Amazfit GTS 2 Vs 2e Vs 2 Mini - Welke smartwatch heb je nodig?

15/07/2022

amazfit GTS 2 vs 2e vs 2mini

Sommige deskundigen zeggen dat de Amazfit GTS-reeks de best verkopende van dit merk is, vooral vanwege de sterke gelijkenis met de Apple Watch tegen een veel lagere prijs. Maar weet u wat de verschillen zijn tussen de drie modellen die we u voorstellen? Om u te helpen de meest geschikte voor uw behoeften te kiezen, vergelijken we de Amazfit GTS 2 vs 2e vs 2 Mini modellen. We hebben u al gezegd dat, hoewel u misschien denkt dat ze niet veel verschillen hebben, ze dat wel hebben. Wij raden u aan onze recensie te lezen om ze te ontdekken.

No products found.

inhoudsopgave

Amazfit GTS 2 Vs 2e Vs 2 Mini - Wat zijn de verschillen?

In dit eerste deel zullen we de aspecten bespreken waarin onze drie protagonisten verschillen:

amazfit gts 2 vs 2e vs 2 mini_2

Bluetooth en Wifi

Het is moeilijk een elektronisch apparaat te begrijpen zonder connectiviteitsopties. De Amazfit GTS 2 ondersteunt Bluetooth 5.0 en WiFi standaard 6, terwijl de 2e en 2 Mini modellen alleen Bluetooth ondersteunen. Maar alle drie de modellen synchroniseren met de Zepp app, en alle maken mobiele betaling mogelijk. Dit kan echter alleen via Alipay, een app die niet erg wijdverbreid.

Esthetiek en visuele lijn

Het valt niet te ontkennen dat de eerste indruk belangrijk is, aangezien design het eerste is waarnaar we kijken bij de aankoop van een product. In dit geval merken wij de volgende verschillen op:

 • De Amazfit GTS 2 heeft een afgeronde aluminium behuizing en een 1,65" AMOLED-technologie display met een meer dan voldoende resolutie van 348 x 442 pixels. Aan de buitenkant is het de smartwatch in de vergelijking met het meest premium design, hoewel het bandje, net als bij de andere modellen, te wensen overlaat.
 • De Amazfit GTS 2e heeft een groter scherm (1,65"), maar met dezelfde resolutie (348 x 442 pixels). Dit betekent dat de visuele kwaliteit van het glas, ondanks het feit dat het AMOLED is, een inkeping onder die van zijn concurrenten ligt.
 • De Amazfit GTS 2 Mini, ondertussen, is uitgerust met een 1,55-inch scherm in AMOLED-technologie en een resolutie van 254 x 306 pixels, de laagste in de reeks. Het verschil is niet veel, maar het is wel goed merkbaar in vergelijking met de Amazfit GTS 2 en Amazfit GTS 2e.

Zoals u kunt zien, hebben de Amazfit GTS 2 en 2e een meer verfijnd ontwerp, terwijl de 2 Mini prioriteit geeft aan lichtheid en comfort boven design.

Fitness- en activiteitssensoren

Als u een fitnessfanaat bent die graag uw activiteit bijhoudt, bieden ze alle drie goede prestaties. Alle zijn voorzien van de SpO2 sensor om de zuurstofverzadiging in het bloed te meten. Zowel bij de GTS 2 als de 2e kunt u kiezen uit 90 vooraf ingestelde sportactiviteiten, terwijl de GTS 2 Mini er "slechts" 70 heeft.

Bovendien heeft de GTS 2e een temperatuursensor, en kunnen ze allemaal de hartslag meten. Aan de andere kant bieden alle drie smartwatches goede slaapmonitoring prestaties. En, interessant genoeg, biedt alleen de GTS 2 Mini het volgen van de menstruatiecyclus van vrouwen.

