Saltar al contenido

Amazfit GTS 2 Vs 2e Vs 2 Mini – Welke smartwatch heb je nodig?

amazfit GTS 2 vs 2e vs 2mini

Sommige deskundigen zeggen dat de Amazfit GTS-reeks de best verkopende van dit merk is, vooral vanwege de sterke gelijkenis met de Apple Watch tegen een veel lagere prijs. Maar weet u wat de verschillen zijn tussen de drie modellen die we u voorstellen? Om u te helpen de meest geschikte voor uw behoeften te kiezen, vergelijken we de Amazfit GTS 2 vs 2e vs 2 Mini modellen. We hebben u al gezegd dat, hoewel u misschien denkt dat ze niet veel verschillen hebben, ze dat wel hebben. Wij raden u aan onze recensie te lezen om ze te ontdekken.

Amazfit GTS 2 Vs 2e Vs 2 Mini – Wat zijn de verschillen?

In dit eerste deel zullen we de aspecten bespreken waarin onze drie protagonisten verschillen:

amazfit gts 2 vs 2e vs 2 mini_2

Bluetooth en Wifi

Het is moeilijk een elektronisch apparaat te begrijpen zonder connectiviteitsopties. De Amazfit GTS 2 ondersteunt Bluetooth 5.0 en WiFi standaard 6, terwijl de 2e en 2 Mini modellen alleen Bluetooth ondersteunen. Maar alle drie de modellen synchroniseren met de Zepp app, en alle maken mobiele betaling mogelijk. Dit kan echter alleen via Alipay, een app die niet erg wijdverbreid.

Esthetiek en visuele lijn

Het valt niet te ontkennen dat de eerste indruk belangrijk is, aangezien design het eerste is waarnaar we kijken bij de aankoop van een product. In dit geval merken wij de volgende verschillen op:

 • De Amazfit GTS 2 heeft een afgeronde aluminium behuizing en een 1,65″ AMOLED-technologie display met een meer dan voldoende resolutie van 348 x 442 pixels. Aan de buitenkant is het de smartwatch in de vergelijking met het meest premium design, hoewel het bandje, net als bij de andere modellen, te wensen overlaat.
 • De Amazfit GTS 2e heeft een groter scherm (1,65″), maar met dezelfde resolutie (348 x 442 pixels). Dit betekent dat de visuele kwaliteit van het glas, ondanks het feit dat het AMOLED is, een inkeping onder die van zijn concurrenten ligt.
 • De Amazfit GTS 2 Mini, ondertussen, is uitgerust met een 1,55-inch scherm in AMOLED-technologie en een resolutie van 254 x 306 pixels, de laagste in de reeks. Het verschil is niet veel, maar het is wel goed merkbaar in vergelijking met de Amazfit GTS 2 en Amazfit GTS 2e.

Zoals u kunt zien, hebben de Amazfit GTS 2 en 2e een meer verfijnd ontwerp, terwijl de 2 Mini prioriteit geeft aan lichtheid en comfort boven design.

Fitness- en activiteitssensoren

Als u een fitnessfanaat bent die graag uw activiteit bijhoudt, bieden ze alle drie goede prestaties. Alle zijn voorzien van de SpO2 sensor om de zuurstofverzadiging in het bloed te meten. Zowel bij de GTS 2 als de 2e kunt u kiezen uit 90 vooraf ingestelde sportactiviteiten, terwijl de GTS 2 Mini er «slechts» 70 heeft.

Bovendien heeft de GTS 2e een temperatuursensor, en kunnen ze allemaal de hartslag meten. Aan de andere kant bieden alle drie smartwatches goede slaapmonitoring prestaties. En, interessant genoeg, biedt alleen de GTS 2 Mini het volgen van de menstruatiecyclus van vrouwen.

Levensduur batterij

De levensduur van de batterij is van cruciaal belang bij de aanschaf van een smartwatch, aangezien je hem de hele dag gaat dragen en je dus voldoende batterijduur moet hebben. De Amazfit GTS 2 gaat tot 7 dagen mee met Wi-Fi aan, hoewel dit oploopt tot 20 dagen als het beperkt is.

