in de gaten kunt houden. Deze camera kan op zijn beurt worden afgesteld en gericht op het deel van de kamer van uw keuze.

Het heeft ook een temperatuursensor en een alarm om u te waarschuwen dat u uw baby moet voeden, zodat u het schema van uw baby beter in de gaten kunt houden.

Tenslotte beschikt de Availand Follow Baby over meerdere camera’s en de Auto-scan functie, die bestaat uit het programmeren van de optie van meerdere scans en het afwisselen van het in beeld zichtbare scherm om meerdere kamers te bewaken.

Availand Follow Baby Babyfoon,1 Stuk (1er-pakket) Beige/Wit,Beige/Wit.
 • LCD 3.5 pulgadas. Technologie auto-follow, gemotoriseerde camera met automatische tracking voor baby's
 • Overdrachtsafstand: Zichtverbinding van ca. 300 m. 3 melodieën, u helpen de baby om de droom te combineren
 • Digitale draadloze technologie, vrij van interferenties biedt je een privacy van het 100% nachtzicht kleurendisplay met Longlife lithiumbatterijlader (7 uur autonomie) of AC-adapter thuis systeem VOX (de weergave schakelt bij ontdekking geluid)
 • Timer-functie voor de baby te voeden: digitale zoombesturing van volume en helderheid verstelbaar, temperatuurregeling met programmeerbaar alarm voor de kinderkamer
 • Bidirectionele communicatie: ouders kunnen praten met hun baby over de pantalla. kan worden gebruikt met maximaal 4 camera's

2) Philips Avent SCD833/01: waarschuwt wanneer de verbinding wordt verbroken.

De tweede hoofdrolspeler in onze vergelijking is een Philips babyfoon die u kunt vinden met twee verschillende schermformaten: 2,7 inch en 3,5 inch, hoewel deze duurder is.

In beide gevallen gaat het om een scherm met hoge resolutie en een nachtzichtcamera, zodat de beeldhelderheid ‘s nachts niet verloren gaat. Het heeft een microfoon waarmee u uw baby duidelijk kunt horen, zodat u kunt zien wanneer hij of zij huilt. En als uw baby onrustig is, kunt u de optie activeren om kalmerende geluiden en slaapliedjes af te spelen om hem of haar te helpen weer in slaap te vallen.

Met A-FHSS-technologie kunt u te allen tijde een veilige en persoonlijke verbinding behouden, en krijgt u een waarschuwing wanneer de verbinding wegvalt. De batterij gaat ook tot 10 uur mee dankzij de Smart Eco-modus die u kunt activeren.

Philips Avent Digitale Videobabyfoon - 2,7 inch kleurenscherm - Hoge resolutie beeld en nachzicht - Beveiligde verbinding -Terugspreekfunctie - Slaapliedjes - Tot 300 meter bereik - SCD833/01
 • Ieder lachje, brabbeltje en hikje meerkijgen: Je kan je baby niet alleen zien, maar ook horen in hoge kwaliteit
 • Unieke handsetkoppeling voor een afgeschermde, beveiligde verbinding met uw baby
 • Door het grote bereik binnen (50 meter) en buiten (300 meter) kan je overal met 1 druk op de knop met uw kindje praten of een kalmerend slaapdeuntje opzetten
 • Kristalhelder infraroodnachtzicht dat automatisch wordt ingeschakeld in het donker
 • Met de handige oplaadbare ouderunit kan jij je baby tot wel 10 uur draadloos horen voordat je de unit opnieuw moet opladen

3) GHB: tot 20 uur levensduur van de batterij

Dit is het goedkoopste model, maar dat betekent niet dat het ook het eenvoudigste is. Het heeft een 3,2-inch LCD-scherm, dat groter is dan het Philips-model. En, net als de anderen, is hij ook uitgerust met een infrarood licht voor een betere zichtbaarheid ‘s nachts.

Wat de batterij betreft, deze heeft goede prestaties en batterijoptimalisatie dankzij de VOX (Voice Operated Exchange) modus, die tot 20 uur kan meegaan. De reden hiervoor is dat hij alleen wordt ingeschakeld wanneer hij een geluidsdrempel van een bepaalde frequentie detecteert, zodat hij wordt geactiveerd als uw kind huilt en gedeactiveerd als het slaapt. Als u hem permanent aan laat staan en met de VOX-functie uitgeschakeld, wordt de levensduur van de batterij gereduceerd tot 4 uur.