Levensduur batterij

De levensduur van de batterij is van cruciaal belang bij de aanschaf van een smartwatch, aangezien je hem de hele dag gaat dragen en je dus voldoende batterijduur moet hebben. De Amazfit GTS 2 gaat tot 7 dagen mee met Wi-Fi aan, hoewel dit oploopt tot 20 dagen als het beperkt is.

De Amazfit GTS 2e verlengt de levensduur van de batterij tot 14 dagen in de normale modus, 24 in de spaarstand. Ten slotte gaat de Amazfit GTS 2 Mini 14 dagen mee in de normale modus en 21 dagen in de beperkte modus.

Spraakbesturing

Bediening via Alexa kan alleen op de versies 2 en 2e worden uitgevoerd, omdat de Amazfit GTS 2 Mini deze optie niet heeft.

amazfit GTS 2 vs 2e vs 2 Mini_1

Amazfit GTS 2 Vs 2e Vs 2 Mini - Hoe zijn ze vergelijkbaar?

We hebben al gekeken naar de verschillen, dus is het nu tijd om te kijken naar de overeenkomsten die alle drie de smartwatches delen:

Waterdicht tot 50 meter

Alle protagonisten van onze bespreking hebben een waterdichtheid van 5 ATM, waardoor ze tot een diepte van 50 meter kunnen worden ondergedompeld.

Ingebouwde microfoon

Een ander gemeenschappelijk kenmerk is de integratie van dezelfde microfoon in alle drie de smartwatches, hoewel alleen de GTS 2 luidsprekers bevat.

Amazfit GTS, waarom is het Xiaomi's best verkochte assortiment?

Voor het geval u het nog niet wist, merken hebben meestal een breed scala aan modellen en productseries, en Amazfit zou niet anders zijn. Het bedrijf biedt verschillende reeksen aan, maar vandaag gaan we ons richten op de GTS reeks, die een van de best verkochte is.

De belangrijkste reden hiervoor is de sterke gelijkenis met Apple Watches, zij het voor een veel lagere prijs.

Het belangrijkste verschil met de Amazfit GTR-reeks is dat de GTS eenvoudiger is, waardoor hij zeer eenvoudig en intuïtief te gebruiken is. Bovendien hebben de horloges een vierkanter ontwerp, terwijl de GTR-horloges ronder zijn.

Rangschikking: de meest populaire Amazfit

Als u nog steeds twijfelt over welke Amazfit u moet kiezen, tonen wij u de ranglijst van de beste verkopers op Amazon, zodat u kunt controleren welk model het populairst is onder gebruikers:

