Top 5 32-inch Smart TV-modellen met de beste prijs-kwaliteitverhouding

21/01/2022 - Actualizado: 02/02/2022

Smart TV 32 inch-2

We zijn er zeker van dat u vaak op een kruispunt bent beland bij het zoeken naar het beste alternatief tussen Amazon's brede waaier van modellen. Om u te helpen, hebben we een vergelijking gemaakt die interessant voor u zal zijn als u op zoek bent naar een 32-inch Smart TV. Degene die we hieronder presenteren behoren tot verschillende toonaangevende merken op de markt die, zeker, garant staan voor kwaliteit en optimale prestaties. Wilt u het lezen?

No products found.

inhoudsopgave

Top 5 beste aanbiedingen voor 32-inch tv's

Vandaag brengen wij u de compilatie van de 5 beste 32-inch TV's, zodat u comfortabel en op groot formaat uw favoriete films of series kunt bekijken.

1) Samsung 32T4305 2020 - TV met HDR en PurColor-technologie

We beginnen met een van de best verkochte Smart TV's van Samsung. Een van de meest voor de hand liggende redenen is de mate van optimalisatie die dankzij de PurColor-technologie in de beelden wordt bereikt. Met deze technologie kan het kleurengamma worden gemaximaliseerd om de beelden zo optimaal mogelijk te maken. Het heeft ook de mogelijkheid om het contrast automatisch te regelen, zodat inhoud altijd in volle kwaliteit kan worden bekeken. Het ondersteunt ook HDR, beeldvorming met een hoog dynamisch bereik.

Als we ons richten op de reeks toepassingen, komt een kenmerk naar voren dat ongebruikelijk is onder Smart TV's. Deze van Samsung ondersteunt Bixby, maar ook Alexa en Google Assistant, dus hij biedt een breder scala aan bedieningsopties. En, niet verrassend, het speelt video's af van platforms zoals Netflix en YouTube.

No products found.

2) Sharp 32Bi2EA - Perfecte TV om de Android omgeving compleet te maken

We vervolgen onze review met een klassiek Smart TV model van Sharp. We hebben het over een Full HD Smart TV met Android-besturingssysteem. Zoals de meeste modellen in deze reeks is hij uitgerust met het Harman Kardon luidsprekersysteem, een systeem dat de surround-audio van een bioscoop simuleert. Hoogtepunten zijn een specifieke modus voor videogames, Active Motion 400-technologie om bewegende beelden te verbeteren en een Chromecast-dock.

En na de basis van het besturingssysteem kan de Smart TV verbinding maken met Google Assistant. Dus als u gewend bent aan de Google-omgeving, zult u gemakkelijk het maximale uit deze Smart TV kunnen halen.

Sharp 32Bi2EA TV kopen - Reviews
  • Werkt met de Google Assistent
  • HDR-ondersteuning
  • Hybrid Broadcast Broadband TV (HbbTV)
  • Smart TV
  • Common interface Plus (CI+)

3) Philips 32PFS5823 - Intuïtieve centrale bediening en zeer slank en elegant ontwerp

De derde hoofdrolspeler in deze vergelijking kan rekenen op de steun van een merk met een lange geschiedenis in de elektronicasector, zoals Philips. Het hoogtepunt van deze Smart TV is het SAPHI-systeem, een soort controlecentrum waarmee u verschillende toepassingen kunt configureren en openen, zoals Youtube, Netflix en andere platforms.

De Full HD-resolutie van deze Smart TV staat, samen met het Dolby Audio-systeem, garant voor een volledig meeslepende en zintuiglijke ervaring van hoge kwaliteit. Tot slot is het de moeite waard de elegantie van het ontwerp te benadrukken, dat vooral wordt gekenmerkt door het feit dat het veel dunner is dan andere Smart TV's.

4) LG 32LM6300PLA - Een Smart TV met AI en beter beeld dan geluid

Laten we nu eens kijken naar een model van een ander bekend merk, LG. De gebruikerservaring met deze Smart TV is, over het geheel genomen, uitzonderlijk. Mede door de toepassing van kunstmatige intelligentie via ThinQ. Dit is een systeem waarmee u verschillende apparaten kunt bedienen met alleen uw stem, wat een veel technologischer ervaring oplevert. Ten tweede kunt u dankzij webOS 4.0 op de gemakkelijkste, snelste en veiligste manier van inhoud genieten. Op deze manier kunt u talrijke platforms en toepassingen bekijken, zoals Netflix, Youtube, enz.