Temperatuurregeling is een andere optie die u via de GHB kunt activeren, zodat de temperatuur altijd constant blijft. Tot slot kunt u tot 8 slaapliedjes rechtstreeks via de babyfoon selecteren.

GHB, draadloze babytelefoon, met 8,1 cm LCD-scherm en nachtzichtcamera
 • ✅ De draadloze babyfoon van GHB met een groter beeldscherm van uitstekende kwaliteit, is een goede keuze als cadeau voor ouders.
 • ✅ Nachtzicht – de babyfoon biedt een zeer helder beeld in het automatisch nachtzicht, waarmee het zachte licht de slaap van het kind niet verstoort.
 • ✅ HD-beeldscherm: het LCD-TFT-scherm meet 3,2 inch en heeft een resolutie van 320 x 240 pixels, waardoor je je baby zeer goed kunt zien en controleren.
 • ✅ Duurzaamheid: de oplaadbare 750 mAh lithium-ion batterij heeft een lange gebruiksduur, omdat de monitor in de VOX-modus alleen inschakelt als je baby geluid maakt, waardoor energie wordt bespaard.
 • ✅ Multifunctioneel – de babyfoon biedt vele functies: met de baby spreken, de temperatuur controleren, slaapliedjes afspelen. Dankzij het zeer hoge bereik kun je de monitor overal in je huis gebruiken.

4) Motorola VM65X Connect: Hubble Connected mobiele app beschikbaar

De vierde babyfoon in dit overzicht is de technologisch meest geavanceerde van de vijf, dankzij de WiFi-connectiviteit die hij biedt.

Via de Hubble Connected-app kunt u de status van uw baby rechtstreeks op uw smartphone controleren. Een ander hoogtepunt is het 5-inch scherm, waarop u zowel de algemene opname als een close-up met de digitale zoom kunt zien.

U kunt de camera ook op een andere plaats neerzetten, in elke kamer waar u uw kind in de gaten wilt houden, dankzij de ingebouwde magnetische ondersteuning.

Met de ingebouwde microfoon kunt u praten en luisteren naar uw kind om het te kalmeren of gewoon om een geluid te activeren om het te helpen ontspannen en in slaap te vallen.

17% korting
Motorola Nursery Babyfoon - VM65X Connect - Wit - Video Babyfoon - met Motorola Nursery App - 5-inch Monitor - Nachtvisie - Flexibele Wieghouder
 • MET FLEXIBELE WIEGHOUDER - De Motorola Nursery VM65X babyfoon komt met een flexibele wieghouder waar je met gemak de camera in kunt plaatsen. De houder is in hoogte verstelbaar en daardoor bestand tegen grijpgrage kinderhandjes
 • MOTOROLA NURSERY APP - Met de Motorola Nursery-app hou je altijd en overal je kindje in de gaten. Via de app kun je twee-richting gesprekken voeren, geluiden afspelen en beelden maken van je kindje
 • KAMERTEMPERATUUR METEN - De babymonitor van Motorola Nursery houdt te allen tijde de kamertemperatuur van je baby in de gaten. Zo ben je er altijd zeker van dat je kindje comfortabel is
 • NACHTVISIE - Nacht of slechte verlichting? Ook dat is voor de Motorola Nursery babyfoon geen probleem. Met de nachtvisie hou je zelfs in het donker een oogje in het zeil
 • GESPREK IN TWEE RICHTINGEN - Via de ingebouwde microfoon van de babymonitor en de Motorola Nursery-app heb je de mogelijkheid om zelfs wanneer je van huis bent twee-richting gesprekken te voeren met je kindje

5) Motorola Nursery VM35: digitale infrarood zoom voor betere zichtbaarheid

Het laatste voorbeeld is een babyfoon met een beeldscherm van 5 inch, waarop u kunt zien welke temperatuur de kamer heeft, en deze naar wens kunt regelen en bijstellen. Wat de batterij betreft, kunt u hem ongeveer 5 uur draadloos gebruiken. Als de batterij bijna leeg is, zal het bewakingstoestel een waarschuwing geven om te voorkomen dat u zonder signaal komt te zitten door een gebrek aan batterijvermogen.

En als u niet in slaap kunt komen, heeft de Motorola-babyfoon een optie om meer rustgevende natuurlijke geluiden af te spelen om u te helpen in slaap te vallen.