Amazfit GTS 4 Mini - Smartwatch Moonlight White, Normaal
 • Ultradun en lichtgewicht ontwerp
 • Hartslagmeting, SpOt2 stress gedurende de dag
 • Meer dan 120 sportmodi en intelligente herkenning
 • 5 satellietpositioneringssystemen
Amazfit Smartwatch GTS 2 Mini Fitness horloge 1,55 inch AMOLED-display, GPS activiteitstracker, Alexa, 5 ATM, bewaking van de hartslag, SpO2 voor dames en heren
 • Uniek design en veelzijdige wijzerplaten: Amazfit GTS 2 Mini smartwatch met randloos en gebogen 2,5D-glas weegt slechts 19,5 g. Het 1,55 inch Amoled Always-on display beschikt over meer dan 80 wijzerplaten. Het uploaden van je eigen foto's als achtergrond wordt ondersteund.
 • Uitgebreide gezondheidsmonitoring: de Smart Watch GTS 2 mini kan een 24-uurs hartslagbewaking, een SpO2-meting en bewaking van de slaapkwaliteit en het stressniveau bieden. Het PAI-gezondheidsevaluatiesysteem maakt complexe gezondheids- en activiteitsgegevens in één score, zodat je je fysieke toestand beter kunt begrijpen.
 • 68 sportmodi en 5 ATM waterdicht: met 68 geïntegreerde sportmodi en 5 ATM waterdichtheid dekt het GTS 2 Mini outdoor sporthorloge de meeste sportliefhebbers af. De GPS-sport-activiteitstracker kan ook de muziek op je telefoon bedienen, meldingen over trainingsfasen, omstandigheden en hartslagbereiken leveren en na afloop van je training een sportgegevensrapport in de Zepp-app maken.
 • Ultrallang uithoudingsvermogen tot 14 dagen: een volledig geoptimaliseerd accumanagementsysteem biedt tot 14 dagen batterijduur voor de Amazfit GTS 2 Mini smartwatch. Bevrijd jezelf van de angst die wordt veroorzaakt door voortdurend opladen en houd de energie in de stroom. De 220 mAh-batterij is klaar om je door maximaal twee weken activiteit van stroom te voorzien.
 • Meer functies ontdekken: je kunt ook het tijdmanagement en de efficiëntie verbeteren met het Pomodoro-horloge, de mobiele telefoon op afstand bedienen om foto's te maken, vrouwelijke cycli volgen, ontspannen met ademhalingsoefeningen.
3% korting
Amazfit Smartwatch GTR 2 smartwatch, bluetooth-oproep, muziekweergave, 90+ sportmodi, hartslagmeter, waterdicht 5 ATM, Alexa, GPS, SpO2, zwart [2022 nieuwe versie]
 • Ingebouwde bluetooth- en Alexa-oproepen: het intelligente horloge beschikt over een microfoon en een luidspreker, zodat je oproepen op het horloge kunt beantwoorden, als het ongemakkelijk is om je mobiele telefoon op te tillen en alarmen en timer in te stellen, de tijd te controleren, je smarthome-apparaten te controleren, boodschappenlijstjes te maken, vragen te stellen, vertalingen te ontvangen en meer in te stellen, je pols op en vraag Alexa.
 • 3 GB muziekopslag en afspelen: met de nieuwe versie GTR 2 smartwatch kun je de muziek op je smartphone via het horloge via bluetooth-verbinding bedienen. Er wordt ook een enorm lokaal muziekgeheugen van 3 GB geleverd, dat voldoende is om 300-600 van je favoriete nummers via je mobiele telefoon naar het horloge over te dragen.
 • Uitgebreide gezondheid en fitness: met de nieuwe Amazfit GTR 2 smartwatch kun je je om je hartslag, je zuurstofverzadigingsgraad, de slaapkwaliteit en het stressniveau bekommeren. Het PAI gezondheidssysteem converteert al deze gegevens in een unieke en intuïtieve score, zodat gebruikers hun fysieke toestand gemakkelijk kunnen begrijpen.
 • 【90+ sportmodi】 Activeer een van de sportmodi die je nodig hebt en na het voltooien van de oefening zal het sporthorloge een passend analyserapport genereren, dat ook in de mobiele app kan worden weergegeven om je te helpen je trainingsplan continu te verbeteren.
 • Ultra lange batterijduur van 11 dagen: met een uitgekiend schakeldesign, een slankere behuizing en een accu met hoge capaciteit van 471 mAh biedt de GTR 2 smartwatch een batterijduur van maximaal 11 dagen bij typisch gebruik. Met deze verlengde batterijduur ben je overal gedekt waar je oefening je heen brengt.
Amazfit A2215 Bip 5 Smartwatch met hartslag 1 91 inch display met 120 sportmodi bluetooth-oproep GPS & 4 satellietpositioneringssystemen Alexa SpO2-monitor 10 dagen batterijduur dames en heren Zwart
 • Amazfit Bip 5 Smartwatch met hartslag, 1,91 inch display met 120 sportmodi, bluetooth-oproepen, GPS & 4 satellietpositioneringssystemen, Alexa, SpO2-monitor, 10 dagen batterijduur voor dames en heren
Amazfit Balance Smart Watch, NFC, contactloos betalen, AI-fitnesscoach, slaap- en gezondheidstracker met lichaamssamenstelling, GPS, Alexa, Bluetooth-oproepen, 14 dagen batterijduur, 1,5 inch
 • Zepp Pay Contactloze Betaling: Dankzij een samenwerking tussen Amazfit en Mastercard, samen met de integratie van NFC-technologie, stelt Zepp Pay u in staat om maximaal acht bankkaarten tegelijk aan uw Amazfit Balance te binden, voor contactloos betalen met een wachtwoord rechtstreeks vanaf uw pols.
 • Mind & Body Readiness Analysis: Bereik uw ideale balans tussen activiteit en herstel. Draag je Amazfit Balance smartwatch terwijl je slaapt en 's ochtends krijg je een Readiness score die aangeeft hoe mentaal en fysiek je bent opgeladen voor de nieuwe dag. Als je score laag is, open dan de Zepp Aura-sectie van de Zepp-app en vind Readiness Insights - die worden gegenereerd op basis van een kennisbank die is gemaakt door een team van slaapgezondheidsdeskundigen en kom met begeleiding om je te helpen je score te verbeteren.
 • Lichaamssamenstelling meting: naast het verstrekken van nauwkeurige monitoring van gezondheidsgegevens zoals hartslag, bloedzuurstof, stressniveau en slaap, kan de Amazfit Balance ook worden gebruikt om snel en gemakkelijk acht lichaamssamenstellingsstatistieken vanaf uw pols te meten, waaronder lichaamsvet, skeletspier, spier, water%, botmassa, eiwit%, BMI en basaal metabolisme.
 • Sleep Guidance & Relaxation Tools van Zepp Aura: Samen met de ingebouwde slaapbewakingsmogelijkheden, meditatiefunctie en ademhalingsoefeningen van het slimme horloge, kunnen Amazfit Balance-gebruikers enojoy een gratis proefperiode van Zepp Aura. Deze AI-aangedreven slaap- en ontspanningsservice genereert soundscapes die zich intelligent aanpassen op basis van biometrische metingen van uw Amazfit smartwatch, en biedt diepgaande slaaprapporten, deskundige tips en een AI-slaapassistent-chatbot om uw wellnessvragen te beantwoorden.
 • Dual-band GPS met toonaangevende nauwkeurigheid: Ervaar GPS-tracking van smartwatches die toonaangevende nauwkeurigheid biedt, zelfs onder hoge gebouwen of hoge bomen. De dual-band circulair gepolariseerde GPS-antenne vermindert interferentie en maakt gebruik van signalen van 6 satellietsystemen. Profiteer door een routebestand te importeren vanuit de Zepp-app en geniet vervolgens van ongelooflijk nauwkeurige realtime navigatie vanaf uw pols.