Als we kijken naar de resolutie, biedt deze Smart TV 1910x1080 pixels, dus het ziet er high definition en vrij scherp. Beelden op een Full HD-scherm zijn nauwkeuriger, met een hogere resolutie en levendigere kleuren. Het is zelfs in staat beeldruis te verminderen om scherpere beelden te leveren. Wat het geluid betreft, is het niet eerlijk om te zeggen dat het van slechte kwaliteit is, maar het komt niet helemaal overeen met de beeldresolutie.

5) Hisense HD TV 2020 32AE5500F - TV met een 12W stereo audiosysteem en dbx-tv technologie

Hisense is misschien het minst bekende van de vijf merken, maar dat wil niet zeggen dat het niet even goed presteert als de rest. In feite is een van de meest opvallende elementen het goede vermogen om kleuren te optimaliseren, waarbij duidelijk wordt aangegeven welke kleuren meer contrast hebben en welke levendiger zijn. De resolutie van deze Smart TV is 1366x768 pixels, en het heeft een 12W Dolby Audio stereo audiosysteem, dat de mogelijkheid heeft om zichzelf automatisch aan te passen, zodat je geen plotselinge volumepieken opmerkt.

Naast deze automatische geluidsaanpassing is de Hisense Smart TV uitgerust met het VIDAA-besturingssysteem, waarmee ruis zoveel mogelijk wordt verminderd en donkere scènes duidelijker worden. Wat de synchronisatie met platforms betreft, is de TV voorzien van One Touch Access, een snelle en intuïtieve manier om toegang te krijgen tot YouTube en Netflix. Ten slotte moet u weten dat het niet compatibel is met het Android-besturingssysteem.

No products found.

Voordelen van het kopen van een 32-inch Smart TV

Smart TV 32 inch
Top 5 beste aanbiedingen voor 32-inch tv's

Nu u 5 goede 32-inch smart tv-opties kent, is het de moeite waard om u af te vragen wat de belangrijkste voordelen zijn van het kopen van zo'n set. De waarheid is dat 32-inch tv's een goede verhouding bieden tussen prijs en gebruikerservaring. Maar welke andere redenen zijn er om er een te kiezen?

  • Perfecte maat: 32 inch is een zeer geschikte maat voor vrijwel alle gebruikers. Het is niet te groot en uit balans met de grootte van uw woonkamer als die van gemiddelde grootte is, maar het is ook niet te klein. Met een 32-inch tv kunt u zelfs iets verder van de bank gaan zitten om uw gezichtsvermogen te beschermen.
  • 4K-technologie: De meeste modellen die vandaag worden gefabriceerd en op de markt gebracht, beschikken over 4K-technologie. Dit betekent dat zij een hoger aantal pixels per inch gebruiken om beelden te reproduceren, waardoor deze van hogere kwaliteit zijn.
  • Slank ontwerp: Een kenmerk dat 32-inch Smart TV's gemeen hebben, is dat ze een slanker ontwerp hebben, waardoor ze er slanker uitzien. Dit maakt het ook gemakkelijker om het in uw woonkamer in te passen, ongeacht de inrichting die u hebt.
  • Veelzijdigheid: de mogelijkheid om een TV voor verschillende doeleinden te gebruiken is een belangrijk concurrentievoordeel, en een 32-inch formaat is ook zeer nuttig als computermonitor.

Ons oordeel: de beste 32-inch Smart TV zal degene zijn die het beste bij uw behoeften past

Ja, we weten dat het een cliché is, maar het is absoluut waar. Elke gebruiker heeft andere koopbehoeften, dus het belang dat u aan elke factor geeft, is misschien niet hetzelfde. De beste 32-inch TV zal degene zijn die je kiest. Alle TV's die we in deze selectie hebben getoond, leveren goede prestaties, zowel wat beeld als geluid betreft, en behoren tot merken met een lange geschiedenis in de markt. U zult zich dus moeten laten leiden door subjectieve criteria om de meest geschikte te kiezen.

U kunt ook naar de prijs kijken, zolang ze maar voldoen aan de technische en functionele eisen die u stelt. Of, voor de creatievelingen onder u, u kunt zich voorstellen hoe elk model zal passen in het decor van de kamer waar de TV moet komen te staan. Het belangrijkste is dat de verscheidenheid aan opties die we hebben betekent dat er een 32-inch Smart TV is die perfect is voor elke koper.

Als u andere soortgelijke artikelen wilt weten Top 5 32-inch Smart TV-modellen met de beste prijs-kwaliteitverhouding je kunt de categorie bezoeken TV.

gerelateerde berichten

Subir