Hij is ook uitgerust met een infrarood en digitale zoom, zodat u de toestand van uw baby van dichtbij kunt bekijken. Het biedt ook de mogelijkheid van een dubbele schermweergave, als u in elke kamer een camera plaatst, zodat u kunt zien wat uw kinderen aan het doen zijn zonder ook maar een detail van een van hen te verliezen.

Motorola Nursery VM35 Baby Videotelefoon - Video Babyfoon - BM 35-5 Inch Oudereenheid - Infrarood - Digitale Zoom - Terugspreekfunctie - Wit
 • 5-INCH OUDERLIJKE MONITOR - Wanneer u de Motorola Nursery Baby Monitor-camera in de kinderkamer installeert, kunt u overal in huis live beelden van uw baby ontvangen op de 5-inch oudermonitor.
 • REAGEREN - Wordt uw baby kieskeurig of kieskeurig? Praat met je baby met de ingebouwde microfoon van de Motorola Nursery VM35 babyfoon.
 • NATUURLIJKE GELUIDEN - Is uw kind rusteloos en kan het niet in slaap vallen? De Motorola Nursery VM35 babyfoon geeft je de mogelijkheid om rustgevende natuurgeluiden af ​​te spelen. Je baby valt binnen de kortste keren in slaap.
 • KAMERTEMPERATUUR: Op het 5-inch display van de Motorola Nursery Parent Unit kun je de kamertemperatuur in de babykamer aflezen. Zo weet je altijd dat je kind het niet te koud en niet te warm heeft.
 • INFRAROOD EN DIGITALE ZOOM - Met infrarood en digitale zoom kun je dicht bij de baby komen en de babykamer in de gaten houden, zelfs bij weinig of geen licht.
Motorola Nursery VM35 Baby Videotelefoon - Video Babyfoon - BM 35-5 Inch Oudereenheid - Infrarood - Digitale Zoom - Terugspreekfunctie - Wit
 • 5-INCH OUDERLIJKE MONITOR - Wanneer u de Motorola Nursery Baby Monitor-camera in de kinderkamer installeert, kunt u overal in huis live beelden van uw baby ontvangen op de 5-inch oudermonitor.
 • REAGEREN - Wordt uw baby kieskeurig of kieskeurig? Praat met je baby met de ingebouwde microfoon van de Motorola Nursery VM35 babyfoon.
 • NATUURLIJKE GELUIDEN - Is uw kind rusteloos en kan het niet in slaap vallen? De Motorola Nursery VM35 babyfoon geeft je de mogelijkheid om rustgevende natuurgeluiden af ​​te spelen. Je baby valt binnen de kortste keren in slaap.
 • KAMERTEMPERATUUR: Op het 5-inch display van de Motorola Nursery Parent Unit kun je de kamertemperatuur in de babykamer aflezen. Zo weet je altijd dat je kind het niet te koud en niet te warm heeft.
 • INFRAROOD EN DIGITALE ZOOM - Met infrarood en digitale zoom kun je dicht bij de baby komen en de babykamer in de gaten houden, zelfs bij weinig of geen licht.

Conclusie: zit de beste babyfoon met camera tussen deze vijf modellen?

Waarschijnlijk, ja. In feite zal elk van hen aan uw behoeften en die van uw baby voldoen, want ze hebben allemaal zeer interessante functies en functionaliteiten die bijdragen tot uw gemoedsrust. Aangezien het hier echter om een zo belangrijk uitrustingsstuk gaat, lijdt het geen twijfel dat hoe meer functies het heeft, hoe meer vertrouwen het zal wekken.babyphone video cameras 3

Daarom raden wij u aan te kiezen voor een van de twee Motorola-modellen. In de eerste plaats omdat zij het grootste scherm hebben, wat een directe invloed heeft op het gebruiksgemak.

De Motorola VM65X Connect kan worden verbonden met WiFi, zodat u hem kunt bedienen en het beeld kunt bekijken vanaf uw smartphone. Dit is een duidelijk voordeel, want u hoeft de babyfoon niet te verplaatsen als u voortdurend van de ene kamer naar de andere verhuist.

Maar u weet dat de beslissing van vele factoren afhangt, zodat het perfecte model voor sommige gebruikers niet noodzakelijk het beste voor u is. Denk na over wat uw prioriteiten zijn, zodat u weet welk model voor u geschikt is. Je zult geen spijt krijgen van je beslissing.