De Amazfit GTS 2e verlengt de levensduur van de batterij tot 14 dagen in de normale modus, 24 in de spaarstand. Ten slotte gaat de Amazfit GTS 2 Mini 14 dagen mee in de normale modus en 21 dagen in de beperkte modus.

Spraakbesturing

Bediening via Alexa kan alleen op de versies 2 en 2e worden uitgevoerd, omdat de Amazfit GTS 2 Mini deze optie niet heeft.

amazfit GTS 2 vs 2e vs 2 Mini_1

Amazfit GTS 2 Vs 2e Vs 2 Mini – Hoe zijn ze vergelijkbaar?

We hebben al gekeken naar de verschillen, dus is het nu tijd om te kijken naar de overeenkomsten die alle drie de smartwatches delen:

Waterdicht tot 50 meter

Alle protagonisten van onze bespreking hebben een waterdichtheid van 5 ATM, waardoor ze tot een diepte van 50 meter kunnen worden ondergedompeld.

Ingebouwde microfoon

Een ander gemeenschappelijk kenmerk is de integratie van dezelfde microfoon in alle drie de smartwatches, hoewel alleen de GTS 2 luidsprekers bevat.

Amazfit GTS, waarom is het Xiaomi’s best verkochte assortiment?

Voor het geval u het nog niet wist, merken hebben meestal een breed scala aan modellen en productseries, en Amazfit zou niet anders zijn. Het bedrijf biedt verschillende reeksen aan, maar vandaag gaan we ons richten op de GTS reeks, die een van de best verkochte is.

De belangrijkste reden hiervoor is de sterke gelijkenis met Apple Watches, zij het voor een veel lagere prijs.

Het belangrijkste verschil met de Amazfit GTR-reeks is dat de GTS eenvoudiger is, waardoor hij zeer eenvoudig en intuïtief te gebruiken is. Bovendien hebben de horloges een vierkanter ontwerp, terwijl de GTR-horloges ronder zijn.

Rangschikking: de meest populaire Amazfit

Als u nog steeds twijfelt over welke Amazfit u moet kiezen, tonen wij u de ranglijst van de beste verkopers op Amazon, zodat u kunt controleren welk model het populairst is onder gebruikers:

Amazfit Bip 3 smartwatch met 1,69" groot kleurendisplay, 50 wijzerplaten, 60 sportmodi, 5 ATM waterdicht, batterijduur van 14 dagen, fitnesshorloge met hartslag en SpO2-monitor voor dames en heren
 • [Groot scherm - 1,69 inch kleurenscherm] Uitgerust met een supergroot en kleurrijk HD-scherm van 1,69 inch, kunt u Amazfit bip 3 Smartwatch ziet al uw inkomende oproepen, berichten, herinneringen en gezondheids- en fitnessgegevens in indrukwekkende, uitgebreide kwaliteit.
 • [Geweldig in stijl - meer dan 50 wijzerplaten] Met de Amazfit Bip 3 Smart Watch, je kunt ook eenvoudig kiezen uit meer dan 50 wijzerplaten die bij je dagelijkse outfit passen, ze voorzien van bewerkbare wijzerplaten en widgets en ze personaliseren met je eigen foto's.
 • [Geweldige prestaties - Batterijduur tot twee weken] De Amazfit Het bip 3 fitnesshorloge heeft een krachtige batterij in zijn superslanke en lichtgewicht hoes, zodat je tot 14 dagen zorgeloos kunt genieten van een prachtige reis. Zo heb je iets leukers dan een oplader in je tas te stoppen.
 • [Groot in actie - waterdicht tot 5 ATM en 60 sportmodi] De Amazfit bip 3 fitnesstracker bevat meer dan 60 ingebouwde sportmodi. Je hebt toegang tot gegevens voor al je favoriete sporten, zoals binnen- en buitenwandelen, hardlopen en fietsen, evenals andere trainingen zoals krachttraining, yoga en gratis training. Met de Target Pace-functie van de Smartwatch kun je zelfs je tempodoelen stellen en bereiken.
 • [Groot op het gebied van gezondheid - allround gezondheidsmonitoring] Met de Amazfit Met de Bip 3 Health Smartwatch kunt u de zuurstofsaturatie van uw bloed in slechts 25 seconden meten om snel inzicht te krijgen in uw fysieke conditie, uw hartslag en stressniveaus gedurende de dag te volgen. De smartwatch kan ook je slaapfasen en dutjes volgen om je slaapkwaliteit beter te kennen.
Amazfit Smartwatch GTS 2 Mini fitnesshorloge 1,55 inch AMOLED-display, GPS-activiteitstracker, Alexa, 5 ATM, bewaking van de hartslag, SpO2 voor dames en heren
 • Uniek design en veelzijdige wijzerplaten: Amazfit GTS 2 Mini smartwatch met randloos en gebogen 2,5 D-glas weegt slechts 19,5 g. Het 1,55 inch Amoled Always-on display beschikt over meer dan 80 wijzerplaten. Het uploaden van eigen foto's als achtergrond wordt ondersteund.
 • Uitgebreide gezondheidsbewaking: de Smart Watch GTS 2 mini kan een 24-uurs hartslagbewaking, een SpO2-meting en een bewaking van de slaapkwaliteit en het stressniveau bieden. Het PAI-gezondheidsbeoordelingssysteem maakt complexe gezondheids- en activiteitsgegevens in één score, zodat je je fysieke toestand beter kunt begrijpen.
 • 68 sportmodi en 5 ATM waterdicht: met 68 geïntegreerde sportmodi en 5 ATM waterdichtheid dekt het GTS 2 Mini outdoor sporthorloge de meeste sportliefhebbers af. De GPS-sportactiviteitstracker kan ook de muziek op je telefoon bedienen, meldingen over trainingsfasen, voorwaarden en hartslaggebieden verstrekken en na afloop van je training een sportgegevensrapport in de Zepp-app maken.
 • Ultralange levensduur tot 14 dagen: een volledig geoptimaliseerd accummanagementsysteem biedt tot 14 dagen batterijduur voor de Amazfit GTS 2 Mini Smartwatch. Bevrijd jezelf van de angst die wordt veroorzaakt door voortdurend opladen en houd de energie in de stroom. De 220 mAh-accu is klaar om je door maximaal twee weken activiteit van stroom te voorzien.
 • Meer functies ontdekken: je kunt ook het tijdmanagement en de efficiëntie met de Pomodoro-klok verbeteren, de mobiele telefoon op afstand bedienen om foto's te maken, vrouwelijke cycli te volgen, ontspannen met ademoefeningen.
8% korting
Amazfit T-Rex 2-serie - Smartwatch Ember zwart
 • Dual-band positionering en 5 satellieten
 • Werking bij ultralage temperatuur
 • Route-import en navigatie
 • Taaiheid van militaire kwaliteit
5% korting
Amazfit T-Rex Pro - Smartwatch zwart
 • 15 militaire certificeringen
 • 10ATM waterbestendigheid
 • Robuust
 • 18 dagen autonomie
Amazfit Bip 3 Pro - Smartwatch Zwart
 • Groot 1,69-inch kleurenscherm
 • Batterijlevensduur van 2 weken
 • 5 ATM waterbestendigheid
 • 4 satellietpositioneringssystemen

Amazfit GTS 2 Vs 2e Vs 2 Mini – Eindoordeel

Als u overweegt een uitgebalanceerde smartwatch te kopen, zijn de Amazfit GTS 2 en de GTS 2e in dit geval de beste opties, omdat ze het meest compleet zijn. De GTS 2e heeft namelijk een temperatuursensor waarmee de GTS 2 niet is uitgerust, hoewel hij het voordeel heeft dat hij via WiFi werkt.

Tussen deze twee, de Amazfit GTS 2 Mini is goedkoper, maar is de meer beperkte in termen van technische functies. Als je je smartwatch meestal niet gebruikt om je fysieke activiteit te monitoren, kan het een optie zijn. Anders is het beter om voor een van de andere twee te gaan.

Opgemerkt zij dat de interessantste extra functies, zoals muziek afspelen, de mogelijkheid om via het horloge te betalen of GPS, voor alle drie gemeenschappelijk zijn. De batterijduur is ook vergelijkbaar, hoewel de GTS 2 een kortere batterijduur heeft als je WiFi activeert. Maar over het algemeen, is het meer dan genoeg.

Kortom, zoals wij altijd zeggen: wij verschaffen u de informatie, maar alleen u kunt de conclusies trekken.