Amazfit GTS 2 Vs 2e Vs 2 Mini - Eindoordeel

Als u overweegt een uitgebalanceerde smartwatch te kopen, zijn de Amazfit GTS 2 en de GTS 2e in dit geval de beste opties, omdat ze het meest compleet zijn. De GTS 2e heeft namelijk een temperatuursensor waarmee de GTS 2 niet is uitgerust, hoewel hij het voordeel heeft dat hij via WiFi werkt.

Tussen deze twee, de Amazfit GTS 2 Mini is goedkoper, maar is de meer beperkte in termen van technische functies. Als je je smartwatch meestal niet gebruikt om je fysieke activiteit te monitoren, kan het een optie zijn. Anders is het beter om voor een van de andere twee te gaan.

Opgemerkt zij dat de interessantste extra functies, zoals muziek afspelen, de mogelijkheid om via het horloge te betalen of GPS, voor alle drie gemeenschappelijk zijn. De batterijduur is ook vergelijkbaar, hoewel de GTS 2 een kortere batterijduur heeft als je WiFi activeert. Maar over het algemeen, is het meer dan genoeg.

Kortom, zoals wij altijd zeggen: wij verschaffen u de informatie, maar alleen u kunt de conclusies trekken.

Als u andere soortgelijke artikelen wilt weten Amazfit GTS 2 Vs 2e Vs 2 Mini - Welke smartwatch heb je nodig? je kunt de categorie bezoeken smartwatch.

gerelateerde berichten

Subir