De beste manier om de juiste babyfoon te kopen

Wij weten dat het moeilijk is om iets te kiezen dat met baby’s te maken heeft, vooral als het de eerste baby’s zijn die je krijgt, het is erg ingewikkeld en roept veel twijfels op. Zodat u weet op welke elementen u het best moet letten, vertellen wij u welke aspecten van de aankoop het meest waarschijnlijk de gebruikers zullen beïnvloeden:babyphone video cameras 4

 • Video en audio: niet alle kinderbewakingsapparatuur is uitgerust met een camera, en u moet eerst beslissen of u een apparaat met alleen audio of ook een met een camera nodig hebt. Die met camera zijn uiteraard duurder.
 • Technologische functies: in sommige gevallen heeft de babyfoon ook zeer interessante opties, zoals slaapliedjes om de baby te kalmeren, temperatuursensoren of speciale sensoren voor nachtzicht.
 • Tweewegcommunicatie: met de meest eenvoudige babyfoons kunt u alleen naar het kind luisteren, maar u kunt geen geluid uitzenden dat het kind kan ontvangen. Met andere woorden, de geïntegreerde microfoon is unidirectioneel, hoewel er veel modellen zijn, zoals die welke wij hebben geanalyseerd, die een bidirectionele microfoon hebben.
 • Actieradius: aan de hand van de actieradius van elk toestel weet u op welke afstand u het toestel maximaal moet plaatsen, zodat het een betrouwbaar signaal uitzendt.
 • Privacy: zorg ervoor dat u een model kiest waarvan de communicatie beschermd is, zodat geen enkele buitenstaander zich ermee kan bemoeien.

Zoals u misschien al dacht, zijn alle extra mogelijkheden van babyfoons welkom, want elke voorzorgsmaatregel is een kleintje als het erom gaat ervoor te zorgen dat het goed gaat met uw kind.

Wat zijn de best verkochte babyfoons?

Zoals u zich waarschijnlijk wel kunt voorstellen, is Amazon het belangrijkste platform voor de wereldwijde verkoop van producten. In die zin wint de mening van de gebruikers aan geloofwaardigheid wanneer het erom gaat verschillende modellen te evalueren en te vergelijken. Wij tonen u de meest populaire op deze markt:

10% korting
eufy by Anker Security babyfoon Babyphone Video Baby Monitor met Camera en Audio, 720p HD Resolutie, 5 inch scherm, 110 ° Brede Hoek Inbegrepen, Nachtvisie, zorgeloze levensduur van de batterij
 • Meer zien: het uitgebreide 5-inch display met sterke 720p-resolutie is 10 x detailgetrouwer en nauwkeuriger dan gebruikelijke 240p-babyfoons.
 • Groothoeklens: geen extra lenzen nodig. Als je baby meer beweegt, kun je gewoon de meegeleverde lens aanbrengen en de groothoekweergave tot 110 graden vergroten.
 • Jou ontgaat niets: gewoon de lens op 330 graden draaien voor een nauwkeurige hoekweergave. Of moeiteloos op 110 graden kantelen om verticaal alles in het zicht te houden.
 • Slim signaal: vertrouw op onmiddellijke meldingen, zodra je baby huilt, zelfs als je net moet slapen.
 • Eersteklas flexibiliteit: het krachtige bereik van 140 meter biedt een betrouwbare verbinding, ongeacht waar je in huis bent.
18% korting
Philips Avent Connected-babyfoon, met Full HD-camera en Secure Connect-systeem, inclusief Baby Monitor+-app, SCD923/26,wit, grijs, zwart
 • Ontworpen om u altijd verbonden te houden met uw baby: Full HD-camera met nachtzicht en digitale zoom
 • Zie en hoor uw kleintje in en buiten huis met de Philips Avent Baby Monitor+-app
 • Ouderunit met een bereik van maximaal 400 meter in huis, Baby Monitor+-app met onbeperkt bereik
 • Tot 12 uur draadloos toezicht met de ouderunit met een schermgrootte van 10,9 cm (4,3'')
 • Vredige dutjes met een rustgevende nachtlamp en het opnemen en afspelen van uw eigen slaapliedjes
Babyfoon met Camera, 3,5 Inch, Babyfoon, Babymonitor met Afstandsbediening, Pan-Tilt-Camera, 2 x Digitale Zoom, 355 °/120 Graden Draaibaar, ECO-Modus, Nachtzicht
 • 【Grote draaihoek en 3,5 inch scherm】de babyfoon met camera is uitgerust met een 3,5 inch scherm en camera 355 graden horizontale rotatie van 120 graden verticale rotatie. Draadloze high-definition videobabyfoon met camera, die zeer duidelijke beelden voor de bewaking van baby's kan leveren. Tot 2,4 GHz overdrachtsbereik. Zelfs als je bezig bent, hoef je niet bang te zijn en je baby te bewaken.
 • 【Automatische eco-modus en intercomfunctie】in de ECO-modus schakelt het scherm automatisch over naar de "slaapmodus" om batterijstroom te besparen. De babymonitor start automatisch wanneer de baby in de kinderkamer hoort, vooral als de baby huilt. De intercomfunctie van de babyfoon helpt je om de emoties van je kind tijdig te kalmeren.
 • 【Slaapliedfunctie en temperatuuralarm】 Je kunt de babymonitor op afstand bedienen, met de slaapliedjes je baby kalmeren en hem helpen effectief in slaap te vallen. De temperatuurdetectiefunctie kan je er ook aan herinneren of de kamertemperatuur geschikt is voor de baby.
 • 【Lang transmissiebereik en infrarood nachtzicht】 De babyfoon met camera en audio dekt een overdrachtsbereik van maximaal 1000 meter in open ruimte, zodat je ongehinderd met je baby kunt praten. Het nachtzichtbereik bedraagt 5 meter. Ook als er in de kamer geen licht is, kun je de beweging van de baby 's nachts duidelijk zien.
 • 【2,4 GHz draadloze verbinding】 Je kunt de camera op de babyfoon op afstand bedienen. Tot 2,4 GHz overdrachtsbereik. Zelfs als je bezig bent, hoef je niet bang te zijn en je baby te bewaken. Deze babyvideomonitor kan tot 4 camera's aansluiten (alleen 1 camera in het pakket inbegrepen)
Philips Avent DECT-babyfoon - Storingsvrije verbinding - Energiebesparende ECO-modus - Geluidsniveaulampjes - Bereik tot 330 meter - Tot 24 uur gebruiksduur - Nachtlampje - SCD503/26 - Wit
 • De betrouwbaarste verbinding, met glashelder geluid en een geruststellend nachtlampje, voor u en uw baby
 • DECT-technologie zorgt voor een veilige privéverbinding, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de enige bent die meeluistert
 • Altijd verbonden met uw kindje: automatische waarschuwing wanneer de monitor buiten bereik is of de batterij bijna leeg is
 • Geweldige gebruiksduur tot 24 uur: met de ouderunit kun je je baby tot wel 24 uur draadloos in en om het huis horen voordat je opnieuw moet opladen
 • De unieke slimme eco-modus minimaliseert automatisch de audiotransmissie en vergroot de batterijlevensduur
Motorola Nursery AM21/MBP21 Audio Babyfoon - Digitale Babyfoon Met Dect-Technologie Voor Audiobewaking - 300 Meter Bereik - Zeer Gevoelige Microfoon - Wit
 • HOOG GEVOELIGE MICROFOON - De Motorola Nursery AM21 Audio babyfoon heeft een uitstekende ingebouwde microfoon die elk geluid moeiteloos opvangt. Zo hoef je geen geluid van je kindje meer te missen.
 • BEREIK TOT 300 METER - De AM21 Audio babyfoon van Motorola Nursery heeft een draadloze verbinding met bereik tot maximaal 300 meter. Dit betekent dat je de baby monitor overal in het huis kunt gebruik zonder verbinding te verliezen.
 • ECO-MODUS - Met de Eco-modus van de Motorola Nursery AM21 Audio babyfoon verminder je stroomverbruik en het zendvermogen. Hierdoor maken de units alleen verbinding wanneer de baby geluid maakt
 • DECT TECHNOLOGIE - Met de speciale DECT-Technologie van de AM21 babyfoon ben je verzekerd van een storings- en tapvrije signaaloverdracht. Wanneer je over de maximale zend afstand heen gaat wordt je door de AM21 gewaarschuwd.
 • VOLUMEREGELING - Je kunt het volume van de basis unit aanpassen middels de knoppen van de volume unit op de Motorola Nursery AM21 Audio babyfoon.